pan24 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 26, 2025 3:42 pm
Πέρα από Παρί και Μπάγερν, θα είναι και ο Αστέρας αν δεν κρατήσει τον δανεικό Πετρούσεφ, είναι η Αρμάνι που πέραν του Νίμπο που είναι μόνιμα τραυματίας δεν έχει 5αρι πρακτικά και κάνει αλχημείες, πιθανώς θα δεις και άλλες επιλογές από καραμπόλες με παίκτες που φεύγουν για nba ή τους αγοράζει μεγαλύτερη ομάδα και αφήνουν τρύπα στην θέση τους.
Εδώ θα είμαστε να το δούμε αλλά δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα Ευρωλίγκας για να έρθει να κάνει τον Κωστακούμπο. Το 1,7 που έχει δεν θα το βρει αλλά ούτε εμείς θα του το δίναμε.
Τους Μπαλτσερόφσκι, Γιουρτσεβέν τους αναφέρω γιατί πήραμε Ευρωλίγκα με τον Μπαλτσερόφσκι και τον Κώστα πίσω από τον Λεσόρ που ο Μπαλτσερόφσκι δεν ξέρω τι θα φτάσει να γίνει αλλά αυτή την στιγμή είναι δευτεροτρίτος ψηλός σε επίπεδο BCL. Στην ηλικία του ο Παπαγιάννης είχε Ευρωλίγκα 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1,5 μπλοκ έστω σε εκείνον τον κακό Παναθηναικό
Ο Γιουρτσεβέν θα δείξει, θυμάμαι τι γραφόταν και το καλοκαίρι...Ενώ είναι μόλις 1 χρόνο μικρότερος του Παπαγιάννη το μόνο που έχει δείξει στην καριέρα του ως τώρα είναι μισή χρονιά φέτος που δεν έβγαλε και μάτια. Και 3 χρονιές nba που την μια έπαιξε μόνο 9 παιχνίδια, τις άλλες κυρίως garbage time.
Δεν θέλω τον Παπαγιάννη για δεύτερο αλλά με τον τρόπο που παίζουμε αν χρειαζόταν μια χαρά θα έκανε την δουλειά, από τον δεύτερο ψηλό μας ζητάμε βασικά να μπορεί να σταθεί για 10 λεπτά. Και στο ερώτημα τι θα κάνουμε αν τραυματιστεί ο Λεσόρ η απάντηση είναι αυτό που κάναμε φέτος, θα πάρουμε παίκτη.
Δεν το πιστεύω ότι υπερασπίζομαι τον Παπαγιάννη

αλλά εδώ ή που θα θεωρούμε τον Παπαγιάννη παικταρά τοπ 5-τοπ 10 5αρι της Ευρωλίγκας ή που θα τον έχουμε στα ίδια με τον Κωστακούμπο δεν υπάρχει ενδιάμεσο.
Το ερώτημα είναι γιατί να έρθει ο Χουγκάζ να παίζει garbage time.
Μετά από 2 χρόνια πάγκο έπαιξε μια φουλ χρονιά Περιστέρι, πήρε μεταγγραφή Ισπανία και παίζει φέτος στα 24 του 20 λεπτά με καλά νούμερα. Να γυρίσει να ξαναπάει πάγκο;
Αυτές οι θέσεις μόνο για garbage time (πρέπει να) είναι είτε για 18χρονους είτε για βετεράνους.