Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Airman
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε, θα σου ταιριαζε με Μπαρτζώκα στον ΟΣΦΠ; Ασε την περίπτωση χωρίς Μπαρτζώκα...shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 6:24 pmΕντωμεταξύ ο Βετάκης είπε ,δεν έχω κάποια πληροφορία απλά μου κολλάει για παίκτης αταμαν,εγώ στην θέση του εκεί θα πήγαινα,δεν έχω κάποια πληροφόρηση αλλά θεωρώ τον παο φαβορί
Και παντού βλέπω είδηση φαβορί ο παο για σορτς σύμφωνα με Βετάκη αλλά δεν λένε ότι είναι επειδή έφαγε δάφνες
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3979
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
- Airman
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 9:25 pmοχι στα κομπο μαζευονται πολλοι
ο παπαγιαννης δεν χρειαζεται στην ομαδα σαν τριτος αν θελουμε τριτο σεντερ με σουτ ας το κανει ο μητογλου αυτο γιατι να φορτωθουμε τον παπαγιαννη
σλουκας μπραιντ(εξουμ)
ναν γκραντ τολιο
οσμαν πκ
χουαντσο μητο
λεσορ γκεμπριελ
καμποκλο που μπορει να παιξει και 4 και 5
θες 6 Ελληνες.
Ξέχνα το κόλλημά σου με τον Παπαγιάννη, αδερφέ...

Πάντα πρέπει να βάζεις κ την περίπτωση τραυματισμού στο τραπέζι.
Πχ στο ρόστερ που γράφεις, σε περίπτωση τραυματισμού Οσμάν, πας για Μπράιαντ πολλά λεπτά αποκλειστικά στο 3 και θα παίζεις στο 1-2 με Σλούκα (που λογικά του χρόνου θα είναι με λιγότερα λεπτά από φέτος) και θα τεντώσεις Ναν-Γκραντ.
Τολιόπουλος και Παπαγιάννης σου καθαρίζουν όλα τα εντός Ελλάδας ματς (πλην ΟΣΦΠ) χωρίς να χρειάζεται να παίξεις καθόλου με Λεσόρ, Ναν και τους λοιπούς.
Καμπόκλο δεν τον εκτιμά πολύ ο κόουτς και είναι και σε πτωτική πορεία.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ε βαλε στο ροστερ που εγραψα τον σαμο και τον παπαπετρουAirman έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 9:32 pmτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 9:25 pm
οχι στα κομπο μαζευονται πολλοι
ο παπαγιαννης δεν χρειαζεται στην ομαδα σαν τριτος αν θελουμε τριτο σεντερ με σουτ ας το κανει ο μητογλου αυτο γιατι να φορτωθουμε τον παπαγιαννη
σλουκας μπραιντ(εξουμ)
ναν γκραντ τολιο
οσμαν πκ
χουαντσο μητο
λεσορ γκεμπριελ
καμποκλο που μπορει να παιξει και 4 και 5
θες 6 Ελληνες.
Ξέχνα το κόλλημά σου με τον Παπαγιάννη, αδερφέ...![]()
![]()
Πάντα πρέπει να βάζεις κ την περίπτωση τραυματισμού στο τραπέζι.
Πχ στο ρόστερ που γράφεις, σε περίπτωση τραυματισμού Οσμάν, πας για Μπράιαντ πολλά λεπτά αποκλειστικά στο 3 και θα παίζεις στο 1-2 με Σλούκα (που λογικά του χρόνου θα είναι με λιγότερα λεπτά από φέτος) και θα τεντώσεις Ναν-Γκραντ.
Τολιόπουλος και Παπαγιάννης σου καθαρίζουν όλα τα εντός Ελλάδας ματς (πλην ΟΣΦΠ) χωρίς να χρειάζεται να παίξεις καθόλου με Λεσόρ, Ναν και τους λοιπούς.
Καμπόκλο δεν τον εκτιμά πολύ ο κόουτς και είναι και σε πτωτική πορεία.
η μονη διαφορα μας ειναι οτι εσυ βαζεις στο ροστερ τον παπαγιαννη ενω εγω τον παπαπετρου
οι ελληνες εκτος σλουκα και μητογλου θα σκουπιζουν παγκο στην ευρωλιγκα ετσι και αλλιως θα τους εχουμε μονο για την α1
εχουμε ηδη στην ομαδα τον κλωνο του παπαγιαννη τον μητογλου που κανει σχεδον τα ιδια και μπορει να παιξει και 2 θεσεις,κατα την γνωμη μου πρεπει να τον κανουμε μονιμα 5αρι αλλα πες οτι μπορει να παιξει και λιγο στο 4 οποτε δεν χρειαζεται και ο παπαγιαννης
τους μελλοντικους τραυματισμους του λαμβανω ηδη υποψιν αφου εχω βαλει σε καθε θεση 2 τουλαχιστον παιχτες που μπορει να σταθουν ευρωλιγκα η εστω εχουν δειξει οτι κατι μπορει να κανουν
δεν μπορεις να εχεις 3 οσμαν ας πουμε γιατι και θα κοστιζουν και απλα δεν θα ερθουν για να περιμενουν να τραυματιστουν οι αλλοι 2 ωστε να παιξουν
αν εχεις καποιον τραυματισμο εκτος προγραμματος πας και παιρνεις παιχτες οταν σου τυχουν
δηλαδη δεν μπορεις να πας στον σορτς και να του πεις ξερεις ελα αλλα θα παιζεις οταν τραυματιστει καποιος απο τους σλουκα ναν γκραντ μπραιντ ,και δεν μετραω καν τους τολιοπουλους μωραιτες και οτι αλλο μαζεψουμε σε αυτες τις θεσεις,πολυ απλα δεν θα ερθει δεν θα το σκεφτει καν
0
- shaq7
- Reactions: 5682
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με Μπαρτζωκα μου κολλάει με το ρόστερ όπως είναι τώρα δεν μου φαίνεται να ταιριάζει …Σίγουρα χωρίς γκος στον ολυμπιακό θα του δωθεί ο ρόλος που θέλειAirman έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 9:12 pmΦίλε, θα σου ταιριαζε με Μπαρτζώκα στον ΟΣΦΠ; Ασε την περίπτωση χωρίς Μπαρτζώκα...shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 6:24 pmΕντωμεταξύ ο Βετάκης είπε ,δεν έχω κάποια πληροφορία απλά μου κολλάει για παίκτης αταμαν,εγώ στην θέση του εκεί θα πήγαινα,δεν έχω κάποια πληροφόρηση αλλά θεωρώ τον παο φαβορί
Και παντού βλέπω είδηση φαβορί ο παο για σορτς σύμφωνα με Βετάκη αλλά δεν λένε ότι είναι επειδή έφαγε δάφνες
στο σορτς Σλούκας γκραντ ναν (μερικοί βάζουν και Μπράιντ) δεν ξέρω πως βγάζετε τους χρόνους..
Ο ναν παίζει 30-35λεπτα
Ο γκραντ 25-30
Ο σορτς 25-30
Οπότε η ο Σλούκας πάει σε ρόλο Μωραΐτη ή ο σορτς δεν χωράει
Αυτό με τα 3 γκαρντ που λέγατε και πέρσι για να χωρέσουν αποδείχτηκε ότι δεν γίνεται
0
-
- Reactions: 1194
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμενα θα μου ταιριαζε αν δεν εμενε ενας εκ των γκος Εβανς. Οχι ιδανικα(θα ηθελα μαλεντον) αλλα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει οποτε προσαρμοζεσαι.Airman έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 9:12 pmΦίλε, θα σου ταιριαζε με Μπαρτζώκα στον ΟΣΦΠ; Ασε την περίπτωση χωρίς Μπαρτζώκα...shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 6:24 pmΕντωμεταξύ ο Βετάκης είπε ,δεν έχω κάποια πληροφορία απλά μου κολλάει για παίκτης αταμαν,εγώ στην θέση του εκεί θα πήγαινα,δεν έχω κάποια πληροφόρηση αλλά θεωρώ τον παο φαβορί
Στον παο δεν χωραει με Ναν Γραντ να βαρανε 30 λεπτα και τον Σλουκα να θελει σιγουρα 18-20 λεπτα. Ο παο χρειαζεται εναν γκαρντ φοργουορντ που να μπορει να σταθει στην οργανωση( μπραιαντ , εξουμ, ντοζιερ εξου και τα ονομασα αυτα ακουστηκαν μεχρι στιγμης) ή καποιον που να μπορει να μπει και να παιξει στα κοκκινα εστω και για 10-15 λεπτα πχ. μπλατ(και ας μην αρεσει σαν ονομα), μπριζουελα, Λο. Αν ο Σλουκας αποφασιστει να μειωσει το χρονο και το ρολο του τοτε ο Σορτς θα ηταν ημκαλυτερη προσθηκη με τον Ναν στο πλαι του θα κανανε ρεκορ ασσιστ ποντων σε καθε παιχνιδι
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο σορτς περα οτι θελει πολυ την μπαλα στα χερια και να παιρνει τις αποφασεις παιζει πολυ καλα στο πικ εν ρολ που δεν ειναι και το αγαπημενο του μπαρτζωκαshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 10:09 pm
Με Μπαρτζωκα μου κολλάει με το ρόστερ όπως είναι τώρα δεν μου φαίνεται να ταιριάζει …Σίγουρα χωρίς γκος στον ολυμπιακό θα του δωθεί ο ρόλος που θέλει
στο σορτς Σλούκας γκραντ ναν (μερικοί βάζουν και Μπράιντ) δεν ξέρω πως βγάζετε τους χρόνους..
Ο ναν παίζει 30-35λεπτα
Ο γκραντ 25-30
Ο σορτς 25-30
Οπότε η ο Σλούκας πάει σε ρόλο Μωραΐτη ή ο σορτς δεν χωράει
Αυτό με τα 3 γκαρντ που λέγατε και πέρσι για να χωρέσουν αποδείχτηκε ότι δεν γίνεται
αν τα 3αρια ειναι ο γκριγκονις και ο παπαπετρου μια χαρα υπαρχει χρονος για 3 γκαρντ
αν υπαρχει ο οσμαν ο χρονος για να παιζουν 3 γκαρντ μαζι μειωνεται
το να βαζουν μερικοι και μπραιντ και σορτς το βρισκω ουτοπικο
0
- shaq7
- Reactions: 5682
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο σορτς με φουρνιε βεζε θα χει 15ασιστ μ.ο..για μένα μια χαρά θα τα πάει με Μπαρτζωκα αλλά αν είναι να ρθει θα πρέπει να ρθει αμυντικός σεντερ και τα γκαρντ να ναι με σουτ..Γιαυτο εγώ δεν καίγομαι για σορτς πρεπει να αλλάξουν πολλά για να δουλέψειτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 10, 2025 10:15 pmο σορτς περα οτι θελει πολυ την μπαλα στα χερια και να παιρνει τις αποφασεις παιζει πολυ καλα στο πικ εν ρολ που δεν ειναι και το αγαπημενο του μπαρτζωκα
αν τα 3αρια ειναι ο γκριγκονις και ο παπαπετρου μια χαρα υπαρχει χρονος για 3 γκαρντ
αν υπαρχει ο οσμαν ο χρονος για να παιζουν 3 γκαρντ μαζι μειωνεται
το να βαζουν μερικοι και μπραιντ και σορτς το βρισκω ουτοπικο
Μωρέ χρόνος θα υπάρχει στο παρκέ δεν θα δουλεύει.. τα ίδια άκουγα και πέρσι όλο το καλοκαίρι.. ειδικά με σορτς μέσα ποσο κοντή 5δα θα κατεβάζετε
0
Λοιπον ολα τα σεναρια καλα αγουγονται και εχουν ενδιαφερον.
Ο Εξουμ ο Σορτς ο Μπραιαντ.
Αλλα νομιζω πως τη δεδομενη στιγμη δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο.
Το μονο σιγουρο ειναι πως ο ΠΑΟ ψαχνεται να πουλησει τον Λορεντσο Μπραουν.
Νομιζω θα το κανει σχετικα ευκολα...
Και φυσικα θα παρει παιχτη αφου ο Σλουκας μεγαλωνει κι αλλο (ηδη φετος στην κανονικη περιοδο ηταν πεσμενος πολυ) και ο Τολιοπουλος ειναι μια αγνωστη παραμετρος μικρου βεληνεκους με σιγουρακι την κακη αμυνα...
Θεωρω επισης σχεσον σιγουρο να ψαχτει για παιχτη στο 3 αφου ο Οσμαν δειχνει να ειναι ο μονος σιγουρος. Ο Μπραιαντ ειναι πιο κοντα στα θελω της ομαδας και σαν χημεια.
Το θεμα Παπαγιαννη προεκυψε γιατι ο Γκαμπριελ εχει σιγουρεψει τη θεση του για του χρονου τουλαχιστο, και σε συνδιασμο με Λεσορ χρειαζεται εναν δεινοσαυρο αφου δεν εχει τετοιον για τριτο σεντερ. Δλδ ο Παπαγιαννης κολλαει γαντι και ειναι κι Ελληνας.
Αλλα: Πιστευω πως δεν αρεσει στον Αταμαν. Τωρα θα μου πειτε, Μπαλσεροφσκι πηρε, Πλαις πηρε, γιατι να μην παρει Παπαγιαννη για τριτο?
Προσωπικα πιστευω πως μπορει να κινηθει αλλου.
Ιδωμεν.
ΥΓ: Καπου πηρε το ματι μου σε ροστερ για του χρονου τον Γιουρτσεβεν??
Ο Εξουμ ο Σορτς ο Μπραιαντ.
Αλλα νομιζω πως τη δεδομενη στιγμη δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο.
Το μονο σιγουρο ειναι πως ο ΠΑΟ ψαχνεται να πουλησει τον Λορεντσο Μπραουν.
Νομιζω θα το κανει σχετικα ευκολα...
Και φυσικα θα παρει παιχτη αφου ο Σλουκας μεγαλωνει κι αλλο (ηδη φετος στην κανονικη περιοδο ηταν πεσμενος πολυ) και ο Τολιοπουλος ειναι μια αγνωστη παραμετρος μικρου βεληνεκους με σιγουρακι την κακη αμυνα...
Θεωρω επισης σχεσον σιγουρο να ψαχτει για παιχτη στο 3 αφου ο Οσμαν δειχνει να ειναι ο μονος σιγουρος. Ο Μπραιαντ ειναι πιο κοντα στα θελω της ομαδας και σαν χημεια.
Το θεμα Παπαγιαννη προεκυψε γιατι ο Γκαμπριελ εχει σιγουρεψει τη θεση του για του χρονου τουλαχιστο, και σε συνδιασμο με Λεσορ χρειαζεται εναν δεινοσαυρο αφου δεν εχει τετοιον για τριτο σεντερ. Δλδ ο Παπαγιαννης κολλαει γαντι και ειναι κι Ελληνας.
Αλλα: Πιστευω πως δεν αρεσει στον Αταμαν. Τωρα θα μου πειτε, Μπαλσεροφσκι πηρε, Πλαις πηρε, γιατι να μην παρει Παπαγιαννη για τριτο?
Προσωπικα πιστευω πως μπορει να κινηθει αλλου.
Ιδωμεν.
ΥΓ: Καπου πηρε το ματι μου σε ροστερ για του χρονου τον Γιουρτσεβεν??
0
- forest79
- Reactions: 302
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Αταμάν έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν με στόχο να καλύψει τα φετινά κενά και να δημιουργήσει μια πιο πλήρη, ταχύτατη και πολυδιάστατη ομάδα.
TJ Shorts
Ο Εργκίν Αταμάν θέλει διακαώς τον TJ Shorts. Πρόκειται για παίκτη με εκρηκτικότητα, ενέργεια, μπασκετικό IQ και εξαιρετικές αποφάσεις. Είναι “δαίμονας” στο 1v1, δημιουργεί, σκοράρει και… αποσυμπιέζει τον Ναν. Το μεγάλο φετινό πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν η εξάρτηση από τον Kendrick Nunn , όταν δεν ήταν καλά, η ομάδα έμοιαζε εγκλωβισμένη. Με τον Shorts στην πεντάδα, τα διπλά μαρκαρίσματα στον Ναν θα είναι πρακτικά αδύνατα, αλλάζοντας πλήρως τη ροή του παιχνιδιού.
Elijah Bryant
Ο Marius Grigonis μάλλον κλείνει τον κύκλο του στο ΟΑΚΑ, με τον Αταμάν να στοχεύει σε έναν πιο αθλητικό και versatile γκαρντ που να μπορεί να παίξει και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Ο Elijah Bryant είναι στο στόχαστρο , παίκτης που ήθελε από πέρυσι ο κόουτς. Έρχεται από εξαιρετικά playoffs με την Εφές, μένει ελεύθερος και μπορεί να προσφέρει scoring, drive, άμυνα και δύναμη.
Ο Matias Lessort επιστρέφει, στη θέση “5” παίζει δυνατά και η επιστροφή του Παπαγιάννη, ο οποίος λόγω Ελληνικού διαβατηρίου έχει πλεονέκτημα έναντι του Ομέρ Γιουρτσεβέν (αμείβονται περίπου το ίδιο) Ο Γιώργος μπορεί να δώσει μέγεθος, σουτ, μπλοκ αν και τα αμυντικά του προβλήματα είναι κοινά με αυτά του Ομέρ.
Ο Wenyen Gabriel μάλλον θα παραμείνει ως τρίτος ψηλός, με περιορισμένο ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θα αποτελεί πολύτιμη λύση στην Ευρωλίγκα-σαν παικτης ειδικών αποστολών -Αθλητικός, low maintenance και πάντα χρήσιμος.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν. Η φετινή αποχή του για πειθαρχικό λόγο τον επηρέασε και ψυχολογικά αυτό φαίνεται και στον τρόπο που πανηγυρίζει. Αν αποχωρήσει, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι η ιδανική λύση καλή ηλικία , Έλληνας, με εμπειρία Ευρωλίγκας και πολύ πιο αποτελεσματικός σουτέρ. (Αν και το βλέπω χλωμό για φετος τουλάχιστον) Εναλλακτικά επιστροφή του Νεοκλής Αβδαλα μπορεί να επιστρέψει και να πάρει σημαντικό χρόνο στο πρωτάθλημα (όσο περίπου αγωνιζόταν και με το Περιστέρι) και επιλεγμένα ματς της Euroleague που θα του δώσουν επιπλέον εμπειρίες .
Τολιόπουλος αντί Μωραΐτη
Η έλευση του Βασίλη Τολιόπουλου αντί του Δημήτρη Μωραΐτη (ο οποίος ανανεώνει και φεύγει δανεικός) γεννά ερωτηματικά. Ο Μωραΐτης ταίριαξε στον ρόλο του, ήρεμος χαρακτήρας και αποδεκτός από τα αποδυτήρια. Ο Τολιόπουλος έχει ποιότητα, αλλά και τον κίνδυνο… να γίνει ο φετινός Λορέντζο. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα ταιριάξει στο “σύνολο”.
0