2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Johnzaro

junior
Reactions: 56
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 17, 2021 12:44 pm

Δημοσίευμα στο Ισραήλ τονίζει πως ο Κίναν Έβανς βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Όντεντ Κάτας προσπάθησε να τον «κλείσει» και φέτος, προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Μάρκους Φόστερ, όμως το deal δεν προχώρησε.

Όπως τονίζεται, ο απόφοιτος του Texas Tech, με θητεία και στην G-League, βρίσκεται και στην λίστα της Μακάμπι, αφού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Χάποελ Χάιφα στο Ισραήλ. Πέρσι έπαιξε στην Αδριατική Λίγκα με την Ιγκοκέα, ενώ φέτος μετρά 18,9 πόντους, 6,3 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Είναι 1,90 ενώ φέτος σούταρε με 44,8% στο τρίποντο και με 85% στις βολές.

Τον έχει παρακολουθήσει κανείς παραπάνω;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2463
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 17, 2021 1:42 pm

Johnzaro έγραψε:
Δημοσίευμα στο Ισραήλ τονίζει πως ο Κίναν Έβανς βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Όντεντ Κάτας προσπάθησε να τον «κλείσει» και φέτος, προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Μάρκους Φόστερ, όμως το deal δεν προχώρησε.

Όπως τονίζεται, ο απόφοιτος του Texas Tech, με θητεία και στην G-League, βρίσκεται και στην λίστα της Μακάμπι, αφού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Χάποελ Χάιφα στο Ισραήλ. Πέρσι έπαιξε στην Αδριατική Λίγκα με την Ιγκοκέα, ενώ φέτος μετρά 18,9 πόντους, 6,3 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Να πω την αλήθεια δεν τον ξέρω και καλα τον παιχτη, γενικα δεν βλέπω ισραηλινή λιγκα πλην μακαμπι και χαποελ γερουσαλιμ αλλα κι αυτες τις έβλεπα στις ευρωπαϊκές λιγκες που συμμετέχουν κι οχι στην εγχώρια τους. Η ομαδα του εβανς δεν παιζει ουτε καν στο τσουλου οποτε πραγματικά δεν έχω καθόλου εικόνα, δεν ξερω καν αν είναι 2αρι ή scoring first ασος. Είδα κάποια highlights του απτο κολλέγιο και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση βεβαια στη συνέχεια ειδα ενα φετινό του scouting report κι εκει ξενερωσα. Κλασσικό αμερικανάκι σκορερ με αθλητικά προσόντα και χωρίς διάθεση να παιξει αμυνα, στο Ισραήλ εχουν πάμπολλους τέτοιους.

Το ενδιαφέρον βεβαια στο άρθρο του sdna ηταν το κομμάτι που έλεγε πως τον ήθελε και φετος ο Κατας (μαλλον αντι του Μπρει) και εξακολουθεί να τον θέλει και για του χρονου. Υπάρχει περίπτωση να χουμε Μπρει και Εβανς για μπακαπ ασο και 2αρι? Θα ταν λειτουργικό αυτο? Οποιος εχει καλύτερη εικόνα ας μας ενημερώσει... παντως τα στατιστικά του πολυ καλα φαίνονται (ακόμα για ασου).

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2564
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Μαρ 17, 2021 5:56 pm

JohnnyPao έγραψε:
Johnzaro έγραψε:

Να πω την αλήθεια δεν τον ξέρω και καλα τον παιχτη, γενικα δεν βλέπω ισραηλινή λιγκα πλην μακαμπι και χαποελ γερουσαλιμ αλλα κι αυτες τις έβλεπα στις ευρωπαϊκές λιγκες που συμμετέχουν κι οχι στην εγχώρια τους. Η ομαδα του εβανς δεν παιζει ουτε καν στο τσουλου οποτε πραγματικά δεν έχω καθόλου εικόνα, δεν ξερω καν αν είναι 2αρι ή scoring first ασος. Είδα κάποια highlights του απτο κολλέγιο και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση βεβαια στη συνέχεια ειδα ενα φετινό του scouting report κι εκει ξενερωσα. Κλασσικό αμερικανάκι σκορερ με αθλητικά προσόντα και χωρίς διάθεση να παιξει αμυνα, στο Ισραήλ εχουν πάμπολλους τέτοιους.

Το ενδιαφέρον βεβαια στο άρθρο του sdna ηταν το κομμάτι που έλεγε πως τον ήθελε και φετος ο Κατας (μαλλον αντι του Μπρει) και εξακολουθεί να τον θέλει και για του χρονου. Υπάρχει περίπτωση να χουμε Μπρει και Εβανς για μπακαπ ασο και 2αρι? Θα ταν λειτουργικό αυτο? Οποιος εχει καλύτερη εικόνα ας μας ενημερώσει... παντως τα στατιστικά του πολυ καλα φαίνονται (ακόμα για ασου).
Δεν τον έχω παρακολουθήσει και από στατιστικά όταν δεν έχεις έστω BCL τι συμπέρασμα να βγάλεις μόνο από πρωτάθλημα Ισραήλ.

Το αν υπάρχει πιθανότητα να πάμε με Έβανς και Μπρέι μπακαπ 1-2 εξαρτάται από το μπάτζετ.
Αν η αύξηση του μπάτζετ είναι σημαντική αλλά όχι τεράστια (από τα 5 να πάμε στα 7-8 δηλαδή,40-45% αύξηση) θα είναι επιβεβλημένο κάτι τέτοιο αν θέλουμε να κρατήσουμε τους άλλους ή να τους αντικαταστήσουμε με αντίστοιχους.
Δεν με χαλάει αν ο βασικός άσσος είναι πρωτοκλασάτος

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Μαρ 17, 2021 6:38 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Μαρ 17, 2021 5:56 pm
JohnnyPao έγραψε:

Δεν τον έχω παρακολουθήσει και από στατιστικά όταν δεν έχεις έστω BCL τι συμπέρασμα να βγάλεις μόνο από πρωτάθλημα Ισραήλ.

Το αν υπάρχει πιθανότητα να πάμε με Έβανς και Μπρέι μπακαπ 1-2 εξαρτάται από το μπάτζετ.
Αν η αύξηση του μπάτζετ είναι σημαντική αλλά όχι τεράστια (από τα 5 να πάμε στα 7-8 δηλαδή,40-45% αύξηση) θα είναι επιβεβλημένο κάτι τέτοιο αν θέλουμε να κρατήσουμε τους άλλους ή να τους αντικαταστήσουμε με αντίστοιχους.
Δεν με χαλάει αν ο βασικός άσσος είναι πρωτοκλασάτος
θα ερχοταν με 300 χιλ αυτος. και ο μπρει καπου κει θα παιρνει. γιατι να μην δωσουμε αλλα 100 και να παρουμε Γκραντ; αμαρτια ειναι! και ας μεινουμε με μπεντιλ στο αναπληρωματικο 4αρι!

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Μαρ 17, 2021 7:33 pm

Προφανώς και δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά το να γράφει νούμερα στο Ισραήλ δεν είναι και ασφαλές συμπέρασμα. Και ο Φόστερ μια χαρά νούμερα είχε και είχε παίξει και σε ένα ΤσουΛου τουλάχιστον. Από 'κει και έπειτα δεν με πείθει η φάση μπακ απ και αυτουνού και του Μπρέι μαζί. Δηλαδή εμένα τα κουκιά δεν μου βγαίνουν.
Και βασικός άσσος
και Έβανς
και Μπρέι
και Νέντοβιτς
και Μάριο
και ΣαντΡοος
και Ουάιτ
και Μπέντιλ
και μπακ απ 5άρι.

9 οι ξένοι. Τώρα να αφήσουμε το ΣαντΡοος για να μείνει ο Έβανς ή ο Μπρέι; Ξέρω 'γω μπορεί. Επίσης αυτός ο Μπρέι τι ρόλο προορίζεται να έχει; Τι θα πει μπακ απ 2άρι; Πίσω από Νέντοβιτς (ή όποιον άλλο) και πίσω από Χεζόνια (που θα παίρνει αρκετό χρόνο στο 2) χώρια τους ΣαντΡοος (αν μείνει) και Έβανς (που θα πάρει χρόνο και στο 2). Χρειαζόμαστε έναν ακόμα ξένο για εκεί; Γενικά το συμβόλαιο του Μπρέι και για του χρόνου με έχει μπερδέψει.

0
Johnzaro

junior

Τετ Μαρ 17, 2021 7:58 pm

Μπαίνοντας στο site της octagon, παρατήρησα ότι αρκετοί παίκτες μας ανήκουν εκεί. Μπρέι, Σαντ-Ροος και Μπεντίλ ανήκουν εκεί, ενώ άκουσα επίσης ότι εκεί θα μεταφερθεί και ο Μήτογλου. Γενικότερα έχει παίκτες που ακούστηκαν για εμάς, Ματιάνγκ, αυτός που ακούστηκε σήμερα ο Έβανς και γενικά αν δείτε τους παίκτες τους φαίνεται ότι κάτι παίζει....Εκεί ανήκει και ο Γουόκαπ :roll: . Έχουν και την καψούρα μου, τον Κορντινιέ....

https://www.octagonbe.com/portal/our-clients

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2564
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Μαρ 17, 2021 9:05 pm

A.CAB II έγραψε:
Προφανώς και δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά το να γράφει νούμερα στο Ισραήλ δεν είναι και ασφαλές συμπέρασμα. Και ο Φόστερ μια χαρά νούμερα είχε και είχε παίξει και σε ένα ΤσουΛου τουλάχιστον. Από 'κει και έπειτα δεν με πείθει η φάση μπακ απ και αυτουνού και του Μπρέι μαζί. Δηλαδή εμένα τα κουκιά δεν μου βγαίνουν.
Και βασικός άσσος
και Έβανς
και Μπρέι
και Νέντοβιτς
και Μάριο
και ΣαντΡοος
και Ουάιτ
και Μπέντιλ
και μπακ απ 5άρι.

9 οι ξένοι. Τώρα να αφήσουμε το ΣαντΡοος για να μείνει ο Έβανς ή ο Μπρέι; Ξέρω 'γω μπορεί. Επίσης αυτός ο Μπρέι τι ρόλο προορίζεται να έχει; Τι θα πει μπακ απ 2άρι; Πίσω από Νέντοβιτς (ή όποιον άλλο) και πίσω από Χεζόνια (που θα παίρνει αρκετό χρόνο στο 2) χώρια τους ΣαντΡοος (αν μείνει) και Έβανς (που θα πάρει χρόνο και στο 2). Χρειαζόμαστε έναν ακόμα ξένο για εκεί; Γενικά το συμβόλαιο του Μπρέι και για του χρόνου με έχει μπερδέψει.
Οι ξένοι μας σίγουρα δεν θα είναι πάνω από 7.

Σίγουρα βασικός άσσος, αναπληρωματικός άσσος(πες Έβανς), αναπληρωματικό 2 (πες Μπρέι), Νέντοβιτς ή αντικαταστάτης, Ουάιτ ή άλλο 4αρι και 5αρι.

Από εκεί και πέρα αν μείνει Χεζόνια έχεις 7 ξένους και είσαι κομπλέ.

Το 5 που φαίνεται να μην έχει τόσο βάθος, με Παπαγιάννη, ξένο και Μήτογλου να παίζει και εκεί είναι πλήρες.
Αν θες παίρνεις και κανέναν Καββαδά για Α1 αντί του Βουγιούκα που σταματάει λογικά.

Αν δεν μείνει ο Χεζόνια μπορείς σαν 7ο ξένο να κρατήσεις τον Σαντ Ρος ίσως ως μπακάπ του Παπαπέτρου.

Σε αυτό τον σχεδιασμό ο Σαντ Ρος φαίνεται να μην χωράει αν μείνουν όλοι.

Επίσης έτσι θα υπάρξει θέμα αν δεν ανανεώσουν Μήτογλου ή Παπαπέτρου. Σε αυτή την περίπτωση αν δεν πάρουμε Ντόρσει πιθανό να αναγκαστούμε να κρατήσουμε Όγκαστ για να βγουν οι θέσεις ξένων.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τετ Μαρ 17, 2021 9:45 pm

παντως ο μπρει μπηκε χειρουργείο καταγμα στο χερι. ελπιζω να μην μεινει το καλοκαιρι καθως ουτε α1 θα τον δουμε!!! βασικα λογο του τραυματισμου και ταυτοχρονα της εκτιμησης που εχει απο τον Κατας, θεωρω οτι θα μεινει και φυσικα θα μας καταστρεψει τον σχεδιασμο!

1
1 Εικόνα
Johnzaro

junior

Τετ Μαρ 17, 2021 9:53 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Μαρ 17, 2021 9:45 pm
παντως ο μπρει μπηκε χειρουργείο καταγμα στο χερι. ελπιζω να μην μεινει το καλοκαιρι καθως ουτε α1 θα τον δουμε!!! βασικα λογο του τραυματισμου και ταυτοχρονα της εκτιμησης που εχει απο τον Κατας, θεωρω οτι θα μεινει και φυσικα θα μας καταστρεψει τον σχεδιασμο!
Ακριβώς αυτό πήγα να γράψω κι εγώ. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Μαρ 17, 2021 10:37 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Μαρ 17, 2021 9:05 pm
A.CAB II έγραψε:
Και βασικός άσσος
και Έβανς
και Μπρέι
και Νέντοβιτς
και Μάριο
και ΣαντΡοος
και Ουάιτ
και Μπέντιλ
και μπακ απ 5άρι.

Οι ξένοι μας σίγουρα δεν θα είναι πάνω από 7.

Σίγουρα βασικός άσσος, αναπληρωματικός άσσος(πες Έβανς), αναπληρωματικό 2 (πες Μπρέι), Νέντοβιτς ή αντικαταστάτης, Ουάιτ ή άλλο 4αρι και 5αρι.

Από εκεί και πέρα αν μείνει Χεζόνια έχεις 7 ξένους και είσαι κομπλέ.

Το 5 που φαίνεται να μην έχει τόσο βάθος, με Παπαγιάννη, ξένο και Μήτογλου να παίζει και εκεί είναι πλήρες.
Αν θες παίρνεις και κανέναν Καββαδά για Α1 αντί του Βουγιούκα που σταματάει λογικά.

Αν δεν μείνει ο Χεζόνια μπορείς σαν 7ο ξένο να κρατήσεις τον Σαντ Ρος ίσως ως μπακάπ του Παπαπέτρου.

Σε αυτό τον σχεδιασμό ο Σαντ Ρος φαίνεται να μην χωράει αν μείνουν όλοι.

Επίσης έτσι θα υπάρξει θέμα αν δεν ανανεώσουν Μήτογλου ή Παπαπέτρου. Σε αυτή την περίπτωση αν δεν πάρουμε Ντόρσει πιθανό να αναγκαστούμε να κρατήσουμε Όγκαστ για να βγουν οι θέσεις ξένων.
Καλά και εγώ δεν νομίζω να πάμε με 9 ξένους. Απλά ο Κοντός θεωρεί τους Μπρέι (προ τραυματισμού προφανώς) και ΣαντΡοος σίγουρους. Για τον Κουβανό πέταξε και το "θα δούμε αν θα λογίζεται ως ξένος". Απ' όσο ξέρω το κόβω δύσκολο να μπορεί να πάρει ελληνικό διαβατήριο αλλά ούτε βαφτίσεις ήξερα ότι επιτρέπονταν στο λοκντάουν και δες τι γίνεται! :D

Και πάλι ο Μπρέι είναι αναπληρωματικό 2άρι πίσω από Νέντο (ή όποιον), Χεζόνια αλλά και τον μπακ απ άσσο που δείχνει να είναι κόμπο. Άκυρο κατ εμέ. Ας γίνει καλά ο άνθρωπος πρώτα και βλέπουμε βέβαια.

Για τα υπόλοιπα τα ξανάγραψα. Ο Ουάιτ ως μπακ απ 4άρι είναι κουλό όταν δεν χρησιμοποιείται ως τέτοιο πλέον. Αν μείνει Παπαπέτρου-Χεζόνια δεν έχει καμία λογική.

Ο Ντόρσει αντί Νέντο λύνει πολλά προβλήματα πάντως.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Πέμ Μαρ 18, 2021 1:27 am

A.CAB II έγραψε:
Και βασικός άσσος
και Έβανς
και Μπρέι
και Νέντοβιτς
και Μάριο
και ΣαντΡοος
και Ουάιτ
και Μπέντιλ
και μπακ απ 5άρι.

Εκ των Μπρει , ΣαντΡος και Εβανς οι 2 θα υπάρχουν στην ομαδα κι αν όχι οι συγκεκριμένοι τοτε αλλοι με αντίστοιχα χαρακτηριστικα και λεφτα. Επίσης στο 4 θα μεινει μονο ενας εκ των Ουαιτ/Μπεντιλ. Γενικώς συμφωνω με τον pan. Θα εχουμε ασο , μπακαπ ασο , 2αρι (Νεντο) , μπακαπ 2αρι* , Χεζονια , 4αρι(Ουαιτ) , μπακαπ 5αρι. 7 στο σύνολο, τον Ουαιτ με επιστροφή και Νέντοβιτς θα δουμε πως θα ανταπεξέλθει στο 4.

*το μπακαπ 2αρι ιδανικα μπορει να ειναι πασπαρτού στυλ Μπρει ή ΣαντΡος που παίζουν απτο 1 έως το 3. Ο Μπρει θα μπορούσε να ναι ο δικός μας Μάικλ Ρολλ 2/3αρι με σουτ που ανοίγει χώρους σε Παπι και Μαριο (θελουμε οπωσδήποτε τέτοιον παιχτη) και εναλλακτικός πόλος δημιουργίας, βεβαια τωρα με τον τραυματισμο του αλλάζουν τα πράγματα, κριμα ήθελα να τον δω λίγο ακόμα. Ο ΣαντΡος θα μεινει μαλλον σε περίπτωση που χαιρετήσει ο Χεζονια.

Παπαπετρου και Μήτογλου λογικα μενουν.
Το να ερθει ο Ντορσει αντι του Νεντο δεν λυνει κατι το τρομερό. Ναι θα μπορει να ερθει ενας ξενος αντι του Κασελ ή του Μποχω αλλα προφανως με τα αντίστοιχα χρήματα δηλαδή 100χιλ , μην περιμένετε δλδ ΣαντΡος αντι Μποχω ή Μπεντιλ αντι για Κασελάκη. Ειναι κι οικονομικό το θέμα.

Παγκος(1+) , μπακαπ ασος(300) , Παπαδακης(50)
Νεντο(800) , μπακαπ σουτερ(200) , Μποχω(150)
Μαριο(πληρωμένο) , Παπι(1) , Κασελ(100)
Μητο(700) , μπακαπ 4αρι(400) , Ματζουκας(100)
Παπατζον(700) , μπακαπ σεντερ (500-600)

6-6,5 εκατομμύρια βγαίνει το μπατζετ, δηλαδή 1-1,5 εκατομμύριο αύξηση. Εντός φυσιολογικού πλαισίου δηλαδή αλλα ας μην ξεφεύγουμε απο αυτο στα ροστερ μας.

Συνεπώς αν αντι του Νεντο ερθει ο Ντορσει επίσης με 800 τη κενή θέση ξενου που ανοίγει δεν θα χουμε πως να την εκμεταλλευτουμε, άσε που θα δώσουν υπεραξια απτον οσφπ γιατι τον εχουν περισσότερο ανάγκη.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Μαρ 18, 2021 10:20 am

Συνεπώς αν αντι του Νεντο ερθει ο Ντορσει επίσης με 800 τη κενή θέση ξενου που ανοίγει δεν θα χουμε πως να την εκμεταλλευτουμε, άσε που θα δώσουν υπεραξια απτον οσφπ γιατι τον εχουν περισσότερο ανάγκη.
Ντου γιου νόου Σκινδήλιας;

Αυτός ο Μακ σε κάθε πιτόγυρο που τρώει κάνει κι ένα βουντού σε κάποιο γκαρντ μας.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3559
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μαρ 18, 2021 10:37 am

JohnnyPao έγραψε:

6-6,5 εκατομμύρια βγαίνει το μπατζετ, δηλαδή 1-1,5 εκατομμύριο αύξηση. Εντός φυσιολογικού πλαισίου δηλαδή αλλα ας μην ξεφεύγουμε απο αυτο στα ροστερ μας.

Αυτό με το μπακαπ άασο και σουτέρ των 200 και 300 χιλιάδων σημαίνει ότι αν πάθε κάτι ένας εκ των Πάγκος, Νέντο παίρνετε μεγάλο ρίσκο γιατί θα είναι παίκτες στοιχήματα και ένα τραυματισμό να έχει ένας εκ των Νέντο, Πάγκος θα τρέχετε να βρείτε παίκτες.
Επίσης διαβάζω αυτό με το συμβόλαιο του Χεζόνια ότι θα είναι πληρωμένο και δεν βλέπω από που προκύπτει, το ότι κάλυψαν τώρα ένα μικρό ποσό για ένα μικρό διάστημα δεν σημαίνει ότι θα αναλάβουν να καλύψουν και το συμβόλαιο που θα ζητήσει το καλοκαίρι.

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Μαρ 18, 2021 6:25 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μαρ 18, 2021 10:37 am
JohnnyPao έγραψε:

Αυτό με το μπακαπ άασο και σουτέρ των 200 και 300 χιλιάδων σημαίνει ότι αν πάθε κάτι ένας εκ των Πάγκος, Νέντο παίρνετε μεγάλο ρίσκο γιατί θα είναι παίκτες στοιχήματα και ένα τραυματισμό να έχει ένας εκ των Νέντο, Πάγκος θα τρέχετε να βρείτε παίκτες.
Επίσης διαβάζω αυτό με το συμβόλαιο του Χεζόνια ότι θα είναι πληρωμένο και δεν βλέπω από που προκύπτει, το ότι κάλυψαν τώρα ένα μικρό ποσό για ένα μικρό διάστημα δεν σημαίνει ότι θα αναλάβουν να καλύψουν και το συμβόλαιο που θα ζητήσει το καλοκαίρι.
Αν θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους βασικούς μας (που θέλουμε) και να φέρουμε και παιχτη ποιοτικο στη θεση "1" (που επίσης θέλουμε) λογικα δεν θα μενουν και πολλά για τον πάγκο μας αλλα μπορώ να ζήσω με αυτό. Ολες οι ομαδες εκτος απο τις πραγματικά πολύ πλούσιες που εχουν βαθύ ροστερ, έχουν θέμα αμα τραυματιστεί καποιος βασικος τους παιχτης. Επισης σε περίπτωση τραυματισμού του Νεντοβιτς έχουμε τη δικλείδα με τον Χεζονια, πιο πολύ πρόβλημα θα χουμε αν τραυματιστεί δηλαδη ο Παπαγιάννης που λέει ο λόγος παρα ο Νέντοβιτς. Το άλλο που μπορεί να γίνει βεβαια ειναι να παρουμε φθηνότερο σεντερ μπας και βρουμε καναν πιο καλό γκαρντ να ρχεται απτο παγκο αλλα δεν θα μου κάνει αισθητή διαφορα αυτο.

Για Χεζόνια γενικώς ετσι λέγεται, επίσης μου το χουν πει αρκετα έγκυρες πηγες οτι θα ναι πληρωμένο το συμβόλαιο του, ισως και το buy out (μπορει να το πληρώσει κι ο ίδιος δηλαδη 😂) , τωρα ελπίζω να μην πέσουν έξω.

Τελικώς, νομίζω πως με αυτο το ροστερ για παιχτη θα ψαχνόμαστε μονο αν τύχει κανας πολυ σοβαρός τραυματισμος στον Παγκος. Επιλέγω παντως τη ποιότητας έναντι της ποσότητας..

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Πέμ Μαρ 18, 2021 6:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
JohnnyPao

champion

Πέμ Μαρ 18, 2021 6:35 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Μαρ 16, 2021 2:54 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Μαρ 16, 2021 2:47 pm
Αυτονόητα ειναι αυτα που λέτε δεν νομίζω να διαφωνεί κάνεις. Ή κραταμε αυτούς που εχουμε για να παραμείνει η ομοιογένεια κι η χημεία της ομαδας η ανεβαίνει το μπατζετ και παίρνουμε καλύτερους στη θεση τους. Στη πρώτη περίπτωση όμως υπάρχει ένα θέμα που βλέπω πως δεν το σκέφτεστε και πολυ (αυτο καταλαβαίνω οταν λετε να μεινει και ο Μπεντιλ και ο Ουαιτ), δυο ξενους στο 4 δεν μπορούμε να έχουμε για 2 λόγους, ένας ο οικονομικός και δεύτερος ο αριθμός ξένων.

Δηλαδή απτη στιγμή που θέλουμε 2 ξενους ασους, ξενο 2αρι (πχ μενει Νεντοβιτς) , Χεζονια , ξενο σεντερ και ξενο 4αρι φτάνουμε ηδη στους 6 ξενους και προσωπικά αν περισσεύουν χρήματα για 7ο ξενο προτιμω να παρουμε ενα ακόμη γκαρντ απτο να έχουμε τρία 4αρια. Και φυσικά οσον αφορα το οικονομικό σκέλος αν θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους βασικούς μας και να φέρουμε και ασο μπορει να μην μας μένουν και πάνω απο 400χιλ για τη θεση 4. Αρα το ερωτημα ειναι με 400χιλ ποιον θέλουμε κι οχι αν θέλουμε 1 ή 2 με 800χιλ, αυτο θα το συζητήσουμε αν και εφόσον οι φήμες περί αυξησης μπατζετ γινουν γεγονότα.
εγω το γραφω να μεινουν και ουαιτ-μπεντιλ-σαντρος μονο αν μεινει ο ογκαστ σεντερ, ο μπεντιλ παιζει κυριως στο 5, ο μητο λιγο στο 5 και ο παπι παιζει και λιγο 4.

αυτα τα λεω με την λογικη οτι απο το να διωξουν π.χ τον μπεντιλ και να παρουμε ενα σεντερ με 300 χιλ π.χ τον τερυ ή τασον-ρασον τομας, τοτε καλυτερα να μεινει ο μπεντιλ που ξερουμε τι θα δωσει και τι κανει, παρα να παρουμε ενα παιδι που δεν εχει παιξει ευρωλιγκα και κατα πασα πιθανοτητα να αποδειχθει και χειροτερος του μπεντιλ.

αν ομως παρουν καλο 5αρι π.χ Λαντειλ τοτε ναι ας φυγει ο μπεντιλ ή ο ουαιτ ή οποιος θεωρουν οτι δεν κολλαει στην ομαδα. αυτη ειναι η λογικη.
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Μαρ 16, 2021 2:47 pm

Pangos , Granger
Nedovic , Bray , Bochoridis
Hejonia , Papapetrou
Mitoglou , White , Kaselakis
Papagiannis , Landale

ειναι πολυ σοφτ αυτη η ομαδα! οτι χτισαμε φετος ουσιαστικα χανεται με αυτο το ροστερ. απο ολους τους κοντους ο μοναδικος που μπορει να παιξει καλη αμυνα ειναι ο Granger που ομως λογο πολλων τραυματισμων και ηλικιας δεν ξερω αν θα κανει εστω τα μισα σε αμυνα απο αυτα που εκανε.

επισης και στους ψηλους χανεις πολυ σε αθλητικοτητα.

να σου πω την αληθεια αυτο το ασπρουλιαρικο ροστερ δεν μου αρεσει καθολου :lol: αλλωστε παντα γραφω για κανιβαλους που τρωνε παιδακια και οχι για σοφτ ομαδες :lol:

αν μεινει ο μπρει και φυγει σαντρος-μπεντιλ, δηλαδη η ραχοκοκαλια της ομαδας μας σε αμυνα-ριμπαουντ-σκληραδα, τοτε και οι 2 ασσοι πρεπει να ειναι καλοι και αθλητικοι! αλλιως αμυνα ποιος θα παιζει, ειδικα οταν εχουμε 2 απο τους χειροτερους αμυντικους της ευρωλιγκας (νεντο και μπρει).

εγω ελπιζω ο μπρει να μην μεινει. περα απο στατικο σουτ δεν εχει κατι αλλο, ενω στην ευρωλιγκα που θα τον πιεζουν δυσκολα θα σουταρει καλα. ο συνδυασμος και με νεντο αν μεινουν και οι 2, απαιτουν 2 αθλητικους ασσους να τους καλυπτουν π.χ χενρυ, λορενζο, γκραντ κλπ.

ετσι οπως παει το πραγμα προτιμω να παμε σε λιγες αλλαγες και να φυγει νεντο-μπρει, αλλα στο 1 να παμε σε σουτερ-δημιουργο στυλ πανγκος, παρα το αναποδο δηλαδη σοφτ ομαδα αλλα να αναγκαστουμε να παρουμε αθλητικους ασσους.

στην ομαδα θα εβαζα διδυμο στους ασσους Χενρι ή Λορενζο και 2ο ασσο τον Γκραντ.

Henry ή Lorenzo, Grant
Nedovic , Bray , Bochoridis
Hejonia , Papapetrou
Mitoglou , White , Kaselakis
Papagiannis , Landale
Ο Μπεντιλ ουδέποτε δεν έπαιξε 5αρι (δεν μπορει) και δεν τον χρησιμοποίησε στη θεση αυτή κανένας απτους 4 κοουτς που τον προπόνησαν καθολη τη θητεία του στην ομαδα μας. Παλι θα κάνουμε τον Μητογλου μπακαπ σεντερ και θα τον μετακινήσουμε απτη φυσικη του θεση? Όπως και να χει προφανως το πλανο είναι να φυγει ένας εκ των Μπεντιλ/Ουαιτ (μαλλον ο 1ος) για να ερθει καλύτερο σεντερ (δεν μιλάμε για επιπεδο Τασον Τομας φυσικα) , αν ερθει φθηνός σεντερ αυτο θα συμβεί για να φέρουμε πιο ακριβό 4αρι, ένας άλλος ασπρουλιαρης που λες και μαρεσει ειναι ο Ρολαντ Σμιτς. Σιγουρα θέλω η ομαδα μου να παιζει καλή αμυνα αλλα απτους κανιβαλους προτιμω τους μπασκετικους και για αυτο εχω προτείνει τους συγκεκριμένους παίκτες. Οκκ 1-2 αλλαγές για μια ένεση αθλητικοτητας στη συγκεκριμένη 12αδα θα τη δεχτώ αν και ως προτεραιότητα βαζω το σουτ και τη πασα, αθλητικούς εχουμε ήδη μπόλικους (μαριο,Ιωάννη,μητο,ουαιτ,παπατζον). Για την αντιπρόταση σου τελος έχω να πω πως προτιμώ Granger απο Grant λόγω εμπειρίας και καλύτερων pure playmaking skills. Επισης ο Χενρυ πιστεύω ότι θα προκαλει σοβαρο θεμα στο spacing της ομαδας, άλλωστε δεν είναι και πολύ φθηνότερος του Κέβιν Παγκος.

ΥΓ. Καταλαβαίνω πως δεν σου αρέσει ο Μπρει, τραυματιστηκε κι ολας οποτε μπορει και να μην μείνει αλλα βρες μου κάποιον με το σουτ του (το έχουμε ανάγκη όσο τίποτα άλλο) και την ικανότητα του να παιζει στο 1 οταν υπάρχει ανάγκη, στα χρήματα του (200χιλ) ΚΑΙ να παιζει και αμυναρα.. Νομίζω δεν υπάρχει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”