2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2549
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Wolters πάντως δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον Wolters της Zalgiris. Πρόπερσι στην Μακάμπι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ και πέρσι στην Ούνιξ έχασε κάποια παιχνίδια για τον ίδιο λόγο. Που και στην Ρωσία κιόλας δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση του. Έχει σχετικά χαμηλό κασέ λογικά, αλλά θα ήταν μεγάλο ρίσκο για τον ΠΑΟ να πάει με τον Wolters βασικό point guard. Μόνο για αντί-Bray σε περίπτωση που φύγει θα τον έβλεπα σε εσάς, με τον βασικό άσσο να είναι ένα combo guard ώστε να παίζουν και μαζί κάποια λέπτα.
0
με τους περυδες κ τους μπρειδες θα κατεβουμε μαλιστα!μακαρι να κανουμε μια φορα λαθος κ να πετυχει η ομαδα αλλα δε βλεπω φως!ηρθε δηλ ο πριφτης που εχει ματι στους ξενους κ φερνει περυ στα 29 1.83 κ κρατα κ μπρει αμυντικος ογκολιθος μονο σουταρει να τον δουμε κ στην ευρωλιγκα που δε θαναι μονος του βεβαια τα ποσοστα του!ψηλο δε βλεπω να παιρνουμε με τον ογκαστ θα μεινουμε!οι ξενοι δε βγαινουν
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μην απελπιζεστε !!!!Υπάρχει και Kostas Koufos για ελληνας
Ας είμαστε ρεαλιστές
Να φτιάξουμε και ενα ροστερ χωρίς Παπαπέτρου καθότι προέκυψε δημοσίευμα από Ισπανια ;
Το καλό με Παπαπέτρου είναι ότι σύντομα θα ξέρουμε για να κυλήσουν και άλλες μεταγραφες....
Lo/Wolters
-Perry -Μουρατος
Τ.J Bray-Ροος-Μποχωριδης
Mario-Zipser-(Κασελακης 13ος)
Hayes-Acy
Παπαγιαννης-Κ.Κουφος

Ας είμαστε ρεαλιστές
Να φτιάξουμε και ενα ροστερ χωρίς Παπαπέτρου καθότι προέκυψε δημοσίευμα από Ισπανια ;

Το καλό με Παπαπέτρου είναι ότι σύντομα θα ξέρουμε για να κυλήσουν και άλλες μεταγραφες....

Lo/Wolters

Τ.J Bray-Ροος-Μποχωριδης
Mario-Zipser-(Κασελακης 13ος)
Hayes-Acy
Παπαγιαννης-Κ.Κουφος
0
Αν καταφέρετε τελικά και κάνετε την ανατροπή στην υπόθεση Παπαπέτρου (βοηθούμενοι κι από το γεγονός ότι οι ομάδες που τον προσέγγισαν, όλο κι αναπροσαμόζουν τις προτεραιότητές τους ένεκα διαφόρων παραμέτρων) εγώ θα πρότεινα αντί του Χεζόνια να δώσετε το 1.3 (τουλάχιστον) στον Κέβιν Πάντερ. Στην Μπαρτσελόνα περιμένουν πρόταση από εσάς για τον Κροάτη. Είναι σχεδόν ειλημμένη απόφαση πια, η πώλησή του.
Με έναν ακόμα τύπου Πέρι ( αναβάθμιση στον άσσο σας ο Πέρι) και τον Πάντερ, αποκτάτε 3 γκαρντ που θα αλλάξουν άρδην το παιχνίδι σας.
Δύσκολο να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά θα έβλεπα τα λεφτά του Κροάτη, σε έναν sg που παράλληλα να μην είναι τουρίστας στην άμυνα και να μην είναι κάθε 3 και λίγο στα "πιτς¨.
Eννοείται ότι αν τυχόν φύγει από τους "Γκαζάκηδες"ο Μπ. Μπάρον θα έπρεπε να του σκάσετε γύρω στα 900 χιλ. και να τον πάρετε με συνοπτικές διαδικασίες. Και δίπλα του έναν πλάγιο σουτέρ τύπου Μπέρτανς, Χόλινς (εγώ σουτέρ τον έχω) και Τζ. Έντι.
Όλα αυτά αν μείνει τελικά ο Πάπι που είναι σοβαρή υπόθεση.
* Άλλη μία κίνηση που θα έβλεπα αντί του Χεζόνια, είναι ο Καμπόκλο για το 4 σας, που πριν καιρό τον κουβέντιαζα και για τον Ολυμπιακό. Ελεύθερος κι ωραίος. ΄΄Οχι για πολύ, όμως. Με 1εκ τον τσιμπάτε. Επίσης σοβαρή κίνηση.
Με έναν ακόμα τύπου Πέρι ( αναβάθμιση στον άσσο σας ο Πέρι) και τον Πάντερ, αποκτάτε 3 γκαρντ που θα αλλάξουν άρδην το παιχνίδι σας.
Δύσκολο να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά θα έβλεπα τα λεφτά του Κροάτη, σε έναν sg που παράλληλα να μην είναι τουρίστας στην άμυνα και να μην είναι κάθε 3 και λίγο στα "πιτς¨.
Eννοείται ότι αν τυχόν φύγει από τους "Γκαζάκηδες"ο Μπ. Μπάρον θα έπρεπε να του σκάσετε γύρω στα 900 χιλ. και να τον πάρετε με συνοπτικές διαδικασίες. Και δίπλα του έναν πλάγιο σουτέρ τύπου Μπέρτανς, Χόλινς (εγώ σουτέρ τον έχω) και Τζ. Έντι.
* Άλλη μία κίνηση που θα έβλεπα αντί του Χεζόνια, είναι ο Καμπόκλο για το 4 σας, που πριν καιρό τον κουβέντιαζα και για τον Ολυμπιακό. Ελεύθερος κι ωραίος. ΄΄Οχι για πολύ, όμως. Με 1εκ τον τσιμπάτε. Επίσης σοβαρή κίνηση.
1 μυριο ο καμποκλο;; πολλά μου φαίνονται ρε συ.. Too muchbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 12:44 amΑν καταφέρετε τελικά και κάνετε την ανατροπή στην υπόθεση Παπαπέτρου (βοηθούμενοι κι από το γεγονός ότι οι ομάδες που τον προσέγγισαν, όλο κι αναπροσαμόζουν τις προτεραιότητές τους ένεκα διαφόρων παραμέτρων) εγώ θα πρότεινα αντί του Χεζόνια να δώσετε το 1.3 (τουλάχιστον) στον Κέβιν Πάντερ. Στην Μπαρτσελόνα περιμένουν πρόταση από εσάς για τον Κροάτη. Είναι σχεδόν ειλημμένη απόφαση πια, η πώλησή του.
1
1

- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έβγαλε η livesport, το γράφει και το sportfm ότι έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις για Μέικον βάζοντας και την παράμετρο ότι έχει ίδιο μάνατζερ με τον Παπαπέτρου.
Αν πάμε για περιφερειακή 5αδα Πέρι,Μέικον,Ξένο 2αρι(Νέντοβιτς), Μπρέι, Μποχωρίδης το λες λίγο και καταστροφή.
Άμυνα δεν παίζει κανείς και από σκορ οι Μέικον-Πέρι δεν θα μπορούν να κάνουν την διαφορά τόσο λόγω ύψους όσο και επειδή δεν θα έχουν την μπάλα να την κάνουν ότι θέλουν όπως στις ομάδες τους.
Ακόμα και αν ο Μέικον προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπρέι(που όμως από παντού βγαίνει ότι μένει αφού έχει συμβόλαιο) πάλι έχουμε θέμα λόγω ύψους.
Ο Μπρέι είναι 1,96 ενώ Πέρι 1,85 και Μέικον 1,88.
Επίσης από την αρχή παντού γραφόταν ότι στην περιφέρεια πάμε για 2 παίκτες στο 1 και παραμονή των υπολοίπων, και μετά τον Πέρι γραφόταν ότι πάμε για έναν άσσο ακόμα.
Αν πάμε πραγματικά για Μέικον συμπεραίνω ότι μένουν και Παπαπέτρου και Χεζόνια οπότε δεν έχουμε άλλο μπάτζετ για ακριβή κίνηση και στο 1.
Μακάρι να μην ισχύει για Μέικον.
Αν πάμε για περιφερειακή 5αδα Πέρι,Μέικον,Ξένο 2αρι(Νέντοβιτς), Μπρέι, Μποχωρίδης το λες λίγο και καταστροφή.
Άμυνα δεν παίζει κανείς και από σκορ οι Μέικον-Πέρι δεν θα μπορούν να κάνουν την διαφορά τόσο λόγω ύψους όσο και επειδή δεν θα έχουν την μπάλα να την κάνουν ότι θέλουν όπως στις ομάδες τους.
Ακόμα και αν ο Μέικον προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπρέι(που όμως από παντού βγαίνει ότι μένει αφού έχει συμβόλαιο) πάλι έχουμε θέμα λόγω ύψους.
Ο Μπρέι είναι 1,96 ενώ Πέρι 1,85 και Μέικον 1,88.
Επίσης από την αρχή παντού γραφόταν ότι στην περιφέρεια πάμε για 2 παίκτες στο 1 και παραμονή των υπολοίπων, και μετά τον Πέρι γραφόταν ότι πάμε για έναν άσσο ακόμα.
Αν πάμε πραγματικά για Μέικον συμπεραίνω ότι μένουν και Παπαπέτρου και Χεζόνια οπότε δεν έχουμε άλλο μπάτζετ για ακριβή κίνηση και στο 1.
Μακάρι να μην ισχύει για Μέικον.
0
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13
- Reactions: 1573
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αποκλείεται ο Πρίφτης να μην θέλει τον Νέντοβιτς,λόγω της ευπάθειας στους τραυματισμούς,και να προτιμάει μια λύση που δεν θα χάσει τη μισή σεζόν,οπότε μην το έχουμε δεδομένο οτι έρχεται για δεύτερος,αν φυσικά ισχύουν τα δημοσιευματα...Εγω τον Μεικον τον θελω,εχει τρομερό πακέτο ικανοτήτων,μπουκαδόρος αλλα και καλός σουτερ,δεν κοστίζει πολλά,και σίγουρα αξίζει την ευκαιρία. Τώρα ιδανικά,θα τον ήθελα για δεύτερο sg,σε μια ορθολογικά δομημένη περιφερειακή γραμμή,αλλά συναρτήσει του μπάτζετ,δεν θα με χάλαγε και σαν βασικός,αν φυσικά έρθει σοβαρό πλέυμέικερ.
2
2

- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μέικον μου αρέσει και εμένα σαν παίκτης και πράγματι είναι 2αρι σε σώμα άσσου.
Δεν θα με πείραζε αλλά τώρα μαζί με τον Πέρι χτυπάει κάπως.
Δηλαδή έστω ότι φεύγει ο Μπρέι και παίρνουμε Μέικον για μπακαπ 2 και ο Πέρι είναι το μπακαπ 1.
Οι 2 από τους 4 παίκτες που θα παίζουν τον περισσότερο χρόνο στο 1-2, και μάλιστα θα παίζουν και αρκετά μαζί, θα είναι κάτω από 1.90.
Θα είναι θέμα αυτό και επιθετικά και αμυντικά.
Δεν θα με πείραζε αλλά τώρα μαζί με τον Πέρι χτυπάει κάπως.
Δηλαδή έστω ότι φεύγει ο Μπρέι και παίρνουμε Μέικον για μπακαπ 2 και ο Πέρι είναι το μπακαπ 1.
Οι 2 από τους 4 παίκτες που θα παίζουν τον περισσότερο χρόνο στο 1-2, και μάλιστα θα παίζουν και αρκετά μαζί, θα είναι κάτω από 1.90.
Θα είναι θέμα αυτό και επιθετικά και αμυντικά.
0