Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 02, 2025 12:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Αύγ 02, 2025 12:33 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 02, 2025 12:30 pm
Πάντως ο Ατσούα έχει μόλις 60% ποσοστό καριέρας στις βολές. Αν σκεφτεί κανείς ότι και ο Λεσόρ είναι μέτριος στις βολές (~65%), υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταλήξουμε με δίδυμο ψηλών που οι αντίπαλοι θα τους στέλνουν συνέχεια στις βολές. Ενώ ο Χολμς και ο Μπράιαντ έχουν 75% και 78% αντίστοιχα, δηλαδή πολύ καλύτερο ποσοστό. Καημό το έχω να πάρουμε κάποια στιγμή έναν σέντερ που να σουτάρει με αξιοπρεπές ποσοστό στις βολές (εκτός από τον Γιουρτσεβέν).
μπιλυ ουτε και εσυ τρελενεσαι με αψου?
Γενικά δεν τρελαίνομαι με τέτοιου είδους παίκτες. Δεν τους απαξιώνω βέβαια, σέβομαι ότι μπορεί να δώσουν κάποια πράγματα και να είναι μαχητικοί (π.χ. Γκάμπριελ), αλλά μέχρι εκεί. Εσύ ποιον προτιμάς από τους σέντερ που εξετάζουμε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Σάβ Αύγ 02, 2025 12:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 02, 2025 12:36 pm

BillyPao έγραψε:
Πάντως ο Ατσούα έχει μόλις 60% ποσοστό καριέρας στις βολές. Αν σκεφτεί κανείς ότι και ο Λεσόρ είναι μέτριος στις βολές (~65%), υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταλήξουμε με δίδυμο ψηλών που οι αντίπαλοι θα τους στέλνουν συνέχεια στις βολές. Ενώ ο Χολμς και ο Μπράιαντ έχουν 75% και 78% αντίστοιχα, δηλαδή πολύ καλύτερο ποσοστό. Καημό το έχω να πάρουμε κάποια στιγμή έναν σέντερ που να σουτάρει με αξιοπρεπές ποσοστό στις βολές (εκτός από τον Γιουρτσεβέν).
Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Βασικά είναι ο κύριος λόγος που δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια για να λεμε την αλήθεια οποίος και να έρθει από τους τρεις είναι μεταγραφαρα. Ωστόσο κάθε ένα έχει και κάποιο στοιχείο που αποτελεί αχίλλειο πτέρνα.

Εγώ θα πω ας περιμένουμε να δούμε τι κίνηση θα κάνει η ομάδα και μετά ανησυχούμε ή πανηγυρίζουμε. Έχω την εντύπωση ότι κανένα από τα τρία ονόματα δεν θα είναι ο παίχτης που θα αποκτηθεί. Απλή διαίσθηση δηλαδή χωρίς καμία βάση.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 02, 2025 12:39 pm

kein έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Βασικά είναι ο κύριος λόγος που δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια για να λεμε την αλήθεια οποίος και να έρθει από τους τρεις είναι μεταγραφαρα. Ωστόσο κάθε ένα έχει και κάποιο στοιχείο που αποτελεί αχίλλειο πτέρνα.

Εγώ θα πω ας περιμένουμε να δούμε τι κίνηση θα κάνει η ομάδα και μετά ανησυχούμε ή πανηγυρίζουμε. Έχω την εντύπωση ότι κανένα από τα τρία ονόματα δεν θα είναι ο παίχτης που θα αποκτηθεί. Απλή διαίσθηση δηλαδή χωρίς καμία βάση.
Γενικά εγώ κοιτάω πάντα τις βολές, είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού για έναν σέντερ για να το προσπερνάμε έτσι αβίαστα. Τώρα για τον παίκτη που θα πάρουμε, δε νομίζω να είναι μια τόσο κακή περίπτωση που να μας κάνει να ανησυχήσουμε, αλλά σίγουρα όποιος και να έρθει σε κάποιους θα αρέσει ενώ σε άλλους όχι τόσο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Σάβ Αύγ 02, 2025 12:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 02, 2025 12:41 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Αύγ 02, 2025 12:33 pm

μπιλυ ουτε και εσυ τρελενεσαι με αψου?
Γενικά δεν τρελαίνομαι με τέτοιου είδους παίκτες. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να δώσουν κάποια πράγματα και να είναι μαχητικοί (π.χ. Γκάμπριελ), αλλά μέχρι εκεί. Εσύ ποιον προτιμάς από τους σέντερ που εξετάζουμε;
απο χολμς αψου μπραιντ προτιμω χολμς

ο αψου ειναι πολυ κοντος για τα γουστα μου στα σεντερ και επιθετικα δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο
αμυντικα ειναι καλος στο νβα αλλα αλλα αμερικη αλλο ευρωπη εδω οι αμυνες παιζουν διαφορετικα

παντως δεν εχω παρακολουθησει κανεναν παιχτη απτους 3 οτι εχω δει σε βιντεακια και οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 02, 2025 12:45 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 02, 2025 12:39 pm
kein έγραψε:

Γενικά εγώ κοιτάω πάντα τις βολές, είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού για έναν σέντερ για να το προσπερνάμε έτσι αβίαστα. Τώρα για τον παίκτη που θα πάρουμε, δε νομίζω να είναι μια τόσο κακή περίπτωση που να μας κάνει να ανησυχήσουμε, αλλά σίγουρα όποιος και να έρθει σε κάποιους θα αρέσει ενώ σε άλλους όχι τόσο.
Κι εγώ θέλω ένα καλό στις βολές Σέντερ. Με το μπάσκετ που θα παίζουμε λόγω σορτς θα μας χρειαστεί η ευστοχία

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 02, 2025 12:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Αύγ 02, 2025 12:41 pm
BillyPao έγραψε:

Γενικά δεν τρελαίνομαι με τέτοιου είδους παίκτες. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να δώσουν κάποια πράγματα και να είναι μαχητικοί (π.χ. Γκάμπριελ), αλλά μέχρι εκεί. Εσύ ποιον προτιμάς από τους σέντερ που εξετάζουμε;
απο χολμς αψου μπραιντ προτιμω χολμς

ο αψου ειναι πολυ κοντος για τα γουστα μου στα σεντερ και επιθετικα δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο
αμυντικα ειναι καλος στο νβα αλλα αλλα αμερικη αλλο ευρωπη εδω οι αμυνες παιζουν διαφορετικα

παντως δεν εχω παρακολουθησει κανεναν παιχτη απτους 3 οτι εχω δει σε βιντεακια και οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ
Και εγώ τον Χολμς θα προτιμούσα, μετά θα έβαζα τον Μπράιαντ και τελευταίο τον Ατσούα. Βέβαια και εγώ από βιντεάκια τους έμαθα τους παίκτες, μη φανταστείς.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 02, 2025 4:27 pm

Ο ατσιουα ειναι πιο καλος απο ολοι μπορει να παιξει κ 4 κ 5 κ ειναι πισω τερματοφυλακας!το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι κοντος για τη θεση αλλα με τη μαχητικοτητα τα καλυπτει ολα!

manos_89

a1greece
Reactions:

Σάβ Αύγ 02, 2025 5:25 pm

Ο Ατσιούα είναι η πιο σίγουρη λύση με διαφορά.
1) Η ομάδα έχει έναν 7 footer που είναι τρύπα στην άμυνα, έναν 2 way που επιθετικά ήταν ο καλύτερος και αμυντικά οκ, άρα τι λείπει; Ένας rim protector που μπορεί να μαρκάρει κοντούς, ψηλούς, να παίξει αλλαγές στην άμυνα και να κάνει ναρκοπέδιο τη ρακέτα μας. Και με τον Ατσιούα παίρνεις τον καλύτερο σε αυτό. Ο Χόλμς δεν είναι αυτό. Ο Μπράιαντ με τίποτα δεν είναι αυτό.
2) Ο Ατσιούα σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι plug and play. Και αύριο να παίζαμε αγώνα θα μπορούσε να προσγειωθεί μια ώρα πριν τον αγώνα και να μπει να βοηθήσει ουσιαστικά επειδή στην άμυνα παίζει είναι ο καλύτερος ατομικά στην Ευρώπη.
3) Οι κανόνες στην Ευρώπη ευνοούν τέτοιους παίκτες (μικρότερο γήπεδο, όχι 3 δευτερόλεπτα στην άμυνα).

Ο Χολμς είχε τον τραυματισμό που από εκεί και πέρα ακολουθησε κατρακύλα και πλέον έπαιζε garbage time. Εμένα δεν μου κάνει, όχι για μπαμ, ούτε για στρακαστρούκα. Μου βγάζει vibes ενός πιο ακριβού wesley johnson.
Ο Bassey είχε ελάχιστες παρουσίες στο ΝΒΑ. Τον προτιμώ από Χόλμς πάντως γιατί κυρίως στους Σπερς που είχα δει παιχνίδια μου άρεσε αρκετά και είναι και αρκετά καλός ριμπάουντερ και μπλοκέρ.

Αν παρόλα αυτά πάρουμε τον Χόλμς πρέπει οπωσδήποτε να αποδεσμεύσουμε τον Γιουρτσεβέν και να πάρουμε αξιόμαχο rim protector.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Αύγ 02, 2025 5:28 pm

ο αψου ειναι 1-2+ λεβελ πανω αποσους ακουγονται (γιαυτο και ειναι να παρει και 11εκ συμβολαιο) και πραγματικα ελπιζω να μην τον παρετε..Δενει απιστευτα και με το υπολοιπο ροστερ αφου αυτος θα παιζει αμυνα για 3.Αυτο το κολλημα που λενε οτι εχει ο αταμαν και θελει σωνει και ντε το 5ρι να ειναι τρομερα αυτοφωτος παικτης δεν το καταλαβαινω..κυριολεκτικα εχει τους καλυτερους πικ εν ρολ γκαρντ που θα δινουν στον αψου 15π σε καθε ματς..

Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης

Σάβ Αύγ 02, 2025 6:32 pm

Η φενερ κρατησε Μπιρτς γιατι δεν βρισκει 5αρι λενε, αν δεν ειναι θεμα μπατζετ των τουρκων τοτε υπαρχει προβλημα στην αγορα... Αλλα συνεχιζω να αναρωτιεμαι ποσοι λασμε και παιδια που θα τρωγαν σιδερα για μια τετοια ευκαιρια.. αλλα το προβλημα ειναι οτι εμεις ψαχνουμε κατι ετοιμο και εγγυημενο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Αύγ 02, 2025 6:40 pm

ο βετακης ειπε οτι η φενερ δειχνει να μην τρελενεται με χολμς τωρα που κρατησε μπιρτς και οτι ο παο του δινει 3εκ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 02, 2025 10:10 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 02, 2025 6:40 pm
ο βετακης ειπε οτι η φενερ δειχνει να μην τρελενεται με χολμς τωρα που κρατησε μπιρτς και οτι ο παο του δινει 3εκ.
ειναι και ιδιας αξιας παιχτες goodpost.gif

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 02, 2025 10:12 pm

Dimitris L έγραψε:
Η φενερ κρατησε Μπιρτς γιατι δεν βρισκει 5αρι λενε, αν δεν ειναι θεμα μπατζετ των τουρκων τοτε υπαρχει προβλημα στην αγορα... Αλλα συνεχιζω να αναρωτιεμαι ποσοι λασμε και παιδια που θα τρωγαν σιδερα για μια τετοια ευκαιρια.. αλλα το προβλημα ειναι οτι εμεις ψαχνουμε κατι ετοιμο και εγγυημενο.
ο μπιρτς ειναι μια χαρα για τριτος σεντερ
αντε για δευτερο βαρια βαρια αν εχεις εναν τοπ για πρωτο που θα παιζει 30 λεπτα

η φενερ φαινεται λιγο σφικτη στα οικονομικα
μετα το οικονομικο οργιο σπαταλης που εγινε επι ιτουδη προσεχουν

MOZZARTDR

junior
Reactions:

Σάβ Αύγ 02, 2025 11:01 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Αύγ 02, 2025 10:12 pm
Dimitris L έγραψε:
ο μπιρτς ειναι μια χαρα για τριτος σεντερ
αντε για δευτερο βαρια βαρια αν εχεις εναν τοπ για πρωτο που θα παιζει 30 λεπτα

η φενερ φαινεται λιγο σφικτη στα οικονομικα
μετα το οικονομικο οργιο σπαταλης που εγινε επι ιτουδη προσεχουν
Πάντως βλέποντας και τον ανταγωνισμό χωρίς να θέλω να ειμαι απόλυτος θεωρώ ότι ομάδα εκτός από την καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη με την προσθήκη Achiuwa ή Holmes και με υγιή τον Λεσόρτ θα διαθέτει και την καλύτερη front line.(διαφωνεί κανείς?)
Ερώτηση
Από τους Achiuwa και Holmes υπάρχει κάποιος από τους δύο( γιατί στα βίντεο δεν διακρίνεται κάποιο τέτοιο στοιχείο)που να μπορεί να κάνει pop up και να έχει σουτάκι μέσης απόστασης?(Μη μου πει κανείς ότι ζητάω πολλά).

MOZZARTDR

junior
Reactions:

Σάβ Αύγ 02, 2025 11:07 pm

manos_89 έγραψε:
Σάβ Αύγ 02, 2025 5:25 pm
Ο Ατσιούα είναι η πιο σίγουρη λύση με διαφορά.
1) Η ομάδα έχει έναν 7 footer που είναι τρύπα στην άμυνα, έναν 2 way που επιθετικά ήταν ο καλύτερος και αμυντικά οκ, άρα τι λείπει; Ένας rim protector που μπορεί να μαρκάρει κοντούς, ψηλούς, να παίξει αλλαγές στην άμυνα και να κάνει ναρκοπέδιο τη ρακέτα μας. Και με τον Ατσιούα παίρνεις τον καλύτερο σε αυτό. Ο Χόλμς δεν είναι αυτό. Ο Μπράιαντ με τίποτα δεν είναι αυτό.
2) Ο Ατσιούα σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι plug and play. Και αύριο να παίζαμε αγώνα θα μπορούσε να προσγειωθεί μια ώρα πριν τον αγώνα και να μπει να βοηθήσει ουσιαστικά επειδή στην άμυνα παίζει είναι ο καλύτερος ατομικά στην Ευρώπη.
3) Οι κανόνες στην Ευρώπη ευνοούν τέτοιους παίκτες (μικρότερο γήπεδο, όχι 3 δευτερόλεπτα στην άμυνα).

Ο Χολμς είχε τον τραυματισμό που από εκεί και πέρα ακολουθησε κατρακύλα και πλέον έπαιζε garbage time. Εμένα δεν μου κάνει, όχι για μπαμ, ούτε για στρακαστρούκα. Μου βγάζει vibes ενός πιο ακριβού wesley johnson.
Ο Bassey είχε ελάχιστες παρουσίες στο ΝΒΑ. Τον προτιμώ από Χόλμς πάντως γιατί κυρίως στους Σπερς που είχα δει παιχνίδια μου άρεσε αρκετά και είναι και αρκετά καλός ριμπάουντερ και μπλοκέρ.

Αν παρόλα αυτά πάρουμε τον Χόλμς πρέπει οπωσδήποτε να αποδεσμεύσουμε τον Γιουρτσεβέν και να πάρουμε αξιόμαχο rim protector.
Πολύ ωραία η ανάλυση σου και συμφωνώ σε ότι έχεις αναφέρει.Να ρωτήσω όμως από τη στιγμή που ο Holmes και ο Achiuwa είναι rim protector γιατί χρειάζεται και 2ος rim protector στα 3 Center που θα διαθέτει η ομάδα?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”