2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μαρ 27, 2021 7:57 pm

ολα τα λεφτα ειναι ο ασσος!ο πανγκος ειναι φοβερος δημιουργος! μακαρι να τον παρουμε!τζειμς νεντοβιτς κ χεζονια παιχταραδες αλλα θελουν απο μια μπαλα μονοι τους!να γυρισει κ λιγο η μπαλα!εγω θελω ενα παιχτη να εχει τη προσωπικη φαση αλλα μαζευονται πολλοι εδω!επισης ποιος θα μαρκαρει στα γκαρντ??πισω απο πανγκος θες ενα παιχτη να πιεσει τη μπαλα να παιξει κ αμυνα!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 28, 2021 1:42 am

Ο Χεζονια θα μπορουσε να είναι το βασικό μας 4αρι για του χρονου? Να μοιράζεται τη θεση με τον Μήτογλου? Ο Μαριο να ανεβαίνει και στο 3, ο Ντίνος να κατεβαίνει στο 5. Χεζόνια δηλαδη σε ρόλο Κασπι και Ζιπσερ. Να έχουμε στο 5 μετα Παπαγιαννη και εναν ακόμη αθλητικο στυλ Ννοκο ή Μπλακ και στο 3 τον Παπαπετρου μαζι με εναν καλο σουτερ στυλ Μάικλ Ρολλ ή Νιελς Γκιφαι +Κασελακης και Ματζουκας. Κάπως έτσι θα μαρεσε η σύνθεση μας απτο 3 έως το 5 και μετα θα πρέπει να βρούμε 4 καλα ξένα γκαρντ κι δυο Έλληνες (Μποχωριδη/Μουρατο και Παπαδακη/Διπλαδο). Δηλαδη :

Παπαπετρου , Γκιφαι , Κασελακης
Χεζονια , Μητογλου , Ματζουκας
Παπαγιαννης , Ννοκο

Η εναλλακτική είναι ο Χεζονια να μεινει στο 3 και να παίρνει χρόνο και στο 2 και στο 4 και αντι του Γκιφαι να ερθει καποιο 4αρι (αλλα 4αρια με τα λεφτα του Γκιφαι ή του Ρολλ δυσκολα βρίσκεις κι αν δώσεις κάτι παραπάνω θα πρέπει να τα μειώσεις απτα γκαρντ).

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2559
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 28, 2021 2:07 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Μαρ 28, 2021 1:42 am
Ο Χεζονια θα μπορουσε να είναι το βασικό μας 4αρι για του χρονου? Να μοιράζεται τη θεση με τον Μήτογλου? Ο Μαριο να ανεβαίνει και στο 3, ο Ντίνος να κατεβαίνει στο 5. Χεζόνια δηλαδη σε ρόλο Κασπι και Ζιπσερ. Να έχουμε στο 5 μετα Παπαγιαννη και εναν ακόμη αθλητικο στυλ Ννοκο ή Μπλακ και στο 3 τον Παπαπετρου μαζι με εναν καλο σουτερ στυλ Μάικλ Ρολλ ή Νιελς Γκιφαι +Κασελακης και Ματζουκας. Κάπως έτσι θα μαρεσε η σύνθεση μας απτο 3 έως το 5 και μετα θα πρέπει να βρούμε 4 καλα ξένα γκαρντ κι δυο Έλληνες (Μποχωριδη/Μουρατο και Παπαδακη/Διπλαδο). Δηλαδη :

Παπαπετρου , Γκιφαι , Κασελακης
Χεζονια , Μητογλου , Ματζουκας
Παπαγιαννης , Ννοκο

Η εναλλακτική είναι ο Χεζονια να μεινει στο 3 και να παίρνει χρόνο και στο 2 και στο 4 και αντι του Γκιφαι να ερθει καποιο 4αρι (αλλα 4αρια με τα λεφτα του Γκιφαι ή του Ρολλ δυσκολα βρίσκεις κι αν δώσεις κάτι παραπάνω θα πρέπει να τα μειώσεις απτα γκαρντ).
Ο Χεζόνια σίγουρα θα μπορούσε να παίξει με κύρια θέση το 4 όπως θα μπορούσε και ο Παπαπέτρου.
Δεν δείχνει να τους ταιριάζει/να το θέλουν όμως, και οι δύο θέλουν τη μπάλα στα χέρια να παίζουν περισσότερο σαν περιφερειακοί παρά σαν ψηλοί.

0
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Κυρ Μαρ 28, 2021 3:15 pm

Τις τελευταίες μέρες έχουν φτάσει στα αφτιά μου πολλές φήμες αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, τις οποίες θα ήθελα να μεταφέρω εδώ. Βέβαια δεν μπορώ να εγγυηθώ για τις πηγές μου, αλλά συνεχίζω να ελπίζω και αν όλες οι παρακάτω υποθέσεις κλείσουν θετικά, πιστεύω πως ο ένδοξος Παναθηναϊκός που μας έχει χαρίσει τόσες χαρές είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του. Θέλω να επαναλάβω ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ για τις πηγές μου.

Πρώτα από όλα, το πιο σημαντικό θέμα για του χρόνου, είναι το Ο.Α.Κ.Α. Όπως μαθαίνω, είμαστε πάρα πολύ κοντά στην απόκτησή του για τα επόμενα 49 χρόνια, ενώ από άλλες πηγές μαθαίνω ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη τελειώσει θετικά. Μέσα στα πλάνα είναι και η αλλαγή χωρητικότητας, αλλά και πολλά άλλα, τα οποία θα ομορφύνουν, το, κακά τα ψέματα, σχεδόν παρατημένο Ο.Α.Κ.Α. Για το θέμα του προπονητή, υπάρχουν διχασμένες απόψεις. Έχω ακούσει πως ο προπονητής μας του χρόνου, θα είναι ο Κάτας. Το άλλο σενάριο είναι να γυρίσει ο Ζοτς και να μεταφερθεί ο Κάτας σαν δεύτερος προπονητής. Πάμε τώρα στα διοικητικά, προβλέπονται 6 συνεργάτες, οι οποίοι θα βάζουν λεφτά. Οι 4 πρώτοι είναι σχεδόν σίγουροι και μεταξύ τους συγκαταλέγεται ένας που έχει σχέση με τα σαλάμια. Ο 5ος είναι ο ΔΠΓ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να καταφέρει το σχέδιό του, να πάρει ο Παναθηναϊκός το Ο.Α.Κ.Α. Ο 6ος δεν είναι ακόμα σίγουρος, αλλά γίνονται σοβαρές προσπάθειες για να καταφέρουμε να τον πείσουμε. Στο μπάτζετ γίνονται μεγάλες αλλαγές. Αντίθετα, με κάποια άλλα παιδιά εδώ, έχω ακούσει ότι το μπάτζετ δε θα ανεβεί απλώς ελαφρώς, αλλά τουλάχιστον θα διπλασιαστεί. Το μίνιμουμ είναι 11 εκατομμύρια, ενώ με άνοιγμα γηπέδων μπορεί να φτάσει τα 20 εκατομμύρια. :shock: . Πάμε τώρα και στους παίκτες, οι σίγουροι για την επόμενη χρονιά, είναι οι:
  • Μποχωρίδης
  • Παπαπέτρου
  • Χεζόνια
  • Νέντοβιτς
  • Μήτογλου
  • Παπαγιάννης
  • Μαντζούκας
  • Μπρέυ
Έχω μάθει πως ο Μήτογλου θα ανανεώσει με 800 χιλ. τον χρόνο, ο Παπαπέτρου με 1,2 εκ. τον χρόνο, ενώ ο Νέντοβιτς με 1 εκ. τον χρόνο. Αντίθετα με άλλα παιδιά εδώ μέσα, έχω πληροφορηθεί πως ο Χεζόνια δεν προβλέπεται να αμειφθεί με 1 εκ. την επόμενη σεζόν, αλλά με 2,5 εκατομμύρια :shock: . Τώρα κατά πόσο τα αξίζει, θα το μάθουμε σύντομα. Αν το μπάτζετ κινηθεί στα 12 εκατομμύρια, ο Κασελάκης θα μείνει, αλλά αν κινηθεί στα 20 εκατομμύρια, θα φύγει και νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι τον λόγο. Αν ο Σαντ-Ροος πάρει ελληνικό διαβατήριο, θα μείνει σχεδόν σίγουρα, μα αν δεν πάρει μάλλον θα αποχωρήσει.

Αναφορικά με μεταγραφές, μην βάζετε τον Ντόρσει στα ρόστερ σας, αφού, όπως ακούω, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό με 800 χιλ. τον χρόνο. Κι εγώ έχω ακούσει τις φήμες για τον Τζέιμς, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να κλείσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη με 1,5 εκ. τον χρόνο. Επιπρόσθετα ξέρω ότι ένα κλικ έχει κάνει στο προπονητικό τιμ ο Blackshear Jr, ο οποίος αγωνίζεται στη Χαποέλ Γκιλμπόα Γκαλίλ και είχε προπονητή τον κύριο Λούμπιν, βοηθό του κύριου Κάτας, ο οποίος του έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Αν όμως το μπάτζετ φτάσει τόσο ψηλά όσο ακούγεται, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξουμε τέτοιου είδους παίκτες.

Σε καμία περίπτωση, δε θέλω να το παίξω insider και ότι ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από την ομάδα, αλλά απλώς έχω ακούσει αυτές τις ΦΗΜΕΣ και θα ήθελα να σας τις μεταφέρω, γιατί είναι πολύ ελπιδοφόρες.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μαρ 28, 2021 3:42 pm

Δηλαδη θα εχετε ζοτς με 20εκ μπατζετ και σιγουρα θα μεινουν μποχωριδης και μπρει :D

Δεν υπαρχει ουτε 1% να εχουν ολα αυτα γινει μαρτιο μηνα παντως ειδικα αν αλλαξει προπονητης και διοικηση..
Ονειρικα σεναρια ειναι που εχουν βγει απο φιλους της ομαδας μην τα πιστευετε και απογοητευτειτε μετα χωρις λογο..

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Μαρ 28, 2021 3:47 pm

Johnzaro έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες έχουν φτάσει στα αφτιά μου πολλές φήμες αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, τις οποίες θα ήθελα να μεταφέρω εδώ. Βέβαια δεν μπορώ να εγγυηθώ για τις πηγές μου, αλλά συνεχίζω να ελπίζω και αν όλες οι παρακάτω υποθέσεις κλείσουν θετικά, πιστεύω πως ο ένδοξος Παναθηναϊκός που μας έχει χαρίσει τόσες χαρές είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του. Θέλω να επαναλάβω ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ για τις πηγές μου.

Πρώτα από όλα, το πιο σημαντικό θέμα για του χρόνου, είναι το Ο.Α.Κ.Α. Όπως μαθαίνω, είμαστε πάρα πολύ κοντά στην απόκτησή του για τα επόμενα 49 χρόνια, ενώ από άλλες πηγές μαθαίνω ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη τελειώσει θετικά. Μέσα στα πλάνα είναι και η αλλαγή χωρητικότητας, αλλά και πολλά άλλα, τα οποία θα ομορφύνουν, το, κακά τα ψέματα, σχεδόν παρατημένο Ο.Α.Κ.Α. Για το θέμα του προπονητή, υπάρχουν διχασμένες απόψεις. Έχω ακούσει πως ο προπονητής μας του χρόνου, θα είναι ο Κάτας. Το άλλο σενάριο είναι να γυρίσει ο Ζοτς και να μεταφερθεί ο Κάτας σαν δεύτερος προπονητής. Πάμε τώρα στα διοικητικά, προβλέπονται 6 συνεργάτες, οι οποίοι θα βάζουν λεφτά. Οι 4 πρώτοι είναι σχεδόν σίγουροι και μεταξύ τους συγκαταλέγεται ένας που έχει σχέση με τα σαλάμια. Ο 5ος είναι ο ΔΠΓ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να καταφέρει το σχέδιό του, να πάρει ο Παναθηναϊκός το Ο.Α.Κ.Α. Ο 6ος δεν είναι ακόμα σίγουρος, αλλά γίνονται σοβαρές προσπάθειες για να καταφέρουμε να τον πείσουμε. Στο μπάτζετ γίνονται μεγάλες αλλαγές. Αντίθετα, με κάποια άλλα παιδιά εδώ, έχω ακούσει ότι το μπάτζετ δε θα ανεβεί απλώς ελαφρώς, αλλά τουλάχιστον θα διπλασιαστεί. Το μίνιμουμ είναι 11 εκατομμύρια, ενώ με άνοιγμα γηπέδων μπορεί να φτάσει τα 20 εκατομμύρια. :shock: . Πάμε τώρα και στους παίκτες, οι σίγουροι για την επόμενη χρονιά, είναι οι:
  • Μποχωρίδης
  • Παπαπέτρου
  • Χεζόνια
  • Νέντοβιτς
  • Μήτογλου
  • Παπαγιάννης
  • Μαντζούκας
  • Μπρέυ
Έχω μάθει πως ο Μήτογλου θα ανανεώσει με 800 χιλ. τον χρόνο, ο Παπαπέτρου με 1,2 εκ. τον χρόνο, ενώ ο Νέντοβιτς με 1 εκ. τον χρόνο. Αντίθετα με άλλα παιδιά εδώ μέσα, έχω πληροφορηθεί πως ο Χεζόνια δεν προβλέπεται να αμειφθεί με 1 εκ. την επόμενη σεζόν, αλλά με 2,5 εκατομμύρια :shock: . Τώρα κατά πόσο τα αξίζει, θα το μάθουμε σύντομα. Αν το μπάτζετ κινηθεί στα 12 εκατομμύρια, ο Κασελάκης θα μείνει, αλλά αν κινηθεί στα 20 εκατομμύρια, θα φύγει και νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι τον λόγο. Αν ο Σαντ-Ροος πάρει ελληνικό διαβατήριο, θα μείνει σχεδόν σίγουρα, μα αν δεν πάρει μάλλον θα αποχωρήσει.

Αναφορικά με μεταγραφές, μην βάζετε τον Ντόρσει στα ρόστερ σας, αφού, όπως ακούω, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό με 800 χιλ. τον χρόνο. Κι εγώ έχω ακούσει τις φήμες για τον Τζέιμς, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να κλείσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη με 1,5 εκ. τον χρόνο. Επιπρόσθετα ξέρω ότι ένα κλικ έχει κάνει στο προπονητικό τιμ ο Blackshear Jr, ο οποίος αγωνίζεται στη Χαποέλ Γκιλμπόα Γκαλίλ και είχε προπονητή τον κύριο Λούμπιν, βοηθό του κύριου Κάτας, ο οποίος του έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Αν όμως το μπάτζετ φτάσει τόσο ψηλά όσο ακούγεται, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξουμε τέτοιου είδους παίκτες.

Σε καμία περίπτωση, δε θέλω να το παίξω insider και ότι ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από την ομάδα, αλλά απλώς έχω ακούσει αυτές τις ΦΗΜΕΣ και θα ήθελα να σας τις μεταφέρω, γιατί είναι πολύ ελπιδοφόρες.
αν ισχυσει αυτο το μπατζετ που λες τοτε γιατι να κρατησουμε τον μπρει; 300 χιλ κοστιζει λογικα και περα απο σουτ δεν εχει κατι αλλο. και αν ηταν εστω κανας ριβερς στο σουτ θα ελεγα οκ, αλλα ουτε καν τον φτανει στο σουτ τον ριβερς. γενικότερα σε οτι μπατζετ και αν εχουμε δεν κολλαει ο μπρει. τσαμπα θεση ξενου γιατι δεν ειναι και ασσος! ο σαντρος καλυτερος ειναι ως ασσος!

εγω δεν ξερω απο φημες αλλα παντα θα εχω ως μπατζετ το μικροτερο δυνατο. οποτε τα 7 μυρια λογο εισιτηριων θα λαμβανω υποψιν.

1 μυριο ειναι πολυ για νεντο απο την στιγμη που ειναι πολυ ευπαθης σε τραυματισμους. και εοισης χεζονια-παπι-νεντο-τζειμς δεν μου αρεσει καθολου. νοιωθω οτι θα γινουν μπιλιες αυτοι εκεί πέρα καθως θα θελουν μια μπαλα μονοι τους! οποτε αν εχουμε τετοιο μπατζετ καλυτερα να μην τα δωσουμε ετσι οπως λενε

0
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Κυρ Μαρ 28, 2021 4:20 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Μαρ 28, 2021 3:47 pm
Johnzaro έγραψε:

• Μποχωρίδης
  • Παπαπέτρου
  • Χεζόνια
  • Νέντοβιτς
  • Μήτογλου
  • Παπαγιάννης
  • Μαντζούκας
  • Μπρέυ

αν ισχυσει αυτο το μπατζετ που λες τοτε γιατι να κρατησουμε τον μπρει; 300 χιλ κοστιζει λογικα και περα απο σουτ δεν εχει κατι αλλο. και αν ηταν εστω κανας ριβερς στο σουτ θα ελεγα οκ, αλλα ουτε καν τον φτανει στο σουτ τον ριβερς. γενικότερα σε οτι μπατζετ και αν εχουμε δεν κολλαει ο μπρει. τσαμπα θεση ξενου γιατι δεν ειναι και ασσος! ο σαντρος καλυτερος ειναι ως ασσος!

εγω δεν ξερω απο φημες αλλα παντα θα εχω ως μπατζετ το μικροτερο δυνατο. οποτε τα 7 μυρια λογο εισιτηριων θα λαμβανω υποψιν.

1 μυριο ειναι πολυ για νεντο απο την στιγμη που ειναι πολυ ευπαθης σε τραυματισμους. και εοισης χεζονια-παπι-νεντο-τζειμς δεν μου αρεσει καθολου. νοιωθω οτι θα γινουν μπιλιες αυτοι εκεί πέρα καθως θα θελουν μια μπαλα μονοι τους! οποτε αν εχουμε τετοιο μπατζετ καλυτερα να μην τα δωσουμε ετσι οπως λενε
Μαζί σου σε όλα. Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Μπρει και άσος δεν είναι σε καμία περίπτωση. Όπως είπα και πάνω, εγώ απλώς σας μετέφερα ό,τι έχω ακούσει. Ούτε εμένα μου φαίνεται λογικό να μείνει ο Μπρει αν έχουμε είκοσι εκατομμύρια μπάτζετ, όπως λέει ένας φίλος πιο πάνω, αλλά ουδέποτε είπα ότι θα έχουμε τόσο. Είπα ότι αυτό θα είναι το καλύτερο σενάριο, το maximum. Και για να μην παρεξηγηθώ, ξαναλέω πως αυτά ούτε εμένα μου φαίνονται λογικά ούτε μπορώ να τα επιβεβαιώσω. Απλώς άκουσα από κάποιον που είχε πει για τον Χεζόνια πρώτος, που είχε πει πως κάνουμε συμφωνία με την intersport για τις φανέλες πρώτος και πολλά άλλα, τα παραπάνω.

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Μαρ 28, 2021 4:37 pm

Αντί να γράφονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας καλύτερα να κλείσει το τοπικ και να τα ξαναπούμε σε δύο μήνες όταν θα έχουμε τα πραγματικά δεδομένα.
ΥΓ:Από τους ξένους μόνο χεζονια και υπό προϋποθέσεις νεντοβιτς ουδείς άλλος πρέπει να συνεχίσει. Επίσης δεν έχει καμία λογική να πληρωθούν υπεραξία οι Μητογλου και παπάΠέτρου. Προτελευταίοι είμαστε στην ευρολιγκα. Δηλαδή άμα μπαίναμε οκτάδα πόσα θα έπαιρνε ο μητογλου δύο εκατομμύρια;

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Μαρ 28, 2021 5:01 pm

Εγω σας είχα πει για 3 πράγματα πριν κάτι μήνες ΟΑΚΑ, Ζοτς και Τζειμς, όλα αυτά βέβαια σημαίνουν αυξημένο μπατζετ. Αυτά που ξέρω τωρα απο έμπιστες πηγες (που ελπίζω να πέσουν παλι μεσα) είναι ότι το θέμα με ΟΑΚΑ έχει λήξει και μέσα στον επόμενο μήνα θα ανακοινωθεί η αγορά, το μπατζετ θα είναι ελαφρώς ανεβασμένο λόγω ανοίγματος γηπέδων και κάποιων ακόμη εμπορικών συμφωνιών και εκει τελειώνουν τα δεδομένα. Κανένας επενδυτής δεν εχει κλείσει πως θα ερθει και κανένας παιχτης. Τζειμς ουτε καν, αλλά δεδομένα τότε αλλα τωρα, προφανώς και δεν έχουμε κλείσει παιχτη της τσσκα Μάρτιο μήνα, έχουμε κάνει κρούση αλλα μεχρι εκει. Εχουμε κανει κρούση και στον Ζοτς (ειτε ως προπονητή ειτε ως προεδρο) το σκέφτεται κι αυτος αλλα επίσης εχει κι άλλες προτάσεις. Για ανανεώσεις έχουν γίνει προτάσεις σε Μητογλου, Παπαπέτρου, Νεντοβιτς και σε κανέναν άλλον. Και οι 3 τείνουν προς το ναι αλλα δεν το έχουν πει ακόμα. Στον Χεζόνια δεν εχει γινει καν κάποια προσφορά ακόμη αν και ξερουμε πως κι οι 2 πλευρές θέλουν να μεινει. Τελος, κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει ο ντιπιτζι, αυτα όμως , ότι άλλο ακούγεται ειναι όνειρα και ελπίδες φιλάθλων, δεν λέω αν θα γίνουν η οχι αλλα τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι καν κοντά στο να κλείσουν. Αρα :

-μικρη αύξηση μπάτζετ
-διοικητική σταθερότητα
-μεγαλη πιθανότητα στο να μεινουν οι βασικοι μας παιχτες αν το θελει η ομαδα
-ιδιόκτητο ΟΑΚΑ

Εδω τελειώνουν τα δεδομένα κι αρχίζουν τα σενάρια. Καλα ροστερ να φτιάχνουμε!!

0
giorgos45

a1greece

Κυρ Μαρ 28, 2021 7:58 pm

γραφτηκε για καντερ του κολοσσου!4αρι ειναι παιζει κ 5 καλος παιχτης αλλα ευρωλιγκα δε νομιζω να μπορει να σταθει λογω αμυνας κυριως!

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Μαρ 28, 2021 8:03 pm

giorgos45 έγραψε:
Κυρ Μαρ 28, 2021 7:58 pm
γραφτηκε για καντερ του κολοσσου!4αρι ειναι παιζει κ 5 καλος παιχτης αλλα ευρωλιγκα δε νομιζω να μπορει να σταθει λογω αμυνας κυριως!
Που γράφτηκε? Δεν κάνει ο παιχτης.. χίλιες φορές Μπεντιλ.

0
giorgos45

a1greece

Κυρ Μαρ 28, 2021 8:25 pm

ποιος μπεντιλ?καλυτερος παιχτης ο καντερ εννοειται αλλα δεν ξερω αν κανει για μας για 2ο 4αρι!αμυντικα εχει θεματα!παρτε ενα 4αρι επιτελους κ ενα 5αρι!

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Κυρ Μαρ 28, 2021 9:51 pm

giorgos45 έγραψε:
Κυρ Μαρ 28, 2021 8:25 pm
ποιος μπεντιλ?καλυτερος παιχτης ο καντερ εννοειται αλλα δεν ξερω αν κανει για μας για 2ο 4αρι!αμυντικα εχει θεματα!παρτε ενα 4αρι επιτελους κ ενα 5αρι!
1) ο καντερ ειναι 5αρι καθαρο. στο 4 ευρωλιγκα θα ειναι ο χειροτερος αμυντικος εβερ!

2) μονο για 3ο 5αρι μπορει να ερθει αλλα ποιος ο λογος να χαραμισεις θεση ξενου σε 3ο 5αρι ενω ακομα και ο ιαν εινα καλυτερος απο τον τουρκο? ακομα και αμυντικα ο ιαν ειναι καλυτερος απο καντερ!

3) ο μπεντιλ ειναι τουλαχιστον 3 επιπεδα καλυτερος απο τον καντερ! δεν μπορεις να συγκρινεις τα νουμερα ενος παικτη που παιζει σε μας και ευρωλιγκα και ειναι 5ος ψηλος, με εναν παικτη που ειναι βασικος στον κολοσσο.

οι συγκρισεις πρεπει να γινονται σε παικτες ευρωλιγκας και οχι α1. ο φοστερ περσυ οχι ισραηλ αλλα BCL ειχε 18 ποντους μεσο ορο και ο μπομπουα φετος ουτε 10 μεσο ορο ευρωλιγκα. μαντεψτε τι αξιζει ο καθε ενας σε χρηματα και τι εκανε ο φοστερ ευρωλιγκα.

0
giorgos45

a1greece

Κυρ Μαρ 28, 2021 10:44 pm

ελπιζω να μην ισχυει για τον καντερ γιατι δεν κανει!αμυντικα θα ειναι τρυπα!μπασκετικα οταν βλεπεις καντερ κ μπεντιλ καταλαβαινεις ποιος ειναι καλυτερος!ο μπεντιλ τα εχουμε πει δεν κανει πρεπει να φυγει!δε θα χαραμισω θεση ξενου για τον μπεντιλ!μονο χεζονια κ νεντοβιτς πρεπει να μεινουν!αν θελουμε ομαδα πρεπει να ερθουν κ παιχτες οι καταλληλοι επιτελους!

0
akistsok199333

sophomore
Reactions: 13

Κυρ Μαρ 28, 2021 11:51 pm

Ο παναθηναικος θα αγορασει και θα ανακαινισει οακα θα παρει ζοτς για προπονητη η gm θα παρει τζειμς ηια ηγετη θα κρατησει χεζονια με 2.5 θα κρατησει μητογλου με 800 χιλιαρικα νεντοβιτς με 1 μυριο παπαπετρου με 1.2 θα ανανεωσει παπαγιαννη και θα παει το μπατζετ 20 μυρια.Καταλαβαινω ο κοσμος δεν ειναι καλα εδω και 10 χρονια και ψαχνεται καπου να πιαστει κατι να ελπιζει ρε παιδι μου αλλα το να πιστευει καποιος οτι θα γινουν πραγματικοτητα ολα τα παραπανω δε ξερω τι να κανω να γελασω η να κλαψω?Εγω λοιπον θα σας πω την αποψη μου και μακαρι να βγω ψευτης.Ο παναθηναικος θα κρατησει 2 εκ των μητογλου χεζονια νεντοβις παπαπαπετρου και θα προσπαθησει να παρει εναν πλειμεικερ σοβαρο να του κουμανταρει την ομαδα.Κατι σαν τον λαπροβιτολα και τον γιοβιτς.Ο ομπραντοβιτς δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να ερθει οπως προφανως και ο τζειμς

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”