basket72 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 1:36 am
Εγώ από τα 3 αστέρια σας(Νέντο, Χεζόνια-αυτόν τον γράφουμε ολόκληρο, μην φάμε κάνα φάουλ

- Πάπι) θα κράταγα μονάχα τον Χεζόνια αν έκανε τιμή οπαδού.

Ας πούμε 1.2 με 1.3εκ.
Για παραπάνω, με το μπάτζετ σας με τίποτε. Ακόμα κι αν ανέβει γύρω στο 1εκ λόγω θεατών κλπ.
Νέντοβιτς και τον φετινό Παπαπέτρου δεν θα τους κράταγα. Χαλάνε τη λειτουργία της ομάδας κι ας γράφουνε νούμερα- βασικά ο Σέρβος δηλαδή. Βάλε μέσα και τη συχνότητα τραυματισμών του αλλά κυρίως ότι με αυτόν (θέλει να είναι ο άσσος σας) ξεχνάς κανονικό άσσο. Μπιγκ πρόμπλεμ για Ελληνική ομάδα της εποχής που με τα ψέματα θέλει να τα βάλει με τα θηρία.
Ροστεράκι: (για κανονικές ομάδες και κανονικό μπάσκετ)
1)Γουόκαπ, Χάιμε
2)Ντόρσεϊ, Μπόχω
2-3)Μπουτέιγ, Σαντ Ρόος
3)Χεζόνια (αν κάτσει με νορμάλ λεφτά- επί τη ευκαιρία, τα δικαιώματά του για του χρόνου πρέπει να τα παραχωρήσει η Μπάρτσα, χωρίς να το θεωρώ πολύ σοβαρό εμπόδιο, πάντως)
3-4 Μαντζούκας, Κάσελ
4-5 Μήτογλου (τον κρατάτε-εννοείται) Ντύλαν Οσετκόφκσι
5) Παπατζόν- Λεσόρτ ή Αλφά Καμπά.
Αν θέλει πάνω από ενάμιση εκ ο Χεζόνια, βουρ για Γουίλιαμ Χάουαρντ και ακουμπήστε τα στον Τζόρνταν Μίκι αντί Λεσόρτ/Καμπά.
Κοίτα να δεις που ίσως πέσεις μεσα με Παπαπετρου, λέγεται πως η εφες του προσφέρει 2ετες με 1,5 εκατ τον καθε χρόνο (αρα 3 συνολικά) λεφτα που και να χουμε δεν υπάρχει λογους να δώσουμε στον συμπαθέστατο Ιωαννη. Έπεσες έξω ωστοσο με Νεντοβιτς ο οποίος όπως μαθαίνω κατα πασα πιθανότητα μένει, όπως κι ο Χεζονια με τον Μητογλου. Ξερω φυσικά ότι δεν έκανες πρόβλεψη αλλα μια πρόταση, οπότε δεν ειναι οτι έπεσες μεσα ή έξω παρολα αυτα μιας και έφτιαξες ροστερ χωρίς τον Παπι λεω να το χρησιμοποιήσω για να κάνω κάποιες αλλαγές και να προτείνω ένα αντίστοιχο δικό μου..
Προσωπικά μαρεσουν οι Γουολκαπ και Ντορσει παρολα αυτα ξερω πως ο ενας κλείνει στη μακαμπι κι ο αλλος στον ολυμπιακο (μαλλον) , οπότε τους ξεχνάμε. Ο Φερναντεζ μαρεσει, ίσως ωστοσο μαρεσει περισσότερο ο Νταριους Τομπσον που παιζει Ιταλία κι ειναι 2 χρόνια νεαρότερος (με καλύτερο κορμί επίσης). Για πίσω απτον Χεζονια θελουμε ελληνα ιδανικα, δηλαδή ειτε τον ΣαντΡος με διαβατήριο ειτε επιστροφή του βελτιωμενου πλέον Θανασοκουμπο. Θες και 2/3αρι με σουτ εκει εννοείται, καλος κι ο Μπουτειγ, εμενα με ιντριγκαρει κι ο φθηνότερος συμπατριώτης του ο Οκογιε που σουταρε καλα φετος και παιζει διαχρονικά τοπ αμυνα. Έχετε ιδέα για αλλον παιχτη στη θεση αυτή?
Στους ψηλους μου έχει κάτσει πολύ άσχημα η περίπτωση του Βοιτμαν (ακριβός το ξέρω, αλλά νομίζω είναι ταμάμ για εμας, μπορεί να παίξει τοσο με Μητο, όσο και με Παπατζον). Θα έκλεινα το ροστερ με αλλαγή του Ααρον Ουαιτ με τον συνονόματο Οκαρο που ειναι 3&D. Κρατάμε και Μποχωριδη, Μαντζουκα, αλλάζουμε Κασελακη με Κακλαμανακη για να βρίσκει χρόνο ο μικρός και κλείνουμε με εναν εκ των Διπλαδο ή Παπαδακη (τείνω προς Διπλαρο).
Williams Goss , Thompson
Nemenja , Bouteille , Bochoridis
Hezonja , SantRoss/Antetokounmpo
Mitoglou , White
Voigtmann , Papagiannis , Kaklamanakis
+Mantzoukas, Diplaros για Α1. Budget : 7 εκατ