Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

glenrice90

junior
Reactions: 411
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 26, 2023 11:05 pm

Προσωπικά τίθεται θέμα μη οικονομικής στήριξης σε τέτοια άτομα. Αρκετοί Ολυμπιακοί πχ κόψαμε τη μπάλα λόγω Μαρινάκη και αυτού που πρεσβεύει, και μάλιστα ενώ πήγαινε η ομάδα τρένο.

Ο μέσος Έλληνας δε θα κάτσει να το φιλοσοφήσει και πολύ βέβαια. Πανάθα /Θρύλος πάνω από όλα (γιατί έχει συνδεθεί η ίδια η ταυτότητα και η αυτοπεποίθησή του με την ομάδα), κι αν είναι να πάει η ομάδα καλά , φέρτε και τον Κασιδιάρη για Πρόεδρο.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 27, 2023 12:38 am

Να πούμε ένα μπράβο στη διοικησάρα μας για την τιμολογιακή της πολιτική, ε; Εύγε, τιμές που φέρνουν την οικογένεια στο γήπεδο. :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Σεπ 27, 2023 2:32 am

yorgos έγραψε:
Να πούμε ένα μπράβο στη διοικησάρα μας για την τιμολογιακή της πολιτική, ε; Εύγε, τιμές που φέρνουν την οικογένεια στο γήπεδο. :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:
28€ τα φθηνότερα στον 2ο όροφο και 40 στα πέταλα :drunk:

Πραγματικά θεωρεί ότι υπάρχει κόσμος που του περισσεύουν 40€ για να δει αγώνα μπάσκετ κ μάλιστα να τα δίνει 2 φορές τον μήνα; Έχουν αυξηθεί οι μισθοί κ δεν το πήρα χαμπάρι;

Προσωπικά πάντως, ότι επένδυση και να έκανε, για εμένα αυτές οι τιμές είναι απαράδεκτες και δεν έχω σκοπό να παρακολουθήσω από κοντά αγώνα. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι μπας κ μαζευτεί. Ειδάλλως ας κάνουν οικονομίες για να δουν έναν αγώνα μπάσκετ (για οικογένειες δεν μιλάω καν, πιο φθηνά βγαίνει να πάνε ταξίδι)

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 27, 2023 8:21 am

yorgos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 10:10 pm
austerity_blues έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 8:32 pm
διάβασα με ενδιαφέρον τα σχόλια σας και η αλήθεια είναι ότι όλοι εκλάβατε το ποστ μου ως απορία σχετικά με την επιρροή που θα έχει στον κόσμο μια ντιπιτζοποίηση του Παναθηναϊκού. κάτι που προφανώς αποτελεί δικό μου λάθος στον τρόπο έκφρασης αλλά δεν εννοούσα αυτό στο αρχικό ποστ :sorry:

επίσης να πω ότι συμφωνώ με όσα γράψατε.

το θέμα μου είναι το αν σε ένα φίλαθλο κόσμο εντελώς διαφορετικών χαρακτηριστικών, νοοτροπιών, απόψεων κτλ "δικαιούται" ο ιδιοκτήτης να επιβάλλει στην ομάδα τη δική του αισθητική και τις δικές του απόψεις, αν αυτό πιστεύετε ότι έχει αρχίσει να συμβαίνει στον Παναθηναϊκό και αν ναι πώς σας φαίνεται.

για να μιλήσω και με πρακτικά παραδείγματα, αν ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αρχίσει να βραβεύει αστυνομικούς/στρατιωτικούς όπως είπε και ο Νικόλας αλλά όχι επιστήμονες, αν παραχωρεί το ΟΑΚΑ για ψεκοσυνέδρια αλλά αρνείται να το κάνει για LGBTQ φεστιβάλ, αν οι παίκτες κρατούν υποχρεωτικά την ελληνική σημαία όταν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα είστε οκ με αυτό;

τα παραδείγματα είναι ενδεικτικά λόγω ιδεολογίας του ντιπιτζί αλλά μη κολλάτε σε αυτά, θα μπορούσε να είναι αριστερός και να κάνει άλλα.
Τώρα το κατάλαβα κι εγώ το ερώτημα.

Δική του εταιρεία είναι ο Παναθηναϊκός, ό,τι θέλει θα κάνει ο ιδιοκτήτης του, θεμιτό το βλέπω. Αλλά αντίστοιχα κι ο πελάτης πλήρωσε εισιτήριο να δει μπάσκετ, αν τους σερβίρεις κι άλλα μπορεί να τα γουστάρει, μπορεί να τα γιουχάρει (επί χρόνια πχ αποτύγχαναν προσπάθειες για τσιρλίντερ στο ΟΑΚΑ, θυμόμαστε όλοι τα εν χορώ "βγάλτε έξω τις πουτάνες") ή να τα σνομπάρει. Σε πρόσφατη συνάντηση με τους οργανωμένους ο ντιπιτζής εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν τον στήριξαν στη διαμάχη του με τον Μπερτομέου όταν μοίρασε χιλιάδες μάσκες με το πρόσωπό του στο ΟΑΚΑ και δεν τις φόρεσε κανείς πλην του Λοπίνι. Τα θυμάμαι κι εγώ, μπήκα στο γήπεδο και μου έδωσαν μια μάσκα με τη μούρη του κυρίου Δημήτρη, την έκανα σαϊτα και προχώρησα.

Όπως θυμάμαι το πανό που ανάρτησε ο ίδιος "ούτε μια ψήφος στον Άδωνι" που κατέβηκε άμεσα μετά από μερικές ψιλές κιόλας. Το αν θα ψηφίσουμε Άδωνι ή Αλέξη ή Κουτσούμπα είναι δικό μας καπέλο κι όχι καπέλωμα επειδή τύπωσε ένα πανό ο ντιπιτζής, ας μιλάει για τον εαυτό του, όχι για μας, δεν του δώσαμε καμία εξουσιοδότηση να μας εκφράζει, πόσο μάλλον να μας καθοδηγεί πολιτικά.

Η πιο συνήθης αντίδραση είναι η αδιαφορία σε τέτοιες απόπειρες, δεν ασχολείται αυτός που πήγε να δει το Χουάντσο και το Βιλντόσα με την άποψη του κυρίου Δημήτρη για το πόσο ευεργετικό πχ είναι το τσιγάρο για την υγεία ή αν ο Τραμπ και ο Πούτιν "σώζουν τον κόσμο από τον εκφυλισμό". Άποψή του, σωστή ή λάθος, αν θέλει να την εκφράζει στις εκδηλώσεις της εταιρείας του με γεια του με χαρά του, όπως κι εμένα είναι δικαίωμά μου να συμφωνήσω ή να τον κράξω. ΘΑ επηρεάσει κάποιους ο κύριος Δημήτρης με τέτοιες ενέργειες; Ελάχιστους νομίζω, δηλαδή θα πάει ένα παιδάκι στο γήπεδο με το μπαμπά του, θα δει ένα βίντεο του ντιπιτζή που θα μας λέει πως το να καπνίζεις 6 τσιγάρα ταυτόχρονα είναι υγεία και δε θα πει ο πατέρας στο παιδί του "κοίτα ένα νούμερο που έχουμε για πρόεδρο;". Ποιον θα ακούσει το παιδί, τον πατέρα του ή τον ντιπιτζή; Νομίζω γενικά το θέμα των "προτύπων" μεγαλοποιείται.
Αααα, εδώ θα διαφωνήσουμε κάπως.

Δεν γίνεται να ζούμε ως "άτομα", να προωθούμε συνεχώς την "προσωπική εξέλιξη", αξία και ευεξία, αλλά να μην έχουν σημασία τα πρότυπα που προβάλλονται ως επιτυχημένα.

Ούτε γίνεται το κεφάλι ενός οργανισμού να προωθεί την προσωπική του ατζέντα μέσω του οργανισμού. Τυπικά μπορεί να είναι εταιρεία, αλλά ουσιαστικά και ως προς την κοινωνική του θέση είναι περισσότερο οργανισμός πάρα Α.Ε. Δεν είναι το ίδιο να βγει ο πρόεδρος της Μασουτη να στηρίξει ή όχι Αδωνι με το να βγει ο πρόεδρος ομάδας να το κάνει, είναι τελείως διαφορετικό το κοινωνικό αποτύπωμα.
Μπορεί το παιδί που περιγράφεις να άκουσε από τον μπαμπά του ότι ο πρόεδρος είναι ψεκ, αλλά μετά να του είπαν και 5 συμμαθητές "όπως είπε κι ο πρόεδρος" και να μπερδευτεί το παιδί. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Ούτε ως "πελάτης", αισθάνομαι ωραία που είμαι εξόριστος γιατί θέλω απλά να πάω να δω την ομάδα μου και δεν γουστάρω να δίνω συναίνεση στα ψεκ πάρτυ του ιδιοκτήτη. Εγώ δεν θα πάω, αλλά 20 Χιλ ψεκ θα βρει να πηγαίνουν και μετά από λίγο η ομάδα θα τους ανήκει και θα αντιπροσωπεύει εκείνους με κάθε τρόπο συμβολικά και ουσιαστικά.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει φανεί η επιρροή του με αυτόν τον τρόπο, αργά ή γρήγορα θα φανεί όμως. Ειδικά αν έρθουν επιτυχίες...

Κάτι ξέρουμε οι Ολυμπιακοί που κάποτε βλέπαμε και ποδόσφαιρο, δεν μας ανησυχούν έτσι στο άσχετο αυτά τα πράγματα. Το μεγαλύτερο μου άγχος είναι μην αλλάξει ιδιοκτήτης στο μπάσκετ και με εξορίσει και από κει και τελειώσει το κεφάλαιο "ολυμπιακος" οριστικά στην ζωή μου.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Σεπ 27, 2023 9:05 am

gkostas37 έγραψε:
Τετ Σεπ 27, 2023 2:32 am
yorgos έγραψε:
28€ τα φθηνότερα στον 2ο όροφο και 40 στα πέταλα :drunk:

Πραγματικά θεωρεί ότι υπάρχει κόσμος που του περισσεύουν 40€ για να δει αγώνα μπάσκετ κ μάλιστα να τα δίνει 2 φορές τον μήνα; Έχουν αυξηθεί οι μισθοί κ δεν το πήρα χαμπάρι;

Προσωπικά πάντως, ότι επένδυση και να έκανε, για εμένα αυτές οι τιμές είναι απαράδεκτες και δεν έχω σκοπό να παρακολουθήσω από κοντά αγώνα. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι μπας κ μαζευτεί. Ειδάλλως ας κάνουν οικονομίες για να δουν έναν αγώνα μπάσκετ (για οικογένειες δεν μιλάω καν, πιο φθηνά βγαίνει να πάνε ταξίδι)
Δεν περιμένει πώς θα πάει κάποιος σε όλους τους αγώνες. Υπολογίζει ότι έχει κάτι εκατομμύρια φανς η ομάδα, το γήπεδο χωράει 20κ οπότε θα υπάρχει πάντα κόσμος. Για αυτό δεν ήθελε να βγάλει και διάρκειας αρχικά. Ωστόσο (τουλάχιστον για την νησιωτική Ελλάδα) ένα ταξίδι+το εισιτήριο του αγώνα + τα λοιπά έξοδα πάει κοντά στο 300αρι εύκολα. Το δίνεις για να δεις ΠΑΟ - Βιλερμπάν πχ; χλωμό.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2744
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Σεπ 27, 2023 9:33 am

Μακάρι να γεμίζει το γήπεδο αλλά όπως λέγαμε και όταν ανακοινώθηκαν τα λίγα διαρκείας, νομίζω υπερεκτιμά ο ΔΠΓ το πόσος κόσμος θέλει να πηγαίνει γήπεδο. Δεν έχει 60-80 τον μήνα να δίνει ο κόσμος. Ειδικά αν είναι να πάει «η οικογένεια» τι πιστεύει; Ότι θα σκάνε 150 να βλέπουν την ομάδα συχνά ή ότι θα πάνε σε ένα παιχνίδι και τέλος;

Νομίζει ο ΔΠΓ ότι σε κάθε εντός παιχνίδι θα του έρχονται φρέσκοι, άντε να δούμε αν έχει δίκιο.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Σεπ 27, 2023 9:37 am

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι στη διαδικασία ψαχουλεματος ακόμα σε ότι αφορά τις τιμές.

Αρχίζει ακριβά (έχει και Ολυμπιακό νωρίς) και μέσα στη χρονιά θα δει πόσο τον παίρνει να τις σπρώξει.

Αν δε δει ανταπόκριση λογικά θα πέσουν οι τιμές μέσα στη χρονιά.

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Σεπ 27, 2023 10:50 am

δε νομίζω ούτε ο ίδιος να θέλει "οικογένειες και παιδιά" σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. φαντάζομαι με τη Βιλερμπάν θα είναι αρκετά φθηνότερα τα εισιτήρια ενώ στην Α1 παίζει να έχει και γενική είσοδο κάνα 10άρικο για να πάνε και οι οικογένειες.

οικογένειες ακόμα και αντιφρονούντων για τους οποίους υπάρχουν και Καιάδες στη Σπάρτη όταν οι ακροδεξιοί πάρουν τη χώρα στα χέρια τους όπως δήλωσε χθες btw.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2744
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Σεπ 27, 2023 11:05 am

austerity_blues έγραψε:
δε νομίζω ούτε ο ίδιος να θέλει "οικογένειες και παιδιά" σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. φαντάζομαι με τη Βιλερμπάν θα είναι αρκετά φθηνότερα τα εισιτήρια ενώ στην Α1 παίζει να έχει και γενική είσοδο κάνα 10άρικο για να πάνε και οι οικογένειες.

οικογένειες ακόμα και αντιφρονούντων για τους οποίους υπάρχουν και Καιάδες στη Σπάρτη όταν οι ακροδεξιοί πάρουν τη χώρα στα χέρια τους όπως δήλωσε χθες btw.
Μπήκα λίγο για να δω και γενικά είναι μικρές οι διάφορες στα φθηνά εισιτήρια. Δηλαδή από 28 που είναι τα φθηνότερα με τις «καλές» ομάδες, πέφτει στα 25 με τις «υποδεέστερες». Στα ακριβότερα διαζώματα οι διαφορές αυξάνουν όμως κάπου στα 10-15.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Σεπ 27, 2023 11:51 am

ο ταραντουλας λειτουργει τελειως επιχειρηματικα με τα εισητηρια
δηλαδη στυλ φετος εσκασα χρημα και για την ομαδα και για το γηπεδο οπως δεν γινεται να εχω ιδιες τιμες με περυσι
αποτι καταλαβα απο κατι λαιβ του αυτος δεν ηθελε να εχει καθολου διαρκειας δεν τον συμφερει οπως ειπε και οτι υπολογιζει σε διαφορετικα ατομα σε καθε αγωνα οτιδηλαδη δεν θα πηγαινουν μονιμοι αλλα διαφορετικοι σε καθε παιχνιδι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Σεπ 27, 2023 11:59 am

austerity_blues έγραψε:

Τραγικός.... άλλος ένας λόγος που πραγματικά έχω ξενερώσει με την ομάδα. Από την μια ο Αλαφούζος και τα πανό από την άλλη ο DPG και οι αντιλήψεις του...

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Σεπ 27, 2023 1:02 pm

Ο κόσμος πάει και στο ποδόσφαιρο, ειδικά φέτος, έχει ευρωπαϊκά ματς κι εκεί και πάλι φτηνά δεν είναι. Εξομολογούμαι δημοσίως ότι πήγα δυο φορές φέτος σε ματς εντός Ελλάδας :o , έσκασα 40€ με τη Μρπάγκα και 25€ με τη Βιγιαρεάλ. Δεν έχει ο κόσμος και για μπάσκετ και για ποδόσφαιρο, το έχει υπολογίσει ο ντιπιτζής; Νομίζω υπερεκτιμά τον ενθυσιασμό του κόσμου, προσωπικά θα προτιμούσα γεμάτο γήπεδο με 20ρικα παρά μισοάδειο με 40ρια. Κι εγώ πιστεύω ότι μόλις φάει τα μούτρα του θα κατεβάσει τιμές, αλλά αν πραγματικά θες οικογένειες στο γήπεδο, τους "πιάνεις" από την αρχή δεν περιμένεις το Δεκέμβριο. Και με τέτοιες τιμές μάλλον θα πρέπει να ξεχάσει και εφηβο-πιτσιρικαρία, δεν είναι πασοκοεποχές. Εκτός λογικής για μένα οι τιμές κι είναι κρίμα για την ομάδα που φαίνεται να φτιάχνεται να παίζει σε γήπεδο 10-12.000 όταν θα μπορούσε να έχει 18.000. Λάθος πολιτική.

Με τέτοιες τιμές πολύς κόσμος θα προτιμήσει το ζάπινγκ που με τόσα ποδοσφαιροματς τις Πέμπτες ήδη ήταν θέμα.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 27, 2023 1:19 pm

Ο Αταμαν πάντως δεν τα λέει άσχημα, πετάει ατάκες αλλά με σεβασμό και χωρίς να δυναμιτίζει την κατάσταση.

https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... us-nikiso/

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Σεπ 27, 2023 1:19 pm

Δεν γίνεται να ζούμε ως "άτομα", να προωθούμε συνεχώς την "προσωπική εξέλιξη", αξία και ευεξία, αλλά να μην έχουν σημασία τα πρότυπα που προβάλλονται ως επιτυχημένα.
Έλα μωρέ κι εσύ τώρα. Ούτε πρότυπο είναι ο ντιπιτζής (μιντια-περσόνα είναι, όπως ας πούμε ο Κατέλης ή ο Βας Βας Βας) ούτε επιτυχημένος. Μάλλον τα ακριβώς αντίθετα είναι, καρικατούρα κι απότυχος. Αν όντως κάποιο παιδί τον δει ως πρότυπο, το παιδί έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν είναι ο ντιπιτζής το θέμα.
Ούτε γίνεται το κεφάλι ενός οργανισμού να προωθεί την προσωπική του ατζέντα μέσω του οργανισμού. Τυπικά μπορεί να είναι εταιρεία, αλλά ουσιαστικά και ως προς την κοινωνική του θέση είναι περισσότερο οργανισμός πάρα Α.Ε. Δεν είναι το ίδιο να βγει ο πρόεδρος της Μασουτη να στηρίξει ή όχι Αδωνι με το να βγει ο πρόεδρος ομάδας να το κάνει, είναι τελείως διαφορετικό το κοινωνικό αποτύπωμα.
Δικό μας είναι το πρόβλημα αν θεωρούμε ότι μια ΚΑΕ που έχει μετοχές, πληρώνει ΦΠΑ και προσλαμβάνει επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα είναι "οργανισμός". Εταιρεία είναι, που ανήκει στους μετόχους της, οι οποίοι μπορεί να είναι ευφυείς, κοινωνικά ευαίσθητοι, ανάλγητοι ή πανηλίθιοι.
Ούτε ως "πελάτης", αισθάνομαι ωραία που είμαι εξόριστος γιατί θέλω απλά να πάω να δω την ομάδα μου και δεν γουστάρω να δίνω συναίνεση στα ψεκ πάρτυ του ιδιοκτήτη. Εγώ δεν θα πάω, αλλά 20 Χιλ ψεκ θα βρει να πηγαίνουν και μετά από λίγο η ομάδα θα τους ανήκει και θα αντιπροσωπεύει εκείνους με κάθε τρόπο συμβολικά και ουσιαστικά.
Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει φανεί η επιρροή του με αυτόν τον τρόπο, αργά ή γρήγορα θα φανεί όμως. Ειδικά αν έρθουν επιτυχίες...
Πολύ δύσκολο να έρθουν επιτυχίες με τέτοιο άτομο στην κορυφή, εκτός κι αν πέσουν πάρα πολλά λεφτά. Αλλά και να έρθουν δε βλέπω πώς θα επηρεάσει άτομο με τέτοια εμ... χαρακτηριστικά.

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Σεπ 27, 2023 2:00 pm

-Το συμβόλαιό σας είναι για δύο χρόνια, ενώ υπάρχουν 11 νέοι παίκτες. Είναι αρκετός χρόνος για να πετύχετε, από την πρώτη χρονιά κιόλας;
Για εμάς τους προπονητές είναι αρκετά τα δύο χρόνια. Μπορεί να χρειαστεί να παρουσιάσουμε δουλειά και σε δύο μήνες ή αμέσως. Κανείς δε θα καθίσει να περιμένει τι θα κάνεις τη δεύτερη χρονιά, αρχίζοντας από εμένα. Χτίσαμε αυτή την ομάδα για άμεσα αποτελέσματα. Ναι, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, αλλά ολοκληρώσαμε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, δώσαμε παιχνίδια στην preseason κι έχουμε ακόμη λίγες ημέρες μπροστά μας για την έναρξη της χρονιάς στην Ευρωλίγκα. Ευελπιστώ πως θα είμαστε 100% έτοιμοι για να παλέψουμε για τους μεγάλους μας στόχους.

-Πώς ορίζεται για εσάς η επιτυχημένη χρονιά;
Με την πρόκριση στο Final Four. Προφανώς για την ομάδα που τερμάτισε στην 17η θέση την περασμένη χρονιά στην Ευρωλίγκα, κι η πρόκριση στα playoffs θα είναι καλό αποτέλεσμα. Όχι για εμένα. Για εμένα ο στόχος, ο βασικός στόχος, είναι η πρόκριση στο Final Four. Αλλά πρέπει να προχωράμε βήμα-βήμα. Πρώτα πρέπει να τερματίσεις στην πρώτη εξάδα για να προκριθείς απ’ ευθείας στα playoffs, αλλιώς θα χρειαστεί να παίξεις στο play-in tournament. Αν περάσεις από εκεί και φτάσεις στο Final Four όλα είναι ανοιχτά μετά. Μονοί ημιτελικοί, μονός τελικός. Η μεγάλη προσδοκία όλων, αρχίζοντας από εμένα, είναι να φτάσουμε στο Final Four.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”