Κεφάλαιο Ράντονιτς στον Παναθηναικό

Συντονιστής: Captains

Έφταιγε ο Ράντονιτς για την εικόνα του Παναθηναικού;

Ναι αρκετά : ήταν ο κύριος υπεύθυνος
8
26%
Μάλλον ναι : μπορούσε να τα πάει και καλύτερα
13
42%
Μάλλον όχι: δεν μπόρεσε να φανεί το έργο του
4
13%
Όχι καθόλου: υπάρχουν άλλοι υπαίτιοι.
6
19%

Σύνολο ψήφων: 31
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 21, 2023 3:23 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Φεβ 21, 2023 12:08 pm
Αυτο που ,υπογεια, υπαρχει η ταση να ειπωθει πως ο σκαουτερ Αργυρης εκανε ΠΑΛΙ καλες επιλογες στους ξενους, με ξεπερναει. Ακομα και ενα χαλασμενο ρολοι 2 φορες την μερα λεει την σωστη ωρα. Ο Αρτζι δεν ειναι εδω και καιρο προπονητης, ειναι βετερανος του μπασκετ :sorry:
Μ αρεσε που τον βαλανε και στις ακαδημιες. Ας μας πει καποιος που εχει σχεση με τις ακαδημιες του Παναθηναικου, τι ακριβως κανει εκει :banana:
φιλε ο πιστος στρατιωτης παντα κανει καλες επιλογες ομως ειναι πολυ ψαγμενες και δεν μπορει να τις καταλαβει ο καθε πλεμπαιος
πρεπει να εισαι μυστης του μπασκετ και γνωστης των ψαγμενων στατιστικων για τις εκτιμησεις
μην ξεχνας το βασικο επιχειρημα τους οταν απαξιωναν τον πασκουαλ οτι πηρε μονο μια ευρωλιγκα με τεραστια μπατζετ και αν τα ειχε ο αρτζι αυτα θα ειχε παρει το διαγαλαξιακο πρωταθλημα μαζι με τον μπαγκς μπανι και τον τζορνταν
τωρα βεβαια γιατι δεν βρεθηκε κανενας τρελος να χαραμισει τεραστια μπατζετ στον αργυρη ειναι αλλο θεμα τον εφαγαν τα κυκλωματα οπως ελεγαν

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Φεβ 21, 2023 3:37 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Φεβ 21, 2023 1:53 pm
Αυτο που ,υπογεια, υπαρχει η ταση να ειπωθει πως ο σκαουτερ Αργυρης εκανε ΠΑΛΙ καλες επιλογες στους ξενους, με ξεπερναει.
Δεν ξέρω αν σε ξεπερνάει ο Λι, ο Άντριους ή ο Γκριγκόνις, αλλά εγώ τους βλέπω καλούτσικους. Βασικά κανείς δεν είναι κακός, η χημεία είναι που ήταν πόντια κι αυτή χάλασε όταν έφυγε ο Παπαπέτρου, άρχισαν οι ομορφιές ότι ο Γκριγκόνις θα παίζει στο 3, δεν είχαμε 4ρι, ήρθε ο Μπέικον, ο Παππάς, ο Πονίτκα, ο Τόμας γεμίσαμε πλάγιους κι είχαμε ρακέτα από βιτάμ. Τον Ουόλτερς λογικό το βλέπω να τον πήρε ο Ράντονιτς, πολύ καλός του είχε βγει στο Βελιγράδι, αν θυμάστε πολλοί εδώ έγραφαν "γιατί δεν τον έφερε ο Πρίφτης που τον είχε στην Ουνίξ, μια χαρά υγιής είναι".
Ο Αρτζι δεν ειναι εδω και καιρο προπονητης
Καλά όχι και τόσο, δεν είναι και αιώνες που πήγε στο ΠΕριστέρι και ξεφτίλιζε τον Πιτίνο...
ειναι βετερανος του μπασκετ :sorry:
Κι αυτό είναι.
Μ αρεσε που τον βαλανε και στις ακαδημιες. Ας μας πει καποιος που εχει σχεση με τις ακαδημιες του Παναθηναικου, τι ακριβως κανει εκει :banana:
Ξέρω γω, μπορεί να έκανε αυτά που έκανε στον Παπαγιάννη ας πούμε, που ακόμη και τη μέρα που έγινε ντραφτ τον Αργύρη ευχαριστούσε, αλλά και αργότερα:
https://www.sport-fm.gr/article/3178188

Τέλος πάντων, πάλι πεδουλακειάδα θα γράψουμε;
Ρε συ Γιωργο τα εχουμε ξαναπει για τον Αρτζι. Ξερω την εκτιμηση που του εχεις και ειναι δικαιωμα σου.
Αλλα...Γκριγκονις, Λι ηταν παιχτες Γιουρολιγκ και δεν θελαν κανα τρομερο σκαουτινγκ. Τον Αντριους και δεν τον ειδαμε και πολυ και οσο τον ειδαμε δεν εβγαλε και ματια.
Ο Παπαγιαννης τον αγαπουσε γιατι τον εβαλε στο ανδρικο να παιξει, οχι οτι τον δουλεψε σαν μικρο.
Αλλο να εισαι προπονητης ανδρικου και αλλο στις ακαδημιες. Ασε που αυτο εγινε κοντα 10 χρονια πριν. Ακομα μπασκετ επαιζα τοτε, τωρα αν κανω ενα τρανζισιον παω στον αναπνευστηρα. Περνανε τα χρονια, γρηγορα.
Οσο για τον Πιτινο κλπ που λες, το τελευταιο περασμα σαν κοουτς απο ομαδα που εκανε ηταν το Περιστερι και ηταν big time fail, δεν μπορει να μην το θυμασε. Ποια ομαδα σοβαρη θα επαιρνε κοουτς τον Πεδουλακη; Αντε να τον επαιρνε η Μυκονος στην θεση του Τζημα. :P
Ο Πεδουλακης ηταν αυτο που ηταν, εμενα δεν μου αρεσε εσενα σου αρεσε. Γουστα ειναι αυτα. Απλα εχει τελειωσει η καριερα του. Τα ξαναλεμε οταν βρη δουλεια σε ομαδα σαν κοουτς. Δεν θα κρατησω την ανασα μου γι αυτο. Παντα φιλικα και με σεβασμο ειδικα σε σενα αν και εισαι Κελτης :roofl:

ΥΓ Αν ηταν να διαλεξω μεταξυ Σερελη και Αρτζι, τον Αρτζι θα επαιρνα παντως.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Φεβ 21, 2023 4:01 pm

παντως αν ειναι επιτυχια να διαλεξεις λι γκριγκονις η τζειμς και σιγκλετον ΑΦΟΥ εχουν κανει εμφανισαρες και τους ξερει ολος ο κοσμος να παω να γινω και εγω σκαουτερ.. Πρωτη μου επιλογη για φετος ο νταριους τομσον πακετο με τον χαουαρντ ,οποια ομαδα θελει να με παρει ας στειλει ινμποξ :D

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Φεβ 21, 2023 4:12 pm

shaq7 έγραψε:
παντως αν ειναι επιτυχια να διαλεξεις λι γκριγκονις η τζειμς και σιγκλετον ΑΦΟΥ εχουν κανει εμφανισαρες και τους ξερει ολος ο κοσμος να παω να γινω και εγω σκαουτερ.. Πρωτη μου επιλογη για φετος ο νταριους τομσον πακετο με τον χαουαρντ ,οποια ομαδα θελει να με παρει ας στειλει ινμποξ :D
Όντως το να διαλέξεις παίκτες από τη. Ευρωλίγκα δεν είναι και κανένα τρομερό σκάουτινγκ.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Φεβ 21, 2023 4:28 pm

Αλλα...Γκριγκονις, Λι ηταν παιχτες Γιουρολιγκ και δεν θελαν κανα τρομερο σκαουτινγκ.
Αυτό είπα κι εγώ, ότι μια χαρά παίκτες ήταν και δεν ήταν το πρόβλημα η ποιότητά τους. Κανείς δεν έγραψε ότι θέλει τρομερό σκάουτινγκ.
Τον Αντριους και δεν τον ειδαμε και πολυ και οσο τον ειδαμε δεν εβγαλε και ματια.
Πολύ καλός ήταν, αλλά ενταξ είδε ο πρόεδρος τον Μπέικον στο γιουτούμπι.
Ο Παπαγιαννης τον αγαπουσε γιατι τον εβαλε στο ανδρικο να παιξει, οχι οτι τον δουλεψε σαν μικρο.
Άλλη άποψη έχει ο Παπαγιάννης, συγκεκριμένα για το πόσο τον δούλεψε είπε.

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα πάααααλι η ίδια συζήτηση. Πάμε παρακάτω.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Φεβ 21, 2023 4:40 pm

Σίγουρα ο Ράντονιτς φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά και σίγουρα δεν είναι ο μόνος (ίσως όχι και ο βασικός) υπαίτιος.
Από την μία του φόρτωναν παίχτες παρά την θέλησή του κι από την άλλη του ασκούσαν πίεση με κάθε τρόπο για να φύγει από την πρώτη στραβή.
Νομίζω όποιος προπονητής και να ήταν με αυτές τις συνθήκες, δεν θα κατάφερνε κάτι ιδιαίτερα καλύτερο.
Είμαι της άποψης ότι ο Παναθηναϊκός περισσότερο από έναν ικανό προπονητή, χρειάζεται να "απεξαρτηθεί" από τον Γιαννακόπουλο. Γιατί και ο Λάσο να έρθει - που θα ήταν ευχής έργον - αν δεν πάρει λευκή επιταγή για αποφάσεις και πίστωση χρόνου από την διοίκηση, αργά ή γρήγορα θα φύγει σαν αποτυχημένος.
Αμφιβάλλω αν η υπάρχουσα διοίκηση μπορεί να του τα προσφέρει αυτά...

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 21, 2023 5:01 pm

shaq7 έγραψε:
Οποτε και οι επιλογες ουοκαπ-ντορσει-φαλ σιγα ευκολες ηταν, ολος ο κοσμος τις ηξερε. Το θεμα δεν ειναι μονο αυτο, αλλα 1) να τον πεισεις να ερθει στην ομαδα, 2) να κανει στεπ απ με σενα και 3) τα χαρακτηριστικά των παικτων που εχεις φερει να ταιριαζουν μεταξυ τους.

Δυστυχώς τα τελαυταια 10 χρονια ο μοναδικος που το εχει κανει αυτο ειναι ο αρτζι και δεν ειναι τυχαιο που τις καλυτερες ομαδες που ειχαμε 10 χρονια τωρα, τις εφτιαξε και τις διαλεξε ο αρτζι.

Προπονηταρα ο Τσαβι (με τρελο αρνητικο ρεκος σε πλει οφ βεβαια) αλλα σε εμας ειχε ροστεραρα ετοιμη απο αρτζι. Την μοναδικη χρονια που διαλεξε αυτος το ροστερ, ηταν τοσο τραγικο που βολοδερναμε σε κατι 12θεσεις (μεχρι να ερθει ο πιτινο) με μπατζετ πιο ψηλο απο οτι φετος. Βασικα το χειροτερο ροστερ της 10ετιας θα ηταν, αν δεν ηταν ο υπερπαικταρας Νικ.

Ο Αρτζι για μενα εκανε το μεγαλο λαθος να ερθει και τριτη φορα σε εμας (το 2019, μετα την 1η και πριν την 2η φορα του Πιτινο) αφου για εμας ειχε καει απο το 2016 και τις τζαμαριες του Τζειμς. Τωρα θεωρω τον εχει ξεπερασει το αθλημα ως προπονητη.

Οπως και να εχει ακομα και ο τσαβι που καποιοι εξυμνείται εδω μεσα, η παρουσια του πολυ μετρια ηταν. Και ας τα αποτελεσματα λενε αλλα (δυο 4ες θεσεις και 2 ισαριθμα αποτελεσματα) και ολα αυτα γιατι η ομαδα με βαση το ροστερ που ειχε, ηταν χειροτερη σε αποδοση, δεν πηγε final 4 και φυσικα τα πρωταθληματα τα πηρε γιατι ο οσφπ ηταν με αρκετους τραυματιες (ειδικα την 2η χρονια).

Φυσικα και θα ηθελα πισω τον Τσαβι, καθως στη ζενιτ εδειξε να βελτιωσε παρα πολλα πραγματα και κυριως την στελεχωση μιας ομαδας, που να πουμε την αληθεια χωλαινε σε αυτον τον τομεα χρονια τωρα (και σε εμας αθλιες μεταγραφες εκανε). Μια ομαδα με οχι μεγαλο μπατζετ σαν εμας, αν αποτυχει στο κομματι του recruiting ειναι καταδικασμενη. Το βλεπουμε και φετος με ενα ροστερ με πολυ ποιοτητα αλλα με σχεδιασμο χαλια (πονιτκες,μπεικον κλπ) δεν παει πουθενα και βλεπετε κατι ζαλγκιρις, μπασκονια κλπ με μαξ 2-3 ευρωλιγκατους και εναν μετριο γηγενη κορμο, να φτιαχνουν πολυ καλες ομαδες με μικρα μπατζετ, γιατι η δομηση ειναι το 50% της επιτυχιας μιας ομαδας

ΥΓ Εγω ενας φανατικος Αρτζικος!

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 21, 2023 5:16 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Φεβ 21, 2023 5:01 pm
shaq7 έγραψε:
Οποτε και οι επιλογες ουοκαπ-ντορσει-φαλ σιγα ευκολες ηταν, ολος ο κοσμος τις ηξερε. Το θεμα δεν ειναι μονο αυτο, αλλα 1) να τον πεισεις να ερθει στην ομαδα, 2) να κανει στεπ απ με σενα και 3) τα χαρακτηριστικά των παικτων που εχεις φερει να ταιριαζουν μεταξυ τους.

Δυστυχώς τα τελαυταια 10 χρονια ο μοναδικος που το εχει κανει αυτο ειναι ο αρτζι και δεν ειναι τυχαιο που τις καλυτερες ομαδες που ειχαμε 10 χρονια τωρα, τις εφτιαξε και τις διαλεξε ο αρτζι.

Προπονηταρα ο Τσαβι (με τρελο αρνητικο ρεκος σε πλει οφ βεβαια) αλλα σε εμας ειχε ροστεραρα ετοιμη απο αρτζι. Την μοναδικη χρονια που διαλεξε αυτος το ροστερ, ηταν τοσο τραγικο που βολοδερναμε σε κατι 12θεσεις (μεχρι να ερθει ο πιτινο) με μπατζετ πιο ψηλο απο οτι φετος. Βασικα το χειροτερο ροστερ της 10ετιας θα ηταν, αν δεν ηταν ο υπερπαικταρας Νικ.

Ο Αρτζι για μενα εκανε το μεγαλο λαθος να ερθει και τριτη φορα σε εμας (το 2019, μετα την 1η και πριν την 2η φορα του Πιτινο) αφου για εμας ειχε καει απο το 2016 και τις τζαμαριες του Τζειμς. Τωρα θεωρω τον εχει ξεπερασει το αθλημα ως προπονητη.

Οπως και να εχει ακομα και ο τσαβι που καποιοι εξυμνείται εδω μεσα, η παρουσια του πολυ μετρια ηταν. Και ας τα αποτελεσματα λενε αλλα (δυο 4ες θεσεις και 2 ισαριθμα αποτελεσματα) και ολα αυτα γιατι η ομαδα με βαση το ροστερ που ειχε, ηταν χειροτερη σε αποδοση, δεν πηγε final 4 και φυσικα τα πρωταθληματα τα πηρε γιατι ο οσφπ ηταν με αρκετους τραυματιες (ειδικα την 2η χρονια).

Φυσικα και θα ηθελα πισω τον Τσαβι, καθως στη ζενιτ εδειξε να βελτιωσε παρα πολλα πραγματα και κυριως την στελεχωση μιας ομαδας, που να πουμε την αληθεια χωλαινε σε αυτον τον τομεα χρονια τωρα (και σε εμας αθλιες μεταγραφες εκανε). Μια ομαδα με οχι μεγαλο μπατζετ σαν εμας, αν αποτυχει στο κομματι του recruiting ειναι καταδικασμενη. Το βλεπουμε και φετος με ενα ροστερ με πολυ ποιοτητα αλλα με σχεδιασμο χαλια (πονιτκες,μπεικον κλπ) δεν παει πουθενα και βλεπετε κατι ζαλγκιρις, μπασκονια κλπ με μαξ 2-3 ευρωλιγκατους και εναν μετριο γηγενη κορμο, να φτιαχνουν πολυ καλες ομαδες με μικρα μπατζετ, γιατι η δομηση ειναι το 50% της επιτυχιας μιας ομαδας

ΥΓ Εγω ενας φανατικος Αρτζικος!
Η Μπασκόνια έχει επί της ουσίας μόνο έναν Ισπανό στο ρόστερ της, ενώ η Ζαλγκίρις θεωρώ ότι έχει καλύτερους γηγενείς από μας (Λεκάβιτσιους, Ουλάνοβας, Μπραζντέικις κλπ.).

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Φεβ 22, 2023 11:53 am

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Απάντηση