https://www.sport24.gr/football/omades/ ... 69794.html
Δεν μπορεί, διότι η κατεδάφισή του (άρα και αξιοποίηση του οικοπέδου) είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη διπλή ανάπλαση.
Συντονιστής: Captains
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απηύθυνε πρόσκληση στους μετόχους της ομάδας για έκτακτη ΓΣ στις 30 Ιουνίου, στα γραφεία της ομάδας.
Αναλυτικά:
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ»
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. : 2915501000
ΑΦΜ 094501248 - ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
Καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της ως άνω Εταιρείας στην 48η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ» εις την έδρα και τα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στο Μαρούσι Αττικής επί των οδών Ευκαλύπτων 2 και Πεντέλης 43, που θα γίνει την 30η Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00π.μ., δια να αποφασίσουν επί των κάτωθι θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως της Συνελεύσεως:
ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση έκθεσης αποτίμησης αξίας σήματος και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση της αξίας αυτής
ΘΕΜΑ 2ο : Μείωση του κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών
ΘΕΜΑ 3ο : Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση προοριζόμενων για αύξηση ποσών με ταυτόχρονη μείωση και επιστροφή σε μέτοχο
ΘΕΜΑ 4ο : Λοιπά θέματα που προκύπτουν από τα ως άνω θέματα συζήτησης και αντίστοιχη τροποποίηση του καταστατικού
ΘΕΜΑ 5ο : Κάθε θέμα που δεν συμπεριλαμβάνεται στην παρούσα Ημερησία Διάταξη της παρούσης Προσκλήσεως δια την συνέλευση δύναται να προστεθεί εφόσον δεν υπάρχει έγγραφη αντίρρηση από τους μετόχους της Εταιρείας. Παμψηφεί και ομόφωνα αποφασίζουν αυτοί δια την προσθήκη νέου θέματος εις την Ημερησία Διάταξη εφόσον παρίσταται εις την παρούσα συνέλευση το σύνολο των μετόχων, μετοχών και ψήφων της Εταιρείας.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οφείλουν να ενημερώσουν εγγράφως το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή αυτής, προκειμένου να καταρτιστεί ο πίνακας των μετόχων που θα δικαιούνται να λάβουν συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και να ψηφήσουν επί των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως. Ταυτόχρονα υποχρεούνται να καταθέσουν ενδεχόμενα έγγραφα αντιπροσώπευσής τους ή εκπροσώπησής τους. Οι μέτοχοι, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευτούν σε αυτήν από πρόσωπα που έχουν εξουσιοδοτήσει νόμιμα, με έγγραφη εξουσιοδότησης τους.
Έκαστη μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου.
Μαρούσι, 9 Ιουνίου 2020
Ο Πρόεδρος
& Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας
Εμμανουήλ Παπαδόπουλος»
φαντάζομαι το 300άρι βγαίνει ως αντικειμενική αξία, πρακτικά μιλώντας τιμή προ κρίσης εκτός κι αν έγινε κάποια αναπροσαρμογή πρόσφατα, ενώ τα 5.000/τμ είναι η τιμή αγοράς.Gino_Bill έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 9:42 pmΈκανε και σε κάποιον άλλο εντύπωση το ποσό που αναφέρθηκε για την Λεωφόρο? Εγώ πάντως εγινα λίγο γραφικούλης και μόλις τελείωσα δουλειά έψαξα λίγο το θέμα των 300Μ που έκανε αναφορά ο ΔΓ, γιατί μου φάνηκε εκτός πραγματικότητας.
Λοιπόν, το οικόπεδο της Λεωφόρου, έχει μέγιστο εμβαδό περίπου 22 στρέμματα (περίπου παραλληλόγραμμο 120x180). Με μια πρόχειρη αναζήτηση για πωλήσεις οικοπέδων σε κοντινές γειτονιές, το μέγιστο που βρήκα (πολλά standard deviations μακριά απ τον μ.ο.) ήταν 5,000/τμ. Δηλαδή το μέγιστο που μπορεί να πουληθεί ένα τέτοιο οικόπεδο ειναι περίπου 110εκ. Έχω περιέργια να δώ πως προκύπτει το 300, εκτός αν χάνω κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο σίγουρα δεν είναι η περίπτωση το ετοιμόρροπο γήπεδο να κοστολογείται 190εκ. Ο δήμος άλλωστε σκοπεύει να κατεδαφίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει έναν μεγάλο χώρο πρασίνου.
Κάπου τα νούμερα δεν κολλάνε, και αν η διπλή ανάπλαση προσφέρει εγκαστάσεις 125 εκ μάλλον είναι και γενναιόδωρη, και θεωρώ απίθανο να προσφέρθηκαν στα σοβαρά άλλα 40εκ για τα ερασιτεχνικά τμήματα(!).
Σοβαρο το ερώτημα? Η τρολ??portokalopita13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 9:58 pmhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... CL/4108217
και γιατι παρακαλω φωτογραφια στο αρθρο τον dpg ()
αφου στο εξης θα αποφασιζει μονο το διδιμο Μανος-Τριαντοπουλος..![]()
Δεν βρίζουμε εδω΄¨κόκκινε κυνηγέ¨. Μάλλον έχεις δίκαιο για τα υπόλοιπα (βάσει κοινής λογικής, μιας και περαιτέρω εξειδίκευση δεν έχω) αν και σε φόρουμ της Ισπανίας είδα να τους φαίνεται μικρό ως νούμερο. Οκ θα μου πεις, αυτοί παίζουνε σε άλλα επίπεδα, αλλά όσο και να το κάνεις, ο ΠΑναθηναϊκός είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους από το 2000 και δώθε. Κι έχει και πολύ κόσμο, και πιστό κιόλας. Μετράνε αυτά, νομίζω.redhunter έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 10:37 pmΜην ψαχνεται να βρειτε τωρα γιατι ειπε οτι κοστολογειτε τοσο το οικοπεδο κτλ κτλ.Απο το μυαλο του τα εβγαλε και πεταξε νουμερα.Τα περισσοτερα που ειπε ηταν εκτος πραγματικοτητας.Εδω πουλαει μια καε που δεν εχει κανενα περιουσιακο στοιχειο 25 μυρια.Η αξια μιας εταιριας κρινεται απο την αξια της μετοχης της στο χρηματηστηριο και απο τα περιουσιακα της στοιχεια.Ουτε στο χρημαστηριο ειναι η καε παο ουτε περιουσιακα στοιχεια εχει ουτε κερδοφορα ειναι.Η αξια της εταιριας οπως και του Ολυμπιακου ειναι 0 και αν βρεθει καποιος που θελει να βαζει καθε χρονο λεφτα απο την τσεπη για να την παρει τζαμπα.
Ουσιαστικα ειπε οτι δεν πουλαω αλλα κανω στην ακρη γιατι εχει κλεισει η κανουλα με το χρημα και δεν εχω την ρευστοτητα να βαζω απο την τσεπη μου.ριχνω το μπατζετ πολυ και θα ειναι περιπου οσα και τα εσοδα της ομαδας.Αφηνω μπροστινους αλλους να φανε το κραξιμο με την ομαδα χαμηλης ποιοτητας που θα κατεβασω στην Ευρωλιγκα.
Οταν με το καλο επιστρεψουμε στην κανονικοτητα και αυξηθουν τα εσοδα παλι με εισητηρια κτλ κτλ θα επιστρεψω καβαλα στο αλογο και θα πω γυρισα να σας εκτοξευσω.
Οταν καποιος θελει να απεμπλακει απλα κανει οτι εκανε και ο Κοκκαλης.Παραδιδει τις μετοχες χωρις αντιτοιμο σε αλλον μαλακα που θα αναγκαστει να βαζει 8-10 μυρια το χρονο απο την τσεπη του.End of story.
Ο μόνος λόγος να δαπανήσεις 25 εκατομμυριάκια για να έχεις κάθε χρόνο χασούρα 5-10-15 εκατομμύρια είναι για τους οπαδούς. Να δημιουργησεις δηλαδή ένα μέσο προβολής και πίεσης, που θα ευνοήσουν τον Χ επιχειρηματία με κάποιο άλλο τρόπο. Ο DPG είπε πολλές φορές ότι το ποσό που ζητάει είναι για να είναι σίγουρος ότι ο καινούργιος ιδιοκτήτης δεν θα έχει κάποια άλλα συμφέροντα μέσω της ενασχόλησης με τον Παναθηναϊκό, αν κατάλαβα καλά. Δηλαδή περιμένει ο DPG να εμφανιστεί κάποιο (καλά τα λέει ο redhunter) κορόιδο που θα δώσει 25 εκατομμύρια, ώστε μετά κάθε χρόνο να χάνει λεφτά..basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 10:48 pmΔεν βρίζουμε εδω΄¨κόκκινε κυνηγέ¨. Μάλλον έχεις δίκαιο για τα υπόλοιπα (βάσει κοινής λογικής, μιας και περαιτέρω εξειδίκευση δεν έχω) αν και σε φόρουμ της Ισπανίας είδα να τους φαίνεται μικρό ως νούμερο. Οκ θα μου πεις, αυτοί παίζουνε σε άλλα επίπεδα, αλλά όσο και να το κάνεις, ο ΠΑναθηναϊκός είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους από το 2000 και δώθε. Κι έχει και πολύ κόσμο, και πιστό κιόλας. Μετράνε αυτά, νομίζω.redhunter έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 10:37 pmΜην ψαχνεται να βρειτε τωρα γιατι ειπε οτι κοστολογειτε τοσο το οικοπεδο κτλ κτλ.Απο το μυαλο του τα εβγαλε και πεταξε νουμερα.Τα περισσοτερα που ειπε ηταν εκτος πραγματικοτητας.Εδω πουλαει μια καε που δεν εχει κανενα περιουσιακο στοιχειο 25 μυρια.Η αξια μιας εταιριας κρινεται απο την αξια της μετοχης της στο χρηματηστηριο και απο τα περιουσιακα της στοιχεια.Ουτε στο χρημαστηριο ειναι η καε παο ουτε περιουσιακα στοιχεια εχει ουτε κερδοφορα ειναι.Η αξια της εταιριας οπως και του Ολυμπιακου ειναι 0 και αν βρεθει καποιος που θελει να βαζει καθε χρονο λεφτα απο την τσεπη για να την παρει τζαμπα.
Ουσιαστικα ειπε οτι δεν πουλαω αλλα κανω στην ακρη γιατι εχει κλεισει η κανουλα με το χρημα και δεν εχω την ρευστοτητα να βαζω απο την τσεπη μου.ριχνω το μπατζετ πολυ και θα ειναι περιπου οσα και τα εσοδα της ομαδας.Αφηνω μπροστινους αλλους να φανε το κραξιμο με την ομαδα χαμηλης ποιοτητας που θα κατεβασω στην Ευρωλιγκα.
Οταν με το καλο επιστρεψουμε στην κανονικοτητα και αυξηθουν τα εσοδα παλι με εισητηρια κτλ κτλ θα επιστρεψω καβαλα στο αλογο και θα πω γυρισα να σας εκτοξευσω.
Οταν καποιος θελει να απεμπλακει απλα κανει οτι εκανε και ο Κοκκαλης.Παραδιδει τις μετοχες χωρις αντιτοιμο σε αλλον μαλακα που θα αναγκαστει να βαζει 8-10 μυρια το χρονο απο την τσεπη του.End of story.
Καλώς τον!Igor έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 11:06 pmΟ μόνος λόγος να δαπανήσεις 25 εκατομμυριάκια για να έχεις κάθε χρόνο χασούρα 5-10-15 εκατομμύρια είναι για τους οπαδούς. Να δημιουργησεις δηλαδή ένα μέσο προβολής και πίεσης, που θα ευνοήσουν τον Χ επιχειρηματία με κάποιο άλλο τρόπο. Ο DPG είπε πολλές φορές ότι το ποσό που ζητάει είναι για να είναι σίγουρος ότι ο καινούργιος ιδιοκτήτης δεν θα έχει κάποια άλλα συμφέροντα μέσω της ενασχόλησης με τον Παναθηναϊκό, αν κατάλαβα καλά. Δηλαδή περιμένει ο DPG να εμφανιστεί κάποιο (καλά τα λέει ο redhunter) κορόιδο που θα δώσει 25 εκατομμύρια, ώστε μετά κάθε χρόνο να χάνει λεφτά..basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 10:48 pmΔεν βρίζουμε εδω΄¨κόκκινε κυνηγέ¨. Μάλλον έχεις δίκαιο για τα υπόλοιπα (βάσει κοινής λογικής, μιας και περαιτέρω εξειδίκευση δεν έχω) αν και σε φόρουμ της Ισπανίας είδα να τους φαίνεται μικρό ως νούμερο. Οκ θα μου πεις, αυτοί παίζουνε σε άλλα επίπεδα, αλλά όσο και να το κάνεις, ο ΠΑναθηναϊκός είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους από το 2000 και δώθε. Κι έχει και πολύ κόσμο, και πιστό κιόλας. Μετράνε αυτά, νομίζω.redhunter έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 10:37 pmΜην ψαχνεται να βρειτε τωρα γιατι ειπε οτι κοστολογειτε τοσο το οικοπεδο κτλ κτλ.Απο το μυαλο του τα εβγαλε και πεταξε νουμερα.Τα περισσοτερα που ειπε ηταν εκτος πραγματικοτητας.Εδω πουλαει μια καε που δεν εχει κανενα περιουσιακο στοιχειο 25 μυρια.Η αξια μιας εταιριας κρινεται απο την αξια της μετοχης της στο χρηματηστηριο και απο τα περιουσιακα της στοιχεια.Ουτε στο χρημαστηριο ειναι η καε παο ουτε περιουσιακα στοιχεια εχει ουτε κερδοφορα ειναι.Η αξια της εταιριας οπως και του Ολυμπιακου ειναι 0 και αν βρεθει καποιος που θελει να βαζει καθε χρονο λεφτα απο την τσεπη για να την παρει τζαμπα.
Σε μια συνέντευξη τύπου που ακούστηκαν πολλά και διάφορα, μέχρι για το αν έχει κλείσει κάποιος παίχτης στο Βόλει, η μόνη καίρια ερώτηση ήταν αν δεν κάνω λάθος του Καρύδα, που ρώτησε ωμά: "Τι αγοράζεις με αυτά τα 25 εκατομμύρια ευρώ" ??
Καλώς σας βρήκα και πάλι, έστω αν και το 1ο μου πόστ στο καινούργιο φόρουμ, έρχεται σε μια περίεργη μέρα.
Μετράει το συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα, μετράει το brand, μετράει η επιρροή που σου δίνει στην εγχώρια πολιτική και οικονομική σκηνή (και είναι τεράστια), μετράει και η προβολή που σου δίνει. Στο τελευταίο, να πούμε ότι το πιο αστείο της συνέντευξης ήταν εκεί που είπε ότι δεν ήθελε να πάρει τον Παναθηναϊκό το 2012 αλλά εξαναγκαστηκε παρότι "θα υπήρχε κόστος για την ιδιωτικότητά μου από την προβολή". Μιλάμε για άνθρωπο που σηκώνει στο ίνσταγκραμ από τα παιδιά του και τον εαυτό του με μαγιό μέχρι τις παρανομίες που κάνει στις λεωφόρους των Αθηνών με κίνδυνο να σκοτώσει ανθρώπους και τα σκηνικά με τα "έλα Αντωνάκη, έλα Αντωνάκη", αλλά θυσίασε "την ιδιωτικότητά του".basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 10:48 pmΔεν βρίζουμε εδω΄¨κόκκινε κυνηγέ¨. Μάλλον έχεις δίκαιο για τα υπόλοιπα (βάσει κοινής λογικής, μιας και περαιτέρω εξειδίκευση δεν έχω) αν και σε φόρουμ της Ισπανίας είδα να τους φαίνεται μικρό ως νούμερο. Οκ θα μου πεις, αυτοί παίζουνε σε άλλα επίπεδα, αλλά όσο και να το κάνεις, ο ΠΑναθηναϊκός είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους από το 2000 και δώθε. Κι έχει και πολύ κόσμο, και πιστό κιόλας. Μετράνε αυτά, νομίζω.redhunter έγραψε: ↑Τρί Ιουν 09, 2020 10:37 pmΜην ψαχνεται να βρειτε τωρα γιατι ειπε οτι κοστολογειτε τοσο το οικοπεδο κτλ κτλ.Απο το μυαλο του τα εβγαλε και πεταξε νουμερα.Τα περισσοτερα που ειπε ηταν εκτος πραγματικοτητας.Εδω πουλαει μια καε που δεν εχει κανενα περιουσιακο στοιχειο 25 μυρια.Η αξια μιας εταιριας κρινεται απο την αξια της μετοχης της στο χρηματηστηριο και απο τα περιουσιακα της στοιχεια.Ουτε στο χρημαστηριο ειναι η καε παο ουτε περιουσιακα στοιχεια εχει ουτε κερδοφορα ειναι.Η αξια της εταιριας οπως και του Ολυμπιακου ειναι 0 και αν βρεθει καποιος που θελει να βαζει καθε χρονο λεφτα απο την τσεπη για να την παρει τζαμπα.
manj13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2020 12:29 amΜ αρεσει που παντα καθεται να μαι κοντρα στο ρευμα...Αφου λοιπον ο ΔΓ δεν καλος ρε αδερφε...τα κανει ολα αυτα για πυροτεχνημα..Και σιγα τα 63 εκατομμυρια που εβαλε ..περιμενουνε ουρα οι επενδυτες...Μ αρεσει αυτο που γινεται παντα τον Παναθηναικο...Ρε Τσακες..σειχηδες ..Ταυλανδοι και μπροστινοι μας αξιζουν...να ναι καλα παιδια μονο ..και yesman..Kαι μια χαρα ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ η δευτερη θεση ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ στο ποδοσφαιρο και το μαρουλι του CL...Ποιον νοιαζει μωρε το Πρωταθλημα...Ποιον νοιαζει ποια παιδια θα γινουν Παναθηναικοι με ινδαλμα τον ...Μπουζουκη....Ρε μαγκες ειναι οι Ολυμπιακοι..Αν μη τι αλλο βγαζω το καπελο που ασχετως εαν ηταν νομιμοι ή παρανομοι οι προεδροι τους ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ....Απο τον Νταιφα..Τον Κοσκωτα...τον Σαλιαρελη...Τον Κοκκαλη ...τον Μαρινακη.....Εγω εχω να θυμαμαι εκεινοι το καλοκαιρι που ο Πολεμης - που εφοπλιστικα ειναι 3 φορες ο Μαρινακης- οταν ειδε οτι οι αλλοι δεν εβαλαν λεφτα ζητησε ΤΑ 250 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ(!!) που ειχε βαλει πισω!!!!....Ευχομαι μονο επειδη ο ΔΓ με τα ινσταγκραμ...με το πρασινο φανατιλικι του...με την τριφυλλη ιστορια της οικογενειας του.... να συνεχισει να βοηθαει τον Παναθηναικο απο το παρασκηνιο....Και σ οποιον αρεσει..σ οποιον δεν αρεσει ή να ρθει να βαλει κανα μυριο για την ομαδα ή αλλιως να πα να πουλησει σανο στην ΝΕΑ Θ13...Η ΠΑΛΙΑ Θ13 ημασταν μαχιμοι ...οχι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....Μονο το κατωθι βιντεο βαζω....Για την μονη οικογενεια ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ....][/url]