2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 27, 2021 1:53 pm

Ο Βεζένκοφ δεν με τρελαίνει όπως είμαστε...
Στο 4 θα ήθελα κάτι άλλο δίπλα στον Μήτογλου.
Σαν παρτενέρ του Μήτογλου θα ήθελα καλό σουτέρ αλλά και γρήγορο στα πόδια, αθλητικό 3-4αρο όπως θα ήταν ο Whittington πχ. Ο Σάσα καλός αλλά πέρα από σουτ δεν τα έχει τα υπόλοιπα και στο 3 δεν...

Έχοντας πει αυτό βέβαια, το Γιόβιτς-Νέντοβιτς-Χεζόνια μου φαίνεται αρκετά πιο λειτουργικό από το Γιόβιτς-Νέντοβιτς-Παπαπέτρου.
Αλλά δεν εξαρτάται από εμάς τόσο, ο Χεζόνια μπορεί από το να θυμίζει παλαίμαχο μέχρι το να βγάλει μάτια και να τον θέλει η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.
Ο Παπαπέτρου είναι κι Έλληνας, οπότε αν μπορείς να τον κρατήσεις με ποσό μέχρι το 1εκ τον κρατάς και βλέπεις μετά τα υπόλοιπα.

Βασικά πρέπει να δούμε που τελικά μπορεί να παίξει ο Χεζόνια στην Ευρώπη και γενικά τι παίκτης είναι πλέον.
Πριν φύγει ήταν 2-3. Στην Αμερική επειδή δεν είχε αρκετά καλό ballhandling για 2 έβαλε όγκο, έχασε λίγο σε ταχύτητα μάλλον και σε σουτ και έγινε 3-4.

Έφυγε από την Ευρώπη 20 χρονών με 7,7 πόντους και 38% τρίποντο σε 16 λεπτά. Καλό αλλά όχι και Ντόντσιτς.
Εκεί είχε 35% τρίποντο την πρώτη χρονιά, τις επόμενες γύρω στο 30% και έκλεισε την παρουσία του εκεί με 31,9% σε 330 παιχνίδια.

Τι είναι πλέον στα 26 του, μετά από 5 χρονιές Αμερική, για την Ευρώπη; Ένα δυνατό all around 2-3αρι; Μια καλύτερη έκδοση του Παπαπέτρου με παρόμοια δυνατά και αδύνατα σημεία; Ένας παίκτης που πλέον έχει κύρια θέση το 4;
Υποθέσεις κάνουμε όλοι, μόνο στο γήπεδο θα φανεί

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 27, 2021 2:07 pm

Νομιζω πως ο Χεζονια είναι ο παιχτης που θα ήθελε να είναι ο Παπαπετρου. Αθλητικο παιδί, σουπερ αμυντικός και λόγω καλυτερου σουτ απτον Παπαπετρου μπορει να παιξει με την ίδια άνεση στο 2 , 3 , 4. Παντως δεν έχω δει κανέναν εδω περα να εχει καμία καψα με το να μεινει ο Ιωάννης..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Φεβ 27, 2021 2:55 pm

JohnnyPao έγραψε:
Νομιζω πως ο Χεζονια είναι ο παιχτης που θα ήθελε να είναι ο Παπαπετρου. Αθλητικο παιδί, σουπερ αμυντικός και λόγω καλυτερου σουτ απτον Παπαπετρου μπορει να παιξει με την ίδια άνεση στο 2 , 3 , 4. Παντως δεν έχω δει κανέναν εδω περα να εχει καμία καψα με το να μεινει ο Ιωάννης..
Όντως πολύ καλός αμυντικός και μαρκάρει τα πάντα, πχ έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στον Tatum. Δε νομίζω ότι θα σουτάρει άσχημα. Το δε κορμί του από μόνο του είναι εγγύηση. Τον βλέπω ως πολύ καλύτερο του Γκούντουριτς. Σε θέση ξεκάθαρα 3-4, δε νομίζω ότι μπορεί να παίξει στο 2. Στην Ευρώπη μάλλον προς 4ρι και θα τα γράφει κι απέξω. Όρεξη να έχει, να μοιράζει μπάλα και να έχει τη διάθεση να παίξει την άμυνα που ξέρουμε πως μπορεί να παίξει. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ο Παπαπέτρου θα παίζει λιγότερο και σίγουρα θα παίρνει και λιγότερες προσπάθειες, ελπίζω αυτό να μην τον ξενερώσει.

Για το Μήτογλου δεν το συζητώ, αυτός κι ο Παπαγιάννης πρέπει να είναι οι προτεραιότητες για υπογραφές.

3
3 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
JohnnyPao

champion

Σάβ Φεβ 27, 2021 4:36 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Φεβ 27, 2021 2:55 pm
JohnnyPao έγραψε:
Όντως πολύ καλός αμυντικός και μαρκάρει τα πάντα, πχ έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στον Tatum. Δε νομίζω ότι θα σουτάρει άσχημα. Το δε κορμί του από μόνο του είναι εγγύηση. Τον βλέπω ως πολύ καλύτερο του Γκούντουριτς. Σε θέση ξεκάθαρα 3-4, δε νομίζω ότι μπορεί να παίξει στο 2. Στην Ευρώπη μάλλον προς 4ρι και θα τα γράφει κι απέξω. Όρεξη να έχει, να μοιράζει μπάλα και να έχει τη διάθεση να παίξει την άμυνα που ξέρουμε πως μπορεί να παίξει. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ο Παπαπέτρου θα παίζει λιγότερο και σίγουρα θα παίρνει και λιγότερες προσπάθειες, ελπίζω αυτό να μην τον ξενερώσει.

Για το Μήτογλου δεν το συζητώ, αυτός κι ο Παπαγιάννης πρέπει να είναι οι προτεραιότητες για υπογραφές.
Συμφωναω. Του Παπαπετρου βεβαια το οτι θα παίζει λιγότερο και θα παιρνει λιγότερες προσπάθειες μονο καλο θα του κάνει. Ναι όντως δεν είναι τόσο 2αρι ο Μαριο, ήθελα να πω όμως πως παίζει πολύ πιο ευκολα στο 2 αποτι ο Ιωάννης. Εδω στο ΝΒΑ εχει παιξει μεχρι και ασος. Αρα με :

Ασος , Ασος , (Παπαδάκης)
Νεντοβιτς* , Μπρει , Μποχω
Χεζονια , Κασελακης
Παπαπετρου , Μητογλου , Ματζουκας
Παπαγιαννης , Τομας , (Ογκαστ)

Κι ενα αυξημένο μπατζετ όπως λέγεται στα 7-8 εκατ θα μαστε σουπερ για του χρονου. Παπαπετρου/Χεζονια θα εναλλάσσονται στο 3/4. Παπαδάκης επιστρέφει στο ρόλο του Διπλαρου και Ογκαστ μενει με μείωση στο ρόλο του Ιαν. Για μπακαπ σεντερ λεω τον Rashawn Thomas της Παρτιζαν , θηριακι.

Το ερώτημα είναι το ποιοι θα είναι οι 2 μας ασοι. Ο Μπρει απτη θεση 2 θα προσφέρει περισσότερο θεωρω (σκορ+δημιουργία). Εγω θα ψηλά για Γιόβιτς και Γουιλιαμς Γκος. Εσείς τι λέτε παιδιά?

*ή άλλος scoring SG.

0
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Σάβ Φεβ 27, 2021 4:39 pm

Αν δεν κάνω λάθος, φέτος τελειώνει και το συμβόλαιο του Πάουλ Ζίπσερ, ο οποίος έιχε υπογράψει διετές με την Μπάγερν το 2019. Φέτος σε 22 λεπτά, έχει κατά μέσο όρο 9 πόντους ενώ συνεισφέρει σημαντικά στην άμυνα μαρκάροντας κοντύτερους παίκτες, με τη βοήθεια των γρήγορών ποδιών του. Έχει ύψος 2,03 και φέτος σούταρε με το εξωφρενικό 44 τοις εκατό έξω από τη γραμμή του 3πόντου. Επί Τρινκιέρι κατέβηκε και στο 2 πέρα από τη βασική του θέση το 3 , ενώ τις προηγούμενες χρονιές αγωνιζόταν και σαν τεσσάρι. Έχει περάσει από το νβα και από τους Μπουλς με μέσο όρο 5 πόντους. Πώς θα σας φαινόταν σαν μια έξτρα λύση σε αυτές τις θέσεις, ανοίγωντας και τους χώρους με το εξαιρετικό του τρίποντο; Μιλάω σε περίπτωση φυγής του Ιωάννη. Αν μείνει και αυτός και ο Μάριο, δε χωράει σε καμία περίπτωση.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Φεβ 27, 2021 6:46 pm

Μπορεί να πέσω έξω αλλά νομίζω πως ο Χεζόνια θα μοιράζει το χρόνο εκτός απ' το 3 και στο 2 παρά στο 4 (όσο έχει Παπαπέτρου δίπλα του). Τα ψηλά σχήματα αρέσουν και μας πάνε απ' ότι φαίνεται και κακά τα ψέματα αν ο Ιωάννης μπορεί να σταθεί σε ρόλο γκαρντ τότε μπορεί και με το παραπάνω ο Χεζόνια. Και πιο γρήγορος και τεχνικά καλύτερος και με καλύτερο σουτ. Ο χρόνος στις θέσεις 2 και 3 μοιάζει σχεδόν κλεισμένος από τους τρεις τους (Νέντο, Χεζόνια, Παπαπέτρου).

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Φεβ 27, 2021 6:49 pm

A.CAB II έγραψε:
Σάβ Φεβ 27, 2021 6:46 pm
Μπορεί να πέσω έξω αλλά νομίζω πως ο Χεζόνια θα μοιράζει το χρόνο εκτός απ' το 3 και στο 2 παρά στο 4 (όσο έχει Παπαπέτρου δίπλα του). Τα ψηλά σχήματα αρέσουν και μας πάνε απ' ότι φαίνεται και κακά τα ψέματα αν ο Ιωάννης μπορεί να σταθεί σε ρόλο γκαρντ τότε μπορεί και με το παραπάνω ο Χεζόνια. Και πιο γρήγορος και τεχνικά καλύτερος και με καλύτερο σουτ. Ο χρόνος στις θέσεις 2 και 3 μοιάζει σχεδόν κλεισμένος από τους τρεις τους (Νέντο, Χεζόνια, Παπαπέτρου).
Το ερωτημα δεν ειναι τι θα γινει φετος αλλα του χρόνου. Φετος και ασο μπορει να τον βάλουμε να παιξει, αλλά αν του χρονου μείνουν και οι 3 σταρ μας , μείνουν και οι 2 ελληνες ψηλοί και ερθει και ασος κανονικός, τοτε το ερωτημα ειναι πως θα κλείνουμε τα ματς. Με ποιο σχήμα?

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Φεβ 27, 2021 6:53 pm

προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν θελετε να μεινει ο παπαπετρου και δεν μπορω. ενας τοπ ελληνας και τοπ στην θεση του στην ευρωπη (σιγουρα υπαρχει ελλειψη σε αυτην την θεση) και μαλιστα παιρνει ακομα βελτιωση ειδικα στο σουτ. για μενα ισως και καλυτερα να κανει αρκετα κακα ματς στα τελευταια ματς καθως 1) θα ζητησει λιγοτερα το καλοκαιρι και ισως εχει και χειροτερες προτασεις και 2) θα καταλαβει οτι ετσι οπως παιζει που παιρνει πολλες προσπαθειες φετος οτι δεν του ταιριαζει.

ειναι πολυ σημαντικο να μεινει ο παπ και ο μητο. και ας φυγει και ο χεζονια και ο νεντο. βρισκουμε τετοιους παικτες, ελληνες καλους δεν βρισκουμε.

καθηστε να δουμε πως θα κλεισει την χρονια ο νεντο και ο χεζονια και συζηταμε. ο νεντο ειναι τραυματιας και δεν θα μου κανει καμια εντυπωση να χασει και αλλα ματς ή να ειναι κακος στα επομενα, επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του. επισης χεζονια καθηστε να δουμε πως θα αποκωδικοποιησει το παιχνιδι εδω ευρωπη και τα λεμε.

αν εχω να διαλεξω εναν που θα πρεπει να φυγει αυτος ειναι ο νεντο. αν μεινει χεζονια-παπι-μητο τοτε δεν χωραει ο νεντο και με τα λεφτα του νεντο να τα δωσουμε σε ασσο παικταρα.

ολα αυτα θεωρητικα καθως εχουμε πολυ δρομο ακομα εως το καλοκαιρι. επισης με καποιον τροπο θα ηθελα να μεινουν σαντρος και μπεντιλ. ειναι πολυ αθλητικοι και παιζουν παντα για την ομαδα. θα μας δωσουν τεραστια χημεια καθως θα ειναι ηδη στην ομαδα ενω ταιριαζουν και στο στυλ ομαδας που θελουμε να εχουμε με ψηλα σχηματα, αθλητικοτητα, αμυνα, πιεση κλπ. αλλωστε ειναι και βασικοι συντελεστες μαζι με παπατζον-μητο στο οτι κυριαρχουμε στα ριμπαουντ!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Φεβ 27, 2021 6:58 pm

Εγώ πάντως τον Χενζονια τον βλέπω περισσότερο ως 2, όχι μόνο λόγω σωματοδομης αλλά και γιατί αρέσκεται να παίζει με την μπάλα στα χέρια αλλά και να επιτίθεται συνεχώς στο καλάθι.

Ειδικά ένα ψηλό σχήμα θα δώσει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην άμυνα.

1) Γιοβιτς
2) Χενζόνια
3) Παπαπέτρου
4) Μητογλου
5) Παπαγιάννης

Και το second unit γεμάτο σουτερ

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
JohnnyPao

champion

Κυρ Φεβ 28, 2021 5:40 pm

Λοιπον παιδια οπως σας εχω ξαναπει μιλαω με εναν τυπο τελευταια ο οποιος αποτι φαινεται ειναι ινσαιντερ κλπ και μου χει πει οσα σας εχω μεταφερει αυτες τις μερες. Καποια τα επιβεβαιωνω και απο αλλους που ειναι μεσα στα πραγματα. Αυτος ο τυπος λοιπον μου λεγε για Χεζονια μια βδομαδα πριν ανακοινωθει κι εγω τον κοροιδευα, θα σας πω τι μου πε σημερα λοιπον, που βεβαια κι αυτα ακραια μου φαινονται αλλα θα δειξει αν πεσει μεσα.

Καταρχας θα μπουν μεγαλα ονοματα ως συμπαικτες του Ντιπιτζι, αυτο βεβαια θα γινει μονο αν παρουμε οντως το ΟΑΚΑ. Αν μπουν ολοι αυτοι ακομα και με κλειστα γηπεδα το μπατζετ απο 5 εκατ που ειναι φετος θα παει στα 12 εκατ του χρονου, αν ανοιξουν και τα γηπεδα καντε τις πραξεις. Επισης λεει μενουν Νεντο, Παπι, Μαριο, Ντινος, πορφανως και Παπατζον κι ερχεται επιμενει ο Μαικ Τζειμς. Κι αυτα ολα τα χω ξαναπει αλλα ακουστε ποιο ειναι το περιεργο.. λεει υπαρχει ενδεχομενο επιστροφης Ζοτς οχι μονο ως μαντζερ αλλα και ως πρωτου κοουτς και μετατροπη Κατας σε βοηθο του, σε τετοια περιπτωση το μπατζετ θα ναι ισως και τετραπλασιο απτο φετινο. Θα παιξουν προφανως φουλ χορηγιες κλπ..

Ερχομαι λοιπον και ρωταω.. αντε πες ερχεται ο Ζοτς που προσωπικα μου φαινεται απιθανο, αλλα αν ερθει υπαρχει εστω και μισο ενδεχομενο να φερει τον Τζειμς για βασικο του ασο? Δυσκολο το κοβω...
Τελος, παιζεται και το φαιναλ 4 του 2022 να γινει στο ΟΑΚΑ, ελπιζω αυτη η τεραστια επενδυση που γινεται αν βγει αληθινη να εχει βαθος χρονου και να μην ειναι ενα μπαμ μιας χρονιας και μετα να γυρισουμε στα ιδια.

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Φεβ 28, 2021 5:46 pm

Να πω ωστοσο οτι χαιρομαι που ο κοσμος της ομαδας εχει χαμηλα τον πήχη και ξερω οτι ολοι εχουμε κουραστει να ακουμε για ρωσους, κινεζους και αραβες, δεν θελω να δημιουργω αβασιμες προσδοκιες. Το μονο δεδομενο αυτη τη στιγμη ειναι οτι λειτουργουμε με εσοδα-εξοδα, οτι το επιχειρηματικο κομματι της ομαδας παει καλα και φυσικα οι κινησεις γα Χεζονια και αγορα του ΟΑΚΑ μονο ως κατι ελπιδοφόρο μπορουν να μεταφραστουν, παρολα αυτα οντως πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι μεχρι να βγει κατι επισημο. Μεχρι τοτε ομως δεν ειναι κακο να κανουμε μια κουβεντουλα για ολα τα παραπανω, τι λετε λοιπον?

0
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Κυρ Φεβ 28, 2021 6:29 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 28, 2021 5:40 pm
:D
Λοιπον παιδια οπως σας εχω ξαναπει μιλαω με εναν τυπο τελευταια ο οποιος αποτι φαινεται ειναι ινσαιντερ κλπ και μου χει πει οσα σας εχω μεταφερει αυτες τις μερες. Καποια τα επιβεβαιωνω και απο αλλους που ειναι μεσα στα πραγματα. Αυτος ο τυπος λοιπον μου λεγε για Χεζονια μια βδομαδα πριν ανακοινωθει κι εγω τον κοροιδευα, θα σας πω τι μου πε σημερα λοιπον, που βεβαια κι αυτα ακραια μου φαινονται αλλα θα δειξει αν πεσει μεσα.

Καταρχας θα μπουν μεγαλα ονοματα ως συμπαικτες του Ντιπιτζι, αυτο βεβαια θα γινει μονο αν παρουμε οντως το ΟΑΚΑ. Αν μπουν ολοι αυτοι ακομα και με κλειστα γηπεδα το μπατζετ απο 5 εκατ που ειναι φετος θα παει στα 12 εκατ του χρονου, αν ανοιξουν και τα γηπεδα καντε τις πραξεις. Επισης λεει μενουν Νεντο, Παπι, Μαριο, Ντινος, πορφανως και Παπατζον κι ερχεται επιμενει ο Μαικ Τζειμς. Κι αυτα ολα τα χω ξαναπει αλλα ακουστε ποιο ειναι το περιεργο.. λεει υπαρχει ενδεχομενο επιστροφης Ζοτς οχι μονο ως μαντζερ αλλα και ως πρωτου κοουτς και μετατροπη Κατας σε βοηθο του, σε τετοια περιπτωση το μπατζετ θα ναι ισως και τετραπλασιο απτο φετινο. Θα παιξουν προφανως φουλ χορηγιες κλπ..

Ερχομαι λοιπον και ρωταω.. αντε πες ερχεται ο Ζοτς που προσωπικα μου φαινεται απιθανο, αλλα αν ερθει υπαρχει εστω και μισο ενδεχομενο να φερει τον Τζειμς για βασικο του ασο? Δυσκολο το κοβω...
Τελος, παιζεται και το φαιναλ 4 του 2022 να γινει στο ΟΑΚΑ, ελπιζω αυτη η τεραστια επενδυση που γινεται αν βγει αληθινη να εχει βαθος χρονου και να μην ειναι ενα μπαμ μιας χρονιας και μετα να γυρισουμε στα ιδια.
Too good to be true το βλέπω εγώ...Πρώτα από όλα, συμφωνώ μαζί σου, δεν υπάρχει περίπτωση να είχε ο Ζοτς Τζέιμς για βασικό του άσο...Ας έρθει ο Ζοτς και να πάρει όποιον θέλει :D .... Πάντως μου φαίνεται τελείως απίθανο να γυρίσει...Ας έρθουν αυτοί που προανέφερες και ας μείνουμε με Κάτας, ο οποίος δείχνει εξαιρετικά δείγματα...Φαντάζεστε ομάδα με Μάριο, Ιωάννη, Ντίνο, Γιώργη, Νέντο και Μάικ;...Ένας Ντράμοντ λείπει που φεύγει από τους Καβαλίερς και έδεσε το γλυκό :lol: . Πάντως όλα αυτά που μας μεταφέρεις είναι άκρως ενθαρρυντικά και γενικά τις τελευταίες εβδομάδες μόνο χαρές έχουμε οι Παναθηναικοί....

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Φεβ 28, 2021 6:37 pm

με οτι μπατζετ και αν εχουμε τζειμς-νεντο-χεζονια-ελληνες μονο ο κακος χαμος θα γινοταν στα αποδυτηρια :lol:

οποτε αν ειναι να εχουμε τετοιο μπατζετ ας μην παμε με αυτους γιατι θα σκοτωθουν μεταξυ τους!

οπως και να χει το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειμαστε καλα για του χρονου και οτι θα εχουμε μεγαλυτερο μπατζετ, το ποσο θα το δουμε. αρκει ολα αυτα να γινουν με ενα πλανο και οχι βαλτα ολα σε μια σεζον και μετα εσοδα-εξοδα, ολο αυτο για να πετυχει θελει κοσμο στα γηπεδα αλλιως δεν εχει ουσια. ειδικα ο προεδρος με αυτα φτιαχνετε οχι χωρις κοσμο. χωρις κοσμο και να γινει κατι τετοιο γρηγορα θα τα παρατησει αν δεν εχει κοσμο.

για να δουμε εστω τα μισα να ισχυουν johny τοτε θα δουμε καλα πραγματα!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Φεβ 28, 2021 7:31 pm

Είναι πιθανότερο ο Ζοτς να συνυπάρξει με Τζέιμς παρα με ΔΓ

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε 1% ο Ζοτς να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο που τον κατέγραψε και έπειτα το δημοσίευσε

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
JohnnyPao

champion

Κυρ Φεβ 28, 2021 8:33 pm

Πολυ κριμα που δεν μπορουμε να τσεκαρουμε τον Μπρει και στην ευρωλιγκα, θα μας βοηθουσε κι ολας πιστευω. Παντως αποσο τον βλεπω νομιζω πως ο Κατας οντως τον υπολογιζει πιο πολυ ως μπακαπ 2αρι, παρα ως μπακαπ ασο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”