Σαντ-Ροος- Έδειξε καλά αμυντικά στοιχεία, όπως προβλεπόταν. Προσπάθησε να βοηθήσει σε κάποια παιχνίδια και επιθετικά αλλά άσος δεν είναι. Αν τον κατεβάσουν στις θέσεις 2-3 , να μείνει. Αν σκοπεύουν να συνεχιστεί αυτό το παραμύθι με τον Σαντ- Ροος άσο να φύγει. Αν μείνει να κοπεί και ένα μέρος του μισθού του . Δεν έχουμε την πολυτέλεια να του δίνουμε 500 χιλ.
Μακ- Δε χρειάζεται καν συζήτηση, να πάει εκεί που ήρθε.
Μποχωρίδης- Έδειξε όρεξη, προσπάθησε, δεν αμοίβεται και με πολλά. Παρά τα τραγικά του λάθη, θα ήθελα να μείνει.
Καλαιτζάκης- Φέτος του δόθηκε περισσότερος χρόνος, δεν απέδειξε τίποτα. Πολύ άγουρος ακόμα, παίζει 5 λεπτά κάνει 5 φάουλ. Μόνο χρήματα χάνουμε αν αποφασίσουμε να τον κρατήσουμε στο ρόστερ μας.
Φόστερ- Στην αρχή της χρονιάς έδειξε δυνατότητες, αλλά μετά τον τραυματισμό του ήταν λες και βλέπαμε άλλον παίχτη. Να σπάσουμε το συμβόλαιό του και να τον διώξουμε.
Νέντοβιτς- Πιστεύω ότι αξίζει να μείνει, επειδή κατά την άποψή μου, προσφέρει περισσότερα στην επίθεση, από αυτά που μας στερεί στην άμυνα.
Παπαπέτρου- Φτάσαμε και στον αρχηγό. Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, δε με ευχαρίστησε ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 1 εκ. + που λένε ότι ζητάει. Σε ομάδα με το πολύ 6 εκ μπάτζετ, ο Παπαπέτρου δεν αξίζει τόσα.
Κασελάκης- Αν το μπάτζετ μας κινηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρσι, θα ήθελα να μείνει. Κάθε φορά που έμπαινε στο παρκέ, έδινε και τη ψυχή του. Αν όμως το μπάτζετ αυξηθεί θα τον έδιωχνα για να πάρω έναν πλάγιο σουτέρ.
Γουάιτ- Επί Βόβορα ήταν τραγικός. Αλλά επί Κάτας φαίνεται να έχει βρει τα πατήματα του. Του βγαίνει του Κάτας ο Γουάιτ στο 3 σε πολύ ψηλή πεντάδα. Επίσης μπορεί να ανοίξει και τις άμυνες με το καλό περιφερειακό του σουτ. Βασιζόμενος και στα χρήματα που παίρνει, θα ήθελα να μείνει.
Μήτογλου- Οπωσδήποτε θα προσπαθήσουμε για την ανανέωση, αλλά δεν το βλέπω...
Μπεντίλ- Φέτος πήρε περισσότερες ευκαιρίες. Έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, δεν παίρνει και πολλά, αλλά δε ξέρω αν αξίζει μια θέση ξένου. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα του.
Παπαγιάννης- Μαγικός Γιώργης, δούλεψε πάρα πολύ και φάνηκε και στο γήπεδο. Τρομερή εξέλιξη. Πάνω στο θέμα του διαφωνώ με τον φίλο Τουλούμπα και πιστεύω ότι είναι έτοιμος για την Ευρωλίγκα και με το παραπάνω... Ας του κάνουμε πρόταση για ανανέωση συμβολαίου από τώρα, γιατί δε βλέπω να μένει αν δει τι του προσφέρουν οι άλλες ομάδες του χρόνου....
Όγκαστ- Επί Βόβορα ήταν ¨ Άστα να πάνε". Επί Κάτας βελτιώθηκε αλλά δε θέλω να μείνει. Χρειαζόμαστε έναν ¨ Rim protector'΄. Το ξέρω, το ξέρω το έχουμε πει 500 φορές αλλά δε βλέπουμε φως στο τούνελ...
Βουγιούκας- Καλός, χρυσός ο Ίαν αλλά γέρασε. Καλύτερα να πάρουμε Καββαδά...