2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Δεν τον ξέρω τον Γκίμπσον. Ούτε καν, ονομαστικά. Ο Α. Μπούκερ έχει σίγουρα λογική γιατί ήταν Ευρώπη πέρσι και πρόπερσι κι ενδεχομένως να τον κοίταξε ο Πρίφτης και για την ομάδα του. Παίκτης που δούλευε πολύ σοβαρά και χρονιά με τη χρονιά βελτιωνόταν. Εμένα μου αρέσει. Το πρόβλημα είναι (όπως και στην περίπτωση του Τζ. Σμιθ) ότι θα πάτε για 2 παίκτες σε κομβικότατη θέση που δεν θα έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Ρίσκο σοβαρό. Ρίσκο σοβαρό βέβαια είναι κι ο Γκρέιντζερ κι ας έχει αφήσει πίσω του, τους τραυματισμούς του. Πάντα υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις, η πιθανότητα υποτροπής.
-
- Reactions: 19
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1. ΤΖΕΙΜΣ - ΠΕΡΙ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
1-2. ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ - ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ
2. ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ - ΜΕΙΚΟΝ
3. ΧΕΖΟΝΙΑ - ΣΑΝΤΡΟΣ
4. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ - ΧΟΥΓΚΑΖ
4-5. ΧΕΡΒΕΥ - ΜΠΡΑΟΥΝ
5. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
- Φθηνο ροστερ στα 5-5,5 εκατομμυρια ποτ παει ανετα 8αδα και εχει σταθερες αι ενδιαφεροντα προσπεκτ.
- Περι η μεικον 7ος ξενος.
- Ανανενεωση στον Παπαγιαννη χθες.
- Μακρυα απο υπεραξιες σε ελληνες που δεν κανουν την διαφορα
2. ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ - ΜΕΙΚΟΝ
3. ΧΕΖΟΝΙΑ - ΣΑΝΤΡΟΣ
4. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ - ΧΟΥΓΚΑΖ
4-5. ΧΕΡΒΕΥ - ΜΠΡΑΟΥΝ
5. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
- Φθηνο ροστερ στα 5-5,5 εκατομμυρια ποτ παει ανετα 8αδα και εχει σταθερες αι ενδιαφεροντα προσπεκτ.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε 5,5 δε βγαίνει ούτε αν τους πληρώσουμε με ρεπό.basketikos13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 03, 2021 3:02 pm1. ΤΖΕΙΜΣ - ΠΕΡΙ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
2. ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ - ΜΕΙΚΟΝ
3. ΧΕΖΟΝΙΑ - ΣΑΝΤΡΟΣ
4. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ - ΧΟΥΓΚΑΖ
4-5. ΧΕΡΒΕΥ - ΜΠΡΑΟΥΝ
5. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 19
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τζειμς 1,5 - χεζονια 1,5 μαζι με τη ρητρα - παπαγιαννης 600 - νεντοβιτς 500 - περι 300 - μεικον 300 - σαντρος 500 - χερβευ 400 - μπραουν 400 - μποχωριδης καλαιτζακης παπαδακης χουγκαζ μαντζουκας 600 ολοι μαζι.yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 03, 2021 3:13 pmΦίλε 5,5 δε βγαίνει ούτε αν τους πληρώσουμε με ρεπό.basketikos13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 03, 2021 3:02 pm1. ΤΖΕΙΜΣ - ΠΕΡΙ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
2. ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ - ΜΕΙΚΟΝ
3. ΧΕΖΟΝΙΑ - ΣΑΝΤΡΟΣ
4. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ - ΧΟΥΓΚΑΖ
4-5. ΧΕΡΒΕΥ - ΜΠΡΑΟΥΝ
5. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
εχεις δικιο δεν ειναι 5,5 μυρια ειναι 6,5 μυρια, εκανα λαθος.
Ευρωλιγκατο ροστερ παντως και εφικτο, ακομα και με εσοδα εξοδα.
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα ψιλοlight μεταγραφικά νέα της ομάδας, λένε πως έχουμε κλείσει το Χούγκαζ για 4ετές και πως του χρόνου τον αφήνουμε δανεικό στον Ιωνικό.
Επιστροφή στην ορθολογική σκέψη βλέπω αν συμβεί αυτό. Γιατί το παιδί έχει ταλέντο και λένε ότι είναι δουλευταράς. Έχει τα φόντα να γίνει νέος Μήτογλου αρκεί να έχει το work ethic και να βελτιώνεται σταδιακά. Το να πάρει χρόνο σε μικρότερη ομάδα είναι σωστό.
Άσε που αν ισχύει η παραμονή του στρατιώτη Κάσελ συν το Μαντζούκα (που απ' ότι φαίνεται παραμένει και παίρνει ευκαιρίες) δεν νομίζω πως θα άφηνε χώρο για το Χούγκαζ. Του χρόνου όμως λογικά θα είναι ο αντιΚασελάκης.
Good job Πρίφτης. Να λέμε και τα καλά.
Επιστροφή στην ορθολογική σκέψη βλέπω αν συμβεί αυτό. Γιατί το παιδί έχει ταλέντο και λένε ότι είναι δουλευταράς. Έχει τα φόντα να γίνει νέος Μήτογλου αρκεί να έχει το work ethic και να βελτιώνεται σταδιακά. Το να πάρει χρόνο σε μικρότερη ομάδα είναι σωστό.
Άσε που αν ισχύει η παραμονή του στρατιώτη Κάσελ συν το Μαντζούκα (που απ' ότι φαίνεται παραμένει και παίρνει ευκαιρίες) δεν νομίζω πως θα άφηνε χώρο για το Χούγκαζ. Του χρόνου όμως λογικά θα είναι ο αντιΚασελάκης.
Good job Πρίφτης. Να λέμε και τα καλά.
3
3

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μετα τον Perry απο οτι μαθαινω οι επόμενες κλεισμένος μεταγραφές της ομαδας ειναι ο Χουκγαζ και ο Hervey. Για Χουκγαζ οντως λένε πως θα τον αφήσουν στον ιωνικό αν κι εγω θα προτιμούσα να παει σε ομαδα που παιζει Ευρώπη. Επισης λένε πως ο ασος που θέλει ο Πριφτης θα πρέπει να είναι αθλητικός και με οσο καλύτερο σουτ γίνεται, για αυτο και δεν ασχολήθηκε με Λαπροβιτολα, για αυτο δεν ασχολείται και με Γουολτερς και ας λένε. Εγω το ξαναείπα, εδώ που φτάσαμε καλο θα ταν να παμε ειτε με Granger ειτε με Smith.
ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που δεν εχουμε μπει τοσο δυναμικά στο παιχνίδι για τον Κώστα τον Αντετοκουμπο όπως κάνει ο Ολυμπιακός που φαίνεται να φτάνει σε συμφωνία.
ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που δεν εχουμε μπει τοσο δυναμικά στο παιχνίδι για τον Κώστα τον Αντετοκουμπο όπως κάνει ο Ολυμπιακός που φαίνεται να φτάνει σε συμφωνία.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά θα έχετε μπει δυνατά και εσείς απλώς ακούστηκε για εμάς πιο έντονα. Και εδώ πάντως ίσως να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες...JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 03, 2021 5:38 pmΜετα τον Perry απο οτι μαθαινω οι επόμενες κλεισμένος μεταγραφές της ομαδας ειναι ο Χουκγαζ και ο Hervey. Για Χουκγαζ οντως λένε πως θα τον αφήσουν στον ιωνικό αν κι εγω θα προτιμούσα να παει σε ομαδα που παιζει Ευρώπη. Επισης λένε πως ο ασος που θέλει ο Πριφτης θα πρέπει να είναι αθλητικός και με οσο καλύτερο σουτ γίνεται, για αυτο και δεν ασχολήθηκε με Λαπροβιτολα, για αυτο δεν ασχολείται και με Γουολτερς και ας λένε. Εγω το ξαναείπα, εδώ που φτάσαμε καλο θα ταν να παμε ειτε με Granger ειτε με Smith.
Γκρέιντζερ ν1 ένα στόχος για μένα. Όλες οι κινήσεις έχουν ρίσκο άλλωστε, ειδικά με τέτοιο μπάτζετ. Δεν μπορώ να φανταστώ (πλην Λ. Μπράουν) ποιον άλλον μπορείτε να πάρετε στο 1 που να ελαχιστοποιεί το ρίσκο.
1
1

Το έλεγαν από το πρωί στην Ιταλία ότι η Βίρτους κάνει "ντου". Έλεγαν επίσης ότι ο Χέιζ βλέπει το ΝΒΑ και γενικά δεν παίζει για τον Παναθηναϊκό.. Ενώ ο Οκάρο ήταν ακριβός. Ή που θα κάνετε "αναστροφή" και θα τα "ακουμπήσετε" στον Οκάρο

Ο Ριβέρο έχει ψηλότρο ταβάνι, ο Οκάρο είναι πολύ πιο παιγμένος και έχει και το πλεονέκτημα ότι γνωρίζονται πολύ καλά με τον Πρίφτη. Εγώ θα πρότεινα να κάνετε all in για τον Οκάρο.
Εμένα μου αρέσει πολύ ο Τιμ Αμπρομάιτις και τον προτείνω κάθε χρόνο. Νομίζω όμως ότι δεν έχει γκελ.

- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χειζ θα θέλει παραπάνω από τα 600 που φαίνεται ότι δίνουμε για 4αρι.
Λογικά μόνο αν δεν μείνει ο Παπαπέτρου θα μπορούμε να ανέβουμε γύρω στο μύριο για 4αρι.
Ριβέρο καλό ποντάρισμα για να μας βγει φαίνεται αλλά τον θέλει ο Τρινκιέρι. Αν τον θέλουμε πρέπει να τον πείσουμε ότι είμαστε καλύτερος προορισμός από την Μπάγερν.
Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση γιατί στο οικονομικό μας περνάνε και ομάδες Eurocup όπως η Μπολόνια με Χερβέι και σε αγωνιστικό επίπεδο ούτε διεκδικούμε κάτι ούτε έχουμε κάποιο ιστορικό εξέλιξης παικτών ώστε να μας επιλέξει κάποιος ανερχόμενος που τον θέλουν και άλλοι Ευρωλιγκάτοι.
1
1