Πραγματικα τι ματι ειχε αυτος που το εγραψε αυτο και μαλιστα επεμενε οτι ο τυπος λουφαρει στην αμυνα εντελως!
Για πειτε μου τωρα ειναι καλος αμυντικος ο Γκραντ? Ειναι καλος παικτης τελικα?
Κατι που εχω να πω για την φετινη ομαδα, οταν δεν παιζει ο Γκραντ και ο Μητογλου μεσα μαζι, η ομαδα εχει τεραστιο θεμα δυστυχως. Και φυσικα στους κοντους εχουμε πολλους να βαλουμε ακομα και Π.Καλαιτζακη. Αλλα στους ψηλους ειναι δυσκολο. Ο Κωστας δεν μπορει να παιξει στο 4 και τον Μαντζουκα δεν τον πολυβαζει, ισως επειδη δεν θελει να ρισκαρει καθολου να παρουν διαφορα οι αντιπαλοι και δεν τον θεωρει ετοιμο ακομα.
Εγω θεωρω οτι ο Μανζουκας 10 λεπτακια πρεπει να παιζει γιατι θα κλαταρει ο Μητο και αν τραυματιστει ο Μητο ή ο Γκραντ δυσκολα θα κανουμε ακομα και νικη! Ναι τοσο μεγαλο ειναι το impact τους και στην αμυνα και στην επιθεση. Ειδικα αμυνα και ριμπαουντ και ενεργεια-ξυλο, δεν εχουμε κανεναν αλλο παικτη σε αυτον τον τομεα, και στην ευρωλιγκα ειναι το Α και το Ω αυτο.
Για αυτο και γω δεν ηθελα τον Ναν (που ειναι παικταρας) γιατι και εκαψε τον Γκαι, αλλα και γιατι ηθελα εναν παικτη με στοιχεια Μητο-Γκραντ (αθλητικοτητα, ενεργεια, αμυνα, hustle, τριποντο) στο 3 (καθαρο φτερο δηλαδη). Εναν στυλ Σατο ή Ναναλυ ας πουμε, ωστε να μην πρεπει 35 λεπτα σε καθε αγωνα να ειναι μαζι Μητο-Γκραντ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα ανεβαινει και το ακομα πιο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να κανουμε αλλη μεταγραφη. Εξαλλου και ο ιδιος ο Αταμαν, παιζει με 8 παικτες για να δεσουν μεταξυ τους και ηδη προσπαθει να εντάξει τον Ναν. Αν φερουμε και αλλον δεν εχει νοημα θα χασουμε την χημεια που αναπτυξαμε απο Σεφ και μετα. Θετικο οτι βρισκουμε και τον Πολωνο πλεον στο ροτεισον αφου θεωρω οτι τα 10λεπτακια του τα εχει κερδισει ηδη.