Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 339
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 03, 2024 1:32 am

Dimitris L έγραψε:
Τρί Δεκ 03, 2024 12:25 am
Υποθέτω πως ο Παπ όντως στράβωσε με τον χρόνο συμμετοχής και με τα δίκια του θα έλεγα διότι πέρσι που γύρισε απο τραυματισμό εκανε στεπ απ και ηταν ο παίχτης κλειδί με μακαμπι και στην συνεχεια σε φιναλ 4 και τελικους απέδειξε γιατι πρεπει να εχει ρολο και χρονο στην ομαδα και βλέποντας τον οσμαν(θα τον αποκαλέσω ευγενικα ταγαρι) να μην αποδιδει εδω και 3 μινες που ο αταμαν εχει δωσει άσυλο στον συμπατριώτη του ειναι κάπως λογικο να τα παρει
οποτε μαντεύω πως πανο στα νευρα του ειπε για τα λαθοι του ναν αυτος του απάντησε και μετα έπεσαν μπουκέτα και γι αυτο βγηκαν στην φορα ολα αυτα για να καλύψουν τα μπουκετα του Ιωάννη στον ναν που του κάνουμε στοματικό :sorry: για να μείνει ΔΕΝ γινετε τελευταια στιγμή πριν το ματσ να βγαλουν εκτος παπ και ναν νοσοκομείο(πήγε για να δει το σαγόνι και το μάτι του αν χρειάζεται επέμβαση) :Amen:
Να προσθέσω οτι ο αταμαν άφησε εκτος και τον γιουρσεβεν που σε τέτοια ματσ έπρεπε να παίζει 25-30 λεπτα ωστε να μάθει τα πλαιεις και να δέσει με την ομάδα έφερε Παπαγιάννη και ματζουκα σε ενα σώμα και τωρα που το βλέπει μάλλον δεν του κάνει τι να πω δεν ξέρω... φοβάμαι μην βγει τελικά αληθινός ο αχώνευτος ο χακετ :sad:
Καταρχήν το λεγόμενο «ταγαρι» έχει αγωνιστεί σε σχεδόν 500 αγώνες στο ΝΒΑ εκ των οποίων κοντά στις 200 ως starter έχοντας σημαντικό ρόλο στις ομάδες που επαιξε (8αδας) , παράλληλα είναι και 1 έτος μικρότερος του Παπαπέτρου .
Ασυλία δεν νομίζω να έχει ο Οσμαν ο οποίος αγωνίζεται λιγότερο απ ότι αγωνιζόταν στη τελευταία του χρόνια στο ΝΒΑ κατά 2,1 λεπτά !
Η διαφορά του Οσμαν με τον Παπαπετρου είναι μόλις 1,6 λεπτό συμμετοχής παραπάνω του πρώτου έναντι του δεύτερου και το αξίζει με βάση τα φετινά τους νούμερα ,ο Οσμαν αν και επιθετικά κινείται αρκετά μέτρια για την ικανότητα του αμυντικά συνεισφέρει περισσότερο από τον φετινό Παπαπετρου.
Απλά εσυ βάζεις σαν μέτρο σύγκρισης τα τρία καλά παιχνίδια που έκανε με τη Μακάμπι (δεν γίνεται έτσι όμως η σύγκριση αν θέλεις να είσαι δίκαιος)
Η αξιακή τους διαφορά είναι χαώδης και αυτό δεν είναι τι θα μου γράψεις εσυ η τι θα σου αναφέρω εγώ ,είναι μπασκετικό δεδομένο .
Όποτε ο Αταμαν σωστά χειρίζεται το rotation μεταξύ των δυο παικτών δίνοντας τους ίδιες ευκαιρίες κανείς έως σήμερα δεν της έχει εκμεταλλευτεί και οι δυο κινούνται σε μέτριες επιδόσεις αλλά το potential του Οσμαν έναντι του Γιάννη είναι μεγαλύτερο (και δεν έχει κάνει με την εθνικότητα του Οσμαν και του Αταμαν που είναι κοινή) αλλά με τις μπασκετικες δυνατότητες τους (υπάρχει ιστορικό του κάθε παίκτη,δεν είναι 19- 20 χρόνων οι συγκεκριμένοι παίκτες)

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2451
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 03, 2024 3:23 am

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου για το θέμα μιας και έχει ανοίξει συζήτηση. Καταρχάς ήμουν εξαρχής καχύποπτος όσον αφορά τη προσθήκη Οσμαν και τις όποιες συνέπειες θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια κίνηση στη χημεία της ομαδας, που αν μην τι άλλο ήταν πολύ καλή πέρσι. Σαν κίνηση ο Τούρκος φέρνει μαζί του πιο πολλά ρίσκα παρά αγωνιστικά οφέλη κατά τη γνώμη μου. Θέλει τη μπάλα στα χέρια για να αποδώσει επιθετικά και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στον ΠΑΟ των συγκεκριμένων γκαρντ και κατά δεύτερον ο Αταμαν αρέσκεται σε μια πολύ συγκεκριμένου στυλ άμυνα, το λεγόμενο hedge out, για την αντιμετώπιση του πικ εν ρολ κι αυτό για να λειτουργήσει προϋποθέτει πολύ καλές περιστροφές σε μικρούς χρόνους όλης της ομαδας. Ο Οσμαν λοιπόν που είναι κάκιστος off ball αμυντικός διογκώνει το πρόβλημα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον συνωστισμό που φέρνει στο ροστερ επιβεβαιώνουν την αρχική μου καχυποψία. Αντικειμενικά στο "3" δεν μένει χρόνος για όλους, ο Παπαπέτρου έκανε γκρίνιες και πριν από αυτόν σίγουρα κάτι θα είχε πει και ο Γκριγκονις, ακούστηκε άλλωστε πως έψαχνε και ομάδα για ένα διάστημα, ενώ και ο Μπράουν δήλωσε πως θα ήθελε να περνούν περισσότερες μπάλες από τα χέρια του.

Αν και θεωρώ λανθασμένη επιλογή λοιπόν εκ μερους του Αταμαν τη προσθήκη του Οσμαν στην ομάδα, ο κόουτς είναι αυτός που αποφασίζει και όλοι οφείλουν να σεβαστούν την επιλογή του. Άρα λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τις γκρίνιες του Παπαπέτρου, από την άλλη όμως μου φαίνεται και υπερβολικά αυστηρή η τιμωρία του, ως αντίδραση του Αταμαν (2ο λάθος του κόουτς εδω), ο οποίος κινδυνεύει μέχρι και να χάσει τελείως τον παίχτη. Νομίζω εδώ θα αρκούσε και ένας απλός παραγκωνισμός, αστον στον πάγκο και μην του δίνεις λεπτά συμμετοχής, δεν χρειαζόταν να τον βγάλεις στη σέντρα... Δεν καταλαβαίνω βέβαια και αυτός ο Παπαπέτρου τι θέλει, οκ έκανε 4 καλά παιχνίδια με τη Μακαμπι πέρσι και χωρίς αυτόν πιθανότατα να μην φτάναμε φαιναλ 4, αλλά παίζει 15 λεπτά ανά ματς στη γιουρολιγκ, δηλαδή πόσο παραπάνω θεωρούσε ότι θα παίζει? Είτε βρισκόταν ο Οσμαν στην ομάδα, είτε όχι. Και αυτοί οι 4 πόντοι που βάζει σε 15 λεπτά με 30% τρίποντο δεν ειναι οτι τον δικαιώνουν και ιδιαίτερα.

Βλέπω πρόβλημα στα παρασκήνια της ομαδας και αυτό με ανησυχεί περισσότερο από την αγωνιστική εικόνα, ελπίζω να λυθούν όλα άμεσα! Η κακή νοοτροπία ξεκινα από τον κόουτς και το 3ο του για φέτος λάθος, όταν και πήρε τον Οσμαν στην εθνική Τουρκίας για να παίξει ενάντια στην Ουγγαρία. Πρέπει να βρεθεί η λύση, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Αταμαν αλλά κι αυτός δεν έχει το αλάθητο, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των αν μη τι άλλο μεγάλων προσωπικοτήτων που έχουν μαζευτεί στην ομάδα και ένα καλό ξεκαθάρισμα ρόλων/rotation. Θέλω να δω περισσότερες βουτιές για χαμένες μπάλες στους αγώνες, πράγματα που έφερναν δηλαδή πέρσι ο Γκριγκονις και ο Καλαϊτζάκης.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4463
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Δεκ 03, 2024 4:44 am

εποχες δημοσιων υπαλληλων παππαδων γκισταδων παπαγιαννιδων και λοιπων απιθανων που κονομησαν ενα καρο λεφτα απτον οργανισμο ελπιζω να εχουν περασει ανεπιστρεπτι

κανεις δεν αμφισβητει οτι ο παπ ειναι παναθηναικος αλλα προεχει η ομαδα
περυσι πηρε 800κ για να παιξει 2 μηνες μπασκετ και απο αυτους μονο στα παιχνιδια με μακαμπι ηταν κομβικος
φετος παιζει πολυ παραπανω απτην εικονα που εχει,χαρη δηλαδη του κανει ο αταμαν που τον βαζει τοσο
800κ για να παιξεις καλα σε 4 παιχνιδια στην χρονια ειναι καλη μπαζα

παιχτικη συγκριση παπ οσμαν δεν υφισταται

οι ελληνες παιχτες να κοιταξουν να συγκεντρωθουν και να αρχιζουν να παιζουν μπασκετ γιατι σερνονται και να αφησουν τα μουτρακια

και να πανε να αναψουν μια λαμπαδα στην γελοια ομοσπονδια με τους γελοιους κανονισμους γιατι διχως αυτους δεν θα περνουσαν ουτε εξω απτο οακα η αν περνουσαν θα επαιρναν 200κ το πολυ

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 339
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Δεκ 03, 2024 10:29 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Δεκ 03, 2024 3:23 am
Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου για το θέμα μιας και έχει ανοίξει συζήτηση. Καταρχάς ήμουν εξαρχής καχύποπτος όσον αφορά τη προσθήκη Οσμαν και τις όποιες συνέπειες θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια κίνηση στη χημεία της ομαδας, που αν μην τι άλλο ήταν πολύ καλή πέρσι. Σαν κίνηση ο Τούρκος φέρνει μαζί του πιο πολλά ρίσκα παρά αγωνιστικά οφέλη κατά τη γνώμη μου. Θέλει τη μπάλα στα χέρια για να αποδώσει επιθετικά και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στον ΠΑΟ των συγκεκριμένων γκαρντ και κατά δεύτερον ο Αταμαν αρέσκεται σε μια πολύ συγκεκριμένου στυλ άμυνα, το λεγόμενο hedge out, για την αντιμετώπιση του πικ εν ρολ κι αυτό για να λειτουργήσει προϋποθέτει πολύ καλές περιστροφές σε μικρούς χρόνους όλης της ομαδας. Ο Οσμαν λοιπόν που είναι κάκιστος off ball αμυντικός διογκώνει το πρόβλημα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον συνωστισμό που φέρνει στο ροστερ επιβεβαιώνουν την αρχική μου καχυποψία. Αντικειμενικά στο "3" δεν μένει χρόνος για όλους, ο Παπαπέτρου έκανε γκρίνιες και πριν από αυτόν σίγουρα κάτι θα είχε πει και ο Γκριγκονις, ακούστηκε άλλωστε πως έψαχνε και ομάδα για ένα διάστημα, ενώ και ο Μπράουν δήλωσε πως θα ήθελε να περνούν περισσότερες μπάλες από τα χέρια του.

Αν και θεωρώ λανθασμένη επιλογή λοιπόν εκ μερους του Αταμαν τη προσθήκη του Οσμαν στην ομάδα, ο κόουτς είναι αυτός που αποφασίζει και όλοι οφείλουν να σεβαστούν την επιλογή του. Άρα λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τις γκρίνιες του Παπαπέτρου, από την άλλη όμως μου φαίνεται και υπερβολικά αυστηρή η τιμωρία του, ως αντίδραση του Αταμαν (2ο λάθος του κόουτς εδω), ο οποίος κινδυνεύει μέχρι και να χάσει τελείως τον παίχτη. Νομίζω εδώ θα αρκούσε και ένας απλός παραγκωνισμός, αστον στον πάγκο και μην του δίνεις λεπτά συμμετοχής, δεν χρειαζόταν να τον βγάλεις στη σέντρα... Δεν καταλαβαίνω βέβαια και αυτός ο Παπαπέτρου τι θέλει, οκ έκανε 4 καλά παιχνίδια με τη Μακαμπι πέρσι και χωρίς αυτόν πιθανότατα να μην φτάναμε φαιναλ 4, αλλά παίζει 15 λεπτά ανά ματς στη γιουρολιγκ, δηλαδή πόσο παραπάνω θεωρούσε ότι θα παίζει? Είτε βρισκόταν ο Οσμαν στην ομάδα, είτε όχι. Και αυτοί οι 4 πόντοι που βάζει σε 15 λεπτά με 30% τρίποντο δεν ειναι οτι τον δικαιώνουν και ιδιαίτερα.

Βλέπω πρόβλημα στα παρασκήνια της ομαδας και αυτό με ανησυχεί περισσότερο από την αγωνιστική εικόνα, ελπίζω να λυθούν όλα άμεσα! Η κακή νοοτροπία ξεκινα από τον κόουτς και το 3ο του για φέτος λάθος, όταν και πήρε τον Οσμαν στην εθνική Τουρκίας για να παίξει ενάντια στην Ουγγαρία. Πρέπει να βρεθεί η λύση, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Αταμαν αλλά κι αυτός δεν έχει το αλάθητο, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των αν μη τι άλλο μεγάλων προσωπικοτήτων που έχουν μαζευτεί στην ομάδα και ένα καλό ξεκαθάρισμα ρόλων/rotation. Θέλω να δω περισσότερες βουτιές για χαμένες μπάλες στους αγώνες, πράγματα που έφερναν δηλαδή πέρσι ο Γκριγκονις και ο Καλαϊτζάκης.
Αν η αντίδραση του ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ήταν τύπου απλής δήλωσης «χρειάζομαι περισσότερο χρόνο ,για να βρω ρυθμό» (το ίδιο βέβαια ισχύει για όλους τους παίκτες και πολύ περισσότερο στους νεοφερμένους παίκτες μιας ομάδας)
Σαφώς είναι λάθος η τιμωρία του παίκτη με βάση μια απλή διαμαρτυρία ,δεν γνωρίζουμε όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες του θέματος όμως όποτε δεν γίνεται να κρίνουμε έτσι μια απόφαση (του προέδρου και του προπονητή) προφανώς και οι δυο θέλουν το καλό του οργανισμού ,δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς επι του θέματος αυτού.
Τώρα όσο αφορά το ποιος ουσιαστικά πήρε την απόφαση αυτή κατά την προσωπική μου άποψη είναι καθαρά του προέδρου (λίγο να παρακολουθήσεις τα social media το καταλαβαίνεις απόλυτα αυτό), ο Αταμαν αρχικά υποστήριξε ότι δεν είναι προπονητική απόφαση και εκ των υστέρων ήταν μαλακός στις δηλώσεις του ,είναι ένας καλός χαρακτήρας κλπ (προφανώς δεν θέλει να χάσει μια επιπλέον επιλογή παίκτη)
Τώρα όσο αφορά τον πρόεδρο ξέρουμε όλοι ότι αγαπάει παθολογικά τον Παναθηναϊκό αλλά πολλές φορές φτάνει στην υπερβολή (σε αντιδράσεις ,δηλώσεις κλπ)
Η επιλογή Οσμαν (προπονητικά) δεν ήταν λάθος ,δεν ξέρω αν θυμάσαι την περσινή χρόνια πόσες φορές αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στη θέση του SF (όταν είμασταν αντιμέτωποι με αθλητικά τριάρια πχ Κολσον Μακάμπι) θέλαμε την προσθήκη ενός κλασικού τριαριού στη θέση 3 καθώς ο ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ η ο ΓΚΡΑΝΤ που κάλυπταν τη θέση αυτή ήταν small ball ,υπήρχαν αγώνες που είχαμε μεγάλο πρόβλημα, ενώ ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ (αν εξαιρέσουμε τη σειρά με Μακάμπι ήταν όλη τη χρόνια μέτριος ακόμα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα)
Το αν καλύψαμε με επάρκεια τη θέση αυτή (με βάση την έως τώρα εικόνα του Οσμαν) φυσικά όχι !
Στους πρώτους αγώνες του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ειναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τον Παπαπετρου ,προσωπικά θα πήγαινα σε μια πιο δοκιμασμένη λύση (θα επερνα Κολσον στην ομάδα) αλλά αυτό είναι άλλο θεμα (δεν ξέρω με τη συμβόλαιο έκλεισε στη Φενέρμπαχτσε )
Αλλά μην ξεχνάμε τη περίπτωση του Χουαντσο πέρυσι ποσό χρόνο χρειάστηκε ώστε να αποδώσει στην ομάδα.
Ο Ισπανός βρήκε χρόνο και ρυθμο στην ομάδα μετά τον Φεβρουάριο (είχε βέβαια ταλαιπωρηθεί και με έναν δυο μικρό τραυματισμούς καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ) και η κορύφωση του (αμυντική) ήταν στους τελικούς με ΟΣΦΠ -φέτος έχει ξεκινήσει τη χρόνια τελείως διαφορετικά.
Το potential του Οσμαν είναι πολύ μεγάλο ή αρκετά μεγαλύτερο του Παπαπετρου ,όποτε χρειαζεται υπομονή και στήριξη (αυτό βέβαια ισχύει για κάθε παίκτη )
Ο Παπαπετρου αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα πολλά χρόνια ξέρουμε πλέον το αγωνιστικό του ταβάνι παικτικα (πιθανόν αν μπορούσε να αποδώσει στο 80% όπως έπαιξε με τη Μακάμπι ΣΤΑΘΕΡΑ όλη τη χρόνια δεν θα περνάμε άλλο παίκτη- αλλά το μεγάλο πρόβλημα του Ιωάννη είναι ότι λόγω σουτ δεν μπορεί να αγωνιστεί περισσότερα λεπτά σε μια ομάδα πρωταθλητισμού στην Ευρωλίγκα) εκτός αν γυρίσουμε σε εποχές 2017-2020 (αξιακά σαν ομάδα)
Να θυμίσω ότι στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις (απουσίαζαν Οσμαν και Γκριγκονις) αγωνίστηκε πάνω από 20 λεπτά !
Και ήταν ένας από τους κυρίους λόγους που ηττηθήκαμε (όχι ο μοναδικός) σε 20 λεπτά έκανε 2 λάθη πήρε μόνο ένα ριμπάουντ και έβαλε 2 πόντους ! (1/3 σουτ) αρνητικό PIR -2 , πήρε χρυσή ευκαιρία να δείξει την αξία του και ήταν ο χειρότερος του γηπέδου ,πως είναι δυνατόν να γκρινιάζει για το χρόνο που του δίνεται στο rotation της ομάδας;

Τ

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 03, 2024 10:39 am

Ας πω και εγώ:

1) Όταν λέμε διοικητική απόφαση, δεν εννοούμε ότι τα πήρε ο Ντι πι τζις και άρχισε να κράζει. Αυτά τα πράγματα (σε συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο) περνάνε από Μπετσίροβιτς/Κοντό και δεν ξέρω ποιον άλλον με ψυχραιμία ανεξάρτητα από το τι κραυγάζει ο Τζις στα προσωπικά του. Από πέρυσι τουλάχιστον έτσι λειτουργεί η ομάδα.

2) Ο Πάπι έχει περάσει πάρα πολλά στην ομάδα (και προσωπικά), δεν θα τον έβγαζαν σέντρα απλά για γκρίνια αν δεν έχει γίνει κάτι "σοβαρό". Το αν έγινε μανούρα με Ναν ή κάτι άλλο μικρή σημασία έχει (για μας), σημασία έχει να τα βρουν μεταξύ τους.

3) Η ομάδα φαίνεται από την αρχή της σεζόν ότι έχει θέματα επικοινωνίας/συνοχής και όπως πέρυσι, κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί μια λύση. Το πιθανότερο είναι πως ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά ως προς αυτό σαν σοκ. Ήδη προχτές στην Α1 μου φάνηκε "καλύτερη" η εικόνα των Μπράουν/Σλούκα μαζί στο παρκέ, σαν να αποφάσισαν από κοινού να δώσουν χώρο στον Μπράουν να μπει αρμονικά στην ομάδα πριν τον χάσουν.

Έτσι σαν αίσθηση θα πω ότι φέρνει συσπείρωση και αμοιβαίες υποχωρήσεις όλο αυτό, πράγμα που θα μεταφραστεί σε άνετη νίκη επί της (κάκιστης αυτήν την στιγμή) Μπαρτσα.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 03, 2024 12:32 pm

Πότε λήγει το συμβόλαιό του Παπαπέτρου?

Μια χαρά θα τον βολεύει τον Ολυμπιακό του χρόνου αν αφήσει τον Πίτερς (τώρα πια δεν παραπονείται στο να παίζει και στο τέσσερα) :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Δεκ 03, 2024 6:34 pm

N.I.2022 έγραψε:

Μια χαρά θα τον βολεύει τον Ολυμπιακό του χρόνου αν αφήσει τον Πίτερς (τώρα πια δεν παραπονείται στο να παίζει και στο τέσσερα) :roofl:
γιατι στον οσφπ θα παιζει παραπανω?

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1353

Τρί Δεκ 03, 2024 7:28 pm

τουλουμπα έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:

Θα του τρώει μερικά λεπτά ο μουσα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Δεκ 03, 2024 8:32 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Δεκ 03, 2024 7:28 pm
τουλουμπα έγραψε:

Θα του τρώει μερικά λεπτά ο μουσα
αν δεν του φαει την θεση του βασικου 3αριου θα το δεχτει :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3290
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Δεκ 04, 2024 10:18 pm

+1 φαουλ για αναφορά στην διαιτησία στον giorgos45

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Δεκ 08, 2024 9:03 pm

ευτυχως που του εκοψε και εβγαλε νωρις τον μητογλου και τον βουντου βουντου γιατι η διαφορα θα πηγαινε χαλαρα στους 20

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Κυρ Δεκ 08, 2024 9:57 pm

Τον μπάρμπα-Ντίνο τον περνάει σαν σταματημένο και ο Τσαλμπούρης...

1
1 Εικόνα
t0ny3

euroleague
Reactions: 46

Κυρ Δεκ 08, 2024 10:02 pm

Και με ερασιτεχνική ομάδα να παίξουμε ως αντίπαλο νομίζω θα μας κοντραρουν.

Υπάρχει τρομερο πρόβλημα στην ομάδα και πλέον δεν υπάρχει ούτε πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Είναι πρόβλημα διαχείρισης; Είναι γκρίνια για τους χρόνους συμμετοχής; Είναι κακή νοοτροπία; Είναι ότι πέρυσι κάναμε ένα τρομερό διάστημα και εν τέλη η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή; Δεν ξέρω αλλά σίγουρα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και δεν ξέρω αν μπορεί να σωθεί η χρονιά με ριζικές αλλαγές ή απλά να δούμε που θα μας πάει έτσι η όλη κατάσταση.

Απαράδεκτη εικόνα για μια ακόμη φορά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571

Κυρ Δεκ 08, 2024 10:10 pm

Η ομάδα χρειάζεται ΚΑΙ 4άρι ΚΑΙ 5άρι, ΑΜΕΣΑ

Μήτογλου, Γιουρτσεβέν στα πιτς και, Λεσορ πίσω από καλό πρωτοκλασσάτο 5άρι.

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Κυρ Δεκ 08, 2024 10:15 pm

brandon_roy έγραψε:
Κυρ Δεκ 08, 2024 10:10 pm
Η ομάδα χρειάζεται ΚΑΙ 4άρι ΚΑΙ 5άρι, ΑΜΕΣΑ

Μήτογλου, Γιουρτσεβέν στα πιτς και, Λεσορ πίσω από καλό πρωτοκλασσάτο 5άρι.
Aν είναι στην αγορά ο Μονέκε, πρέπει να έρθει εχθές.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”