Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 12, 2023 2:13 pm

Δε νομίζω να προτιμάει κανείς Μπαλτσε από Ταβαρες αυτή τη στιγμή στην ομάδα του. Ο ένας είναι ο νούμερο 1 σέντερ της EL. Ο άλλος ένας ψηλός με προοπτικές να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον elite - ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ο ένας κάνει τη ρακέτα της ομάδας του άβατο κι ο άλλος δυσκολεύεται στην Α1. Τώρα, να περιμένουμε μήπως και τα καταφέρει του χρόνου συμφωνώ. Παραπάνω δε νομίζω, καθότι οι στόχοι του Παο είναι στο άμεσο μέλλον όχι μακροπρόθεσμοι.
Έχουμε και κακό προηγούμενο στο να περιμένουμε να γίνουν elite οι σέντερ της ομάδας. Πάθαμε και ελπίζω να μάθαμε.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 12, 2023 7:44 pm

old boy έγραψε:
Τρί Δεκ 12, 2023 2:13 pm
Δε νομίζω να προτιμάει κανείς Μπαλτσε από Ταβαρες αυτή τη στιγμή στην ομάδα του. Ο ένας είναι ο νούμερο 1 σέντερ της EL. Ο άλλος ένας ψηλός με προοπτικές να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον elite - ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ο ένας κάνει τη ρακέτα της ομάδας του άβατο κι ο άλλος δυσκολεύεται στην Α1. Τώρα, να περιμένουμε μήπως και τα καταφέρει του χρόνου συμφωνώ. Παραπάνω δε νομίζω, καθότι οι στόχοι του Παο είναι στο άμεσο μέλλον όχι μακροπρόθεσμοι.
Έχουμε και κακό προηγούμενο στο να περιμένουμε να γίνουν elite οι σέντερ της ομάδας. Πάθαμε και ελπίζω να μάθαμε.
Προσωπικά προτιμάω τον Μπαλτσεροφσκι, συγνώμη κιόλας. Βαρέθηκα με τις αλλαγές τόσα χρόνια.

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 243
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Δεκ 12, 2023 8:01 pm

Η ομάδα χρειάζεται έναν σταθερά πολύ καλό δεύτερο σεντερ.Ο Μπαλτσε και ο Κώστας είναι σούπερ σε ένα ροστερ ως 3οι ψηλοί.

Καλά αν επιστρέψει Τσκα και ελθουν και οι Άραβες με μια ομάδα σε ένα διχρονο θα γίνεται χαμός για τοπ 8 και ΦΦ.

0
Phys87

nba

Τρί Δεκ 12, 2023 8:29 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τρί Δεκ 12, 2023 8:01 pm
Η ομάδα χρειάζεται έναν σταθερά πολύ καλό δεύτερο σεντερ.Ο Μπαλτσε και ο Κώστας είναι σούπερ σε ένα ροστερ ως 3οι ψηλοί.

Καλά αν επιστρέψει Τσκα και ελθουν και οι Άραβες με μια ομάδα σε ένα διχρονο θα γίνεται χαμός για τοπ 8 και ΦΦ.
Αυτό είναι ωραίο σενάριο με Τσκα και Άραβες. Θα λέγεται Ευρωλίγκα, αλλά θα είναι μπάσκετ εκτός Αμερικα και Αυστραλίας. Πιστεύω το άθλημα θα βγει πιο δυνατό απο κάτι τέτοιο!!

Ο Μιλουτινοφ όταν πήγε στον Ολυμπιακό είχε πάει ως τριτος αν δεν κάνω λάθος.Με ζάντες, Γιανκγ και Μιλουτινοφ. Ως τον Φλεβάρη δεν βλεπόταν, και μετά ξεπετάχτηκε.Εμεις είχαμε πάρει Ραντουλιτσα-Κουζμιτς αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί να μας βγει απο φέτος ο παίχτης. Απλά χρειάζεται υπομονή. Μια χρόνια χωρίς αλλαγές, και ένα καλοκαίρι. Με μια προσθήκη εχω πει για Λούντζη. Μόνο.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 243

Τρί Δεκ 12, 2023 8:51 pm

Μια γρήγορη ματιά σε ηλικίες Ελλήνων παιχτων σε 2 χρόνια

Ρογκαβοπουλος 24
Παπαγιαννης 28
Ντορσει 29

Γουολκαπ 31
Λουντζης 27
Λαρε 32
Ροζακεας 19
Αμποζι19
Τανουλης 23
Μιτρου Λονγκ 32

Καλαιντζακης 26
Μωραιτης 26
Σάμο 20*
Μαντζουκας 22
Παπαπετρου 31
Μιτογλου 29
Κωστ.Αντετο 28

Θανασης33
Σλουκας 35
Καλαθης lol 36
Παπανικολάου 35

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τετ Δεκ 13, 2023 11:25 am

Για εμενα αν μιλαμε για 2 προσθηκες πρεπει να ειναι

1) χεζονια
2) καποιος στη θεση του βιλντοσα (μισιτσ μακαρι)

και φυσικα να μεινει ο ναν αν γινεται. Ο τυπος ειναι απλα overqualified για ευρωπη.

Επισης συμφωνω με το να δουλευτει ο Μπλατσε και αυτο (το αν αξιζει) θα εχει φανει ως το τελος της σεαζον νομιζω.

Τελος αυτος που για εμενα μου εχει βαλει τα γυαλια εφετος δεν ειναι ουτε ο γκραντ ουτε ο μητογλου αλλα ο γκριγκονις που ειναι εξαιρετικο γραναζι σε μια ομαδα που ρολλαρει .

Προς εξοδο - βιλντοζα , γκαι σιγουρα (κυριως γιατι στην αμυνα ειναι απαραδεκτοι).
Παπαπετρου αγωνιστικα δεν θα τον ηθελα αλλα ειναι ελληνας και με τη λειψανδρια που παιζει ισως αξιζει να μεινει

ΡΟΣΤΕΡ 2023-24

Σλουκας, Νεα Μεταγραφη
Γκραντ , Ναν
Χεζονια , Γκριγκονις , Παπ
Χουαντσο , Ντινος
Λεσορτ , Μπλατσε , ΚωσταςΑντ

0
Phys87

nba

Τετ Δεκ 13, 2023 11:37 am

slok έγραψε:

1) χεζονια

και φυσικα να μεινει ο ναν αν γινεται. Ο τυπος ειναι απλα overqualified για ευρωπη.

Επισης συμφωνω με το να δουλευτει ο Μπλατσε και αυτο (το αν αξιζει) θα εχει φανει ως το τελος της σεαζον νομιζω.

Τελος αυτος που για εμενα μου εχει βαλει τα γυαλια εφετος δεν ειναι ουτε ο γκραντ ουτε ο μητογλου αλλα ο γκριγκονις που ειναι εξαιρετικο γραναζι σε μια ομαδα που ρολλαρει .

Προς εξοδο - βιλντοζα , γκαι σιγουρα (κυριως γιατι στην αμυνα ειναι απαραδεκτοι).
Παπαπετρου αγωνιστικα δεν θα τον ηθελα αλλα ειναι ελληνας και με τη λειψανδρια που παιζει ισως αξιζει να μεινει

ΡΟΣΤΕΡ 2023-24

Σλουκας, Νεα Μεταγραφη
Γκραντ , Ναν
Χουαντσο , Ντινος
Βιλντοζα είναι καλος παίχτης, κάποια στιγμή πιστεύω θα βγάλει τον πραγματικό του εαυτό. Προσωπικά δεν τον άλλαζα με Μισιτς, εκτός αν πρέπει να φύγει για άλλους λόγους.

Ο Γκαι είναι ένας πολύ καλος ανερχόμενος σουτέρ που είναι εξαιρετικά γρήγορος. Να βρίσκεται στην ομάδα ως έβδομος ξένος είναι απαραίτητος. Θα φορέσει τα παπουτσια του Παναθηναϊκου πιστεύω και θα παίξει ανάλογα. Ο Παπαπετρου είναι καλος παίχτης. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια υποτίμηση. Πρέπει να μείνει γιατί είναι καλος παίχτης, όχι επειδή είναι Έλληνας.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague

Τετ Δεκ 13, 2023 11:42 am

Phys87 έγραψε:
slok έγραψε:

1) χεζονια

ΡΟΣΤΕΡ 2023-24

Σλουκας, Νεα Μεταγραφη
Γκραντ , Ναν
Χουαντσο , Ντινος
Βιλντοζα είναι καλος παίχτης, κάποια στιγμή πιστεύω θα βγάλει τον πραγματικό του εαυτό. Προσωπικά δεν τον άλλαζα με Μισιτς, εκτός αν πρέπει να φύγει για άλλους λόγους.

Ο Γκαι είναι ένας πολύ καλος ανερχόμενος σουτέρ που είναι εξαιρετικά γρήγορος. Να βρίσκεται στην ομάδα ως έβδομος ξένος είναι απαραίτητος. Θα φορέσει τα παπουτσια του Παναθηναϊκου πιστεύω και θα παίξει ανάλογα. Ο Παπαπετρου είναι καλος παίχτης. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια υποτίμηση. Πρέπει να μείνει γιατί είναι καλος παίχτης, όχι επειδή είναι Έλληνας.
Σεβαστα αυτα που γραφεις ειδικα για τον βιλντοζα ειμαι και εγω μπερδεμενος

Για γκαι , Παπ εχω αλλη αποψη οπως λεω παραπανω.
Ο Παπ δεν εχει κατι να μου αποδειξει μετα απο τοσα χρονια (Δυστυχως δεν μ αρεσει - βεβαια δεν κανω εγω κουμαντο στην ομαδα)
Ο Γκαι οσο φιλοτιμος και να ειναι σωματικα δεν κανει για ομαδα με στοχο να παρει ευρωλιγκα - Γτ αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος του Παο

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 13, 2023 11:55 am

Ο Μίσιτς είναι πολύ ακριβός. Είναι τεράστια συμβόλαια μαζί με Σλούκα.Ο Βιλντόζα είναι καλός παίχτης λογικά θα αρχίσει να αποδίδει σύντομα όπως και ο Χουάντσο.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Τετ Δεκ 13, 2023 12:42 pm

slok έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Ο Παπ δεν εχει κατι να μου αποδειξει μετα απο τοσα χρονια (Δυστυχως δεν μ αρεσει - βεβαια δεν κανω εγω κουμαντο στην ομαδα)
Ο Γκαι οσο φιλοτιμος και να ειναι σωματικα δεν κανει για ομαδα με στοχο να παρει ευρωλιγκα - Γτ αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος του Παο
Ο Παπαπετρου είναι καλος παίχτης. Ξέρειπολυ μπάσκετ απλά ήταν άστοχος. Όπως και ο Βιλντοζα με την Ρεάλ ήταν πολύ καλος, αλλά άστοχος. Ο Γκαι είναι εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων. Είναι παρά πολύ γρήγορος και μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός αμυντικός πάνω στην μπάλα. Με τον Οσφπ στο σεφ έπαιξε άμυνα πάνω στον Γουολκαπ αν δεν κάνω λάθος, και τον έπαιξε καταπληκτικά.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague

Τετ Δεκ 13, 2023 3:44 pm

Phys87 έγραψε:
slok έγραψε:

Ο Παπαπετρου είναι καλος παίχτης. Ξέρειπολυ μπάσκετ απλά ήταν άστοχος. Όπως και ο Βιλντοζα με την Ρεάλ ήταν πολύ καλος, αλλά άστοχος. Ο Γκαι είναι εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων. Είναι παρά πολύ γρήγορος και μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός αμυντικός πάνω στην μπάλα. Με τον Οσφπ στο σεφ έπαιξε άμυνα πάνω στον Γουολκαπ αν δεν κάνω λάθος, και τον έπαιξε καταπληκτικά.
Hταν αστοχος πότε? Φετος?

Γιατι απο τοτε που τον θυμαμαι αστοχος ειναι. Σε ομαδες , σε εθνικη ...παλευει ,σκιζεται, παιρνει σωστες θεσεις αλλά...αστοχος

3αρι με τετοιο σουτ δε νοειται στο επιπεδο αυτο εν ετη 2023 που τα σταζουν ολοι απο παντου

Ειναι καλως ή κακως ενας παιχτης που μονο λογω εθνικοτητας υπαρχει στο ροστερ μας

0
tarp7

allstar
Reactions: 2132

Τετ Δεκ 13, 2023 4:18 pm

slok έγραψε:
Τετ Δεκ 13, 2023 3:44 pm
Phys87 έγραψε:

Hταν αστοχος πότε? Φετος?

Γιατι απο τοτε που τον θυμαμαι αστοχος ειναι. Σε ομαδες , σε εθνικη ...παλευει ,σκιζεται, παιρνει σωστες θεσεις αλλά...αστοχος

3αρι με τετοιο σουτ δε νοειται στο επιπεδο αυτο εν ετη 2023 που τα σταζουν ολοι απο παντου

Ειναι καλως ή κακως ενας παιχτης που μονο λογω εθνικοτητας υπαρχει στο ροστερ μας
Ο Παπαπέτρου από τότε που πλακωθηκε στα βάρη δεν μπορεί να παίξει στο 3 , περισσότερο τεσσαρι είναι πάρα τριάρι. Για τριάρι έχει χαμηλά ποσοστά ευστοχίας

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Δεκ 13, 2023 5:38 pm

Ο Βιλντοζα είναι πλέον ενεργό μέλος της ομάδας μας και ένας από τους 4 γκαρντ μας. Δεν βλέπω κανένα λόγο να φύγει.

Ο Παπαπέτρου είναι ο 3ος καλύτερος Έλληνας παίκτης μας και το πιο καθαρό μας τριάρι. Επίσης πρέπει να μείνει.

Ο Γκάι όντως δεν χωράει. Δεν χρειάζεσαι ξένο για 3ο δυάρι. Έχουμε και Μωραιτη για αυτά τα λεπτά.

Φυσικά και ο παίκτης δεν είναι άχρηστος. Μπορεί ο Αταμαν να του δώσει πολύ ειδικούς ρόλους, όπως και στον Καλαϊτζάκη, που να μπαίνει για 5 λεπτά με πολύ συγκεκριμένο ρόλο.

Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον ο ίδιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι μεγάλο το πρόβλημα αυτοπεποίθησης που αντιμετωπίζουν παίκτες όταν από πρώτα βιολιά σε μικρές ομάδες πάνε για αναπληρωματικοί σε μεγαλύτερες.

Είναι δύσκολο να τον αφήσεις ελεύθερο έχοντας δώσει τέτοιο μπάι άουτ αλλά στην περίπτωση του μπορεί και να γίνει.

Συμφωνώ κι εγώ με ανανέωση Γκριγκονις. Φυσικά και θέλω να έρθει ο Χεζονια το καλοκαίρι, αλλά ο Γκριγκονις έχει φανεί εξαιρετικά χρήσιμος μέχρι τώρα και θα ήταν καλό να παραμείνει.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4752
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Δεκ 13, 2023 5:51 pm

xomitsious έγραψε:
Τετ Δεκ 13, 2023 5:38 pm
Ο Βιλντοζα είναι πλέον ενεργό μέλος της ομάδας μας και ένας από τους 4 γκαρντ μας. Δεν βλέπω κανένα λόγο να φύγει.

Ο Παπαπέτρου είναι ο 3ος καλύτερος Έλληνας παίκτης μας και το πιο καθαρό μας τριάρι. Επίσης πρέπει να μείνει.

Ο Γκάι όντως δεν χωράει. Δεν χρειάζεσαι ξένο για 3ο δυάρι. Έχουμε και Μωραιτη για αυτά τα λεπτά.

Φυσικά και ο παίκτης δεν είναι άχρηστος. Μπορεί ο Αταμαν να του δώσει πολύ ειδικούς ρόλους, όπως και στον Καλαϊτζάκη, που να μπαίνει για 5 λεπτά με πολύ συγκεκριμένο ρόλο.

Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον ο ίδιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι μεγάλο το πρόβλημα αυτοπεποίθησης που αντιμετωπίζουν παίκτες όταν από πρώτα βιολιά σε μικρές ομάδες πάνε για αναπληρωματικοί σε μεγαλύτερες.

Είναι δύσκολο να τον αφήσεις ελεύθερο έχοντας δώσει τέτοιο μπάι άουτ αλλά στην περίπτωση του μπορεί και να γίνει.

Συμφωνώ κι εγώ με ανανέωση Γκριγκονις. Φυσικά και θέλω να έρθει ο Χεζονια το καλοκαίρι, αλλά ο Γκριγκονις έχει φανεί εξαιρετικά χρήσιμος μέχρι τώρα και θα ήταν καλό να παραμείνει.
ο γκαι αυτο κανει μπαινει για ενα συγκεκριμενο πραγμα να σουταρει τριποντο,ε δεν τα βαζει ουτε με τον παοκ,δεν εχει νοημα να μενει.στην επομενη αλλαγη ξενου θα μεινει εκτος και απο την α1 δηλαδη δεν θα παιζει ποτε αν δεν τραυματιστει καποιος

αν παρουμε ντορσει ο γκριγκονις εχει φυγει το καλοκαιρι,αν οχι τοτε ισως τον κρατησουμε για την θεση του στο 2

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Τετ Δεκ 13, 2023 6:20 pm

Εγώ δε θέλω σε καμία περίπτωση να μείνει ο Γκριγκονις του χρόνου.

Θέλουμε έναν παίκτη στη θέση του που θα μπορεί να παίξει και άμυνα.

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με Χεζονια, άλλωστε κατά ανάγκη παίζει στο 3 φέτος.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”