Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Trelobasketakias92

Reactions: 16
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 11, 2025 11:12 pm

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1164
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 11, 2025 11:32 pm

Αν θεωρησουμε οτι ο Αταμαν θεωρει τον Γκραντ ως ασσο αφου τον βαζει κυριως με τον Ναν τοτε ο εξουμ ειναι ιδανικη λυση για τον Παο. Υστερει στο μακρινο σουτ που δεν αρεσει πολυ στον Αταμαν αλλα προσφερει αθλητικοτητα και αμυναρα και μπορει να υποστηριξει καταπληκτικα το σχημα με 3 κοντους. Θα ηταν απο τους λιγους παικτες που θα αλλαζα τον γκος στον Ολυμπιακο και ας μην ειναι ο καθαροαιμος ασσο

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Μαρ 12, 2025 12:33 am

Τέτοιου στυλ παίχτη θέλουμε πράγματι, έναν Εξουμ, έναν Γουειλερ Μπαμπ, έναν Ελάιζα Μπράιαντ, έναν Ντοζιερ. Στον ασο θα παίζει 25 λεπτά ο Γκραντ και 15 λεπτά ο Σλουκας, αν τραυματιστεί ο Σλουκας θα θέλουμε ο 4ος γκαρντ να μπορεί να δίνει ένα 10λεπτο στον ασο, κατά τα άλλα είναι πιο σημαντικό να παίζει καλή άμυνα και να μπορεί να προσαρμοζεται σε ομάδα με πολλούς παίχτες που θέλουν τη μπάλα στα χέρια.

Απλά από όλους αυτούς ο Εξουμ είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, παίζει 20 λεπτά μέσο όρο στους Μαβς, άρα γιατί να φύγει απτο ΝΒΑ?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μαρ 12, 2025 6:11 am

ο Hoopfellas ειπε οτι ο γκριγονις ειναι οκ ιατρικα αλλα οταν αρχιζει να παιζει στην προπονηση ποναει
εχει και αυτος σφιξεις μαλλον :hoho:

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Τετ Μαρ 12, 2025 9:56 am

Εξουμ κ ελαιζα παιχταραδες κ θα τους ηθελαα στην ομαδα!πειτε μου τι θα γινει στην ομαδα αν τραυματιστει ο σλουκας!δε θα εχουμε πρβ δημιουργιας?νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει μια καλυψη εκει!ο εξουμ ειναι αθληταρας κ παιχταρας νομιζω καλυτερος στο σουτ ειναι ο ελαιζα!

0
Giannis14

junior
Reactions: 66
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Μαρ 12, 2025 10:35 am

giorgos45 έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 9:56 am
Εξουμ κ ελαιζα παιχταραδες κ θα τους ηθελαα στην ομαδα!πειτε μου τι θα γινει στην ομαδα αν τραυματιστει ο σλουκας!δε θα εχουμε πρβ δημιουργιας?νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει μια καλυψη εκει!ο εξουμ ειναι αθληταρας κ παιχταρας νομιζω καλυτερος στο σουτ ειναι ο ελαιζα!
Καλύτερα ας αφήσουμε τον ελαιζα καθώς ενέχει τα χαρακτηριστικά του Γκριγκονις που πρέπει να φύγει το καλοκαίρι και του Οσμαν που πρέπει να μείνει. Πρακτικά ο ελαιζα δεν χωράει αν μείνει ο οσμαν και ο Παπαπετρου και ο Καλαϊτζάκης και ο Ναν, καθώς θα έχει κλείσει η θέση στο 2-3. Ο Εξουμ χωράει και ταιριάζει, και σε περίπτωση απουσίας του σλουκα τον ρόλο του άσου θα αναλάβει ο Γκραντ και δευτερευόντως ο Εξουμ ο οποίος είναι κόμπο.

0
Trelobasketakias92

Reactions: 16

Τετ Μαρ 12, 2025 11:37 am

Παικταράς και ο Ελάιζα αλλά είναι περισσότερο 2/3 με πολύ καλό σουτ βέβαια και καλός αμυντικός.Ενδεχομενη απόκτησή του θα ήταν αναβάθμιση σε περίπτωση αντικατάστασης του Γκριγκόνις.Ο Έξουμ έπαιζε κι αυτός 2/3 στο NBA αλλά η συνύπαρξη με Σάρας και Ζέλικο τον πήγε και στον άσσο.Ειδικα με την επιθυμία του Ομπράντοβιτς να παίζει με ψηλά γκαρντ και να μην υφίστανται miss match.Ο Ντοζιερ αποτελεί ανάλογη περίπτωση μιας και ήταν ο αντικαταστάτης του στην Παρτιζάν.Αναλογες περιπτώσεις τέτοιων παικτών που μου έρχονται στο μυαλό,δηλαδή ψηλά γκαρντ που μπορούν να αγωνιστούν και στις 3 θέσεις, με αμυντική ικανότητα και μέτριο με καλό σουτ απ' την περίμετρο είναι ο Ντέβον Χολ και ο Βάιλερ-Μπαμπ.Αν αποκτηθεί κάποιος από αυτούς στη θέση του Μπράουν,θεωρώ ότι θα είχε πιο ουσιαστικό ρόλο.Και στη λίστα αυτή προφανώς,μπορούν να προστεθούν κι άλλα ονόματα.

0
JohnnyPao

champion

Τετ Μαρ 12, 2025 2:00 pm

Παίδες, για να συζητάμε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Να πούμε δηλαδή τι στυλ παίχτη έχει ανάγκη η ομάδα μας για τη θέση του 4ου γκαρντ. Ονόματα μπορεί να γράφει όποιος θέλει, το θέμα είναι να εξετάσουμε και το ποσό καλό fit είναι ο κάθε παίχτης που προτείνουμε. Καλύτερο παράδειγμα από τον Lorenzo Brown δεν υπάρχει, δηλαδή καλύτερο παίχτη δεν έβρισκες το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά να που ακόμα κι ο πιο ποιοτικός, αν δεν ταιριάζει στο ρόλο για τον οποίο τον θες, εεε δεν πρόκειται να σου αποδώσει.

Αυτό που φαίνεται είναι πως στο μυαλό του Ataman έχει κλειδώσει ως βασική 2αδα στη περιφέρεια το Grant - Nunn. Άρα ψάχνουμε έναν παίχτη που θα ταιριάζει με τον Σλουκα στη second unit, αλλά και θα μπορεί να τον υποκαθιστά τις φορές που αυτός είναι τραυματίας ή στην αρχή της χρονιάς που είναι ντεφορμέ. Επίσης επειδή ο Σλούκας ταιριάζει και με τον Grant, θελουμε ο παιχτης που θα ρθει να μπορει να παιξει και ως ασος διπλα στον Nunn. Τα στοιχεία που πρέπει να έχει αυτός ο παίχτης λοιπόν είναι τα εξής :

Μέγεθος, καλή άμυνα, playmaking και στατικό σουτ.

Τέτοια χαρακτηριστικά έχουν :

Α) Nick Weiler - Babb (1995). Παιχτης με σοβαρό ρόλο στην εθνική Γερμανίας και ο βασικός άσος της φετινής Μπαγερν. Έχει 5,5 ασίστ για 1,5 λάθη και σουτάρει με 41% απτο τρίποντο, παίζει και στις 3 θέσεις της περιφέρειας και αμυντικά ίσως να είναι καλύτερος και από τον Grant, σε σχέση με τον Jerian βέβαια δεν εχει την ηγετική φυσιογνωμία και ουτε το clutch στοιχείο, αλλά δεν τον θέλουμε για αυτο. Είναι παίχτης στυλ Walkup, που ξεκίνησε τη καριέρα του ως 2/3αρι και αργότερα έγινε ασος.

Β) Maodo Lo (1992). Πολύ μεγάλη εμπειρία από τα παρκέ της γιουρολιγκ, ο ορισμός του ρολιστα, έχει ανταποκριθεί σε όλες τις ομάδες από που έχει περάσει, Μπαγερν, Αλμπα, Αρμανι, Παρι, εθνική Γερμανίας. Δεν μπορεί να παίξει στο "3", αλλά είναι εξαιρετικός αμυντικός για τις θέσεις "1" και "2", έχει πολύ καλό στατικό σουτ, γενικα αρέσει στον κόουτς και έχει απασχολησει αρκετά την ομάδα, ενω είναι πολύ καλός και στο 1ν1 (κάτι που δεν έχει τόσο ο Babb), αλλα δεν ειναι τοσο καλος playmaker. Στη Παρι κάνει καλή σεζόν.

Γ) Elijah Bryant (1995). Μάλλον η αγαπημένη μου περίπτωση, το μεγαλύτερο του θετικό συγκριτικά με τους 2 παραπάνω είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος και άρα δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε buy out. Κι αυτός, όπως και ο Babb, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, πράγματι είναι κυρίως 2/3αρι, αλλά φέτος στην Εφες τον έχουμε δει πολλές φορές στο "1" και στη φάση της καριέρας του νομίζω πως μπορεί να περάσει ακόμα περισσότερο σε αυτή τη θέση. Είναι καλός αμυντικός, εξίσου καλός στο παιχνίδι on & off ball, παρα πολυ καλός playmaker. Κουβαλάει φέτος την Εφες και φυσικά έχει το know how για το πως κατακτάς τη γιουρολιγκ.

Δ) PJ Dozier (1996). Έχει το μέγεθος, έχει σούπερ αμυντικά skills, είναι καλός δημιουργός (3,5 ασσιστ για 1,5 λάθος φέτος), έχει περάσει από το σχολείο του Ζοτς, ενώ φέτος αποτελεί τον μπακαπ ασο της Εφες. Εννοείται ποιοτικός παίχτης, που μπορεί να παίξει και στις 3 θέσεις της περιφέρειας, θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Το αρνητικό του είναι ότι δεν έχει το pull up shoot που ο Ataman θεωρεί απαραίτητο στοιχείο για τα γκαρντ του, δηλαδή το σουτ μετά από ντρίμπλα ή μετά το σκριν. Φέτος βέβαια έχει βελτιώσει τα στατιστικά του στο catch & shoot (57%).

E) Dante Exum (1995). Εννοείται η καλύτερη περίπτωση από όλους, αλλά και η λιγότερο εφικτή. Εδώ και 2 χρόνια στο ΝΒΑ έχει μέσο όρο 8,5 πόντους και 3 ασίστ για 1 λάθος, πέρσι σούταρε με 50% από το τρίποντο και φετος με 42%, ενώ παίζει πάνω από 20 λεπτά ανά ματς (βέβαια φέτος έχει πάρει μέρος μόλις σε 17 παιχνίδια). Θεωρώ σχεδόν δεδομενο πως θα μείνει ΝΒΑ (φέτος τελειώνει το συμβόλαιο του), αλλά αν όχι εννοείται πως τον θέλω με τα χίλια. Άλλωστε αν θυμάστε είναι ο παίχτης που προσπάθησε να πάρει ο Ataman πριν καταλήξει στον μέγιστο Jerian Grant.

Αν έχετε στο μυαλό σας άλλους παίχτες τέτοιου στυλ, πείτε τις ιδέες σας, αλλά νομίζω πως ο Shorts πχ που αναφέρθηκε μάλλον σε εμάς θα είναι χειροτερος από τον Brown φέτος. Ο Maledon είναι καλύτερος αμυντικός, οπότε δεν θα ήταν τραγική επιλογή αλλά και αυτός θέλει τη μπάλα στα χέρια του για να αποδώσει. Οπότε δεν θα τον προτιμούσα.

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Μαρ 23, 2025 4:11 am

ΚΕΦΑΛΑΙΟ LORENZO BROWN :

Ο Lorenzo Brown φέτος στον ΠΑΟ μετραει 7 πόντους και 3 ασίστ για 1,2 λάθη σε 16 λεπτά ανά παιχνίδι, με καλά ποσοστά ευστοχίας, έχοντας πάρει μέρος σε 28 ματς. Πέρσι στη Μακαμπι έπαιξε σε 32 ματς της Regular Season και σε 29 λεπτά ανά παιχνίδι είχε 12 πόντους (με χειρότερα ποσοστά στο δίποντο) και 6 ασσίστ για 2,5 λάθη. Στα πλειοφ βέβαια πήγε στους 17 πόντους μέσο όρο. Δηλαδή φέτος παίζει 13 λεπτα λιγοτερα και σκοράρει 5 πόντους λιγότερους και δίνει 3 ασίστ λιγότερες. Δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό? Αντίστοιχα κι ο Maledon που έχει παρόμοια νούμερα φετος με τα περσινά του Brown, τα κάνει όλα αυτά στη 15η Ασβελ, όπου είναι ο απόλυτος ηγέτης, ενω ο Brown τα εκανε στην 7η Μακαμπι παίζοντας και διπλα στον εκπληκτικό περσι Baldwin. Επιπλρον, θυμόμαστε ας πουμε πως έπαιζαν ο Darius Thompson κι ο Mcintyre στη Μπασκονια και ότι τη πρώτη τους χρονιά προσαρμογής στις νέες τους ομάδες δεν ήταν εξίσου καλοί. Μπορεί του χρόνου που θα έχει συνηθίσει τον ρόλο του να είναι πολύ καλύτερος.

Πάμε τώρα να δούμε τα νούμερα του λίγο πιο προσεκτικά όμως. Από τα 28 παιχνίδια που έχει παίξει φετος, στα 18 που έλαβε πάνω από 14 λεπτά συμμετοχής είχε (σε 21 λεπτά ανά ματς) 10,5 πόντους μέσο όρο και 4,5 ασσίστ για 1,7 λάθη. Παράλληλα σουτάρει με πάνω από 55% στο δίποντο και 35% στο τρίποντο. Το μοναδικό αρνητικό του είναι οι αμυντικές του επιδόσεις. Στα υπόλοιπα 10 ματς που έπαιξε φέτος κάτω από 14 λεπτά, είχε εν τέλει μονοψήφιο χρόνο συμμετοχής και συγκεκριμένα κατά μέσο όρο 6,5 λεπτά ανά παιχνίδι. Σε αυτά τα ματς λοιπόν δεν νομίζω πως έχει καν νόημα να μετρήσουμε τα στατιστικά του, βάλτε σε αυτόν τον χρόνο τον Shorts, τον Maledon, τον Micic ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον και πείτε μου αν θα αποδώσουν καλύτερα.

Μια χαρά ήταν ο Brown φέτος λοιπόν, απλώς δεν ταίριαξε καθόλου (αμυντικά) ως δίδυμο με τον Σλούκα και αυτό προέκυπτε καθότι στον Ataman αρέσει πολύ ως βασική 2αδα στα γκαρντ το Grant & Nunn. Αν ήταν υγιής και ο Grigonis (που ταιριάζει πολύ περισσότερο από ότι ο Brown στην ομαδα) θα είχε πολύ λιγότερο χρόνο συμμετοχής ο Lorenzo εννοείται. Οπότε αν τον διώξουμε τελικά, σκεφτείτε το καλά πριν προτείνετε τον κάθε TJ Shorts για την ομάδα μας, αν αυτός ο παίχτης θα μπορούσε ποτέ να ανταποκριθεί σε έναν τέτοιο ρόλο. Καλώς ή κακώς στον Παναθηναϊκό όποιος κι αν έρθει θα αποτελεί τον 4ο γκαρντ και άρα θα παίρνει από 5 έως 15 λεπτά, μεχρι εκεί.

Εγώ προσωπικά θα έδιωχνα τον Lorenzo μόνο αν πρόκειται να πάρουμε αλλού στυλ παίχτη, πχ τον Elijah Bryant που παίζει πιο εύκολα και στο "3" ή έναν καλύτερο αμυντικό (πχ Babb), δεν έχει νόημα να αλλάξω παίχτη με ήδη έναν χρόνο στην ομάδα με τον Shorts που έχει τα ίδια αμυντικά προβλήματα και ακόμα χειρότερο off ball παιχνιδι από τον Brown. Τι θα αλλάξει δηλαδή? Οκ ο Maledon ίσως θα ήταν καλύτερη λύση επειδή μπορεί να παίξει και άμυνα, αλλά αξίζει να δώσεις λεφτά στον Brown για να του σπάσεις το συμβόλαιο και να δώσεις και έξτρα λεφτά στον Maledon για να ρθει? Τόσο μεγάλη αναβάθμιση θα είναι? Νομίζω ο Lorenzo του χρόνου που θα έχει συνηθίσει την ομάδα και τον ρολο του μόνο καλύτερος μπορεί να είναι.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 23, 2025 6:48 pm

Καλησπέρα στην παρέα!!!! Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω και μου λειψανε τα μεταγραφικά σενάρια έστω και πολύ πρωρα😆🤣🤣🤣🤣.
Ελπίζω να στε όλοι σας καλά.

Μισιτς δεν νομίζω να πάρουμε.
Λορέντζο μάλλον θα θέλει να φύγει και ο ίδιος αν δεν παίζει περισσότερο.
Εξουμ, Ντοζιερ μια χαρά παιχτες

Εγώ έχω φάει κωλλημα με Μαλεντον της Βιλερμπαν αλλά και Εξουμ μια χαρά για μενα. Ντοζιερ δεν τον πάω τόσο παρότι είναι επίσης καλός παίχτης.

Ναν
Γκραντ
Οσμαν
Χουαντσο
Λεσσορτ

Σλουκας
Μαλεντον
Γκριγκονις - Καλαιτζακης
Μιτογλου-Σαμο
Οτουρου

Πρέπει να δυναμώσουμε αμυντικά στην δεύτερη 5αδα.

Για ζευγάρια φέτος βλεπω:
Παναθηναϊκός Ρεαλ
Φενερ-Μπαρτσελονα
Ολυμπιακο-μια από τις Αρμάνι, Ερυθρό, Παρι, Μπαγερν
Μονακο-Εφες

Χάρηκα που σας ξαναβλέπω. Να στε καλά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μαρ 23, 2025 7:41 pm

JohnnyPao έγραψε:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ LORENZO BROWN :

Ο Lorenzo Brown φέτος στον ΠΑΟ μετραει 7 πόντους και 3 ασίστ για 1,2 λάθη σε 16 λεπτά ανά παιχνίδι, με καλά ποσοστά ευστοχίας, έχοντας πάρει μέρος σε 28 ματς. Πέρσι στη Μακαμπι έπαιξε σε 32 ματς της Regular Season και σε 29 λεπτά ανά παιχνίδι είχε 12 πόντους (με χειρότερα ποσοστά στο δίποντο) και 6 ασσίστ για 2,5 λάθη. Στα πλειοφ βέβαια πήγε στους 17 πόντους μέσο όρο. Δηλαδή φέτος παίζει 13 λεπτα λιγοτερα και σκοράρει 5 πόντους λιγότερους και δίνει 3 ασίστ λιγότερες. Δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό? Αντίστοιχα κι ο Maledon που έχει παρόμοια νούμερα φετος με τα περσινά του Brown, τα κάνει όλα αυτά στη 15η Ασβελ, όπου είναι ο απόλυτος ηγέτης, ενω ο Brown τα εκανε στην 7η Μακαμπι παίζοντας και διπλα στον εκπληκτικό περσι Baldwin. Επιπλρον, θυμόμαστε ας πουμε πως έπαιζαν ο Darius Thompson κι ο Mcintyre στη Μπασκονια και ότι τη πρώτη τους χρονιά προσαρμογής στις νέες τους ομάδες δεν ήταν εξίσου καλοί. Μπορεί του χρόνου που θα έχει συνηθίσει τον ρόλο του να είναι πολύ καλύτερος.

Πάμε τώρα να δούμε τα νούμερα του λίγο πιο προσεκτικά όμως. Από τα 28 παιχνίδια που έχει παίξει φετος, στα 18 που έλαβε πάνω από 14 λεπτά συμμετοχής είχε (σε 21 λεπτά ανά ματς) 10,5 πόντους μέσο όρο και 4,5 ασσίστ για 1,7 λάθη. Παράλληλα σουτάρει με πάνω από 55% στο δίποντο και 35% στο τρίποντο. Το μοναδικό αρνητικό του είναι οι αμυντικές του επιδόσεις. Στα υπόλοιπα 10 ματς που έπαιξε φέτος κάτω από 14 λεπτά, είχε εν τέλει μονοψήφιο χρόνο συμμετοχής και συγκεκριμένα κατά μέσο όρο 6,5 λεπτά ανά παιχνίδι. Σε αυτά τα ματς λοιπόν δεν νομίζω πως έχει καν νόημα να μετρήσουμε τα στατιστικά του, βάλτε σε αυτόν τον χρόνο τον Shorts, τον Maledon, τον Micic ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον και πείτε μου αν θα αποδώσουν καλύτερα.

Μια χαρά ήταν ο Brown φέτος λοιπόν, απλώς δεν ταίριαξε καθόλου (αμυντικά) ως δίδυμο με τον Σλούκα και αυτό προέκυπτε καθότι στον Ataman αρέσει πολύ ως βασική 2αδα στα γκαρντ το Grant & Nunn. Αν ήταν υγιής και ο Grigonis (που ταιριάζει πολύ περισσότερο από ότι ο Brown στην ομαδα) θα είχε πολύ λιγότερο χρόνο συμμετοχής ο Lorenzo εννοείται. Οπότε αν τον διώξουμε τελικά, σκεφτείτε το καλά πριν προτείνετε τον κάθε TJ Shorts για την ομάδα μας, αν αυτός ο παίχτης θα μπορούσε ποτέ να ανταποκριθεί σε έναν τέτοιο ρόλο. Καλώς ή κακώς στον Παναθηναϊκό όποιος κι αν έρθει θα αποτελεί τον 4ο γκαρντ και άρα θα παίρνει από 5 έως 15 λεπτά, μεχρι εκεί.

Εγώ προσωπικά θα έδιωχνα τον Lorenzo μόνο αν πρόκειται να πάρουμε αλλού στυλ παίχτη, πχ τον Elijah Bryant που παίζει πιο εύκολα και στο "3" ή έναν καλύτερο αμυντικό (πχ Babb), δεν έχει νόημα να αλλάξω παίχτη με ήδη έναν χρόνο στην ομάδα με τον Shorts που έχει τα ίδια αμυντικά προβλήματα και ακόμα χειρότερο off ball παιχνιδι από τον Brown. Τι θα αλλάξει δηλαδή? Οκ ο Maledon ίσως θα ήταν καλύτερη λύση επειδή μπορεί να παίξει και άμυνα, αλλά αξίζει να δώσεις λεφτά στον Brown για να του σπάσεις το συμβόλαιο και να δώσεις και έξτρα λεφτά στον Maledon για να ρθει? Τόσο μεγάλη αναβάθμιση θα είναι? Νομίζω ο Lorenzo του χρόνου που θα έχει συνηθίσει την ομάδα και τον ρολο του μόνο καλύτερος μπορεί να είναι.
Εγώ θεωρώ ότι όσο ο Μπράουν έχει τέτοιο ρόλο δεν πρόκειται να δούμε καλύτερο Μπράουν αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι το ξέρει και ο Αταμάν.
Το είδε πέρσι με τον Βιλντόζα και πήγε και έκανε το ίδιο φέτος με τον Μπράουν αλλά ενω μοιάζει ξεροκεφαλιά ίσως να μην είναι.

Δηλαδή γνωρίζοντας ότι ο Σλούκας βγάζει τραυματισμούς (φτου φτου μη το ματιάσω φέτος μόνο 1 παιχνίδι έχει χάσει) και ότι στο πρώτο μισό της χρονιάς κάνει συντήρηση, θέλει έναν παίκτη να μπορεί να μπει στον ρόλο του Σλούκα αν χρειαστεί και εν γνώσει του τον θυσιάζει/καίει αν ο Σλούκας είναι καλά.
Όλοι το λέγαμε ότι δεν μπορεί να παίξουν μαζί αυτοί οι 2 λόγω άμυνας, δεν γίνεται να μην το έβλεπε αυτός.

Ο Έξουμ θα ήταν όνειρο αλλά δεν πρόκειται να φύγει. Φέτος έχει παίξει λίγο λόγω ατυχίας,τραυματίστηκε στον καρπό στην προετοιμασία και έπαιξε τον Γενάρη και τώρα τον Μάρτη έσπασε το χέρι του. Όμως πέρσι έπαιζε 19 λεπτά με καλά νούμερα στην ομάδα που έφτασε τελικούς, φέτος ίδια λεπτά στα παιχνίδια που έπαιξε, η λογική λέει ότι θα μείνει εκεί με κάτι λιγότερο σε σχέση με αυτά που έπαιρνε αν δεν είχε τους τραυματισμούς αυτούς. Δεν είναι κάτι που μπορεί να σου αφήσει κουσούρι όπως ο χιαστός, σπασίματα είναι.

Ντοζίερ και Μπάμπ θα ήταν καλές λύσεις γιατί μπορούν να παίξουν και μαζί με τον Σλούκα και χωρίς την μπάλα. Μαλεντόν νομίζω έχει κλείσει Ρεάλ.
Πιστεύω όμως θα εξαρτηθεί από το τι θέλει ο Μπράουν. Αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του και κυλήσει καλά και η χρονιά δεν βλέπω να τον αλλάζουμε, είναι και η αποζημίωση μεγάλη. Αν θέλει να φύγει δεν θα καιγόμαστε κιόλας να τον κρατήσουμε, παρόμοια περίπτωση με Βιλντόζα.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Δευ Μαρ 24, 2025 2:45 am

pan24 έγραψε:
Κυρ Μαρ 23, 2025 7:41 pm
JohnnyPao έγραψε:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ LORENZO BROWN :

Εγώ θεωρώ ότι όσο ο Μπράουν έχει τέτοιο ρόλο δεν πρόκειται να δούμε καλύτερο Μπράουν αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι το ξέρει και ο Αταμάν.
Το είδε πέρσι με τον Βιλντόζα και πήγε και έκανε το ίδιο φέτος με τον Μπράουν αλλά ενω μοιάζει ξεροκεφαλιά ίσως να μην είναι.

Δηλαδή γνωρίζοντας ότι ο Σλούκας βγάζει τραυματισμούς (φτου φτου μη το ματιάσω φέτος μόνο 1 παιχνίδι έχει χάσει) και ότι στο πρώτο μισό της χρονιάς κάνει συντήρηση, θέλει έναν παίκτη να μπορεί να μπει στον ρόλο του Σλούκα αν χρειαστεί και εν γνώσει του τον θυσιάζει/καίει αν ο Σλούκας είναι καλά.
Όλοι το λέγαμε ότι δεν μπορεί να παίξουν μαζί αυτοί οι 2 λόγω άμυνας, δεν γίνεται να μην το έβλεπε αυτός.

Ο Έξουμ θα ήταν όνειρο αλλά δεν πρόκειται να φύγει. Φέτος έχει παίξει λίγο λόγω ατυχίας,τραυματίστηκε στον καρπό στην προετοιμασία και έπαιξε τον Γενάρη και τώρα τον Μάρτη έσπασε το χέρι του. Όμως πέρσι έπαιζε 19 λεπτά με καλά νούμερα στην ομάδα που έφτασε τελικούς, φέτος ίδια λεπτά στα παιχνίδια που έπαιξε, η λογική λέει ότι θα μείνει εκεί με κάτι λιγότερο σε σχέση με αυτά που έπαιρνε αν δεν είχε τους τραυματισμούς αυτούς. Δεν είναι κάτι που μπορεί να σου αφήσει κουσούρι όπως ο χιαστός, σπασίματα είναι.

Ντοζίερ και Μπάμπ θα ήταν καλές λύσεις γιατί μπορούν να παίξουν και μαζί με τον Σλούκα και χωρίς την μπάλα. Μαλεντόν νομίζω έχει κλείσει Ρεάλ.
Πιστεύω όμως θα εξαρτηθεί από το τι θέλει ο Μπράουν. Αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του και κυλήσει καλά και η χρονιά δεν βλέπω να τον αλλάζουμε, είναι και η αποζημίωση μεγάλη. Αν θέλει να φύγει δεν θα καιγόμαστε κιόλας να τον κρατήσουμε, παρόμοια περίπτωση με Βιλντόζα.
Στο Basketnews είπαν πως τα ποσά που δίνουν οι ομάδες σε buy-outs συνυπολογίζονται στο salary cap, άρα θα πρέπει να το σκεφτούν 2 και 3 φορές στη ΚΑΕ πριν αφήσουν τον Lorenzo να φύγει. Σε επίπεδο ποιότητας, εμπειρίας, ακόμα και προσφοράς στην ομάδα, δεν υπάρχει καμία σύγκριση με Vildoza. Αν και μαρέσει ο Dozier, δεν νομίζω πως είναι παίχτης που θα έπαιρνε ποτέ ο Ataman σε ομάδα του, γκαρντ χωρίς pull up τρίποντο δεν υπάρχει για τον κόουτς. O Weiler Babb το έχω ξαναπεί πως είναι ιδανική επιλογή, αλλά κι αυτός έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να πληρώσουμε την Μπαγερν για να το σπάσουμε, ενώ για Exum που κι αυτός θα ήταν εξαιρετικός, τα πράγματα είναι όπως τα λες, δεν τον βλέπω να φεύγει από ΝΒΑ. Ο λόγος που οι Exum και Babb αποτελούν τόσο ταιριαστές περιπτώσεις, είναι πως μπορούν να παίξουν και στις 3 θέσεις της περιφέρειας, είναι εξαιρετικοί αμυντικοί και άρα συνδυάζονται μια χαρά δίπλα σε Σλούκα ή Nunn, έχουν δημιουργία και μπορούν να παίξουν στον άσο αντί του Σλούκα αν χρειαστεί, αλλά έχουν και off ball παιχνίδι (και τίμιο σουτάκι) και μπορούν πιο άνετα να παίξουν και δίπλα στον Σλούκα σε αντίθεση με τον Lorenzo.

Και ο Maledon μαρέσει, είναι καλύτερος αμυντικός από τον Brown και λόγω ηλικίας θα δεχθεί πιο εύκολα να έρχεται από πίσω, αλλά ούτε αυτός ταιριάζει δίπλα στον Σλούκα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο 4ος γκαρντ θα έχει ρόλο 10-15 λεπτών και θα ανεβαίνει λίγο μόνο σε περιπτώσεις τραυματισμού του Σλούκα. Για τον Maledon πάντως ο Hoopfellas είπε πως όντως είναι σε συζητήσεις με Ρεαλ, αλλά δεν έχει υπογραφεί κάποιο προσύμφωνο.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Μαρ 24, 2025 2:48 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Μαρ 23, 2025 6:48 pm
Καλησπέρα στην παρέα!!!! Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω και μου λειψανε τα μεταγραφικά σενάρια έστω και πολύ πρωρα😆🤣🤣🤣🤣.
Ελπίζω να στε όλοι σας καλά.

Μισιτς δεν νομίζω να πάρουμε.
Λορέντζο μάλλον θα θέλει να φύγει και ο ίδιος αν δεν παίζει περισσότερο.
Εξουμ, Ντοζιερ μια χαρά παιχτες

Εγώ έχω φάει κωλλημα με Μαλεντον της Βιλερμπαν αλλά και Εξουμ μια χαρά για μενα. Ντοζιερ δεν τον πάω τόσο παρότι είναι επίσης καλός παίχτης.

Ναν
Γκραντ
Οσμαν
Χουαντσο
Λεσσορτ

Σλουκας
Μαλεντον
Γκριγκονις - Καλαιτζακης
Μιτογλου-Σαμο
Οτουρου

Πρέπει να δυναμώσουμε αμυντικά στην δεύτερη 5αδα.

Για ζευγάρια φέτος βλεπω:
Παναθηναϊκός Ρεαλ
Φενερ-Μπαρτσελονα
Ολυμπιακο-μια από τις Αρμάνι, Ερυθρό, Παρι, Μπαγερν
Μονακο-Εφες

Χάρηκα που σας ξαναβλέπω. Να στε καλά.
Ωραίο ρόστερ, εγώ βέβαια θα ήθελα να παραμείνει ο Gabriel στην ομάδα, αλλά ΟΚ για Oturu πάω πάσο. Επίσης θα ήθελα για 3ο σεντερ τον Dunston αν ισχύει πως έχει ελληνικό διαβατήριο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μαρ 24, 2025 4:18 am

Ο Μαλεντον θεωρώ είναι περίπτωση ταις πετρουσεφ κτλ .. δηλαδή πολύ καλός για να δεχτεί τέτοιο ρόλο και είναι και νέος αυτός ..Θα μου φανεί κουτό να μην πάει στην Ρεάλ ή σε κάποια τοπ ομάδα που του δίνει βασικό ρόλο και να ρισκάρει την καριέρα του να γίνει νέος Βιλντοζα/μπραουν .

Γκραντ ναν έχουν πάρει την φανέλα σπίτι και δικαίως και ο Σλούκας αν και ένα χρόνο μεγαλύτερος δεν δείχνει ότι δεν θα το παίζει το 20λ του..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925

Δευ Μαρ 24, 2025 11:57 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 24, 2025 2:48 am

Επίσης θα ήθελα για 3ο σεντερ τον Dunston αν ισχύει πως έχει ελληνικό διαβατήριο.
ετσι τοπος στα νιατα
γιατι οχι και επιστροφη γκιστ η γκιστοπουλου για να παρει οσα του ειχαν κλεψει και καλα goodpost.gif

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”