Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 15, 2026 1:49 am

BillyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 1:22 am
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 1:06 am

απλα εχει σημασια και που θα πας να δεις το παιχνιδι...πχ εγω θεωρω ικανοποιητικα για να δει κανεις ειναι οι 2 κατω κερκιδες και αντε για πιο οικονομικα τα πεταλα.αν ειναι να δωσει καποιος 55 για φιλικα και να μην βλεπει και στην ουσια οντας στο πανω διαζωμα εεε ας το δω απο την τηλεοραση.
σε τετοιες κερκιδες αξιζει να εισαι σε μεγαλα ματς ευρωλιγκας ή με τον ολυμπιακο...για να βιωσεις το σολντ αουτ την ενταση και να λες ημουν μεσα σε εκεινο ματς.
αποψη μου ετσι
Σίγουρα παίζει ρόλο και η θέση από την οποία παρακολουθεί κανείς το παιχνίδι, εγώ αναφέρθηκα στην τιμή με τη λογική ότι αντιστοιχεί σε μια θέση με μια "μέση" ορατότητα, π.χ. σε κάποιο μεσαίο διάζωμα. Προφανώς αν είναι να πληρώσεις 55 ευρώ, να είσαι σε θέση από την οποία να βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο από πολύ ψηλά και μακριά και να παρακολουθήσεις μόνο ένα παιχνίδι, δε συμφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να το δεις από την τηλερόαση.

ΥΓ. Προφανώς συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά έχω μια (προσωρινή ελπίζω) απαγόρευση χρήσης reactions οπότε δεν μπορώ να σου κάνω like.
απλα επειδη μολις το κοιταξα τα 55 ευρω αντιστοιχουν σε θεση στο πανω διαζωμα και μονο εκει...

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 15, 2026 1:52 am

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 1:49 am
BillyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 1:22 am

Σίγουρα παίζει ρόλο και η θέση από την οποία παρακολουθεί κανείς το παιχνίδι, εγώ αναφέρθηκα στην τιμή με τη λογική ότι αντιστοιχεί σε μια θέση με μια "μέση" ορατότητα, π.χ. σε κάποιο μεσαίο διάζωμα. Προφανώς αν είναι να πληρώσεις 55 ευρώ, να είσαι σε θέση από την οποία να βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο από πολύ ψηλά και μακριά και να παρακολουθήσεις μόνο ένα παιχνίδι, δε συμφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να το δεις από την τηλερόαση.

ΥΓ. Προφανώς συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά έχω μια (προσωρινή ελπίζω) απαγόρευση χρήσης reactions οπότε δεν μπορώ να σου κάνω like.
απλα επειδη μολις το κοιταξα τα 55 ευρω αντιστοιχουν σε θεση στο πανω διαζωμα και μονο εκει...
Αν είναι μόνο για το πάνω διάζωμα, είναι ακριβά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”