Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4439
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 09, 2025 7:27 pm

Giannis14 έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 7:19 pm

Ο μούσα είναι παιδί του ολυμπιακού, πως ακούγεται για τον παναθηναϊκό δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο για πλειστηριασμούς να ανεβάσει κασέ, ή για να πούνε οι αφοί πήραμε παίχτη από τον ταραντούλα.

Όσον αφορά τον καμπενγκελε, υπάρχει κάποιος που τον βάζει αγωνιστικά πάνω από τον Γκαμπριέλ ο οποίος εδώ και δύο τρεις μήνες παίζει ουσιαστικά μόνος του την θέση και πήραμε κύπελλο και είμαστε τρίτοι στην Ευρωλίγκα ; Τώρα του χρόνου να έχουμε Λεσορτ-Γκαμπριέλ-Καμπενγκελε μου φαίνεται υπερβολικό
παιχτες που ειχε ο αταμαν στην εφες και τους εδιωξε δεν ξαναπερνει στον παο
δεν θελουν και οι ιδιοι παιχτες να ερθουν και ειναι λογικο απτην αποψη αφου δεν με εμπιστευεσαι τι θες να ξαναερθω

εξαλλου εχουμε τον ποδηλατη που ειναι παρομοιο στυλ με μουσα,στα ονειρα του βεβαια αλλα λεμε τωρα θεωρητικα,και σορτς που διαβαζω μου ακουγεται πολυ δυσκολο

ποιος παιχτης θα ηταν οτι πρεπει για την ομαδα στα γκαρντ?ο καλος μπραουν αυτος που θαυμαζαμε αν εμφανιζοταν αυτος σε σταθερη βαση δεν θα θελαμε αλλον παιχτη

στους ψηλους επειδη φοβαμαι επιστροφη μεγαριτη θα ηθελα να φερουν οποιον ναναι ωστε να κλεισουν οι θεσεις και να αποκλειστει η πιθανοτητα να ξαναερθει
ας ειναι αυτος ο καμπεγκελε τι να κανουμε το επομενο καλοκαιρι θα φυγει ετσι και αλλιως

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1293
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 09, 2025 7:34 pm

Giannis14 έγραψε:
nikosvip έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 6:46 pm
Εντωμεταξυ αστεια σενάρια απο Ισραηλ για Μουσα και Καμπεγκελε.

Ειδικα για τον πρώτο που πιθανότατα τον βλέπω καμια dubai bc, η Ολυμπιακό.

Ο δευτερος στη θέση του Ομερ δε θα με χαλαγε, βεβαια μαζεύονται αρκετοί ξένοι.
Ο μούσα είναι παιδί του ολυμπιακού, πως ακούγεται για τον παναθηναϊκό δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο για πλειστηριασμούς να ανεβάσει κασέ, ή για να πούνε οι αφοί πήραμε παίχτη από τον ταραντούλα.

Όσον αφορά τον καμπενγκελε, υπάρχει κάποιος που τον βάζει αγωνιστικά πάνω από τον Γκαμπριέλ ο οποίος εδώ και δύο τρεις μήνες παίζει ουσιαστικά μόνος του την θέση και πήραμε κύπελλο και είμαστε τρίτοι στην Ευρωλίγκα ; Τώρα του χρόνου να έχουμε Λεσορτ-Γκαμπριέλ-Καμπενγκελε μου φαίνεται υπερβολικό
Θα διαφωνησω για τον Καμπεγκελε. Επιθετικα ειναι ετη φωτος καλυτερος απο τον Γκαμπριελ και αμυντικα καλος ειναι παντως. Δεν ξερω γιατι δεν εκανε το ξεπεταγμα ο συγκεκριμενος καθως ειναι σιγουρα παικτης ευρωλιγκας. Ισως μα ισχυουν
Αυτα για τον χαρακτηρα του. Τι να πω; Εγω παντως θα κρατουσα τον Γκαμπριελ καθως δινει πολυ καλη αμυνα σε σταθερη βαση που δεν δινει ο Λεσορ οποτε ειναι καλο συμπληρωμα. Ο Καμπεγκελε θα μπορουσε να παιξει και 4 υπο προυποθεσεις. Σαν δικλειδα ασφαλειας παντως μου φαινεται σε περιπτωση που ο Λεσορ δεν επιστρεψει στα συνηθη στανταρ του σε σταθερη βαση τουλαχιατον

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6617
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 09, 2025 8:00 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 7:27 pm
Giannis14 έγραψε:

παιχτες που ειχε ο αταμαν στην εφες και τους εδιωξε δεν ξαναπερνει στον παο
δεν θελουν και οι ιδιοι παιχτες να ερθουν και ειναι λογικο απτην αποψη αφου δεν με εμπιστευεσαι τι θες να ξαναερθω
παντως ο αταμαν εχει δηλωσει οτι ο μουσα ηταν μια απο τις αποτυχιες του αφου δεν ειχε καταλαβει τι παικταρας ειναι ..δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειχε πει αλλα αυτο ηταν το νοημα.Οποτε αφου παραδεχτηκε το λαθος του θα μπορουσε να τον θελει,δεν ξερουμε αν θα το ηθελε ο μουσα ομως..Δεν φαινεται να εχει βαση παντως το δημοσιευμα αφου εχετε ναν και θα δωσετε και 2εκ στον οσμαν δεν χωραει.

Ο λεσσορ εχει ονειρο να παιξει ΝΒΑ οπως και το 99% οσων παιζουν μπασκετ..οποτε αν του δωθει η ευκαιρια θα παει ακομα και τσαμπα που λεει ο λογος..Απειρα τα παραδειγματα που το χουν κανει πχ ο γουοαναμεικερ που επαιζε για 500χιλ ενω ειχε προτασεις 3εκ απο ευρωπη.. Στην ευρωπη αποτι φαινεται τον νοιαζει να παρει την καλυτερη προσφορα ..παντως οτι εχει πουλησει οπαδιλικι εμενα δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου,αυτο συνηθως οι ελληνες το κανουν.. Το να κλαιει οταν πηρε ευρωλιγκα η να παγηγυριζει σαν τρελος η να παιζει με παθος το πιθανοτερο ειναι να το κανει για τον εαυτο του και γιατι ετσι ειναι σαν ανθρωπος..και στην παρτιζαν τα ιδια εκανε αλλα ακομα και στον ερυθρο που τον θυμαμαι.

εντωμεταξυ να ειναι ενας ξενος στην ομαδα ενα χρονο και να περιμενουμε οτι εχει δεθει τοσο που θα αφησει τα ονειρα του η θα βαλει πρωτα την ομαδα απο τον εαυτο του ειναι τελειως ουτοπικο..Επισης οι περισσοτεροι παικτες που αφηνουν λεφτα για να μεινουν ειναι επειδη εχουν παιδια εδω,δεν θελουν να αλλαζουν περιβαλλον και τετοια..

0
Giannis14

junior
Reactions: 81
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 09, 2025 8:20 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 7:34 pm
Giannis14 έγραψε:

Θα διαφωνησω για τον Καμπεγκελε. Επιθετικα ειναι ετη φωτος καλυτερος απο τον Γκαμπριελ και αμυντικα καλος ειναι παντως. Δεν ξερω γιατι δεν εκανε το ξεπεταγμα ο συγκεκριμενος καθως ειναι σιγουρα παικτης ευρωλιγκας. Ισως μα ισχυουν
Αυτα για τον χαρακτηρα του. Τι να πω; Εγω παντως θα κρατουσα τον Γκαμπριελ καθως δινει πολυ καλη αμυνα σε σταθερη βαση που δεν δινει ο Λεσορ οποτε ειναι καλο συμπληρωμα. Ο Καμπεγκελε θα μπορουσε να παιξει και 4 υπο προυποθεσεις. Σαν δικλειδα ασφαλειας παντως μου φαινεται σε περιπτωση που ο Λεσορ δεν επιστρεψει στα συνηθη στανταρ του σε σταθερη βαση τουλαχιατον
Ο καμπενγκελε που λες είναι έτη φωτός μπροστά στον Γκαμπριέλ επιθετικά, σε ποια ακριβώς διοργάνωση; Ας παίξει πρώτα Ευρωλίγκα σε σοβαρή ομάδα, όχι σε ομάδα τύπου Αλμπα και το ξανασυζητάμε. Γιατί κάποτε πήραμε τον Αντριους που ήταν πρώτος σκόρερ στο γιουροκαπ και θα έλεγες ότι είναι έτη φωτός επιθετικά μπροστά από τον Ουολκαπ. Οταν ήρθε Ευρωλίγκα όμως ξεχώρισε η ήρα από το στάρι

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4439
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 09, 2025 8:28 pm

shaq7 έγραψε:

παντως ο αταμαν εχει δηλωσει οτι ο μουσα ηταν μια απο τις αποτυχιες του αφου δεν ειχε καταλαβει τι παικταρας ειναι ..δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειχε πει αλλα αυτο ηταν το νοημα.Οποτε αφου παραδεχτηκε το λαθος του θα μπορουσε να τον θελει,δεν ξερουμε αν θα το ηθελε ο μουσα ομως..Δεν φαινεται να εχει βαση παντως το δημοσιευμα αφου εχετε ναν και θα δωσετε και 2εκ στον οσμαν δεν χωραει.

οταν εχεις καποιον παιχτη και τον σουταρεις δυσκολο να ξαναερθει να παιξει για σενα
και δεν ειναι οτι ο μουσα δεν θα εχει προτασεις απο αλλες ομαδες ας πουμε

μπιαζει πολυ δυσκολο για μουσα οπως και σορτς νομιζω δεν κολλαει με την ομαδα του παο ο παιχτης

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2383
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Απρ 09, 2025 8:39 pm

Giannis14 έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 7:16 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 6:59 pm

Μια χαρά δέσιμο ένιωσε και νιώθει ο Λεσόρ με την ομάδα. Το καταλαβαίνεις από τον δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του, τους πανηγυρισμούς του κλπ. Δε θα ξεχάσω την εικόνα του Λεσόρ να κρατάει αγκαλιά τον γιο του και να δακρύζει μετά το τέλος του τελικού της Ευρωλίγκας πέρυσι.
Το δέσιμο φαίνεται από τις πράξεις. Και οι πράξεις του Λεσορτ δείχνουν ότι δεν δέθηκε με τον παναθηναϊκό. Έβαλε τα χρήματα πάνω από τον παναθηναϊκό, κοίταξε πρώτα το ΝΒΑ και ο παναθηναϊκός τελευταίος. Αν ήταν σωστός θα έλεγε θα μιλήσω πρώτα με τον παναθηναϊκό και μετά θα δούμε όλα τα άλλα. Αυτός πρώτα άκουσε τα χρήματα και το όνειρο του ΝΒΑ και μετά τον παναθηναϊκό που του χάρισε και την πρώτη του κούπα. Αν δεν το βλέπεις αυτό, και το βλέπεις διαφορετικά για να δικαιολογήσεις τον λεσορ ο οποίος από τη μια είναι φραγκοφονιας και από την άλλη ονειροπόλος πάω πάσο
Σωστά, απαγορεύεται ένας παίκτης να μιλάει αν δεν είναι αρεστά σε κάποιους σαν και σένα τα λεγόμενα του. Μη τυχόν τολμήσει κάποιος να είναι ειλικρινής, μη τυχόν αποφύγει να "χαϊδέψει αυτάκια", αμέσως θα τον κατακρίνουν οι οπαδοί. Ποιοι είστε για να κρίνετε τα λεγόμενα του κάθε παίκτη, η αστυνομία των φόρουμ; Όσο για το NBA, είναι το υπέρτατο όνειρο του κάθε παίκτη και προφανώς και αν ο Λεσόρ είχε τη δυνατότητα θα συνέχιζε εκεί. Με τη λογική σου, και ο Γιαμπουσέλε θα έπρεπε να πει όχι στο NBA και να μείνει στη Ρεάλ επειδή πήρε μαζί της την Ευρωλίγκα το 2023. Και κάτι τελευταίο: το αν αγαπάς την ομάδα και τιμάς το συμβόλαιο σου φαίνεται από την αγωνιστική σου παρουσία και δε νομίζω να μπορεί κανείς να προσάψει κάτι στον Λεσόρ για αυτήν. Οπαδιλίκι χωρίς ουσία "πουλάνε" παίκτες που ξέρουν πως μόνο έτσι θα τους προσέξει ο κόσμος, γιατί από μπάσκετ λίγα πράγματα (Αγραβάνης, Παππάς, Λαρεντζάκης κλπ.). Αυτά τα ολίγα.

0
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 8:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 8:28 pm
shaq7 έγραψε:

οταν εχεις καποιον παιχτη και τον σουταρεις δυσκολο να ξαναερθει να παιξει για σενα
και δεν ειναι οτι ο μουσα δεν θα εχει προτασεις απο αλλες ομαδες ας πουμε

μπιαζει πολυ δυσκολο για μουσα οπως και σορτς νομιζω δεν κολλαει με την ομαδα του παο ο παιχτης
Το ισχύει και για Πετρουσεφ βεβαίως βεβαίως όταν μείνει ελεύθερος.

Ούτε ο μούσα ούτε ο σορτς όπως λες πολύ σωστά. Ο Μπραουν σαν πραγματικός Μπραουν όντως κάνει. Ο Μισιτς κάνει και αυτός. Τον Μαλεντον δεν τον έχω παρακολουθήσει για να δω αν κάνει, αν και μάλλον είναι Ρεάλ αυτός. Γενικά άσσοι καθαροί δεν υπάρχουν. Οργανωτές, πλειμεικερ με την κλασσικο έννοια του όρου. Άραγε ποιοι είναι οι καλύτεροι της λίγκας, πλειμεικερ;

0
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 8:44 pm

BillyPao έγραψε:
Giannis14 έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 7:16 pm

Το δέσιμο φαίνεται από τις πράξεις. Και οι πράξεις του Λεσορτ δείχνουν ότι δεν δέθηκε με τον παναθηναϊκό. Έβαλε τα χρήματα πάνω από τον παναθηναϊκό, κοίταξε πρώτα το ΝΒΑ και ο παναθηναϊκός τελευταίος. Αν ήταν σωστός θα έλεγε θα μιλήσω πρώτα με τον παναθηναϊκό και μετά θα δούμε όλα τα άλλα. Αυτός πρώτα άκουσε τα χρήματα και το όνειρο του ΝΒΑ και μετά τον παναθηναϊκό που του χάρισε και την πρώτη του κούπα. Αν δεν το βλέπεις αυτό, και το βλέπεις διαφορετικά για να δικαιολογήσεις τον λεσορ ο οποίος από τη μια είναι φραγκοφονιας και από την άλλη ονειροπόλος πάω πάσο
Σωστά, απαγορεύεται ένας παίκτης να μιλάει αν δεν είναι αρεστά σε κάποιους σαν και σένα τα λεγόμενα του. Μη τυχόν τολμήσει κάποιος να είναι ειλικρινής, μη τυχόν αποφύγει να "χαϊδέψει αυτάκια", αμέσως θα τον κατακρίνουν οι οπαδοί. Ποιοι είστε για να κρίνετε τα λεγόμενα του κάθε παίκτη, η αστυνομία των φόρουμ; Όσο για το NBA, είναι το υπέρτατο όνειρο του κάθε παίκτη και προφανώς και αν ο Λεσόρ είχε τη δυνατότητα θα συνέχιζε εκεί. Με τη λογική σου, και ο Γιαμπουσέλε θα έπρεπε να πει όχι στο NBA και να μείνει στη Ρεάλ επειδή πήρε μαζί της την Ευρωλίγκα το 2023. Και κάτι τελευταίο: το αν αγαπάς την ομάδα και τιμάς το συμβόλαιο σου φαίνεται από την αγωνιστική σου παρουσία και δε νομίζω να μπορεί κανείς να προσάψει κάτι στον Λεσόρ για αυτήν. Οπαδιλίκι χωρίς ουσία "πουλάνε" παίκτες που ξέρουν πως μόνο έτσι θα τους προσέξει ο κόσμος, γιατί από μπάσκετ λίγα πράγματα (Αγραβάνης, Παππάς, Λαρεντζάκης κλπ.). Αυτά τα ολίγα.
Μπιλυ με όλο το συμπάθειο εσύ είσαι Λεσορτ και όχι παναθηναϊκός. Δεν καταλαβαίνεις ούτε το μέγεθος ούτε τι είναι ο παναθηναϊκός για να δικαιολογείς έτσι τον Λεσορτ. Αυτά είναι τα ολιγα

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Τετ Απρ 09, 2025 8:51 pm

Giannis14 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Μπιλυ με όλο το συμπάθειο εσύ είσαι Λεσορτ και όχι παναθηναϊκός. Δεν καταλαβαίνεις ούτε το μέγεθος ούτε τι είναι ο παναθηναϊκός για να δικαιολογείς έτσι τον Λεσορτ. Αυτά είναι τα ολιγα
Εγώ είμαι Παναθηναϊκός και σέβομαι τους παίκτες που φοράνε τη φανέλα με τα 7 αστέρια δίνοντας τα όλα στο παρκέ, και σίγουρα ο Λεσόρ είναι ένας από αυτούς. Μόνο ένας Ολυμπιακός, και για αυτό ακόμα αμφιβάλλω, θα έλεγε αυτά που λες εσύ. Πάντως ότι θα κρίνει ένας Giannis14 ότι ο Λεσόρ που έπαιξε όλη τη χρονιά πέρυσι "στα κόκκινα" και ήταν πάντα παρών στα δύσκολα, είναι παπατζής και δε γουστάρει την ομάδα, με το συμπάθειο αλλά είναι τουλάχιστον αστείο.

1
1 Εικόνα
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 8:54 pm

BillyPao έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Εγώ είμαι Παναθηναϊκός και σέβομαι τους παίκτες που φοράνε τη φανέλα με τα 7 αστέρια δίνοντας τα όλα στο παρκέ, και σίγουρα ο Λεσόρ είναι ένας από αυτούς. Μόνο ένας Ολυμπιακός, και για αυτό ακόμα αμφιβάλλω, θα έλεγε αυτά που λες εσύ. Πάντως ότι θα κρίνει ένας Giannis14 ότι ο Λεσόρ που έπαιξε όλη τη χρονιά πέρυσι "στα κόκκινα" και ήταν πάντα παρών στα δύσκολα, είναι παπατζής και δε γουστάρει την ομάδα, με το συμπάθειο αλλά είναι τουλάχιστον αστείο.
Είπα γουστάρει πιο πολύ τα λεφτά και το ΝΒΑ από τον παναθηναϊκό, όχι ότι δεν γουστάρει τον παναθηναϊκό. Μην παραφράζεις τα γραφόμενα μου για να κάνεις τα επιχειρήματα σου πιο δυνατά. Ένας giannis14, είναι ένας τιποτας με μπόλικο καθόλου

0
BillyPao

allstar

Τετ Απρ 09, 2025 8:58 pm

Giannis14 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Είπα γουστάρει πιο πολύ τα λεφτά και το ΝΒΑ από τον παναθηναϊκό, όχι ότι δεν γουστάρει τον παναθηναϊκό. Μην παραφράζεις τα γραφόμενα μου για να κάνεις τα επιχειρήματα σου πιο δυνατά. Ένας giannis14, είναι ένας τιποτας με μπόλικο καθόλου
Καταρχήν, έγραψα "με το συμπάθειο" που υποδεικνύει ότι δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Και 2ον, και ο Βεζένκοφ πήγε στο NBA πριν 2 χρόνια, και αυτός το ίδιο είναι; Τόσο δύσκολο σας είναι να καταλάβετε ότι μπροστά στο NBA δε σημαίνει και πολλά ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ παλιότερα. Δηλαδή εσύ θα προτιμούσες να μείνεις στην Ευρωλίγκα αν είχες πρόταση από το NBA; Δε νομίζω.

0
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 9:01 pm

BillyPao έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Καταρχήν, έγραψα "με το συμπάθειο" που υποδεικνύει ότι δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Και 2ον, και ο Βεζένκοφ πήγε στο NBA πριν 2 χρόνια, και αυτός το ίδιο είναι; Τόσο δύσκολο σας είναι να καταλάβετε ότι μπροστά στο NBA δε σημαίνει και πολλά ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ παλιότερα. Δηλαδή εσύ θα προτιμούσες να μείνεις στην Ευρωλίγκα αν είχες πρόταση από το NBA; Δε νομίζω.
Εγώ σαν φιλοσοφία θα ήμουν διαμαντιδης. Έμενε παναθηναϊκό με λιγότερα από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και για NBA και γκλαμουριές δε νοιάστηκε ποτέ. Ηταν πάντα χαμηλών τόνων και μέσα στο γήπεδο ο καλύτερος. Ηταν είναι και θα είναι βέβαια ένας και μοναδικός.

0
BillyPao

allstar

Τετ Απρ 09, 2025 9:07 pm

Giannis14 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Εγώ σαν φιλοσοφία θα ήμουν διαμαντιδης. Έμενε παναθηναϊκό με λιγότερα από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και για NBA και γκλαμουριές δε νοιάστηκε ποτέ. Ηταν πάντα χαμηλών τόνων και μέσα στο γήπεδο ο καλύτερος. Ηταν είναι και θα είναι βέβαια ένας και μοναδικός.
Δηλαδή όποιος δεν είναι Διαμαντίδης (το 99% των παικτών δηλαδή), δε χωράει στην ομάδα; Μην είστε τόσο απόλυτοι στις κρίσεις σας.

0
Lapro13

senior
Reactions: 268
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Απρ 09, 2025 9:14 pm

Κάθε παίχτης έχει όνειρο ΝΒΑ, τι συγκρίνετε τώρα;
Μετά τους Ολυμπιακούς άνοιξε ένα παράθυρο για τον ίδιο εννοείται θα το ψάχνε, που είναι το κακό; Οι παίχτες είναι επαγγελματίες και κοιτάνε το συμφέρον τους, ειδικά όταν έχουν μέχρι τα 34-35 να χουν καλό συμβόλαιο. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, τώρα που έμεινε θα τα δώσει όλα όπως πάντα.

Πέρα από Λεσορ, εκτός αν υπάρξει κάποιο ξεπέταγμα Γιουρτσε στα πλευ οφ δεν νομίζω να μείνει ούτε αυτός ούτε ο Γκαμπριέλ. Υπάρχουν καλύτεροι παίχτες εκεί έξω. Ο ένας καλός στην επίθεση, τρύπα πίσω. Ο Γκαμπριέλ αν και φιλότιμος στην επίθεση παίζουμε με 4 και δεν νοείται σε ομάδα που στοχεύει κούπες.

Ο Λορεντζο απ την άλλη με κλειστό τριετές δεν πάει πουθενά και καλώς κατά την άποψη μου!

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lapro13 την Τετ Απρ 09, 2025 9:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 9:15 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:07 pm
Giannis14 έγραψε:

Δηλαδή όποιος δεν είναι Διαμαντίδης (το 99% των παικτών δηλαδή), δε χωράει στην ομάδα; Μην είστε τόσο απόλυτοι στις κρίσεις σας.
Βγάλε λίγο τα συναισθήματα σου και προσπάθησε να καταλάβεις αυτό που θα σου γράψω.

Εχω πικρία με τον Λεσορτ γιατί τον υποστήριζα πραγματικά πάρα πολύ, γιατί ήταν από ένα πανέμορφο ψαροχώρι, την μαρτινικα και ήμουν ο μεγαλύτερος φαν του. Ολοι έλεγαν Ναν, Γκραντ,Σλουκα, ή και Χουαντσο και εγώ έλεγα Λεσορτ γιατί είναι από την Μαρτινικα. Όπως ακριβώς το γράφω. Πίστευα ότι ήταν ρομαντικός και θα έγραφε στα τέτοια του τα περισσότερα χρήματα, και τις γκλαμουριές καθώς είναι από την μαρτινικα. Προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν έχει τις αρχές που πίστευα ότι έχει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”