Ναι απλά το καλοκαίρι αν έχουμε αποτύχει φέτος ούτε ο Αταμάν θα είναι διαθέσιμος για εμάςτουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 8:44 pmο σαρας ο ιτουδης δεν θα ειναι διαθεσημοι ουτε το καλοκαιρι παντως και ο ζελικο δεν ξερω αν θελει να ερθειmanos_89 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 8:39 pm
Δεν θα ήταν παράλογο αν υπήρχαν διαθέσιμοι προπονητές στην αγορά (Σάρας, Ιτούδης, Ζέλικο, κλπ). Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν δεν έχει πολύ νόημα να γίνει κάτι.
Ο μόνος λόγος να γινόταν αλλαγή θα ήταν για να μην χάσουμε/ξενερώσουμε όλη την ομάδα σε περίπτωση που χαθεί η χρονιά.
για φετος δεν υπαρχει περιπτωση αλλαγης δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι το συζητανε
για το καλοκαιρι βλεπουμε
Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η ομαδα ακομα ειναι μεσα στους στοχους της δεν μπορεις να διωξει προπονητη επειδη δεν παιζει καλα η παιζει καλα σε λιγα παιχνιδια
το καλοκαιρι αν κανει τα αυτονοητα δηλαδη να παει εστω φ4 και να παρει το πρωταθλημα η αν το χασει ας πουμε σε 5ο παιχνιδι στο σουτ νομιζω θα μεινει ακομα ενα χρονο
τωρα αν δεν παει καν φ4 και χασουμε στους τελικους οπως περυσι το βλεπω πολυ δυσκολο να τον κρατησει ο δγ
για την φετινη χρονια εγω ειμαι καθετα αντιθετος να φυγει
αν αποτυχει δεν πρεπει να υπαρχει κανενα what if Και κανενας ενδοιασμος
πρεπει να πιει ολο το ποτηρι της αποτυχιας ο ιδιος
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήρθα σαν καλοκαιρινή αστραπή:
Σάβ Ιουν 28, 2025 7:51 pm
"Αυτό καταθέτω ως ερώτηση. Έχει καταφέρει να βγάλει όλο το ποτένσιαλ του υλικού του; Νομίζω πως όχι, ακόμη και αν πήρε Ευρωλίγκα πέρσυ, θα παρατήρησες πως οι ομαδες μόλις προσαρμόστηκαν στον Ναν τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Επομένως, ο συλλογισμός μου καταλήγει στο ότι δεν θα ήθελα έναν προπονητή που βασίζεται στον αιφνιδιασμό των αντιπάλων. Θα μου πεις θεμιτό είναι, οκ, αλλά μακροπρόθεσμα; Εν μέρει, ναι, δέχομαι ότι πήρατε Ευρωλίγκα, αλλά αν ήμουν Παναθηναϊκός θα ήμουν ανασφαλής ως προς το κομμάτι του πάγκου και ποιος κάθεται σε αυτόν."
ΣΑΣ ΤΑ 'ΛΕΓΑ!
Σάβ Ιουν 28, 2025 7:51 pm
"Αυτό καταθέτω ως ερώτηση. Έχει καταφέρει να βγάλει όλο το ποτένσιαλ του υλικού του; Νομίζω πως όχι, ακόμη και αν πήρε Ευρωλίγκα πέρσυ, θα παρατήρησες πως οι ομαδες μόλις προσαρμόστηκαν στον Ναν τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Επομένως, ο συλλογισμός μου καταλήγει στο ότι δεν θα ήθελα έναν προπονητή που βασίζεται στον αιφνιδιασμό των αντιπάλων. Θα μου πεις θεμιτό είναι, οκ, αλλά μακροπρόθεσμα; Εν μέρει, ναι, δέχομαι ότι πήρατε Ευρωλίγκα, αλλά αν ήμουν Παναθηναϊκός θα ήμουν ανασφαλής ως προς το κομμάτι του πάγκου και ποιος κάθεται σε αυτόν."
ΣΑΣ ΤΑ 'ΛΕΓΑ!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά η αλήθεια είναι ότι τους παίκτες ως επι το πλείστον δε τους φέρνει αυτός. Εδώ όταν ήρθε ο Φαρίντ ούτε το όνομά του δεν ήξερε. Τον Σορτς απ'ότι φαίνεται μάλλον ήταν απόφαση της διοίκησης να έρθει, δεν εξηγήται αλλιώς το σαμποτάζ που του κάνει.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 11:44 pmΑν μπορούσα θα τον ρώταγα στη συνέντευξη τύπου το εξής: O Γιουρτσεβέν που κρατάς με νύχια και με δόντια στην ομάδα, κόουτς Αταμάν, έχει θέση στην ομάδα;
Τέλος πάντων, για να μη χάνουμε το δάσος, θα τον ρώταγα και ποιος έφερε τους παίχτες αυτούς, στην τελική.![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
για τον σορτς ειχε βγει σε συνεντευξη και ελεγε οτι ειναι ο καλυτερος γκαρντ της λιγκας,ο καλυτερος πικ εν ρολας και τετοια..και τον ειχε στοχο απο περσι τετοια εποχη..το ιδιο ειχε γινει και με τον λορεντζο..οποτε αυτοι οι 2 τουλαχιστον αποκλειεται να ειναι φορετοι.. Τωρα γιατι τον καλυτερο πικ εν ρολα τον εχει να παιζει οφ μπολ σουτερ δεν μπορει να το εξηγησει κανενας.
Άβυσσος το μυαλό του Αταμάν πραγματικά.
Επίσης αδυνατω να καταλάβω γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ αργά για αλλαγές και ρίχνει πετσέτα. Επίσης το να θεωρείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι στην ομάδα τους καλύτερα να παραιτηθείς όπως ο Ζοτς.
Γενικά η νοοτροπία του κοουτς μετά την πρώτη σεζόν με ανησυχεί και νομίζω ότι κλείνει ο κύκλος άδοξα.
Αν και γενικα είμαι αντίθετος με την αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν και πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, στη συγκεκριμένη περίπτωση η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη. Έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη από κάθε πλευρά ο προπονητής εκτός από το ΔΠΓ.
Αυτό που βλέπουμε ειδικά εδώ και δύο εβδομάδες ειναι αδιανόητα κακό με μηδαμινή βελτίωση.
Επίσης αδυνατω να καταλάβω γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ αργά για αλλαγές και ρίχνει πετσέτα. Επίσης το να θεωρείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι στην ομάδα τους καλύτερα να παραιτηθείς όπως ο Ζοτς.
Γενικά η νοοτροπία του κοουτς μετά την πρώτη σεζόν με ανησυχεί και νομίζω ότι κλείνει ο κύκλος άδοξα.
Αν και γενικα είμαι αντίθετος με την αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν και πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, στη συγκεκριμένη περίπτωση η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη. Έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη από κάθε πλευρά ο προπονητής εκτός από το ΔΠΓ.
Αυτό που βλέπουμε ειδικά εδώ και δύο εβδομάδες ειναι αδιανόητα κακό με μηδαμινή βελτίωση.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Αταμάν δε φεύγει, όσο και να φωνάζετε μερικοί. Ο προπονητής δικαιούται τουλάχιστον να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του, οτιδήποτε διαφορετικό μόνο ως αχαριστία μπορεί να εκληφθεί προς τον άνθρωπο που έφερε το 7ο. Θέλω να ελπίζω όμως ότι ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν είναι "πανηγυρτζής" και "οπαδός της νίκης", γιατί εδώ διαβάζουμε πράγματα που αναρωτιέται κανείς αν πρέπει να τα πάρουμε στα σοβαρά...t0ny3 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 19, 2026 1:04 amΆβυσσος το μυαλό του Αταμάν πραγματικά.
Ο Αταμάν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Αν τα χάσει όλα φέτος δεν θα το ολοκληρώσει. Και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει δηλαδή.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 19, 2026 2:23 amΟ Αταμάν δε φεύγει, όσο και να φωνάζετε μερικοί. Ο προπονητής δικαιούται τουλάχιστον να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του, οτιδήποτε διαφορετικό μόνο ως αχαριστία μπορεί να εκληφθεί προς τον άνθρωπο που έφερε το 7ο. Θέλω να ελπίζω όμως ότι ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν είναι "πανηγυρτζής" και "οπαδός της νίκης", γιατί εδώ διαβάζουμε πράγματα που αναρωτιέται κανείς αν πρέπει να τα πάρουμε στα σοβαρά...t0ny3 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 19, 2026 1:04 amΆβυσσος το μυαλό του Αταμάν πραγματικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να είσαι οπαδός της νίκης όταν έχεις πανάκριβα εισιτήρια, γήπεδο sold out σχεδόν πάντα, ομάδα αστέρων, final-4 στην έδρα σου, ε τότε έχεις και απαιτήσεις.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μόνο η νίκη, αλλά με ενδιαφέρει και το μπάσκετ που παίζει η ομάδα, που είναι άθλιο. Είναι κάπως αλληλένδετα αυτά βέβαια.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα εκτός από καλή εικόνα στο γήπεδο δε βγάζει και υγεία ως οργανισμός. Το όλο διαχειριστικό κομμάτι του Αταμάν με τις δηλώσεις κατά των παικτών του αλλά και τα ύπουλα παιχνίδια του ΔΠΓ μέσω του sdna για παίκτες που πίνουν ή που δεν τα δίνουν όλα και δεν προπονούνται καλά κτλ δε βοηθάει. Θα ερχόμουν να μην κερδίζει η ομάδα αλλά να υπάρχει ένα όμορφο αποτέλεσμα στο γήπεδο.
Θα μου πείτε ναι αυτός είναι ο Αταμάν αυτά κάνει και έκανε στο παρελθόν αλλά σε αυτή τη χρονική περίοδο η ομάδα δέχεται εξαιρετική πίεση από κάθε πλευρά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Έχει αποτύχει παταγωδώς για την ώρα ο Αταμάν χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ και να δηλώνει ανήμπορος να αλλάξει την κατάσταση.
Πέρυσι όταν κυνηγούσαμε τον Ταις δεν ήταν αργά για αλλαγές; Φενέρ και Μονακο όταν πήραν ψηλό στο Φλεβάρη μήνα ήταν αργα; Προφανώς και δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα η ενίσχυση καθώς η στελέχωση είναι εντελώς λάθος και δεν υπάρχει καν αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ.
Πάντως προπονητής που για 3 συνεχόμενες σεζόν αποτυγχάνει να βρει 4ο γκαρντ και ψηλό εκτός Λεσορ, γιατί φέτος ψάχναμε πρωτοκλασάτο βασικό όχι συμπληρωματικό καθώς κανένας δεν έχει φιταρει εκτός από Λεσορ, μόνο ανησυχία βγαζει.
Θα μου πείτε ναι αυτός είναι ο Αταμάν αυτά κάνει και έκανε στο παρελθόν αλλά σε αυτή τη χρονική περίοδο η ομάδα δέχεται εξαιρετική πίεση από κάθε πλευρά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Έχει αποτύχει παταγωδώς για την ώρα ο Αταμάν χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ και να δηλώνει ανήμπορος να αλλάξει την κατάσταση.
Πέρυσι όταν κυνηγούσαμε τον Ταις δεν ήταν αργά για αλλαγές; Φενέρ και Μονακο όταν πήραν ψηλό στο Φλεβάρη μήνα ήταν αργα; Προφανώς και δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα η ενίσχυση καθώς η στελέχωση είναι εντελώς λάθος και δεν υπάρχει καν αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ.
Πάντως προπονητής που για 3 συνεχόμενες σεζόν αποτυγχάνει να βρει 4ο γκαρντ και ψηλό εκτός Λεσορ, γιατί φέτος ψάχναμε πρωτοκλασάτο βασικό όχι συμπληρωματικό καθώς κανένας δεν έχει φιταρει εκτός από Λεσορ, μόνο ανησυχία βγαζει.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οταν ηρθε ο φαριντ δεν υπαρχε καποιος αλλος ,αντε και κανας αλλος αγνωστιδης απο γιουροκαπbrandon_roy έγραψε: ↑Δευ Ιαν 19, 2026 12:14 amΚαλά η αλήθεια είναι ότι τους παίκτες ως επι το πλείστον δε τους φέρνει αυτός. Εδώ όταν ήρθε ο Φαρίντ ούτε το όνομά του δεν ήξερε. Τον Σορτς απ'ότι φαίνεται μάλλον ήταν απόφαση της διοίκησης να έρθει, δεν εξηγήται αλλιώς το σαμποτάζ που του κάνει.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 11:44 pmΑν μπορούσα θα τον ρώταγα στη συνέντευξη τύπου το εξής: O Γιουρτσεβέν που κρατάς με νύχια και με δόντια στην ομάδα, κόουτς Αταμάν, έχει θέση στην ομάδα;
Τέλος πάντων, για να μη χάνουμε το δάσος, θα τον ρώταγα και ποιος έφερε τους παίχτες αυτούς, στην τελική.![]()
μπορει να μην τον ηξερε αλλα ειδε βιντεο απτον παιχτη και αυτος εδωσε το τελικο οκ
το αποκλειω να του φερουν παιχτη διχως να εχει το τελικο οκ
μπορει καποιος να μην του πολυαρεσει οπως ο παπαπετρου αλλα δεν ειναι οτι δεν τον θελει και καθολου
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μετα τον πρωτη χρονια ο μοναδικος παιχτης που επιασε ειναι ο οσμανt0ny3 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 19, 2026 3:54 amΑυτή τη στιγμή η ομάδα εκτός από καλή εικόνα στο γήπεδο δε βγάζει και υγεία ως οργανισμός. Το όλο διαχειριστικό κομμάτι του Αταμάν με τις δηλώσεις κατά των παικτών του αλλά και τα ύπουλα παιχνίδια του ΔΠΓ μέσω του sdna για παίκτες που πίνουν ή που δεν τα δίνουν όλα και δεν προπονούνται καλά κτλ δε βοηθάει. Θα ερχόμουν να μην κερδίζει η ομάδα αλλά να υπάρχει ένα όμορφο αποτέλεσμα στο γήπεδο.
ολοι οι υπολοιποι πηγαν απατοι
ουσιαστικα η κυρια ομαδα του 26 ειναι η ομαδα του 23 συν οσμαν
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν δεν παει φ4 και χασει 3-0 στους τελικους α1 εισαι υπερ να μεινει η να φυγει?BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 19, 2026 2:23 am
Ο Αταμάν δε φεύγει, όσο και να φωνάζετε μερικοί. Ο προπονητής δικαιούται τουλάχιστον να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του, οτιδήποτε διαφορετικό μόνο ως αχαριστία μπορεί να εκληφθεί προς τον άνθρωπο που έφερε το 7ο. Θέλω να ελπίζω όμως ότι ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν είναι "πανηγυρτζής" και "οπαδός της νίκης", γιατί εδώ διαβάζουμε πράγματα που αναρωτιέται κανείς αν πρέπει να τα πάρουμε στα σοβαρά...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο