Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξερουμε...εγω τουλαχιστον, μου μετεφεραν,οτι ειναι κοντα στο να φυγει πριν τους τελικους.
Γι αυτο και δεν εγραψα τιποτα,γιατι σε τετοιες "πηγες" δεν εχω εμπιστοσυνη,αλλα αφου το εγραψε και ο dude, μαλλον υπαρχει βρωμα.
Που οκ, λογικο ειναι να φυγει, δεν μας ανακαλυψαν την Αμερικη.
Εγω διαφωνω βεβαια,επρεπε να τελειωσει την σεζον,εκτος πια αν εχει χασει οντως τα αποδυτηρια,οποτε καλως φευγει.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχουν και περισσότερα από το θέμα ; Δηλαδή αν θα πάμε με Σερέλη ή νέο προπονητή στους τελικούς ή αν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο ; Γιατί είναι λίγο κόντρα στις επίσημες πηγές σαν πληροφορία.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι νεο προπονητη τωρα βρε, με Σερελη θα παει. Που το θεωρω λευκη πετσετα εν τω μεταξυ αλλα αλλη κουβεντα ειναι αυτο.
Μαλλον για να φευγει τωρα, θα πρεπει η σχεση του με τους παικτες να ειναι σαν την ομαδα που εφτιαξε φετος, μπαχαλο.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ενδεχομένως είναι και επικοινωνιακή κίνηση.
Να νιώθει ότι αν ο Ολυμπιακός πάρει την Ευρωλίγκα μέσα στο ΟΑΚΑ πρέπει να κάνει κάποια δυνατή κίνηση επικοινωνιακά για να δείξει ότι κάτι κάνει.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάποιο μεταγγραφικό μπαμ τώρα οπότε η μόνη δυνατή επικοινωνιακή κίνηση και για το κόσμο και για πιθανή αφύπνιση της ομάδας είναι να διώξει τον Αταμάν. Επίσης αν η κατάσταση της ομάδας είναι τέτοια που θεωρεί το πρωτάθλημα δεδομένα χαμένο με Αταμάν, ίσως είναι μια ζαριά μήπως αλλάξει κάτι.
Δε συμφωνώ προτιμώ να φύγει το καλοκαίρι αλλά καταλαβαίνω γιατί να το κάνει.
Να νιώθει ότι αν ο Ολυμπιακός πάρει την Ευρωλίγκα μέσα στο ΟΑΚΑ πρέπει να κάνει κάποια δυνατή κίνηση επικοινωνιακά για να δείξει ότι κάτι κάνει.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάποιο μεταγγραφικό μπαμ τώρα οπότε η μόνη δυνατή επικοινωνιακή κίνηση και για το κόσμο και για πιθανή αφύπνιση της ομάδας είναι να διώξει τον Αταμάν. Επίσης αν η κατάσταση της ομάδας είναι τέτοια που θεωρεί το πρωτάθλημα δεδομένα χαμένο με Αταμάν, ίσως είναι μια ζαριά μήπως αλλάξει κάτι.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και εγω διαφωνω οτι πρεπει να φυγει τωρα αλλα δεν θα κλαψω και αν τον διωξειpan24 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 3:38 pmΕνδεχομένως είναι και επικοινωνιακή κίνηση.
κατα την γνωμη μου πρεπει να τον αφησει να πιει μεχρι τελους το πικρο ποτηρι των επιλογων του
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτά όμως είναι επικίνδυνα πράγματα κουμπάρε, άμα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και πάρει το πρωτάθλημα, παίζει να σου κατσικωθεί και του χρόνουτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 3:52 pmκαι εγω διαφωνω οτι πρεπει να φυγει τωρα αλλα δεν θα κλαψω και αν τον διωξειpan24 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 19, 2026 3:38 pmΕνδεχομένως είναι και επικοινωνιακή κίνηση.
κατα την γνωμη μου πρεπει να τον αφησει να πιει μεχρι τελους το πικρο ποτηρι των επιλογων του
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν νομιζω οτι αυτο το χαλι μπορει να παρει πρωταθλημα σε σειρα αγωνων
εχει μονο ελπιδα αν παρει ο οσφπ την ευρωλιγκα και τους πιασουμε και στον υπνο
αν αυτο συμβει μπορει και ο σερελης να παρει την κουπα
αν γινει το απιθανο και μενει ο αταμαν και παρει και το πρωταθλημα με καποιον απιθανο τροπο και παλι τον διωχνεις και τον αποδομεις με αυτα που εχουν να βγουνε μετα τους τελικους
σιγα το δυσκολο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο