Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 534
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 09, 2025 9:17 pm

Giannis14 έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:01 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 8:58 pm

Καταρχήν, έγραψα "με το συμπάθειο" που υποδεικνύει ότι δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Και 2ον, και ο Βεζένκοφ πήγε στο NBA πριν 2 χρόνια, και αυτός το ίδιο είναι; Τόσο δύσκολο σας είναι να καταλάβετε ότι μπροστά στο NBA δε σημαίνει και πολλά ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ παλιότερα. Δηλαδή εσύ θα προτιμούσες να μείνεις στην Ευρωλίγκα αν είχες πρόταση από το NBA; Δε νομίζω.
Εγώ σαν φιλοσοφία θα ήμουν διαμαντιδης. Έμενε παναθηναϊκό με λιγότερα από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και για NBA και γκλαμουριές δε νοιάστηκε ποτέ. Ηταν πάντα χαμηλών τόνων και μέσα στο γήπεδο ο καλύτερος. Ηταν είναι και θα είναι βέβαια ένας και μοναδικός.
Διαμαντίδης έγραψε:"Θα θέλατε να πάτε στο ΝΒΑ;
«Να σου πω την αλήθεια, όχι. Δεν ήθελα να πάω, συν του ότι δεν είχα κάποια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει το στιλ του ΝΒΑ και το μπάσκετ που παίζεται εκεί, προτιμώ το ευρωπαϊκό. Τώρα βέβαια που έχουν περάσει τα χρόνια και το φέρνω καμιά φορά στο μυαλό μου, αν είχα πρόταση ίσως και να το σκεφτόμουν»!
δίνετε υπερβολικά μεγάλη σημασία στο δέσιμο ενός αθλητή με μια ομάδα. ακόμα και τα Τοτέμ των ομάδων μας που δεδομένα απέρριψαν και μεγαλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες υπήρξαν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη, δεν έπαιζαν για την ψυχή της μάνας τους.

και αυτό είναι το λογικό και το σωστό, κάθε επαγγελματίας σε οποιονδήποτε χώρο θέλει να αναγνωρίζεται η αξία του ΚΑΙ χρηματικά.

0
Giannis14

junior
Reactions: 81
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Απρ 09, 2025 9:19 pm

yawn.brigade έγραψε:
Giannis14 έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:01 pm

Εγώ σαν φιλοσοφία θα ήμουν διαμαντιδης. Έμενε παναθηναϊκό με λιγότερα από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και για NBA και γκλαμουριές δε νοιάστηκε ποτέ. Ηταν πάντα χαμηλών τόνων και μέσα στο γήπεδο ο καλύτερος. Ηταν είναι και θα είναι βέβαια ένας και μοναδικός.
Διαμαντίδης έγραψε:"Θα θέλατε να πάτε στο ΝΒΑ;
«Να σου πω την αλήθεια, όχι. Δεν ήθελα να πάω, συν του ότι δεν είχα κάποια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει το στιλ του ΝΒΑ και το μπάσκετ που παίζεται εκεί, προτιμώ το ευρωπαϊκό. Τώρα βέβαια που έχουν περάσει τα χρόνια και το φέρνω καμιά φορά στο μυαλό μου, αν είχα πρόταση ίσως και να το σκεφτόμουν»!
δίνετε υπερβολικά μεγάλη σημασία στο δέσιμο ενός αθλητή με μια ομάδα. ακόμα και τα Τοτέμ των ομάδων μας που δεδομένα απέρριψαν και μεγαλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες υπήρξαν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη, δεν έπαιζαν για την ψυχή της μάνας τους.

και αυτό είναι το λογικό και το σωστό, κάθε επαγγελματίας σε οποιονδήποτε χώρο θέλει να αναγνωρίζεται η αξία του ΚΑΙ χρηματικά.
Στις αρχές δίνουμε σημασία όχι στο δέσιμο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4439
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 09, 2025 9:21 pm

Giannis14 έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:15 pm

Βγάλε λίγο τα συναισθήματα σου και προσπάθησε να καταλάβεις αυτό που θα σου γράψω.

Εχω πικρία με τον Λεσορτ γιατί τον υποστήριζα πραγματικά πάρα πολύ, γιατί ήταν από ένα πανέμορφο ψαροχώρι, την μαρτινικα και ήμουν ο μεγαλύτερος φαν του. Ολοι έλεγαν Ναν, Γκραντ,Σλουκα, ή και Χουαντσο και εγώ έλεγα Λεσορτ γιατί είναι από την Μαρτινικα. Όπως ακριβώς το γράφω. Πίστευα ότι ήταν ρομαντικός και θα έγραφε στα τέτοια του τα περισσότερα χρήματα, και τις γκλαμουριές καθώς είναι από την μαρτινικα. Προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν έχει τις αρχές που πίστευα ότι έχει.
Γιατι οποιος ειναι απτην μαρτινικα ειναι παιδι του λαου και δεν το νοιαζουν τα λεφτα?

αν ειναι ετσι τοτε και ο μεγαριτης που ηταν φωτχος και τον πηγε ο μπαμπας του στον πλουσιο να τον παρει ψυχοπαιδι πρεπει να του κανουμε αιωνιο συμβολαιο

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Τετ Απρ 09, 2025 9:22 pm

Εκλεισε και ο Οσμαν!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior

Τετ Απρ 09, 2025 9:23 pm

Giannis14 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

αν ο Λεσόρ είχε τις αρχές που εσύ θα ήθελες να έχει θα έμενε στην Παρτίζαν.

2
2 Εικόνα
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 9:24 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:21 pm
Giannis14 έγραψε:

Βγάλε λίγο τα συναισθήματα σου και προσπάθησε να καταλάβεις αυτό που θα σου γράψω.

Εχω πικρία με τον Λεσορτ γιατί τον υποστήριζα πραγματικά πάρα πολύ, γιατί ήταν από ένα πανέμορφο ψαροχώρι, την μαρτινικα και ήμουν ο μεγαλύτερος φαν του. Ολοι έλεγαν Ναν, Γκραντ,Σλουκα, ή και Χουαντσο και εγώ έλεγα Λεσορτ γιατί είναι από την Μαρτινικα. Όπως ακριβώς το γράφω. Πίστευα ότι ήταν ρομαντικός και θα έγραφε στα τέτοια του τα περισσότερα χρήματα, και τις γκλαμουριές καθώς είναι από την μαρτινικα. Προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν έχει τις αρχές που πίστευα ότι έχει.
Γιατι οποιος ειναι απτην μαρτινικα ειναι παιδι του λαου και δεν το νοιαζουν τα λεφτα?

αν ειναι ετσι τοτε και ο μεγαριτης που ηταν φωτχος και τον πηγε ο μπαμπας του στον πλουσιο να τον παρει ψυχοπαιδι πρεπει να του κανουμε αιωνιο συμβολαιο
Τουλουμπα δεν θα ανοίξω αυτήν την κουβέντα μαζί σου γιατί ξέρεις τι εννοώ, συμφωνείς μαζί μου και εσύ το ευτελίζεις με τον Μεγαρίτη που μας πούλησε γιατί γούσταρε πιο πολύ τον Ιτούδη από τον παναθηναϊκό

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giannis14 την Τετ Απρ 09, 2025 9:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 9:25 pm

yawn.brigade έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Σύμφωνοι, απλά η Παρτιζαν κάθε χρόνο αλλάζει όλη την ομάδα, κάτι άλλο τρέχει εκεί.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2383
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Giannis14 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:07 pm

Δηλαδή όποιος δεν είναι Διαμαντίδης (το 99% των παικτών δηλαδή), δε χωράει στην ομάδα; Μην είστε τόσο απόλυτοι στις κρίσεις σας.

Τους ρομαντικούς ξέρεις πώς τους λένε συχνά στην σημερινή εποχή; Όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην αγάπη και αλλού; Μ@λ@κες. Και σου το λέω εγώ που και ρομαντικός και συναισθηματικός άνθρωπος είμαι και δυστυχώς υπάρχουν φορές που το έχω μετανιώσει. Οπότε θα το ξαναπώ, ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα.

0
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 9:27 pm

nikosvip έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 9:22 pm
Εκλεισε και ο Οσμαν!
Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Γκαμπριέλ ο επόμενος εύχομαι. Αυτό το παιδί πρέπει να μείνει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Giannis14 έγραψε:

Τουλουμπα δεν θα ανοίξω μαζί σου αυτήν την κουβέντα μαζί σου γιατί ξέρεις τι εννοώ, συμφωνείς μαζί μου και εσύ το ευτελίζεις με τον Μεγαρίτη που μας πούλησε γιατί γούσταρε πιο πολύ τον Ιτούδη από τον παναθηναϊκό
δεν τα εχω με τον μεγαριτη καλα εκανε και εφυγε και ευτυχως
με τον ταραντουλ ατα εχω που την εχει δει προστατης φτωχων ψυχων
αν τον θελει τοσο πολυ ας τον παρει σπιτι του να βλεπουν ξανθοπουλο στην τιβι καθε μερα
στον παο να μην τον κουβαλησει

0
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 9:28 pm

BillyPao έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Τους ρομαντικούς ξέρεις πώς τους λένε συχνά στην σημερινή εποχή; Όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην αγάπη και αλλού; Μ@λ@κες. Και σου το λέω εγώ που και ρομαντικός και συναισθηματικός άνθρωπος είμαι και δυστυχώς υπάρχουν φορές που το έχω μετανιώσει. Οπότε θα το ξαναπώ, ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα.
Δεν κρίνω απλά σχολιάζω τις αρχές που δεν έχει και πίστευα ότι έχει

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior

Giannis14 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Σύμφωνοι, απλά η Παρτιζαν κάθε χρόνο αλλάζει όλη την ομάδα, κάτι άλλο τρέχει εκεί.
όταν ήρθε σε εσάς ο Λεσόρ δεν άλλαξε όλη την ομάδα η Παρτίζαν και μάλιστα ήταν ο πρώτος από τους "παλιούς" που έφυγε, ο Πάντερ και ο Λεντέι έμειναν.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Απρ 09, 2025 9:29 pm

Giannis14 έγραψε:

αν δεν πεσει χρημα για εκει που ειναι θα ειναι
αντε να γινει καμια τυχερη και να μπουνε στην 8αδα

ο ζοτς του αλλαζει καθε χρονο γιατι πρεπει κατι να κανει και να δωσει μια ελπιδα στους οπαδους της ομαδας

0
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 9:30 pm

τουλουμπα έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Τουλουμπα δεν θα ανοίξω μαζί σου αυτήν την κουβέντα μαζί σου γιατί ξέρεις τι εννοώ, συμφωνείς μαζί μου και εσύ το ευτελίζεις με τον Μεγαρίτη που μας πούλησε γιατί γούσταρε πιο πολύ τον Ιτούδη από τον παναθηναϊκό
δεν τα εχω με τον μεγαριτη καλα εκανε και εφυγε και ευτυχως
με τον ταραντουλ ατα εχω που την εχει δει προστατης φτωχων ψυχων
αν τον θελει τοσο πολυ ας τον παρει σπιτι του να βλεπουν ξανθοπουλο στην τιβι καθε μερα
στον παο να μην τον κουβαλησει
Δηλαδή να κάθετε ο ΔΓ μαζί με τον Μεγαρίτη στον ίδιο καναπέ; Μόνο που το κάνω εικόνα γελάω! :roofl: Ο Μεγαρίτης δεν πρέπει να περάσει ούτε απέξω από το ΟΑΚΑ ξανά, και ο ταραντούλας δεν πρέπει να του ξαναμιλήσει ούτε για αστείο

1
1 Εικόνα
Giannis14

junior

Τετ Απρ 09, 2025 9:32 pm

yawn.brigade έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

όταν ήρθε σε εσάς ο Λεσόρ δεν άλλαξε όλη την ομάδα η Παρτίζαν και μάλιστα ήταν ο πρώτος από τους "παλιούς" που έφυγε, ο Πάντερ και ο Λεντέι έμειναν.
Δεν ξέρω ρε φίλε εκεί είναι ο ζελικο κοουτς δεν το σχολιάζω ούτε το ακουμπάω το θέμα αυτό. Κάνει τζιζ. Ας το αφήσουμε καλύτερα αυτό.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”