Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω τι φράγκα έχει μαζέψει ο Χεις στην καριέρα του ή αν είναι φράγκο φονιάς αλλά σε μια εκπομπή που παρακολούθησα ειπώθηκαν μερικά πράγματα για τον παίχτη προ ημερών. ο τύπος είναι πολύ κουλ, γουστάρει ταξίδια, έχει με λίγα λόγια αρκετά ενδιαφέροντα στην ζωή του πέραν του μπάσκετ. Κάτι τέτοιοι τύποι αν δεν είναι φράγκο φονιάδες προτιμούν ένα περιβάλλον οικείο, ήρεμο ώστε μόλις τελειώνουν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να επιδίδονται κεφάτοι στα λοιπά ενδιαφέροντα τους. Φαίνεται και χαμηλών τόνων άνθρωπος.
Εγώ δίνω 60% σε επιστροφή στα γνώριμα για αυτόν μέρη, 25%στις ομορφιές της Ελλάδας μας και 15% στο εμπόλεμη και χωρίς τρελά αξιοθέατα απόκομμενο Ισραήλ.
Εγώ δίνω 60% σε επιστροφή στα γνώριμα για αυτόν μέρη, 25%στις ομορφιές της Ελλάδας μας και 15% στο εμπόλεμη και χωρίς τρελά αξιοθέατα απόκομμενο Ισραήλ.
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σχετικά με τον Σπανουλη γνωρίζω από έγκυρη πηγη ότι υπήρξε ραντεβού με μη συμφωνία. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Έτσι και αλλιώς δεν ευωδωσε ούτε εκκρεμεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το αναφέρω για λόγους εντυπώσεων.
Μακάρι να πρυτανευσει η λογική και να προχωρήσει καμία περίπτωση Μπασει μετά το δεκαήμερο που λήγει στις 16/2 αν δεν εμμένει ο παίχτης στην απόφαση του να μείνει στην Αμερική.
3/4αρια δεν γνωρίζω διαθέσιμα γιατί απλά δεν ξέρω παίχτες από Αμερική.
Μακάρι να πρυτανευσει η λογική και να προχωρήσει καμία περίπτωση Μπασει μετά το δεκαήμερο που λήγει στις 16/2 αν δεν εμμένει ο παίχτης στην απόφαση του να μείνει στην Αμερική.
3/4αρια δεν γνωρίζω διαθέσιμα γιατί απλά δεν ξέρω παίχτες από Αμερική.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Mην κουραζεστε αλλο, ο dpg σε στορυ εγραψε οτι φαγαμε χ απο Ντειβις,παροτι του ειχαμε κανει την καλυτερη προσφορα, "για αλλους λογους" οπως εγραψε, οποτε προχωραμε!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε μια σεζον που το φ4 ειναι στο ΟΑΚΑ, ο μεταγραφικος σχεδιασμος για την ενισχυση της ομαδας ειναι επιεικως αστειος.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε μια σεζον που το φ4 ειναι στο ΟΑΚΑ, ο μεταγραφικος σχεδιασμος για την ενισχυση της ομαδας ειναι επιεικως αστειος.
Δεύτερη σερί χρονιά που ενώ είμαστε το ΝΒΑ, ενώ παίκτες παίρνουν τηλέφωνα ατζεντιδες Γιάννα έρθουν στο Παναθηναϊκό, ενώ όποιον θέλουμε τον παίρνουμε κτλ κτλ τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο από οποιονδήποτε στόχο. Τα για άλλους λόγους εγώ τα ακούω βερεσε. Η ομάδα αποτυγχάνει ξανά μέσα στη σεζόν να δυναμώσει και να λύσει αστοχίες του καλοκαιριού. Βέβαια θα μου πεις και φέτος και πέρυσι ψάχναμε παίκτη τελευταία στιγμή, το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι που είχαμε μια δουλειά να κάνουμε να πάρουμε έναν ψηλό και καταλήξαμε σε έναν ηθοποιό χριστουγεννιάτικης ταινίας.
Κρίμα λοιπόν για τον κόσμο θα πω εγώ. ΔΠΓ με τα στορι σου ίσα ίσα δίνεις πάτημα να μας κοροϊδεύουν ακόμη παραπάνω.
Επομένως με Χέιζ η Φενέρ ή η Χάποελ δυναμώνουν κι άλλο κι εμείς πάμε να παλέψουμε για πλέι ιν με το ισάξιο ρόστερ του 2009,
Κρίμα λοιπόν για τον κόσμο θα πω εγώ. ΔΠΓ με τα στορι σου ίσα ίσα δίνεις πάτημα να μας κοροϊδεύουν ακόμη παραπάνω.
Επομένως με Χέιζ η Φενέρ ή η Χάποελ δυναμώνουν κι άλλο κι εμείς πάμε να παλέψουμε για πλέι ιν με το ισάξιο ρόστερ του 2009,
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι εντελώς ανεξήγητη η στάση της ομάδας ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν ότι είμαστε κοντά στο τέλος της καριέρας του Σλούκα. Τα έχουμε γράψει αρκετές φορές για τις ακατανόητες αποφάσεις των τελευταίων δύο χρόνων αλλά δεν πως γίνεται να μην βλέπουν ότι με τα λεφτά που δίναμε στον Χέιζ θα μπορούσαμε να πάρουμε δύο παίκτες στις θέσεις που πονάμε περισσότερο;
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος φταίει περισσότερο. Φταίει ο Αταμάν που δεν θέλει παίκτες; Φταίει η υπερμεταγραφή που κάναμε όταν έφυγε ο Μπετσίροβιτς που δεν μπορεί να βρει ούτε μισό παίκτη; Φταίει ο ΔΠΓ που τους εμπιστεύεται; Δηλαδή οκ έγραφα πριν λίγο καιρό ότι το μόνο "θετικό" που έχει ο ΔΠΓ σαν άνθρωπος είναι ότι φροντίζει να έχει λεφτά η ομάδα. Κανονικά είναι ευθύνη του να έχει και ανθρώπους που χειρίζονται αυτά τα λεφτά σωστά.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος φταίει περισσότερο. Φταίει ο Αταμάν που δεν θέλει παίκτες; Φταίει η υπερμεταγραφή που κάναμε όταν έφυγε ο Μπετσίροβιτς που δεν μπορεί να βρει ούτε μισό παίκτη; Φταίει ο ΔΠΓ που τους εμπιστεύεται; Δηλαδή οκ έγραφα πριν λίγο καιρό ότι το μόνο "θετικό" που έχει ο ΔΠΓ σαν άνθρωπος είναι ότι φροντίζει να έχει λεφτά η ομάδα. Κανονικά είναι ευθύνη του να έχει και ανθρώπους που χειρίζονται αυτά τα λεφτά σωστά.

- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... symbolaioy
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, για μένα αν πήγαινε Φενέρ μπορεί να έκανε back to back, τώρα στην Χάποελ δεν ξέρω.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, για μένα αν πήγαινε Φενέρ μπορεί να έκανε back to back, τώρα στην Χάποελ δεν ξέρω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο