2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 02, 2021 8:21 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 02, 2021 6:02 pm
O Σωτηρίου στην ΕΡΑ πριν λίγο ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει επόμενο στόχο στους κοντούς,παίκτη από Κίνα, χωρίς να αναφέρει όνομα καθώς δεν έχει διασταυρώσει την πληροφορία.Το μόνο που είπε είναι ότι δεν πρόκειται για τον Άνταμς.
Λέτε να φέρει τον ΆΣκια Μπούκερ που τον κουβεντιάζαμε και πέρσι; :roll:

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 02, 2021 8:29 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιούλ 02, 2021 8:21 pm
j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 02, 2021 6:02 pm
O Σωτηρίου στην ΕΡΑ πριν λίγο ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει επόμενο στόχο στους κοντούς,παίκτη από Κίνα, χωρίς να αναφέρει όνομα καθώς δεν έχει διασταυρώσει την πληροφορία.Το μόνο που είπε είναι ότι δεν πρόκειται για τον Άνταμς.
Λέτε να φέρει τον ΆΣκια Μπούκερ που τον κουβεντιάζαμε και πέρσι; :roll:
Aν ισχύει αυτό, οι μόνοι που λογικά μπορούν να αποτελέσουν στόχο είναι ο Μπούκερ και ο Γκίμπσον

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιούλ 02, 2021 8:35 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 02, 2021 8:29 pm

Aν ισχύει αυτό, οι μόνοι που λογικά μπορούν να αποτελέσουν στόχο είναι ο Μπούκερ και ο Γκίμπσον
Δεν τον ξέρω τον Γκίμπσον. Ούτε καν, ονομαστικά. Ο Α. Μπούκερ έχει σίγουρα λογική γιατί ήταν Ευρώπη πέρσι και πρόπερσι κι ενδεχομένως να τον κοίταξε ο Πρίφτης και για την ομάδα του. Παίκτης που δούλευε πολύ σοβαρά και χρονιά με τη χρονιά βελτιωνόταν. Εμένα μου αρέσει. Το πρόβλημα είναι (όπως και στην περίπτωση του Τζ. Σμιθ) ότι θα πάτε για 2 παίκτες σε κομβικότατη θέση που δεν θα έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Ρίσκο σοβαρό. Ρίσκο σοβαρό βέβαια είναι κι ο Γκρέιντζερ κι ας έχει αφήσει πίσω του, τους τραυματισμούς του. Πάντα υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις, η πιθανότητα υποτροπής.

basketikos13

a1greece
Reactions: 19
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 03, 2021 3:02 pm

1. ΤΖΕΙΜΣ - ΠΕΡΙ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
1-2. ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ - ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ
2. ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ - ΜΕΙΚΟΝ
3. ΧΕΖΟΝΙΑ - ΣΑΝΤΡΟΣ
4. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ - ΧΟΥΓΚΑΖ
4-5. ΧΕΡΒΕΥ - ΜΠΡΑΟΥΝ
5. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

- Φθηνο ροστερ στα 5-5,5 εκατομμυρια ποτ παει ανετα 8αδα και εχει σταθερες αι ενδιαφεροντα προσπεκτ.
- Περι η μεικον 7ος ξενος.
- Ανανενεωση στον Παπαγιαννη χθες.
- Μακρυα απο υπεραξιες σε ελληνες που δεν κανουν την διαφορα

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 03, 2021 3:13 pm

basketikos13 έγραψε:
2. ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ - ΜΕΙΚΟΝ
3. ΧΕΖΟΝΙΑ - ΣΑΝΤΡΟΣ
4. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ - ΧΟΥΓΚΑΖ
4-5. ΧΕΡΒΕΥ - ΜΠΡΑΟΥΝ
5. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

- Φθηνο ροστερ στα 5-5,5 εκατομμυρια ποτ παει ανετα 8αδα και εχει σταθερες αι ενδιαφεροντα προσπεκτ.
Φίλε 5,5 δε βγαίνει ούτε αν τους πληρώσουμε με ρεπό.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basketikos13

a1greece
Reactions: 19
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis

Σάβ Ιούλ 03, 2021 3:28 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 03, 2021 3:13 pm
basketikos13 έγραψε:
2. ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ - ΜΕΙΚΟΝ
3. ΧΕΖΟΝΙΑ - ΣΑΝΤΡΟΣ
4. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ - ΧΟΥΓΚΑΖ
4-5. ΧΕΡΒΕΥ - ΜΠΡΑΟΥΝ
5. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Φίλε 5,5 δε βγαίνει ούτε αν τους πληρώσουμε με ρεπό.
τζειμς 1,5 - χεζονια 1,5 μαζι με τη ρητρα - παπαγιαννης 600 - νεντοβιτς 500 - περι 300 - μεικον 300 - σαντρος 500 - χερβευ 400 - μπραουν 400 - μποχωριδης καλαιτζακης παπαδακης χουγκαζ μαντζουκας 600 ολοι μαζι.

εχεις δικιο δεν ειναι 5,5 μυρια ειναι 6,5 μυρια, εκανα λαθος.
Ευρωλιγκατο ροστερ παντως και εφικτο, ακομα και με εσοδα εξοδα.

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D

Σάβ Ιούλ 03, 2021 3:48 pm

Στα ψιλοlight μεταγραφικά νέα της ομάδας, λένε πως έχουμε κλείσει το Χούγκαζ για 4ετές και πως του χρόνου τον αφήνουμε δανεικό στον Ιωνικό.
Επιστροφή στην ορθολογική σκέψη βλέπω αν συμβεί αυτό. Γιατί το παιδί έχει ταλέντο και λένε ότι είναι δουλευταράς. Έχει τα φόντα να γίνει νέος Μήτογλου αρκεί να έχει το work ethic και να βελτιώνεται σταδιακά. Το να πάρει χρόνο σε μικρότερη ομάδα είναι σωστό.
Άσε που αν ισχύει η παραμονή του στρατιώτη Κάσελ συν το Μαντζούκα (που απ' ότι φαίνεται παραμένει και παίρνει ευκαιρίες) δεν νομίζω πως θα άφηνε χώρο για το Χούγκαζ. Του χρόνου όμως λογικά θα είναι ο αντιΚασελάκης.

Good job Πρίφτης. Να λέμε και τα καλά.

3
3 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 03, 2021 5:38 pm

Μετα τον Perry απο οτι μαθαινω οι επόμενες κλεισμένος μεταγραφές της ομαδας ειναι ο Χουκγαζ και ο Hervey. Για Χουκγαζ οντως λένε πως θα τον αφήσουν στον ιωνικό αν κι εγω θα προτιμούσα να παει σε ομαδα που παιζει Ευρώπη. Επισης λένε πως ο ασος που θέλει ο Πριφτης θα πρέπει να είναι αθλητικός και με οσο καλύτερο σουτ γίνεται, για αυτο και δεν ασχολήθηκε με Λαπροβιτολα, για αυτο δεν ασχολείται και με Γουολτερς και ας λένε. Εγω το ξαναείπα, εδώ που φτάσαμε καλο θα ταν να παμε ειτε με Granger ειτε με Smith.

ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που δεν εχουμε μπει τοσο δυναμικά στο παιχνίδι για τον Κώστα τον Αντετοκουμπο όπως κάνει ο Ολυμπιακός που φαίνεται να φτάνει σε συμφωνία.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 03, 2021 6:05 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 03, 2021 5:38 pm
Μετα τον Perry απο οτι μαθαινω οι επόμενες κλεισμένος μεταγραφές της ομαδας ειναι ο Χουκγαζ και ο Hervey. Για Χουκγαζ οντως λένε πως θα τον αφήσουν στον ιωνικό αν κι εγω θα προτιμούσα να παει σε ομαδα που παιζει Ευρώπη. Επισης λένε πως ο ασος που θέλει ο Πριφτης θα πρέπει να είναι αθλητικός και με οσο καλύτερο σουτ γίνεται, για αυτο και δεν ασχολήθηκε με Λαπροβιτολα, για αυτο δεν ασχολείται και με Γουολτερς και ας λένε. Εγω το ξαναείπα, εδώ που φτάσαμε καλο θα ταν να παμε ειτε με Granger ειτε με Smith.

ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που δεν εχουμε μπει τοσο δυναμικά στο παιχνίδι για τον Κώστα τον Αντετοκουμπο όπως κάνει ο Ολυμπιακός που φαίνεται να φτάνει σε συμφωνία.
Λογικά θα έχετε μπει δυνατά και εσείς απλώς ακούστηκε για εμάς πιο έντονα. Και εδώ πάντως ίσως να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες...

Γκρέιντζερ ν1 ένα στόχος για μένα. Όλες οι κινήσεις έχουν ρίσκο άλλωστε, ειδικά με τέτοιο μπάτζετ. Δεν μπορώ να φανταστώ (πλην Λ. Μπράουν) ποιον άλλον μπορείτε να πάρετε στο 1 που να ελαχιστοποιεί το ρίσκο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 03, 2021 7:00 pm

Ο Παπαπετρου εφυγε απο τον ΠΑΟ ; Εχασα καποιο επεισοδιο ;

Ειδα 12αδα χωρις αυτον λιγα σχολια πανω :D

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Ιούλ 04, 2021 12:59 am

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D

Κυρ Ιούλ 04, 2021 1:30 am

Πάει κι αυτός. Της σειράς έχουμε γίνει. Σκαριόλο και Eurocup μας παίρνουν κλεισμένους παίχτες.

Ντεσον η επιστροφή προβλέπω! :lol:

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 04, 2021 1:53 am

A.CAB II έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 1:30 am
Πάει κι αυτός. Της σειράς έχουμε γίνει. Σκαριόλο και Eurocup μας παίρνουν κλεισμένους παίχτες.

Ντεσον η επιστροφή προβλέπω! :lol:
Το έλεγαν από το πρωί στην Ιταλία ότι η Βίρτους κάνει "ντου". Έλεγαν επίσης ότι ο Χέιζ βλέπει το ΝΒΑ και γενικά δεν παίζει για τον Παναθηναϊκό.. Ενώ ο Οκάρο ήταν ακριβός. Ή που θα κάνετε "αναστροφή" και θα τα "ακουμπήσετε" στον Οκάρο :wink: που ήταν κι ο πρώτος στόχος του Πρίφτη ή θα πάτε για τον Χασιέλ Ριβέρο της Μπούργος που ενδιαφέρει την Μπάγερν και αρκετές ακόμα ομάδες. Με ένα 500ρικό τον υπογράφετε νομίζω. Είναι 4μισό, λίγο πιο πολύ 5ρι από τον Χέρβεϊ αλλά παίζει άνετα το 4.

Ο Ριβέρο έχει ψηλότρο ταβάνι, ο Οκάρο είναι πολύ πιο παιγμένος και έχει και το πλεονέκτημα ότι γνωρίζονται πολύ καλά με τον Πρίφτη. Εγώ θα πρότεινα να κάνετε all in για τον Οκάρο.

Εμένα μου αρέσει πολύ ο Τιμ Αμπρομάιτις και τον προτείνω κάθε χρόνο. Νομίζω όμως ότι δεν έχει γκελ. :P

giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 04, 2021 5:26 pm

900 για τον οκαρο!ε θα τρελαθουμε!δεν υπαρχουν αλλοι παιχτες?καλυτερα ριβερο η χειζ!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιούλ 04, 2021 5:39 pm

giorgos45 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 5:26 pm
900 για τον οκαρο!ε θα τρελαθουμε!δεν υπαρχουν αλλοι παιχτες?καλυτερα ριβερο η χειζ!
Ο Χειζ θα θέλει παραπάνω από τα 600 που φαίνεται ότι δίνουμε για 4αρι.
Λογικά μόνο αν δεν μείνει ο Παπαπέτρου θα μπορούμε να ανέβουμε γύρω στο μύριο για 4αρι.

Ριβέρο καλό ποντάρισμα για να μας βγει φαίνεται αλλά τον θέλει ο Τρινκιέρι. Αν τον θέλουμε πρέπει να τον πείσουμε ότι είμαστε καλύτερος προορισμός από την Μπάγερν.

Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση γιατί στο οικονομικό μας περνάνε και ομάδες Eurocup όπως η Μπολόνια με Χερβέι και σε αγωνιστικό επίπεδο ούτε διεκδικούμε κάτι ούτε έχουμε κάποιο ιστορικό εξέλιξης παικτών ώστε να μας επιλέξει κάποιος ανερχόμενος που τον θέλουν και άλλοι Ευρωλιγκάτοι.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”