2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 06, 2020 1:52 am

Ακομα δεν εχω καταλήξει στο ποιος εχει μεγαλυτερο (αδικαιολόγητο) ερωτα , στον αρνητικο για την ομαδα τομας , ο πιτινο ή ο Τ-Μακ ?

*σημερα ας πουμε που ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας με 12 ποντους θεωρείται πως βοηθησε ? Και ότι εκανε περισσοτερο καλο παρα κακο ?

Εγω για να κλεισω παντως με το ροστερ που προτεινα πριν , μια φροντ λαιν όπως :

Σικμα , Μητογλου , Μπεντιλ

Παπαγιάννης , Ερικ

Στο 3 : ο Παπαπέτρου κι ένα 3/2αρι όπως οι Ριβερς , Σταουκας , Γκιετραιτις ή Μπροεκχοφ , θα με κάλυπτε πλήρως.

Σκεψη εννοείται πως θελει όμως η μπακ κορτ , οπου :

Καλαθης , Χερμανσον

Κουρικ/Μπομπουα , Μποχωριδης

Και φυσικα ένα ακομη ασσοδυο όπως ο Μαοντο Λο ή ακομα καλυτερα ο Γουολκαπ επισης θα μου αρεσε παρα πολύ.

Όλα αυτά φυσικα με τον αναλογο προποντη , με κλειστο συμβολαιο 3ετιας ή 2ετιας εστω , χωρις παρεμβασεις από τον προεδρο και με τον Σαρας φυσικα τη πρωτη επιλογή , ωστόσο υπάρχουν και εναλλακτικές.. Ακομα κι ο πιτινο αν αποδειξει ότι εχει οτνως τη διαθεση να δεσμευτεί μακροχρονια (στην ηλικια του) στην ομαδα μας.

0
Steph_30

Reactions: 9
Αγαπημένος παίκτης: Air Jordan 3D Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 06, 2020 10:46 am

Η βασική πρόταση είναι να φύγει ο Κολλεγιακός ΕΧΘΕΣ

0
Ιt ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward , how much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μαρ 06, 2020 10:59 am

Ο Τόμας μπορεί να είναι κλεισμένος από 3,να έχει ελεύθερο συμπαίκτη στα 3 μέτρα κι όμως δε θα πασάρει.
Θα ήταν ιδανικός αν είχες ένα βαρβάτο all around 4αρι και αυτόν να τον φέρνεις από τον πάγκο για 15-20' είτε στο 4 είτε σε ψηλό σχήμα στο 3 για να σου δώσει σκορ αν κολλήσεις,να βάλει 2-3 καλάθια και να ξαναβγεί.

Το αν πρέπει να μείνει ή όχι εξαρτάται από το τι θα θεωρηθεί ότι μπορεί να κάνει ο Μήτογλου του χρόνου.
Αν θεωρούμε ότι θα είναι ένας παίκτης των 10-15' όπως φέτος τότε ο Τόμας δε κάνει και θες βασικό 4.
Αν όμως θεωρηθεί από τους αρμόδιους ότι ο Μήτογλου θα είναι αρκετά καλός για να έχει μέσο όρο 20-25' τότε ναι, μπορούμε να ζήσουμε με τον Τόμας.

0
basket72
Reactions:

Παρ Μαρ 06, 2020 12:34 pm

pan24 έγραψε:
....
Θα ήταν ιδανικός αν είχες ένα βαρβάτο all around 4αρι και αυτόν να τον φέρνεις από τον πάγκο για 15-20' είτε στο 4 είτε σε ψηλό σχήμα στο 3 για να σου δώσει σκορ αν κολλήσεις,να βάλει 2-3 καλάθια και να ξαναβγεί....
Για έτσι τον είχα πάντα κι εγώ. Θυμάμαι να τον προτείνω στο παλιό φόρουμ για τον Ολυμπιακό με αυτό το σκεπτικό. Δεν χτίζεις ποτέ πάνω σε τέτοιους παίκτες. Είτε έχεις μπάτζετ μεγάλων είτε έχεις μπάτζετ Παναθηναϊκού που πρέπει να πάει για καμικάζι/παίκτες ομάδας.
Ο Μήτογλου για πάνω από 20΄για του χρόνου δεν είναι. Είναι ένας πολύ καλός (για Έλληνας των τελευταίων χρόνων, φτου- φτου στο παιδί) ρολίστας. Μεταγραφή εκεί με διπλοθεσίτη που θα παίρνει χρόνο στο 3 ή στο 5(καλύτερα στο 4-5).
Με 3 τέτοιους, στο 4-5, στο 1-2 και και στο 2-3 που να παίρνουν 25΄ανά παιχνίδι και παράλληλα να πέσουν και οι Καλάθης στα 27'-28 και τα 23'-24΄ αντίστοιχα, θα μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καλό και -κυρίως- ορθολογικό.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Παρ Μαρ 06, 2020 12:50 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2020 12:34 pm
pan24 έγραψε:
....
Θα ήταν ιδανικός αν είχες ένα βαρβάτο all around 4αρι και αυτόν να τον φέρνεις από τον πάγκο για 15-20' είτε στο 4 είτε σε ψηλό σχήμα στο 3 για να σου δώσει σκορ αν κολλήσεις,να βάλει 2-3 καλάθια και να ξαναβγεί....
Για έτσι τον είχα πάντα κι εγώ. Θυμάμαι να τον προτείνω στο παλιό φόρουμ για τον Ολυμπιακό με αυτό το σκεπτικό. Δεν χτίζεις ποτέ πάνω σε τέτοιους παίκτες. Είτε έχεις μπάτζετ μεγάλων είτε έχεις μπάτζετ Παναθηναϊκού που πρέπει να πάει για καμικάζι/παίκτες ομάδας.
Ο Μήτογλου για πάνω από 20΄για του χρόνου δεν είναι. Είναι ένας πολύ καλός (για Έλληνας των τελευταίων χρόνων, φτου- φτου στο παιδί) ρολίστας. Μεταγραφή εκεί με διπλοθεσίτη που θα παίρνει χρόνο στο 3 ή στο 5(καλύτερα στο 4-5).
Με 3 τέτοιους, στο 4-5, στο 1-2 και και στο 2-3 που να παίρνουν 25΄ανά παιχνίδι και παράλληλα να πέσουν και οι Καλάθης στα 27'-28 και τα 23'-24΄ αντίστοιχα, θα μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καλό και -κυρίως- ορθολογικό.
Ναι είμαι κι εγώ φαν των διπλοθεσιτών που δίνουν μεγάλη ευελιξία σε σχήματα
Ιδανικά εκεί θέλουμε κάποιον σαν τον Σίνγκλετον αντί του Τόμας δηλαδή αθλητικό παίκτη με καλό σουτ που μπορείς να τον πας και στο 5.
Βέβαια τέτοιοι ελάχιστοι υπάρχουν στην Ευρώπη

0
basket72
Reactions:

Παρ Μαρ 06, 2020 1:20 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2020 12:50 pm

Ναι είμαι κι εγώ φαν των διπλοθεσιτών που δίνουν μεγάλη ευελιξία σε σχήματα
Ιδανικά εκεί θέλουμε κάποιον σαν τον Σίνγκλετον αντί του Τόμας δηλαδή αθλητικό παίκτη με καλό σουτ που μπορείς να τον πας και στο 5.
Βέβαια τέτοιοι ελάχιστοι υπάρχουν στην Ευρώπη
Στο μεταξύ ο Σίνγκλετον φέτος, είναι άλλος παίκτης ή για να το πω καλύτερα ο παίκτης ομάδας που γνωρίσαμε επί Μπαρτζώ, με μοναδική διαφορά ότι διατήρησε τα ψηλά του ποσοστά από το 3π που τα άρχισε επί Πασκουάλ.

Υπάρχει ένας τέτοιος. Ίσως μονόδρομος, αλλά στα πλαίσια της ομάδας, ειδικά αν καταφέρετε και ξεφορτωθείτε Φριντέτ (που πιστεύω ότι προς τα εκεί θα πάει, κοινή συναινέσει που λένε, μιας και είναι καλό παλληκάρι, έχει λόξα με το μπάσκετ και θέλει να πάει κάπου να παίζει 25΄΄+ και να περιστρέφεται γύρω του το επιθετικό παιχνίδι, άσε που λεφτά έχει ήδη βγάλει από την Κίνα).
Η μία και μοναδική ενδεχομένως τέτοια λύση, είναι ο Άντονι Γκιλ της Χίμκι. Με 1.3 ας πούμε τον υπογράφετε. Παίζει 20' στο 4 και 6'-7' στο 5. Μαζί με έναν ακόμη ΜΑΠ, τον Παπατζόν , τον Μπέντιλ και τον
Μήτογλου είστε καρακομπλέ.

Πριν εννοούσα τον Παπαπέτρου εκεί που έγραφα " να πέσει ο χρόνος του στα 23'" γιατί όχι και στα 20' να πω. Με έναν Μπρόκχοφ ή Νάναλι ή έστω Χίλιαρντ από το 2-3.
Αλλά 1.2 ο Αυστραλός ή ο Νάναλι (λιγότερα η τρίτη λύση, Χίλιαρντ) πες και 1κ στον Πάνγκος κι είστε οκ. Πάτε και με ένα 800αρι για έναν Μαπ και άλλα τόσα για έναν ακόμα αμερικάνο πυραυλόκίνητο κόμπο. Σύνολο 5κ- 5.5κ πες. για 5 ξένους συν τον Μπέντιλ που πρέπει να τον κρατήσετε. Όλοι οι άλλοι δρόμο, μαζί με τον Παππά.
Το μπάτζετ μπορεί να σας βγει και φθηνότερο πλάκα- πλάκα.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 543
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Μαρ 06, 2020 1:40 pm

Δυσκολεύομαι πολύ να καταλάβω γιατί ο Παπαγιάννης θα πρέπει να συνεχίζει να παίρνει ευκαιρίες, χρόνο συμμετοχής σε αυτό το επίπεδο. Το επιπέδο του Παναθηναϊκού. Ναι είναι sevenfooter, ναι είναι 23 ετών αλλά ειλικρινά δε βλέπω τι μπορεί να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, ούτε η εθνική(αλλού παπά ευαγγέλιο αυτό). Από τον Παππά δεν μάθανε αναρωτιέμαι; Άλλη περίπτωση , αλλά ίδιο αποτέλεσμα. Τίποτα το φοβερό για να γίνεται ντόρος και να δένουν τα χέρια του εκάστοτε προπονητη στη θέση πέντε. Στην τελική αν πάει σε μια χαμηλότερου επιπέδου ομάδα μπορεί να του κάνει και καλό. Δηλαδη οι Kings είναι ηλίθιοι; Αν υπήρχε πραγματική προοπτική θα τον άφηναν;

Υ.Γ. Δυστυχώς από τη φουρνιά των 97άρηδων δεν φαίνεται κάποιος να μπορεί να φτάσει έστω στο επίπεδο του καλού ρολίστα.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μαρ 06, 2020 3:04 pm

Ομαδα που θελει κατι παραπανω απο 8αδα δε γινεται να εχει παπαγιαννη και μητογλου βασικους.
Και φυσικα δεν λογιζεται να εχεις βουγιουκα παπαγιαννη μαζι στην front line.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
patrickdrd

senior
Reactions: 6
Twitter: patrickdrd1
Αγαπημένος παίκτης: Reggie Miller
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Μαρ 06, 2020 3:08 pm

ναι, αλλά γιατι υπαρχουν και τα "αλλά":
1) πρεπει να εχεις και ελληνες, δεν υπαρχουν και καλυτεροι απο δαυτους που μπορεις να παρεις, δυστυχως και
2) ειναι και θεμα μπατζετ, κι εγω ηθελα καλυτερους ψηλους, οταν ηρθε ο τομας εκλαιγα μια βδομαδα,
αλλα οταν ο προεδρας δεν εχει ή δεν θελει να βαλει το χερι στην τσεπη δεν γινεται τιποτα...

0
JohnnyPao

champion

Παρ Μαρ 06, 2020 3:12 pm

Πλακα πλακα δεν θα μου κακοφαινόταν να παει πουθενα δανεικός ο παπαγιαννης του χρονου , να δουμε τι ψαρια πιανει . Προς το παρον μπάσκετ μονο στον παναθηναικο εχει παιξει και τι μπάσκετ...

*καλη επιλογή κι ο Χιλιαρντ που ειπώθηκε για μπακ απ του παπαπετρου. Δεν τον κοβω να συνεχιζει τσσκα του χρονου , αν ημουν ο ιτουδης θα εδιωχνα το καλοκαιρι τον χιλιαρντ , για να φερω έναν μπροεκχοφ , θα εδιωχνα κουφο για να φερω μιλουτινογ (αυτά θα γινουν λογικα) και ισως εδιωχνα και τον γυαλινο στρενλιεκς για έναν τοπ γκαρντ

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Μαρ 07, 2020 12:02 pm

Για πείτε...

Θέση 5 : Τζονι Χαμιλτον , Μαικλ Ερικ , Ματιας Λεσσορ ή αλλος ?
Ουσιαστικα ο Ερικ είναι αρκετα πιο έμπειρος , ωστόσο οι αλλοι 2 εχουν αρκετα μεγαλύτερο ταβάνι.
Θέση 4 : Ναιτζελ Χειζ , Γκρεγκ Γουιτιγκτον ή Ντεσον ?
Ο Χειζ ηταν περσι στη γαλατα και ειχε σχεδόν τα ιδια νουμερα στον ιδιο αριθμο αγωνων που εχει ο Γουιτιγκτον φετος στη γαλατα . Βεβαια ο Χειζ πλεον εχει και ένα χρονο στην Ευρωλίγκα...
Λουκ Σικμα ή Ανθονι Γκιλ ? (δινεις λεφτα για τη θεση ή τα φυλάς για αλλού?)
Θέση 3 : Χιλιαρντ ο νεος Ριβερς ή αλλος ?
*ο ιδιος ο Ριβερς μηπως ?
Θέση 1 : Εγω λεω Χερμανσον (πολύ καλος δημιουργικά , παζει και χωρις τη μπαλα , μολις 25 χρονων)
Θέση 2 : Ντιλεινι/Γουολκαπ + Ααρον Χαρισον ή Κουρικ/Μπομπουα + Αλεξ Χαμιλτον ? Δηλαδη ένα ασσόδυο κι ενας καθαρος σουτερ , αναλογα που θελουμε να πέσει το βαρύ συμβόλαιο

*χωραει κι ο φριντετ αναμεσα σε χερμανσον , καλαθη , χιλιαρντ , παπαπετρου , χαμιλτον στο 1-2-3 και μητογλου , μπεντιλ , παπαγιαννη , χαμιλτον , χειζ στο 4-5. Αυτά αν δεν γινεται να σπασει το συμβόλαιο του.

ΥΓ. Για Ογκαστ τι λεμε ? Εγω δεν μπορω να πω πως δεν μαρεσει σαν παικτης αλλα μαλλον δεν ταιριάζει στην ομαδα εε ?

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Σάβ Μαρ 07, 2020 1:44 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2020 12:02 pm
Για πείτε...

Θέση 5 : Τζονι Χαμιλτον , Μαικλ Ερικ , Ματιας Λεσσορ ή αλλος ?
Ουσιαστικα ο Ερικ είναι αρκετα πιο έμπειρος , ωστόσο οι αλλοι 2 εχουν αρκετα μεγαλύτερο ταβάνι.
Θέση 4 : Ναιτζελ Χειζ , Γκρεγκ Γουιτιγκτον ή Ντεσον ?
Ο Χειζ ηταν περσι στη γαλατα και ειχε σχεδόν τα ιδια νουμερα στον ιδιο αριθμο αγωνων που εχει ο Γουιτιγκτον φετος στη γαλατα . Βεβαια ο Χειζ πλεον εχει και ένα χρονο στην Ευρωλίγκα...
Λουκ Σικμα ή Ανθονι Γκιλ ? (δινεις λεφτα για τη θεση ή τα φυλάς για αλλού?)
Θέση 3 : Χιλιαρντ ο νεος Ριβερς ή αλλος ?
*ο ιδιος ο Ριβερς μηπως ?
Θέση 1 : Εγω λεω Χερμανσον (πολύ καλος δημιουργικά , παζει και χωρις τη μπαλα , μολις 25 χρονων)
Θέση 2 : Ντιλεινι/Γουολκαπ + Ααρον Χαρισον ή Κουρικ/Μπομπουα + Αλεξ Χαμιλτον ? Δηλαδη ένα ασσόδυο κι ενας καθαρος σουτερ , αναλογα που θελουμε να πέσει το βαρύ συμβόλαιο

*χωραει κι ο φριντετ αναμεσα σε χερμανσον , καλαθη , χιλιαρντ , παπαπετρου , χαμιλτον στο 1-2-3 και μητογλου , μπεντιλ , παπαγιαννη , χαμιλτον , χειζ στο 4-5. Αυτά αν δεν γινεται να σπασει το συμβόλαιο του.

ΥΓ. Για Ογκαστ τι λεμε ? Εγω δεν μπορω να πω πως δεν μαρεσει σαν παικτης αλλα μαλλον δεν ταιριάζει στην ομαδα εε ?
5:Λεσορ ψηφίζω εγώ. Έρικ είναι στα 32 με μόνη πολύ καλή χρονιά την περσινή. Λεσόρ έχει περιθώρια εξέλιξης, έχει εμπειρία Ευρωλίγκας οπότε ξέρεις τι μπορεί και δε μπορεί να κάνει και μετά τη φετινή χρονιά του τον παίρνεις πάνω-κάτω στα λεφτά του Ουάιλι. Χάμιλτον πιθανώς θα θέλει περισσότερα μετά από σούπερ χρονιά και έχεις μεγαλύτερο ρίσκο αφού δεν έχει παίξει Ευρωλίγκα ποτέ.
4:Εξαρτάται. Το να μείνει ο Τόμας δεν είναι καταστροφή αλλά θα πήγαινα να δοκιμάσω μήπως βρω κάτι καλύτερο με Γουίτινγκτον ή αν υπάρχουν λεφτά να πάω για Γκιλ ή Σίκμα
3: Ο Χίλιαρντ δε νομίζω να είναι διαθέσιμος. Ναι τυπικά ελεύθερος είναι αλλά αν θέλει να τον κρατήσει η ΤΣΣΚΑ δεν τον παίρνεις. Κάνει καλή σεζόν και δε νομίζω ο Ιτούδης να αλλάξει όλη την περιφέρεια του. Το καλοκαίρι θα αλλάξει Μπέικερ, Στρέλνιεκς και πιθανώς και Τζέιμς αν βρει αντίστοιχης ποιότητας πιο κοντρολαρισμένο παίκτη. Στάουσκας ψηφίζω εδώ αλλιώς Μπρόκχοφ αν υπάρχουν λεφτά. Επιστροφή Ρίβερς δε θα με χάλαγε επίσης αν και συνήθως επιστροφές καταστροφές...
2:Αν μπορείς να πάρεις Ντιλέινι πας και το κάνεις αλλά δε νομίζω ότι γίνεται. Και να του δώσουμε όσα μπορούν να του δώσουν Μπαρτσελόνα,ΤΣΣΚΑ κλπ πολύ δύσκολα θα μας προτιμήσει. Γουόκαπ-Χάρισον προτιμώ βέβαια αν μείνει ο Φριντέτ το θέμα μπλέκει.
1:Καλός ο Χέρμασον αλλά αφού θα υπάρχει ήδη κάποιο ασσόδυο με καλή δημιουργία και σουτ θα προτιμούσα αντί του Ράις να πάρουμε κάποιον πολύ καλό αμυντικό κι ας υστερεί αλλού.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Σάβ Μαρ 07, 2020 2:50 pm

εγω δεν θελω για βασικο τον τομας. τον θελω σαν 6ο παικτη. εναν παικτη δηλαδη που εχει την δυνατοτητα να μπορει να μπει μεσα και σε συντομο χρονικο διαστημα να σκοραρει πολλους ποντους. ε ο τομας το εχει αυτο.

θα μπαινει στην 2η 5αδα λοιπον και θα παιρνει πολλες προσπαθειες με στοχο να ηγηθει στο σκοραρισμα σε λιγο χρονικο διαστημα. αν τα βαζει συνεχιζει, οταν αρχιζει και τα χανει παγκο. αν ειναι σε κακη μερα θα παιζει ο μητο ή ο μπεντιλ ή οποιο αλλο 4-5αρι παρουμε.

το σκεπτικο σε αυτο ειναι οτι εχουμε και μητο και μπεντιλ. αν παρουμε ενα 4αρι ακριβο και χαλασουμε μεγαλο μπατζετ για την θεση 4(που δεν ειναι τοσο σημαντικη θεση) θα παιζει λιγο και ο μητο και ο μπεντιλ. οποτε αχρηστους θα τους εχουμε.

αν φυγει ο τομας και παρουμε αλλο 4αρι με ιδια λεφτα 700 χιλ δηλαδη, στην επιθεση δεν θα βρουμε καποιον καλυτερο αλλα στην αμυνα σιγουρα.

οποτε γιατι να διωξεις εναν παικτη με ρισκο στα ιδια λεφτα να μην βρεις κατι καλυτερο, ενω μπορεις να τον βαλεις να κανει μονο καποια συγκεκριμενα πραγματα που ξερεις οτι μπορει να τα κανει και ειναι και σημαντικα(σκορ) και ταυτοχρονα θα ειναι ηδη 3 χρονια στην ομαδα οποτε δεν θα χαλασεις την χημεια της.

και δινεις αλλου τα λεφτα. σε ενα βασικο 5αρι και σε ενα ακομα γκαρντ. τι να τα κανεις τα 4αρια? δεν κανουν την διαφορα εκτος αν ειναι μιροτιτς.

δεν εχω τρελα με τομας ουτε ερωτα. λογικο ροστερ θελω να φτιαξω με οσο το δυνατον μικροτερο ρισκο και να δωσω τα πακετα σε θεσεις που πραγματικα κανουν την διαφορα.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4251
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Μαρ 07, 2020 3:02 pm

O delaney με αυτά που γράφει κατά καιρούς για τον ΔΓ δεν νομίζω να έρθει κι αν το κάνει θα θέτει τη σωματική του ακεραιότητα σε κίνδυνο. Πριν 10 μέρες έγραψε ότι ξέρει παίκτες που έχασαν λεφτά από τον Παναθηναϊκό. Και γενικά είναι εξαιρετικά επικριτικός για το... μοντέλο διοίκησης της ΚΑΕ.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Σάβ Μαρ 07, 2020 6:25 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2020 3:02 pm
O delaney με αυτά που γράφει κατά καιρούς για τον ΔΓ δεν νομίζω να έρθει κι αν το κάνει θα θέτει τη σωματική του ακεραιότητα σε κίνδυνο. Πριν 10 μέρες έγραψε ότι ξέρει παίκτες που έχασαν λεφτά από τον Παναθηναϊκό. Και γενικά είναι εξαιρετικά επικριτικός για το... μοντέλο διοίκησης της ΚΑΕ.
για να ερθει παικτης επιπεδου ντιλεινι πρεπει να φυγει ο φριντετ. που δεν νομιζω να φυγει. οι επιλογες που υπαρχουν ειναι οι εξης:

1)μενει με 1,7 για αλλον εναν χρονο
2)ερχεται προταση απο κινα και φευγει
3)του κανουμε αναπροσαρμογη συμβολαιου με κανα μυριο αλλα ανανεωνεται για 2 χρονια το συμβολαιο

θεωρω πως δεν υπαρχει περιπτωση αποζημιωσης καθως θα πρεπει να πληρωσουμε κανα μυριο για αυτο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”