Euroleague Round 14 : Partizan Belgrade vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 321
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάποιος το τερμάτισε και έγραψε κάτσε να είναι ο ΠΑΟ στα πλέι οφ. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα έλεγα αν γίνεται να τερματίσει ο ΠΑΟ τελευταίος μακάρι να τερματίσει ! Αλλά θα είναι στα πλέι οφ και εύκολα .
Μακάρι ομως να μην είναι η Παρτιζαν με κάποιο τρόπο στα πλέι οφ. Τρομακτική αθλητικότητά και άμυνα που κινείται πιο γρήγορα από τη μπάλα ! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ναν έκανε το πρώτο πραγματικά κακό του παιχνίδι μετά από το πρώτο διάστημα με αυτούς . Όλοι όσοι τον μάρκαραν μπορούσαν να τον ακολουθήσουν δεν το έχω ξαναδεί με τον συγκεκριμένο !
Μακάρι ομως να μην είναι η Παρτιζαν με κάποιο τρόπο στα πλέι οφ. Τρομακτική αθλητικότητά και άμυνα που κινείται πιο γρήγορα από τη μπάλα ! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ναν έκανε το πρώτο πραγματικά κακό του παιχνίδι μετά από το πρώτο διάστημα με αυτούς . Όλοι όσοι τον μάρκαραν μπορούσαν να τον ακολουθήσουν δεν το έχω ξαναδεί με τον συγκεκριμένο !
1
1

καλα ειχε και 4/4 ελευθερα αστοχαDelpo1987 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 05, 2024 11:36 pmΚάποιος το τερμάτισε και έγραψε κάτσε να είναι ο ΠΑΟ στα πλέι οφ. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα έλεγα αν γίνεται να τερματίσει ο ΠΑΟ τελευταίος μακάρι να τερματίσει ! Αλλά θα είναι στα πλέι οφ και εύκολα .
0
-
- Reactions: 321
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εξετάζω αν ήταν σε κακή βραδιά , προφανώς ήταν . Για την αθλητικότητά μιλάω έκανε μπάσιμο και είχε τον παίχτη μπροστά του , που συνήθως αφήνει πίσω και αυτόν που έρχεται για βοήθεια όχι μόνο τον προσωπικό του αντίπαλο .slok έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 05, 2024 11:38 pmκαλα ειχε και 4/4 ελευθερα αστοχαDelpo1987 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 05, 2024 11:36 pmΚάποιος το τερμάτισε και έγραψε κάτσε να είναι ο ΠΑΟ στα πλέι οφ. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα έλεγα αν γίνεται να τερματίσει ο ΠΑΟ τελευταίος μακάρι να τερματίσει ! Αλλά θα είναι στα πλέι οφ και εύκολα .
0
Όντως και η προπερσινη Παρτιζάν έπαιζε καλή άμυνα, αλλά με τη φετινή δεν περνάς το κέντροβήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 05, 2024 11:25 pmΕγώ έχω ξαναδεί. Την προπέρσινη Παρτίζαν!![]()
Ξεκίνησε άσχημα φέτος ο Ζοτς, αλλά έχει δύο εβδομάδες τώρα που παίρνει σκαλπ.
0
- pan24
- Reactions: 2583
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα, λογικά ναι αλλά και η Εφές το ίδιο είπε.
Την μια χρονιά μπήκε με το ζόρι και τελικά πήρε Ευρωλίγκα, την άλλη δεν μπήκε.
Αν ξυπνήσουμε σχετικά σύντομα όλα καλά μπορούμε να είμαστε 4αδα.
Αν οχι κινδυνεύεις ακόμα και να βρεθείς εκτός.
Πέρσι ο 6ος με τον 11ο που δεν μπαίνει ούτε play in ήταν 4 νίκες απόσταση. Αν παίξεις με την φωτιά αρκούν 1-2 εκτός προγράμματος ήττες και ένας τραυματισμός σημαντικού παίκτη για λίγο καιρό για να την πατήσεις.
Βέβαια υποθέτοντας ότι είναι θέμα διάθεσης πάνω από όλα.
Γιατί αν πχ η εικόνα Σλούκα-Μπράουν είναι πτώση λόγω ηλικίας ή δεν πρόκειται να ταιριάξουν ποτέ και αν ο Οσμάν με τον Γιουρτσεβέν δεν μπορούν να παίξουν καλύτερα από αυτό που βλέπουμε αυτό δεν διορθώνεται εύκολα.
1
1

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1711
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ζοτς μεγάλωσε προπονητικά τη δεκαετία του '90. Έχει μάθει ότι η άμυνα είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζονται οι πρωταθλητές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περιφρονεί την επίθεση. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πρέπει να πάρουν τα μαθήματά τους και να γίνουν πιο σκληροί και κυνικοί αν δεν θέλουν να γίνουν κορόιδα...tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 05, 2024 11:41 pmΌντως και η προπερσινη Παρτιζάν έπαιζε καλή άμυνα, αλλά με τη φετινή δεν περνάς το κέντροβήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 05, 2024 11:25 pm
Εγώ έχω ξαναδεί. Την προπέρσινη Παρτίζαν!![]()
Ξεκίνησε άσχημα φέτος ο Ζοτς, αλλά έχει δύο εβδομάδες τώρα που παίρνει σκαλπ.
2
2