2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 04, 2021 5:46 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 5:39 pm
giorgos45 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 5:26 pm
900 για τον οκαρο!ε θα τρελαθουμε!δεν υπαρχουν αλλοι παιχτες?καλυτερα ριβερο η χειζ!
Ο Χειζ θα θέλει παραπάνω από τα 600 που φαίνεται ότι δίνουμε για 4αρι.
Λογικά μόνο αν δεν μείνει ο Παπαπέτρου θα μπορούμε να ανέβουμε γύρω στο μύριο για 4αρι.

Ριβέρο καλό ποντάρισμα για να μας βγει φαίνεται αλλά τον θέλει ο Τρινκιέρι. Αν τον θέλουμε πρέπει να τον πείσουμε ότι είμαστε καλύτερος προορισμός από την Μπάγερν.

Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση γιατί στο οικονομικό μας περνάνε και ομάδες Eurocup όπως η Μπολόνια με Χερβέι και σε αγωνιστικό επίπεδο ούτε διεκδικούμε κάτι ούτε έχουμε κάποιο ιστορικό εξέλιξης παικτών ώστε να μας επιλέξει κάποιος ανερχόμενος που τον θέλουν και άλλοι Ευρωλιγκάτοι.
Εγω νομίζω πως ο Ριβερο (που μου αρέσει πολυ) θα άξιζε ως 2ο σεντερ κι οχι ως βασικό 4αρι. Δεν μπορει με τιποτα να ακολουθήσει στα πόδια τα 4αρια των άλλων στην γιουρολιγκ και σίγουρα δεν ειναι για βασικος τη πρώτη του χρονιά στην ευρωλιγκα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3952
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 04, 2021 6:22 pm

giorgos45 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 5:26 pm
900 για τον οκαρο!ε θα τρελαθουμε!δεν υπαρχουν αλλοι παιχτες?καλυτερα ριβερο η χειζ!
ε ναι 900 πολλα
δεν ειναι δα και μητογλου :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιούλ 04, 2021 6:23 pm

μαρεσει που βαζουν τον πριφτη να μιλαει με τους παιχτες λες και ειναι ο ομπραντοβιτς και θα τους πεισει ας πουμε

0
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 04, 2021 7:12 pm

Και ποιος θα μιλήσει;;;
Αυτός στήνει την ομάδα,αυτός είναι ο προπονητης

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 04, 2021 7:41 pm

JohnnyPao έγραψε:

Εγω νομίζω πως ο Ριβερο (που μου αρέσει πολυ) θα άξιζε ως 2ο σεντερ κι οχι ως βασικό 4αρι. Δεν μπορει με τιποτα να ακολουθήσει στα πόδια τα 4αρια των άλλων στην γιουρολιγκ και σίγουρα δεν ειναι για βασικος τη πρώτη του χρονιά στην ευρωλιγκα.
Νομίζω ότι ο Ριβέρο παίζει το ίδιο καλά και τις 2 θέσεις. Η θέση που θέλει ο ίδιος να παίζει πιο πολύ είναι το 4, μπας και καταφέρει και πάει ΝΒΑ. Μερικά στιγμιότυπα κόντρα σε έναν από τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη, τον Γκαρούμπα στη μεταξύ τους μονομαχία ως 4ρια, και κόντρα στον καλύτερο σέντερ της Ευρώπης, τον Ταβάρες στον λίγο χρόνο που πέρναγε στο 5 στην ομάδα του.
Από μένα ναι και για 900 στον Οκάρο ( μετράει πολύ ότι γνωρίζονται πολύ καλά με τον Πρίφτη, θα λειτουργήσει για όλη την ομάδα αυτό) και για τα 600 μίνιμουμ για τον Κουβανό, που έχει ακουστεί από Μπάγερν, μέχρι καλές ομάδες της Ισπανίας και μέχρι καλές ομάδες της Τουρκίας. Όσο προλάβετε, γιατί του χρόνου θα πάει στο 1εκ ή στο ΝΒΑ.

* Κι όπως έχουμε ξαναπεί, έχετε πλεονέκτημα στην υπόθεση Ριβέρο. Τον Σαντ Ρόος. Χωρίς πλάκα.

basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 04, 2021 8:11 pm

Τον Νέντοβιτς πάντως δεν τον βλέπω να τον κρατάτε. Για καλό το λέω. :wink:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Ιούλ 04, 2021 8:17 pm

Dakotas έγραψε:
Και ποιος θα μιλήσει;;;
και παιρνει τηλ τον καθε μεταγραφικο στοχος να του αναλυσει τα τρομερα προπονητικα συστημα του?
ουτε ο γκαντ μετρ του σκεπτομενου μπασκετ δεν το εκανε αυτο
αλλα να μου πεις και να ηθελε να το κανει λες και ηξερε αγγλικα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 04, 2021 8:32 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 7:41 pm
JohnnyPao έγραψε:

Νομίζω ότι ο Ριβέρο παίζει το ίδιο καλά και τις 2 θέσεις. Η θέση που θέλει ο ίδιος να παίζει πιο πολύ είναι το 4, μπας και καταφέρει και πάει ΝΒΑ. Μερικά στιγμιότυπα κόντρα σε έναν από τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη, τον Γκαρούμπα στη μεταξύ τους μονομαχία ως 4ρια, και κόντρα στον καλύτερο σέντερ της Ευρώπης, τον Ταβάρες στον λίγο χρόνο που πέρναγε στο 5 στην ομάδα του.
Από μένα ναι και για 900 στον Οκάρο ( μετράει πολύ ότι γνωρίζονται πολύ καλά με τον Πρίφτη, θα λειτουργήσει για όλη την ομάδα αυτό) και για τα 600 μίνιμουμ για τον Κουβανό, που έχει ακουστεί από Μπάγερν, μέχρι καλές ομάδες της Ισπανίας και μέχρι καλές ομάδες της Τουρκίας. Όσο προλάβετε, γιατί του χρόνου θα πάει στο 1εκ ή στο ΝΒΑ.

* Κι όπως έχουμε ξαναπεί, έχετε πλεονέκτημα στην υπόθεση Ριβέρο. Τον Σαντ Ρόος. Χωρίς πλάκα.
Νομιζω για τον Rivero είμαι ο πρώτος που έγραψε στο forum, ζητω συγνώμη αν κάνω λάθος. Μου αρέσει πολύ ο Κουβανός και όντως πιστεύω πως θα έκανε καλό διδυμο με τον Ross. Μου θυμίζει αρκετά τον Μπατιστ μπορω να πω... παρολα αυτα στα 29 του, τα 600 μου φαίνονται πολλά για πρώτη σεζόν στην ευρωλιγκα, ποσο μαλλον το 1 εκατ. Αν ήταν 26 θα συμφωνούσα.. Ο Ρος πχ παιρνει 500 και παιζει κατι χρονια σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες (νταρουσαφακα, αεκ - τσσκα) και παιζει σε 3 θεσεις κάνοντας τα πάντα στο παρκε. Η Μπαγερν μπορει να του δίνει αυτα τα λεφτα αλλα όπως και στη περίπτωση του Μητογλου (με τα 1,2 εκατ που λεγοντουσαν) δεν ξερω αν ο παο του πολύ περιορισμένου μπατζετ πρεπει να κάνει το ίδιο.

Πράγματι παίζει εξισου καλα και τις 2 θεσεις αλλα θεωρω πως στο 5 θα είναι η καλή του και θα τον κάνει να εκτοξευθεί (τουλάχιστον για δεδομένα Ευρώπης).

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 04, 2021 8:43 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 8:32 pm

Νομιζω για τον Rivero είμαι ο πρώτος που έγραψε στο forum, ζητω συγνώμη αν κάνω λάθος. Μου αρέσει πολύ ο Κουβανός και όντως πιστεύω πως θα έκανε καλό διδυμο με τον Ross. Μου θυμίζει αρκετά τον Μπατιστ μπορω να πω... παρολα αυτα στα 29 του, τα 600 μου φαίνονται πολλά για πρώτη σεζόν στην ευρωλιγκα, ποσο μαλλον το 1 εκατ. Αν ήταν 26 θα συμφωνούσα.. Ο Ρος πχ παιρνει 500 και παιζει κατι χρονια σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες (νταρουσαφακα, αεκ - τσσκα) και παιζει σε 3 θεσεις κάνοντας τα πάντα στο παρκε. Η Μπαγερν μπορει να του δίνει αυτα τα λεφτα αλλα όπως και στη περίπτωση του Μητογλου (με τα 1,2 εκατ που λεγοντουσαν) δεν ξερω αν ο παο του πολύ περιορισμένου μπατζετ πρεπει να κάνει το ίδιο.

Πράγματι παίζει εξισου καλα και τις 2 θεσεις αλλα θεωρω πως στο 5 θα είναι η καλή του και θα τον κάνει να εκτοξευθεί (τουλάχιστον για δεδομένα Ευρώπης).
Ο Σαντ Ρόος ΔΕΝ παίζει καλά τις 3 θέσεις και ΔΕΝ κάνει τα πάντα στο παρκέ. Αν το έκανε κι αυτό, μαζί με τους υπόλοιπους 4 της περσινής σας πεντάδας δεν θα είχατε τελειώσει 16οι. Το ότι παίζει τον άσσο, είναι το θερινό αφήγημα των δημοσιογράφων που αναπαράγουν τα δικά τους... :) Η ΑΕΚ κι η Ντάρου έπαιζαν σε Τσου Λου και στο Γιουροκάπ αντίστοιχα, όταν έπαιζε ο Σαντ Ρόος. Μιαμιση χρονιά μετράει ο -χρησιμότατος- Σαντ Ρόος στην Ευρωλίγκα. Η Μπούργος τα τελευταία 2 χρόνια είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Αυτή τη στιγμή περίπου τόσα αξιολογείται ο Ριβέρο. Μίνιμουμ 500-600. Το 4 το παίζει με άνεση, είναι πολύ εύελικτος και παίζει στα πόδια άνετα τα περισσότερα 4ρια.

Αν και θέλετε καλύτερο σουτέρ από το 4, τα στοιχεία που θα σας δώσει ο Χασιέλ είναι πολλά και πολύ ενδιαφέροντα. Ούτε ο Χέρβεϊ δεν είναι σουτέρ, άλλωστε.... :wink:
* Ούτε τα 28 του δεν έχει κλείσει ακόμα ο Χασιέλ. Του Οκτώβρη του 93΄είναι.

Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Κυρ Ιούλ 04, 2021 9:08 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 8:17 pm
Dakotas έγραψε:
Και ποιος θα μιλήσει;;;
και παιρνει τηλ τον καθε μεταγραφικο στοχος να του αναλυσει τα τρομερα προπονητικα συστημα του?
ουτε ο γκαντ μετρ του σκεπτομενου μπασκετ δεν το εκανε αυτο
αλλα να μου πεις και να ηθελε να το κανει λες και ηξερε αγγλικα
δες το αλλιως. εισαι επαγγελματιας και σε ζηταει μια ομαδα. θα υπογραψεις χωρις να μιλησεις με τον προπονητη να σου πει σε ποια θεση θα σε βαζει, τι ρολο θα εχεις, τι θελει απο σενα, τι στυλ μπασκετ θα παιξει η ομαδα, τι συμπαιχτες θα εχεις διπλα σου? ετσι γιολο θα υπογραψει ενας αθλητης συμβολαιο χιλιάδων ευρω?

και μονο τα λεφτα να σκεφτεσαι, θα κοιταξεις να πας εκει που θα σε αξιοποιησουν περισσοτερο και θα φανουν τα πλεονεκτηματα σου ωστε να παρεις μετα καλο συμβολαιο.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 04, 2021 9:10 pm

Πάντως αν είναι να δώσετε 900χιλ στον Οκάρο (εδώ μέσα το διάβασα, δεν ξέρω αν όντως ευσταθεί) δεν τα δίνετε στον Καμπόκλο που τον κουβεντιάζαμε και πριν λέγες μέρες;
Μπορεί και με λιγότερα. Οκ δεν έχει το ατού της εξοικίωσης με τον κόουτς και του κόουτς με τον παίκτη (βλ. Οκάρο) αλλά είναι αρκετά καλύτερος παίκτης και σουτάρει και καλά εκτός ΝΒΑ. :wink:

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιούλ 04, 2021 9:14 pm

δεν μπορω να ακουω 900 οκαρο ρε παιδιά. μιλαμε για εναν παικτη που οχι μόνο δεν θα κανει την διαφορα, αλλα ισως δεν ξερουμε αν θα εχει και 8-9 ποντους στην ευρωλιγκα! μαξ 600 και αν! περα απο αρη και ουνιξ δεν εχει αλλη χρονια καλη.

δηλαδη με μια καλη χρονια eurocup και μια Α1 θα πάρει 900?? μην τρελενομαστε δεν τα δινει κανενας αυτα τα λεφτα και ποτε για τον οκαρο!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιούλ 04, 2021 9:33 pm

Παιδιά σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Οκάρο ζήτησε 900 και εμείς δίνουμε ως 600.
Δεν του δίνουμε 900

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 04, 2021 11:34 pm

Έχω μιλήσει αρκετές φορές για το τι εστί Ντανίλο Άντζουσιτς και το πόσο θα κόλλαγε ανάμεσα σε Σαντ Ρόος και Παπαπέτρου ή Χεζόνια.
Μετά κι αυτήν την παράσταση μάλλον θα εκτοξεύσει τιμή και χαλάλι του.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιούλ 05, 2021 12:21 am

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Ιούλ 04, 2021 6:23 pm
μαρεσει που βαζουν τον πριφτη να μιλαει με τους παιχτες λες και ειναι ο ομπραντοβιτς και θα τους πεισει ας πουμε
Δεν ευκαιρουσε ο Νέστορας, τι να κάνουμε;

6
6 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”