2022-2023-Παναθηναικός - Αγωνιστικά (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν ειναι να μεινει ο λι ο γκριγκονις να μεινει και ο τομα ςπου γραφουν μερικοι ο ποτνικα που ειναι το ονειρο του αταμαν και καλα να τους προπονησειHackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 27, 2023 9:14 pmΚαι ο Γκριγκονις θα μπορούσε να μείνει για δεύτερο 2ρι
ε ας κρατησουμε την ιδια πετυχημενη ομαδα τοτε τι το κουραζουμε να ψαχνουμε παιχτες
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Με παίκτες (και ομαδική λειτουργία) της σειράς ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που άξιζε από το ανώτερο Περιστέρι! Η ομάδα του Σπανούλη ισοφάρισε εύκολα σε 2-2, η ομάδα του Σερέλη δείχνει… τι έρχεται για τους πράσινους με πρόκριση στον τελικό.
μεχρι και το καθεστωτικο το εχει παρει χαμπαρι οτι θα ερθει σκουπα
μεχρι και το καθεστωτικο το εχει παρει χαμπαρι οτι θα ερθει σκουπα
0
-
- Reactions: 364
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το περίμενα το σχόλιο, καμία έκπληξη. Ντετερμινιστικά το πρωτάθλημα θα το πάρει η καλύτερη ομάδα και αυτή είναι ο Ολυμπιακός.
Ασε που, για να είναι 2-2 η σειρά, μάλλον δεν είναι και τόσο καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά αν το παραδεχτώ, αυτο με κάνει λιγότερο ‘Παναθηναϊκο’ μάλλον.
Θεωρώ πως μόνο καλό θα έκανε για το ελληνικό μπασκετ να παίξει τελικούς με τέτοια ομάδα το Περιστέρι, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να συνεχίσει να είναι δυνατό και του χρόνου, για να φεύγουμε σιγά σιγά και από το δίπολο.
Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά ακόμα και σαν φιλαθλος της ομάδας, περισσότερο θα χαρώ αν περάσει το Περιστέρι, γιατί θα του αξίζει κιόλας.
1
1

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όλοι οι φίλαθλοι θέλουν το καλύτερο για την ομάδα τους, κανένας φίλαθλος δεν εύχεται να αποτύχει η ομάδα του, όπως κάνεις εσύ. Όσο για το δίπολο, θα συνεχίσει να υφίσταται, μια κακή δική μας χρονιά και μια καλή του Περιστερίου δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Τουλάχιστον πες ότι θέλεις η ομάδα να χάνει για να μπορείς να την κράζεις, πιο τίμιο είναι.Fitz έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 27, 2023 9:53 pmΤο περίμενα το σχόλιο, καμία έκπληξη. Ντετερμινιστικά το πρωτάθλημα θα το πάρει η καλύτερη ομάδα και αυτή είναι ο Ολυμπιακός.
Ασε που, για να είναι 2-2 η σειρά, μάλλον δεν είναι και τόσο καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά αν το παραδεχτώ, αυτο με κάνει λιγότερο ‘Παναθηναϊκο’ μάλλον.
Θεωρώ πως μόνο καλό θα έκανε για το ελληνικό μπασκετ να παίξει τελικούς με τέτοια ομάδα το Περιστέρι, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να συνεχίσει να είναι δυνατό και του χρόνου, για να φεύγουμε σιγά σιγά και από το δίπολο.
Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά ακόμα και σαν φιλαθλος της ομάδας, περισσότερο θα χαρώ αν περάσει το Περιστέρι, γιατί θα του αξίζει κιόλας.
0
-
- Reactions: 364
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα είναι το τελευταίο σχόλιο που θα κάνω, γιατί δε μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες κουβέντες, παρόλο που τέτοιες υπάρχουν (δυστυχώς) αρκετές στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 27, 2023 10:02 pmΌλοι οι φίλαθλοι θέλουν το καλύτερο για την ομάδα τους, κανένας φίλαθλος δεν εύχεται να αποτύχει η ομάδα του, όπως κάνεις εσύ. Όσο για το δίπολο, θα συνεχίσει να υφίσταται, μια κακή δική μας χρονιά και μια καλή του Περιστερίου δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Τουλάχιστον πες ότι θέλεις η ομάδα να χάνει για να μπορείς να την κράζεις, πιο τίμιο είναι.Fitz έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 27, 2023 9:53 pm
Το περίμενα το σχόλιο, καμία έκπληξη. Ντετερμινιστικά το πρωτάθλημα θα το πάρει η καλύτερη ομάδα και αυτή είναι ο Ολυμπιακός.
Θα σε συμβούλευα να μην τσουβαλιάζεις τον κόσμο που δε γνωρίζεις, δεν ξέρεις αν θέλω να χάνει η ομαδα για να κράζω ή αν θέλω να νικάμε ο,τι κι αν συμβεί και σίγουρα τέτοιο συμπέρασμα δε μπορείς να βγάλεις - από τα δικά μου τουλάχιστον- γραφόμενα εδώ μέσα. Αν θεωρείς πως όλοι όσοι λενε κάτι αρνητικό για τον Παναθηναϊκο, αυτομάτως μπαίνουν στην κατηγορία που περιγράφεις, καλύτερα να ξανασκεφτείς αν είναι λογικο η όχι. Τελείως καλοπροαίρετα. Δεν είναι όλα άσπρο η μαύρο. Υπάρχει και το ροζ

Στα του θέματος, προσωπική μου άποψη είμαι ότι απο κάπου πρέπει να γίνει η αρχή για να έχουμε πιο ανταγωνιστικές ομάδες. Με αυτό το δεδομένο, ναι μια και χρόνια του Περιστεριού ΜΠΟΡΕΙ δυνητικά να αποτελέσω αρχή για κάτι καλό. Έτσι κι ο Προμηθέας σιγά σιγά ανέβαινε εδώ και 7-8 χρόνια που τον παρακολουθώ και διατηρείται σε ένα καλό επίπεδο, ακόμα κι αν δε μπορεί να κοντράρει ακόμα.
Η σειρά είναι 2-2, που σημαίνει ότι και οι δυο ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες και αξίζουν να περάσουν. Και αν με ρωτάς, επειδή τυχαίνει να είμαι προπονητής, το μπασκετ που παίζει το Περιστέρι είναι πολύ πιο θελκτικό απο αυτό του ΠΑΟ. Και ως φίλος του μπασκετ κυρίως, περισσότερο θα μου άρεσε να τείνουμε μια δεύτερη ACB, παρά να εχουμε περισσότερα πρωταθλήματα από τον Ολυμπιακό και να παίζουμε κάθε χρόνο μεταξύ μας.
4
3
1