Giannis14 έγραψε: ↑Τετ Απρ 09, 2025 9:01 pmΕγώ σαν φιλοσοφία θα ήμουν διαμαντιδης. Έμενε παναθηναϊκό με λιγότερα από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και για NBA και γκλαμουριές δε νοιάστηκε ποτέ. Ηταν πάντα χαμηλών τόνων και μέσα στο γήπεδο ο καλύτερος. Ηταν είναι και θα είναι βέβαια ένας και μοναδικός.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 09, 2025 8:58 pm
Καταρχήν, έγραψα "με το συμπάθειο" που υποδεικνύει ότι δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Και 2ον, και ο Βεζένκοφ πήγε στο NBA πριν 2 χρόνια, και αυτός το ίδιο είναι; Τόσο δύσκολο σας είναι να καταλάβετε ότι μπροστά στο NBA δε σημαίνει και πολλά ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ παλιότερα. Δηλαδή εσύ θα προτιμούσες να μείνεις στην Ευρωλίγκα αν είχες πρόταση από το NBA; Δε νομίζω.
δίνετε υπερβολικά μεγάλη σημασία στο δέσιμο ενός αθλητή με μια ομάδα. ακόμα και τα Τοτέμ των ομάδων μας που δεδομένα απέρριψαν και μεγαλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες υπήρξαν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη, δεν έπαιζαν για την ψυχή της μάνας τους.Διαμαντίδης έγραψε:"Θα θέλατε να πάτε στο ΝΒΑ;
«Να σου πω την αλήθεια, όχι. Δεν ήθελα να πάω, συν του ότι δεν είχα κάποια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει το στιλ του ΝΒΑ και το μπάσκετ που παίζεται εκεί, προτιμώ το ευρωπαϊκό. Τώρα βέβαια που έχουν περάσει τα χρόνια και το φέρνω καμιά φορά στο μυαλό μου, αν είχα πρόταση ίσως και να το σκεφτόμουν»!
και αυτό είναι το λογικό και το σωστό, κάθε επαγγελματίας σε οποιονδήποτε χώρο θέλει να αναγνωρίζεται η αξία του ΚΑΙ χρηματικά.