2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 17, 2020 12:38 pm

Σύμφωνα με Λιθουανικά μέσα ενδιαφερόμαστε για Γκεντράιτις.
Θα μου άρεσε πάρα πολύ να είναι ο ένας από τα 2 2-3αρα που θα πάρουμε δηλαδή στο 2-3 να υπάρχει βασικό 2αρι, Παπαπέτρου, Χάρισον ή αντίστοιχος, Γκεντράιτις.
Δε νομίζω ότι θα γίνει έτσι γιατί με τον Γκεντράιτις να έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Άλμπα και να έχει κάνει τρομερή σεζόν με τόσα που θα δώσουμε για συμβόλαιο και buy out θα πάει αυτός για βασικό 2 αλλά κι αυτό υπό προϋποθέσεις δεν είναι κακό.

Το ερώτημα που γεννάται όμως ,αν έχουν βάση όσα λένε οι Λιθουανοί και έχουμε κάνει κίνηση, είναι ποιος κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό αφού δεν έχουμε προπονητή για τη νέα σεζόν. Εκτός κι αν έχουμε(Βόβορας)

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2020 12:44 pm

pan24 έγραψε:
Θα μου άρεσε πάρα πολύ να είναι ο ένας από τα 2 2-3αρα που θα πάρουμε δηλαδή στο 2-3 να υπάρχει βασικό 2αρι, Παπαπέτρου, Χάρισον ή αντίστοιχος, Γκεντράιτις.
Δε νομίζω ότι θα γίνει έτσι γιατί με τον Γκεντράιτις να έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Άλμπα και να έχει κάνει τρομερή σεζόν με τόσα που θα δώσουμε για συμβόλαιο και buy out θα πάει αυτός για βασικό 2 αλλά κι αυτό υπό προϋποθέσεις δεν είναι κακό.

Το ερώτημα που γεννάται όμως ,αν έχουν βάση όσα λένε οι Λιθουανοί και έχουμε κάνει κίνηση, είναι ποιος κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό αφού δεν έχουμε προπονητή για τη νέα σεζόν. Εκτός κι αν έχουμε(Βόβορας)
Εύλογοι οι προβληματισμοί σου, από την άλλη τον Γκεντράιτις τον κλείνεις. Κολλάει ως κίνηση πάντως με την περιρρέουσα φήμη περί φυγής Νικ. Μιλάμε για ποσό χαλαρά γύρω στα 2.5 για 2 χρόνια μαζί με τη ρήτρα (ένα 500ρι την κοβω). Κάτι παραπάνω απ' όσα θα έπαιρνε ο Καλάθης για του χρόνου δηλαδή. Αν βάλεις και το περίπου 1Μ που θα πάρει από την ΤΣΣΚΑ ή την όποια ομάδα μπορεί να του δώσει, έχει λογική.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Απρ 17, 2020 2:32 pm

pan24 έγραψε:

οσο και να μου αρεσει ο λιθουανος, δεν τον θελω. βασικο 3αρι εχω τον παπαπετρου και επισης ειτε μεινει ο φριντετ ειτε οχι, αλλο ενα μεγαλο συμβολαιο το θελουμε για το βασικο μας 2αρι.

δεν μου λεει κατι να παμε παλι να χαλασουμε ενα σκασμο λεφτα σε αυτην την θεση και να γεμισουμε 2-3αρια και να μεινουμε στους ψηλους με παπαγιαννη-ογκαστ. αλλη μια χαμενη χρονια θα ειναι.

αν λαβουμε υποψιν την μειωση των μπατζετ τοτε δεν πρεπει να σπαταλαμε χρημα σε θεσεις που μπορουμε να βρουμε παικτες να κανουν την δουλεια και με λιγα χρηματα.

προτιμω να παρουμε εναν παικταρα 5αρι και εναν ακομα καλο γκαρντ, παρα να το δωσουμε το συμβολαιο στον γκιεντραιτις και να μεινουμε με κανα κοντο στυλ λεκα συν παπατζον-ζαχαρια στους ψηλους και μετα να λεμε νικ φταις παλι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3996
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Απρ 17, 2020 6:08 pm

Αν του χρόνου ο Παναθηναϊκός δεν έχει στην ομάδα και με χρόνο συμμετοχής τον Καλαϊτζάκη θα έχει κάνει πάλι ένα ακόμη λάθος με Έλληνα παίκτη. Θεωρώ πως με Βόβορα και πιθανή τη φυγή του Καλάθη, αυτό θα πραγματοποηθεί. Αν δεν παίξει φέτος αυτό το παιδί, τότε πότε;

Όσο για τον Gedraitis το παιδί είναι δουλευταράς και βελτιώνεται κάθε χρόνο. Θεωρητικά μπορεί να σταθεί και δίπλα στον Παπαπέτρου, επειδή ξέρει καλύτερο μπάσκετ μπορει να κατέβει στο 2, αλλά νομίζω πως θα "καεί" αν παίζει δεκάλεπτα σαν αλλαγή.

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2020 7:32 pm

Παίδες, ο Γκεντράιτις είναι καλύτερος από τον Παπαπέτρου, άσε που πάει στο 2, άνετα. Τον κλείνετε χθες.
Το θέμα είναι ότι δεν είστε μόνοι, μιας κι η Άλμπα έβγαλε πωλητήριο καθώς φαίνεται.

Ακούγεται και του Τζεκιρί στην Ισπανία, για σας. Έντονη κινητικότητα και πολύ σοβαρές αλλαγές βλέπω.

ilpostino

nba
Reactions: 8
Αγαπημένος παίκτης: Mήτσος-Σπαν
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Απρ 17, 2020 7:37 pm

ssoulliss έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 6:08 pm
Αν του χρόνου ο Παναθηναϊκός δεν έχει στην ομάδα και με χρόνο συμμετοχής τον Καλαϊτζάκη θα έχει κάνει πάλι ένα ακόμη λάθος με Έλληνα παίκτη. Θεωρώ πως με Βόβορα και πιθανή τη φυγή του Καλάθη, αυτό θα πραγματοποηθεί. Αν δεν παίξει φέτος αυτό το παιδί, τότε πότε;
γιατί είσαι τόσο σίγουρος για τον καλαιτζάκη;

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Απρ 17, 2020 8:46 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 7:32 pm
Παίδες, ο Γκεντράιτις είναι καλύτερος από τον Παπαπέτρου, άσε που πάει στο 2, άνετα. Τον κλείνετε χθες.
Το θέμα είναι ότι δεν είστε μόνοι, μιας κι η Άλμπα έβγαλε πωλητήριο καθώς φαίνεται.

Ακούγεται και του Τζεκιρί στην Ισπανία, για σας. Έντονη κινητικότητα και πολύ σοβαρές αλλαγές βλέπω.
το ξερουμε οτι ειναι παικταρας. αλλα αξιζει μια ομαδα να δωσει κοντα 1,5 μυριο για εναν παικτη που ηδη εχουμε καποιον βασικο στη θεση του?

εγω λεω οχι. καλυτερα να τα δωσουμε για βασικο ψηλο και για 2 καλα γκαρντ(1 αν μεινει ο φριντετ) που θα κανουν και την διαφορα και για αυτες τις θεσεις (μπακ απ 3 και 2-3αρι) παιρνουμε παικτες που με λιγα λεφτα θα αποδωσουν, να φτιαξουμε δηλαδη εμεις τους δικους μας γκιεντραιτις με λιγα λεφτα.

ας πουμε καλυτερα να δωσουμε 500 χιλ στον ααρον χαρισον, μαζι με 2 πολυ καλα γκαρντ και βασικο ψηλο, παρα να δωσουμε 1,5 κοντα γκιεντραιτις και ενα καλο γκαρντ και ενα μετριο ψηλο.

αν ηταν ελευθερος ναι θα τον επαιρνα!

0
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2020 9:58 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 8:46 pm

το ξερουμε οτι ειναι παικταρας. αλλα αξιζει μια ομαδα να δωσει κοντα 1,5 μυριο για εναν παικτη που ηδη εχουμε καποιον βασικο στη θεση του?

εγω λεω οχι. καλυτερα να τα δωσουμε για βασικο ψηλο και για 2 καλα γκαρντ(1 αν μεινει ο φριντετ) που θα κανουν και την διαφορα και για αυτες τις θεσεις (μπακ απ 3 και 2-3αρι) παιρνουμε παικτες που με λιγα λεφτα θα αποδωσουν, να φτιαξουμε δηλαδη εμεις τους δικους μας γκιεντραιτις με λιγα λεφτα.

ας πουμε καλυτερα να δωσουμε 500 χιλ στον ααρον χαρισον, μαζι με 2 πολυ καλα γκαρντ και βασικο ψηλο, παρα να δωσουμε 1,5 κοντα γκιεντραιτις και ενα καλο γκαρντ και ενα μετριο ψηλο.

Για να έχετε μπει σε διαδικασία προσέγγισης τόσο ακριβού παίκτη που έχει μάλιστα συμβόλαιο και για τον οποίο μπαίνουν/μπήκαν ήδη κι άλλες ομάδες, σημαίνει ότι έχετε χρήμα. ;)
Το ίδιο ισχύει και για Τζεκιρί. Άρα άπο κάπου θα το γλιτώσετε.
Ιδίως στην περιφέρεια παίζει να έχετε το πολύ έναν από την τετράδα με την οποία ξεκινήσατε φέτος τη σεζόν. Νικ, Φριντέτ, Ράις, Παππάς.
* Ο Γκιεντράτις είναι κάθε χρόνο και καλύτερος. Έχει τις προδιαγραφές για ακόμα καλύτερα και δεν είναι μόνο σουτέρ.

ilpostino

nba

Παρ Απρ 17, 2020 10:04 pm

[/quote]

[/quote]

από πού προκύπτει το 1,5 μύριο;

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion

Παρ Απρ 17, 2020 10:39 pm

ilpostino έγραψε:
Αν με "διαβάζεις" έτσι, τότε λάθος μου. Ανήσυχος είμαι περίσσοτερο, διότι ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με μέτρια εώς κακή αξιοποίηση των ταλαντούχων Ελλήνων παικτών.

Ακόμη και ο Καλάθης σαν νέος δεν στέριωσε και έφυγε να αναζητήσει την τύχη του στη Ρωσία. Οι Παππάς και Γιάνκοβιτς ακολούθησαν, ο Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος, ο Λούντζης, ο Παπαγιάννης και τελικά αυτός που ψιλοδείχνει κάτι είναι ο Μήτογλου ώντας ο λιγότερο ταλαντούχος από όλους τους παραπάνω. Δεν φταίει σε όλες τις περιπτώσεις ο σύλλογος έχουν ευθύνη και οι παίκτες. Άλλοι ήταν λιγότερο ταλαντούχοι από ότι έδιχναν, αλλοι είχαν ατυχίες, αλλοι ήταν τεμπέληδες κανείς από όλους αυτούς δεν φτούρησε να στο πω απλά.

Μακάρι ο Καλαϊτζάκης να πιάσει και να παίξει. Ευκαιρία είναι, φέτος πήρε χρόνο, έπαιξε, ας μέινει σαν πέμπτος στην περιφέρεια. Να δείξει τι ψάρια πιάνει. Στην τελική 21 είναι, αν όχι τώρα τότε πότε;

Υ.Γ. Και παλιότερα ο Παναθηναϊκός λάνσαρε κάποιους wannabe θαυματουργούς πιτσιρικάδες(Διαμαντάκος, Ζούμπος, Ταταρούνης κλπ) και επίσης τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Βέβαια εκείνοι ήταν και ψιλοχοντρομέτριοι σαν παίκτες, αλλά η γενική αίσθηση είναι πως ο Παναθηναϊκός έμαθε να δουλεύει με έτοιμους παίκτες, μόνο. :smile:

0
ilpostino

nba

Σάβ Απρ 18, 2020 12:11 am

ssoulliss έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2020 10:39 pm
ilpostino έγραψε:
Αν με "διαβάζεις" έτσι, τότε λάθος μου. Ανήσυχος είμαι περίσσοτερο, διότι ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με μέτρια εώς κακή αξιοποίηση των ταλαντούχων Ελλήνων παικτών.

Ακόμη και ο Καλάθης σαν νέος δεν στέριωσε και έφυγε να αναζητήσει την τύχη του στη Ρωσία. Οι Παππάς και Γιάνκοβιτς ακολούθησαν, ο Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος, ο Λούντζης, ο Παπαγιάννης και τελικά αυτός που ψιλοδείχνει κάτι είναι ο Μήτογλου ώντας ο λιγότερο ταλαντούχος από όλους τους παραπάνω. Δεν φταίει σε όλες τις περιπτώσεις ο σύλλογος έχουν ευθύνη και οι παίκτες. Άλλοι ήταν λιγότερο ταλαντούχοι από ότι έδιχναν, αλλοι είχαν ατυχίες, αλλοι ήταν τεμπέληδες κανείς από όλους αυτούς δεν φτούρησε να στο πω απλά.

Μακάρι ο Καλαϊτζάκης να πιάσει και να παίξει. Ευκαιρία είναι, φέτος πήρε χρόνο, έπαιξε, ας μέινει σαν πέμπτος στην περιφέρεια. Να δείξει τι ψάρια πιάνει. Στην τελική 21 είναι, αν όχι τώρα τότε πότε;

Υ.Γ. Και παλιότερα ο Παναθηναϊκός λάνσαρε κάποιους wannabe θαυματουργούς πιτσιρικάδες(Διαμαντάκος, Ζούμπος, Ταταρούνης κλπ) και επίσης τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Βέβαια εκείνοι ήταν και ψιλοχοντρομέτριοι σαν παίκτες, αλλά η γενική αίσθηση είναι πως ο Παναθηναϊκός έμαθε να δουλεύει με έτοιμους παίκτες, μόνο. :smile:
θα σου απαντήσω κυρίως στο "αν όχι τώρα τότε πότε",

η απάντηση η δική μου είναι "όποτε και αν είναι έτοιμος" και αυτό θα το κρίνει ο προπονητής.ίσως και το "ποτέ" να είναι ένα πιθανό σενάριο.

ξέρεις, βαρέθηκα με τους πιτσιρικάδες που ντε και καλά θα πρέπει να παίξουν ενώ αυτοί την ίδια στιγμή δεν κάνουν το οακα δεύτερο σπίτι τους.το είδαμε με πολλούς!

το ότι πήρε χρόνο στη λιθουανία δε μου λέει κάτι.δεν έχω εικόνα για να ξέρω αν βελτιώθηκε.το σίγουρο είναι ότι πριν φύγει δεν ήταν σε θέση να παίξει, ούτε κατά διάνοια βασικά!το ότι είναι 21 μάλιστα θα πρέπει να ανησυχεί τον ίδιον και όχι την ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion

Σάβ Απρ 18, 2020 12:39 am

ilpostino έγραψε:

η απάντηση η δική μου είναι "όποτε και αν είναι έτοιμος" και αυτό θα το κρίνει ο προπονητής.ίσως και το "ποτέ" να είναι ένα πιθανό σενάριο.

ξέρεις, βαρέθηκα με τους πιτσιρικάδες που ντε και καλά θα πρέπει να παίξουν ενώ αυτοί την ίδια στιγμή δεν κάνουν το οακα δεύτερο σπίτι τους.το είδαμε με πολλούς!

το ότι πήρε χρόνο στη λιθουανία δε μου λέει κάτι.δεν έχω εικόνα για να ξέρω αν βελτιώθηκε.το σίγουρο είναι ότι πριν φύγει δεν ήταν σε θέση να παίξει, ούτε κατά διάνοια βασικά!το ότι είναι 21 μάλιστα θα πρέπει να ανησυχεί τον ίδιον και όχι την ομάδα.
Φυσικά και θα πρέπει να το κρίνει ο προπονητής. Αρκεί να μην απολυθεί στην πρώτη στραβή ή να μην είναι φευγάτος. Διότι τότε είναι αρκετά πιθανό να μην ασχοληθεί καθόλου μαζί του.

Σαν πέμπτος κοντός, δηλαδή σαν δέκατος-ενδέκατος παίκτης στο ρόστερ δε νομίζω να σε χάλαγε. Εικόνα από τη Λιθουανία δεν έχω ούτε εγω, ξέρω όμως ότι πρώτον έχει καλά στοιχεία και δεύτερον φέτος έπαιξε πολύ. Το ότι έχεις βαρεθεί με τους πιτσιρικάδες και την προσμονή, δε φταίνε απαραίτητα μόνο αυτοί γιατί π.χ. δεν προπονούνται πολύ. Έχει ευθύνη και η ομαδα. :smile:

0
ilpostino

nba

Σάβ Απρ 18, 2020 1:48 am

ssoulliss έγραψε:
Σάβ Απρ 18, 2020 12:39 am
ilpostino έγραψε:

Φυσικά και θα πρέπει να το κρίνει ο προπονητής. Αρκεί να μην απολυθεί στην πρώτη στραβή ή να μην είναι φευγάτος. Διότι τότε είναι αρκετά πιθανό να μην ασχοληθεί καθόλου μαζί του.

Σαν πέμπτος κοντός, δηλαδή σαν δέκατος-ενδέκατος παίκτης στο ρόστερ δε νομίζω να σε χάλαγε. Εικόνα από τη Λιθουανία δεν έχω ούτε εγω, ξέρω όμως ότι πρώτον έχει καλά στοιχεία και δεύτερον φέτος έπαιξε πολύ. Το ότι έχεις βαρεθεί με τους πιτσιρικάδες και την προσμονή, δε φταίνε απαραίτητα μόνο αυτοί γιατί π.χ. δεν προπονούνται πολύ. Έχει ευθύνη και η ομαδα. :smile:
Η ομαδα εδωσε ευκαιριες κ ελαχιστοι τις αρπαξαν.αφησαμε να φυγει ολοκληρος μασιουλις για να βρουν χωρους ο βλαντο κ ο χαραλαμποπουλος,τι συζητάμε αληθεια....

Οσο για το ρολο που αναφερεις,ολα σχετικα ειναι.ο 12ος παικτης μπορει να μπει μεσα και να σου χασει το παιχνιδι αν δεν αξιζει ουτε αυτα τα 3-4 λεπτα που θες να του δωσεις.θυμαμαι να χανουμε διαφορα ασφαλειας απο την εφες στο οακα επειδη μπηκε ο μποχωριδης και δε μπορουσε να περασει το κεντρο ντριπλαροντας.....

Φιλε μου,εδω ειναι παναθηναικος και ολοι κρινονται καθε μερα. Κανενας προπονητης δε θα κατσει ν ασχοληθει με τον πιτσιρικα αλλα θα κοιταξει να φτιαξει την ομαδα και στο μεσοδιαστημα να παιρνει αποτελεσματα.ο παικτης και μονο που περναει την πορτα του οακα εχει παρει ηδη την ευκαιρια του και με τη δουλεια που θα ριξει θα αποδειξει αν την αξιζε η οχι.

Με χαλαει λοιπον αν ο καλαιτζακης γυρισει στην ομαδα επειδη ντε και καλα πρεπει να παιξει αν δεν ειναι ηδη βελτιωμενος και θα με χαλασει πιο πολυ αν μετα απο ενα χρονο ο παικτης δε δειξει περαιτέρω εξελιξη.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Απρ 18, 2020 3:11 am

Επιθετικά είναι παιχτούρα ο Γκέντρας αλλά στην άμυνα "κλέβει". Το ερώτημά μου δεν είναι ποιος τον υπογράφει (επειδή είναι δοκιμασμένος παίκτης είναι μικρό το ρίσκο και η απάντηση είναι ΔΓ άντε να πήρε κανά τηλέφωνο και το Βόβορα), αλλά... ξέρουν πού θα καταλήξει ο Φριντέτ; Έχει λυθεί αυτό και δεν το ξέρουμε; Αν δεν έχει λυθεί πήραμε παίκτη που παίζει στο 2-3, έχει περίπου τις ίδιες αδυναμίες και το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Με δεδομένο ότι ξένο θα πάρουμε στο 4 ή θα υπάρχει ο Τόμας, στο 3 λογικά θα είναι ο Πάπ ο οποίος βούλωσε πολλά στόματα (και το δικό μου, που τον έλεγα κατάρτι). Για 15λεπτα δε νομίζω να τον πήραμε τον Γκέντρας. Εκτός κι αν είναι παπάτζα μάνατζερ, πολύ πιθανό.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Απρ 18, 2020 8:16 am

Το ότι στοχεύουμε σε Γκιεντραιτις και Τζεκιρι (ανεξαρτητα αν τους πάρουμε) είναι κάτι θετικό, σημαίνει πως κάποιος έχει διαπιστώσει ανάγκες και ψάχνει να τις καλύψει με συγκεκριμένους παίκτες που έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κατι που μέχρι τώρα λείπει στον Παναθηναϊκό.

Το αρνητικό είναι πως αυτός φαίνεται να είναι ο Βοβορας και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, δεν λεω ότι δεν μπορεί να γινει καλος προπονητης η ότι δεν θα άξιζε μια ευκαιρία, λεω πως αυτή την στιγμή μετά από μια συνεχής φθίνουσα πορεία ο σύλλογος έχει ανάγκη από μια σταθερά.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”