Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σαριτς θα μπορούσε να είναι μια λύση στο 5, να σου δώσει και ποστ που δεν έχεις, να ακουμπήσεις την μπάλα, να ανοιξουν οι χώροι ... αλλά ... έχει ένα μεγαλο αλλά η ιστορία : θα μπορούσε να σταθεί αμυντικά μόνο αν είχε δίπλα του στο 4 τον Χέις ή κάτι αντίστοιχο, ή κάποιο 4-5 στιλ Ατσιουα, να τρώει σίδερα, πέτρες, σκυλιά, γριές, παιδάκια κ.ο.κ.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεέ μου μακάρι να χάσουμε αύριο από την Καρδίτσα 
Είναι επικίνδυνος πλέον Ο Αταμαν. ΤΙ ΣΑΡΙΤΣ;;;;;;;;;
Σερελης και πάλι Σερελης μέχρι το τέλος!!!!!
Ο Dpg θέλει να πάρει τον Χεις Ντέιβις χωρίς να υπολογίζει καν Αταμαν για φέτος και για την επόμενη μέρα!!!!
Έχει εδώ και καιρό προσεγγίσει Σάρας και Σπανουλη και προφανώς δεν.... Με τον πρώτο ικανό (όπως λέει ο Τουλούμπας γιατί όχι Ζελικο το καλοκαίρι πίσω) έχουμε αλλάξει προπονητή.
Μεγάλη έννοια έχει ο Dpg τι θα πει ο Ναν για την υπόθεση Χεις Ντέιβις. Πιστεύω θα ανεβάσει την προσφορά του ο Dpg και ίσως μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο. Στενεύουν τα περιθώρια. Σίγουρα 2 μεταγραφες και αν προκύψει και νέος προπονητής ίσως και αντιΓκριγκονις λέω εγώ.
Σερελης και πάλι Σερελης μέχρι το τέλος!!!!!
Ο Dpg θέλει να πάρει τον Χεις Ντέιβις χωρίς να υπολογίζει καν Αταμαν για φέτος και για την επόμενη μέρα!!!!
Έχει εδώ και καιρό προσεγγίσει Σάρας και Σπανουλη και προφανώς δεν.... Με τον πρώτο ικανό (όπως λέει ο Τουλούμπας γιατί όχι Ζελικο το καλοκαίρι πίσω) έχουμε αλλάξει προπονητή.
Μεγάλη έννοια έχει ο Dpg τι θα πει ο Ναν για την υπόθεση Χεις Ντέιβις. Πιστεύω θα ανεβάσει την προσφορά του ο Dpg και ίσως μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο. Στενεύουν τα περιθώρια. Σίγουρα 2 μεταγραφες και αν προκύψει και νέος προπονητής ίσως και αντιΓκριγκονις λέω εγώ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο