2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οταν λειπουν τα λεφτα και δεν το σωζουν ουτε τα brand names .....ουτε τα savoir vivre.... ουτε οι Εuroleague Legends....Φτωχολογια για σενα καθε μου τραγουδι.....https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... it/4186815
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, δεν είναι ότι δεν είχαμε να τον πληρώσουμε, απλά φέρνει ο Πρίφτης 4 άτομα σταφ απ' ό,τι γράφεται, δηλαδή όλη την ελληνική παροικία του Καζάν.manj13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 24, 2021 6:29 pmΟταν λειπουν τα λεφτα και δεν το σωζουν ουτε τα brand names .....ουτε τα savoir vivre.... ουτε οι Εuroleague Legends....Φτωχολογια για σενα καθε μου τραγουδι.....https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... it/4186815
0
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φιλε μου ειχε ΕΙΚΟΣΙΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ στον Παναθηναικο...Και δεν τον κουνησε κανεις....Για βαλε για ποιους κοουτς μιλαμε.....Αν τον ξηλωσε ο...Πριφτηςyorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 24, 2021 7:05 pmΚαλά, δεν είναι ότι δεν είχαμε να τον πληρώσουμε, απλά φέρνει ο Πρίφτης 4 άτομα σταφ απ' ό,τι γράφεται, δηλαδή όλη την ελληνική παροικία του Καζάν.manj13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 24, 2021 6:29 pmΟταν λειπουν τα λεφτα και δεν το σωζουν ουτε τα brand names .....ουτε τα savoir vivre.... ουτε οι Εuroleague Legends....Φτωχολογια για σενα καθε μου τραγουδι.....https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... it/4186815

0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μετα την διαφαινόμενη προσληψη του Πριφτη ως νεου μας προπονητη, ας πουμε και παικτες που θα ταιριαζαν στην ομαδα αλλα και στο αγωνιστικο προφιλ του. Θεωρω οτι θα θελει να παρει Οκαρο Ουαιτ σε εμας και πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλη λυση!
ενω για 2ο ασσο αν δεν βγαινουν τα κουκια ισως κοιταζε και τον Will Cummings, που τον ειχε στον Αρη, ενω στην κουμπαν εκανε 2 πολυ καλες χρονιες και τον ξερει. Θεωρω οτι και ο Γκραντ θα ταιριαζε παρα πολυ στο στυλ του Πριφτη για 2ος ασσος, ενω ηδη ο σαντρος ειναι παικτης που ταιριαζει στο στυλ Πριφτη.
Ελπιζω να στησουν ολοι μαζι το πλανο και να εχουμε υπομονη, να τον αφησουμε να κανει την δουλεια του και να τον κρινουμε σε 2 χρονια. Ειμαι σιγουρος οτι απο αυτον θα δουμε μια ομαδα πολυ σκληρη, πολυ αθλητικη και με πολυ ενεργεια. Οι παικτες θα ειναι πολυ καλοι σε τριποντο και 1vs1. Μην περιμενουμε αυτοματισμους και τετοια πραγματα.
Ειμαι αισιοδοξος οτι θα παμε καλα σε σχεση με το μπατζετ που θα εχουμε, αν τον αφησουμε να διαλεξει παικτες αυτος και τον αφησουμε να δουλεψει.
ενω για 2ο ασσο αν δεν βγαινουν τα κουκια ισως κοιταζε και τον Will Cummings, που τον ειχε στον Αρη, ενω στην κουμπαν εκανε 2 πολυ καλες χρονιες και τον ξερει. Θεωρω οτι και ο Γκραντ θα ταιριαζε παρα πολυ στο στυλ του Πριφτη για 2ος ασσος, ενω ηδη ο σαντρος ειναι παικτης που ταιριαζει στο στυλ Πριφτη.
Ελπιζω να στησουν ολοι μαζι το πλανο και να εχουμε υπομονη, να τον αφησουμε να κανει την δουλεια του και να τον κρινουμε σε 2 χρονια. Ειμαι σιγουρος οτι απο αυτον θα δουμε μια ομαδα πολυ σκληρη, πολυ αθλητικη και με πολυ ενεργεια. Οι παικτες θα ειναι πολυ καλοι σε τριποντο και 1vs1. Μην περιμενουμε αυτοματισμους και τετοια πραγματα.
Ειμαι αισιοδοξος οτι θα παμε καλα σε σχεση με το μπατζετ που θα εχουμε, αν τον αφησουμε να διαλεξει παικτες αυτος και τον αφησουμε να δουλεψει.
1
1

-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- τουλουμπα
- Reactions: 5026
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εβαλε βετο ο πριφτης οτι θελει τον δικο του αλλιως δεν ερχεται στην ομαδα

0
- pan24
- Reactions: 2665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάπου γράφτηκε Okaro White για 4.
Τον είχε ο Πρίφτης στην Ούνιξ και σίγουρα θα παίξει σαν όνομα αν για βασικό 4αρι πάμε μέχρι τα 500 μαξ.
Θα τον ήθελα για δεύτερο πέρσι αντί του άλλου Ουάιτ, τώρα για βασικό με τίποτα.
10 πόντοι, 5,5 ριμπάουντ με 32% τρίποντο στο Eurocup.
Ο Nunnaly πάλι δεν μου κολλάει εκτός αν δεν κρατήσουμε Nedovic(απίθανο) ή φύγουν και Hezonja και Παπαπέτρου.
Διαφορετικά και με δεδομένη την παραμονή του Κουβανού το 2-3 είναι οι μόνες θέσεις που δεν θέλουμε παίκτη
Τον είχε ο Πρίφτης στην Ούνιξ και σίγουρα θα παίξει σαν όνομα αν για βασικό 4αρι πάμε μέχρι τα 500 μαξ.
Θα τον ήθελα για δεύτερο πέρσι αντί του άλλου Ουάιτ, τώρα για βασικό με τίποτα.
10 πόντοι, 5,5 ριμπάουντ με 32% τρίποντο στο Eurocup.
Ο Nunnaly πάλι δεν μου κολλάει εκτός αν δεν κρατήσουμε Nedovic(απίθανο) ή φύγουν και Hezonja και Παπαπέτρου.
Διαφορετικά και με δεδομένη την παραμονή του Κουβανού το 2-3 είναι οι μόνες θέσεις που δεν θέλουμε παίκτη
0
- Gino_Bill
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα με την ίδια λογική και τον Παναγιωταρά το 2015 ή κάπου εκεί όταν έφυγε, τον ξήλωσε ο Ιβάνοβιτς/Τζόρτζεβιτς/Πεδουλάκης/ποιον στο καλό είχαμε-δεν θυμάμαι με τόσους που έχουμε αλλάξει?
1
1

- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειδικα ο Παναγιωταρας ηταν "εγκλημα" που εφυγε....Αν ειχα να διαλεξω θα ελεγα Τζορτζεβιτς...αλλα νομιζω οτι ειχε καποια προταση που ηταν και με προοπτικες για το μελλον και καπως ηταν συναινετικος ο χωρισμος....Σε καθε περιπτωση η ομαδα ηταν τοσα χρονια ανταγωνιστικη ΚΑΙ για το γεγονος οτι ειχε ιατρικο επιτελειο που φυσαγε...Τωρα....
0
- Gino_Bill
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε ναι, μια χαρά παιδί και πολύ καλός επαγγελματίας, μου χει φτιάξει και το γόνατο. Απλά δεν νομίζω πως ξηλώθηκε από προπονητή, αλλά ήταν λόγοι προσωπικοί/οικονομικοί/οικογενειακοί γουατέβερ. Και προφανώς οι αφανείς ήρωες είναι επίσης σημαντικοί σε μια ομάδα, στον Παναθηναικό μάλιστα, το γεγονός πως τους ξέραμε όλους με τα ονόματά τους, δείχνει κάτι παραπάνω.manj13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 25, 2021 8:44 pmΕιδικα ο Παναγιωταρας ηταν "εγκλημα" που εφυγε....Αν ειχα να διαλεξω θα ελεγα Τζορτζεβιτς...αλλα νομιζω οτι ειχε καποια προταση που ηταν και με προοπτικες για το μελλον και καπως ηταν συναινετικος ο χωρισμος....Σε καθε περιπτωση η ομαδα ηταν τοσα χρονια ανταγωνιστικη ΚΑΙ για το γεγονος οτι ειχε ιατρικο επιτελειο που φυσαγε...Τωρα....
Τέλος πάντων, είμαστε οφφ-τόπικ. Κανέναν παίκτη θα πάρουμε, τι θα γίνει?
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1