Δεν τον έχω δει πολύ, αλλά από τα γκαρντ που παίζουν από γιούροκαπ έχω την αίσθηση πως είναι ο πιο δημιουργός από όλους. Με διαφορά. Στην άμυνα μάλλον θα έχει θεματάκια (ίσως και θεματάρες σε 1 ον 1 πχ αλλά θα φανεί), αλλά από την άλλη θα βάλει πίεση στην μπάλα και θα τρέξει καλά το γήπεδο μετά από κλέψιμο. Χωρίς τερματοφύλακα στο 5 πάντως θα φανεί το πρόβλημα.irving έγραψε: ↑Τρί Ιουν 29, 2021 1:33 pmτον εχει δει κανεις τον παιχτη?
γενικα ειμαι υπερ της αποκτησης καποιου παιχτη σε καλη ηλικια απο το γιουροκαπ. το προτιμω απο καποιον παλαιμαχο που εχει παιξει γιουρολιγκ/nba χωρις κινητρο. ωστοσο, βλεποντας βιντεο στο youtubeβλεπω οτι δεν εχει ουτε μεγεθος ουτε τρελο σουτ, κατι που με προβληματιζει, διοτι κατι απο αυτα θα μας λειπει, αυτο που δεν θα εχει ο αλλος ασσος δηλαδη.
βεβαια ο τυπος φαινεται πολυ δυνατος και με καλο εκτοπισμα για το υψος του. ολα αυτα απο βιντεακια στο youtubeκουβεντα να γινεται δηλαδη. οποιος τον εχει δει ας πει 2 πραγματα για την αμυνα, τη δημιουργια και οτι αλλο εχει δει.
γενικα παντως, αμα δεν ειναι τρυπα στην αμυνα, και αποδειχθει πιο μαικ τζειμς παρα λεκαβιτσιους, και τον θελει ο προπονητης, απο μενα ειναι ναι. εξαλλου, μονο με καλη αμυνα θα παμε καλα εφοσον δεν παιζουν λεφτα.
Νομίζω πως αξίζει το ρίσκο η πολύ καλή δημιουργία του. Επίσης δε νομίζω πως έχει τόοοοόσο κακό σουτ, μου φαίνεται καλή η τεχνική του πχ (οι επιλογές του στα σουτ ήταν ένα θέμα που όμως στο δικό σας πλαίσιο ίσως να μην φανεί), αν και σίγουρα στο σποτ σουτ θέλει μια βελτίωση. Μπαίνει και μέσα αρκετά. Βέβαια σε αυτό το κομμάτι είναι ερωτηματικό αν θα τα καταφέρει άμεσα στην Ευρωλίγκα αλλά γενικά υπάρχει στο παιχνίδι του και μετά τις πρώτες σπαλιάρες ίσως να το βρει.
Είναι αβέβαιο αν θα ανταπεξέλθει την 1η του χρονιά, αναλόγως τι θα άκουγα για τον χαρακτήρα του θα έκρινα και τελικά αν κάνει. Οι δυνατότητες νομίζω πως είναι εκεί και κυρίως η ικανότητα του να βάλει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι σας είναι απαραίτητη.