2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Εγώ πάντως εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί οι δυο πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της ομαδας να πρέπει να μοιράζονται το χρόνο στην πενταδα η να αναζητείται φόρμουλα να συνυπάρχουν(?)shtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 1:31 pmΗ Εφες μας έδειξε ότι δεν έχει και τόσο σημασία το 4-5 αλλά το 1-2 άντε και 3.
Αν στο 4 και 5 έχουμε παίκτες που μπορούν να σκριναρουν, να κάνουν μπλοκ αουτ, και να παίρνουν τα ριμπάουντ θα ειμαι ευχαριστημένος ακόμα και δεν σκοράρουν.
Έναν πολύ καλό άσο θέλουμε κυρίως, ο Χεζονια θεωρώ θα συνυπάρχει πολύ στο παρκέ με Παπ
0
Γιατί βρεθήκαμε σε μια κατάσταση που δεν ήταν εύκολο να αφήσουμε κανέναν από τους δύοtitsokk έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 1:36 pmΕγώ πάντως εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί οι δυο πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της ομαδας να πρέπει να μοιράζονται το χρόνο στην πενταδαshtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 1:31 pmΗ Εφες μας έδειξε ότι δεν έχει και τόσο σημασία το 4-5 αλλά το 1-2 άντε και 3.
Αν στο 4 και 5 έχουμε παίκτες που μπορούν να σκριναρουν, να κάνουν μπλοκ αουτ, και να παίρνουν τα ριμπάουντ θα ειμαι ευχαριστημένος ακόμα και δεν σκοράρουν.
Έναν πολύ καλό άσο θέλουμε κυρίως, ο Χεζονια θεωρώ θα συνυπάρχει πολύ στο παρκέ με Παπ
Δηλαδή όχι καθαρά για μπασκετικους λόγους
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
1
1

Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
Δεν νομίζω ότι έθεσε κανείς πολύ ψηλά τον πήχη.
Αν δεν επιστρέψουμε σε μετά covid κανονικότητα μην περιμένετε κάποιο σοβαρό πλάνο.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι θα είναι η πρώτη χρόνια του Πριφτη από τις 3 που υπέγραψε, άρα αναγνωριστική χρόνια στην οποία θα χτίσει ένα κορμό.
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μα αυτο ακριβως ειχαμε περσυ στους ψηλους: παίκτες που μπορούν να σκριναρουν, να κάνουν μπλοκ αουτ, και να παίρνουν τα ριμπάουντ, να ριχνουν ξυλο και να εχουν πολυ σκληραδα. ουσιαστικα 2 ασσοι και 1 δυαρι μας ελλειπαν.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 1:31 pmΗ Εφες μας έδειξε ότι δεν έχει και τόσο σημασία το 4-5 αλλά το 1-2 άντε και 3.
Ο μητο θα ηταν απιστευτα σημαντικος για μας και εκανε τεραστιο λαθος που εφυγε! του χρονου θα χτυπαγε 1,5 μυριο και βασικη θεση αν εμενε, τωρα θα ναι ρολιστας στο μιλανο. Το θεμα ειναι οτι καλυτερα να κραταγαμε την περσυνη μας ομαδα στους ψηλους και να διναμε τα λεφτα στους κοντους.
Ακομα και ετσι αν παρουμε αντι φλοιντ εναν κανονικο ψηλο και αντι μπρει εναν κανονικο ασσο (εστω βεστερμαν) τοτε καλα θα ειμαστε.
Ο σαντρος δεν ειναι περιττος γιατι ειναι ο μοναδικος που παιζει τοπ αμυνα. απλως θα πρεπει να παιζει αρκετα στο 2 και ο μαριο στο 4. Το καλυτερο θα ηταν να εχουμε σχηματα οχι πολυ με παπι-σαντρος-μαριο μεσα λογο κακου σουτ.
ΥΓ Ογκαστ θα κραταγατε με 200 χιλ?
0
Χωρίς να έχω στατιστικά μπροστά μου, η αίσθηση μου παρακολουθώντας τους αγώνες είναι ότι ήμασταν από τις χειρότερες ομάδες στα ριμπάουντ
μα αυτο ακριβως ειχαμε περσυ στους ψηλους: παίκτες που μπορούν να σκριναρουν, να κάνουν μπλοκ αουτ, και να παίρνουν τα ριμπάουντ, να ριχνουν ξυλο και να εχουν πολυ σκληραδα. ουσιαστικα 2 ασσοι και 1 δυαρι μας ελλειπαν.
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 2595
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Κουλή κίνηση του Οκαρο Ουαιτ, νομιζω θέλαμε παιχτη που να κατεβαίνει και στο 5 οπωσδήποτε. Δεν βγαινει η σεζόν με Παπαγιαννη και Φλοιντ, τα τελευταία χρόνια είχαμε τον Ντίνο να κλείνει τις τρύπες εκει , τώρα ποιον? Αν πάθει κανα σοβαρο τραυματισμο ο Παπαγιαννης που θα κρυφτουμε? Ειδικά αν μεινει ο Χεζονια για βασικο 4αρι (που φαίνεται πως μενει) ήθελε εναν Αιζαια Χικς πισω/διπλα του , οχι Οκαρο Ουαιτ , ο οποίος και φλούδας ειναι για τα 4αρια της γιουρολιγκ και χωρίς εμπειρία στα 29 του απτο ανώτατο επίπεδο και δεν εχει και καμια σουταρα που χρειαζομασταν. Οκκ ειναι παιχτης που φαίνεται διαχρονικά να αρέσει στον προπονητή οποτε θα δουμε..
Αυτή τη στιγμη εχουμε Περι, Μεικον, Νεντο, Οκαρο, Φλοιντ κλεισμένους : σύνολο 5. Με ξενο ασο (πχ Κρις Τζόουνς) ή παραμονή Μπρει (φτου φτου φτου) και Χεζονια φτάνουμε στους 7. Δεν εχει ανακοινωθεί ομως η ενεργοποίηση του +1 για τον Ρος, υπάρχει περίπτωση να μην μείνει? Αλλιώς αυτός είναι ο 8ος ξενος μας και το ροστερ μας κλείνει ετσι , παλι γεμάτο στο 2-3-4 και με σοβαρο θέμα στο 1 και στο 5... Ίσως ενας Κώστας Αντετοκουμπο βοηθήσει αρκετά τη κατάσταση στο 5!
Παντως ξαναλέω θα προτιμούσα τον Αιζαια Χικς(4/5) πχ απτον Οκαρο(4/3) ακόμα κι αν ο δεύτερος είναι πιο ποιοτικός.
ΥΓ. Φίλε Τρέισι για κανέναν λόγο τον Ογκαστ, μακάρι να κάνουμε το θαύμα με τον Κώστα όμως.
Αυτή τη στιγμη εχουμε Περι, Μεικον, Νεντο, Οκαρο, Φλοιντ κλεισμένους : σύνολο 5. Με ξενο ασο (πχ Κρις Τζόουνς) ή παραμονή Μπρει (φτου φτου φτου) και Χεζονια φτάνουμε στους 7. Δεν εχει ανακοινωθεί ομως η ενεργοποίηση του +1 για τον Ρος, υπάρχει περίπτωση να μην μείνει? Αλλιώς αυτός είναι ο 8ος ξενος μας και το ροστερ μας κλείνει ετσι , παλι γεμάτο στο 2-3-4 και με σοβαρο θέμα στο 1 και στο 5... Ίσως ενας Κώστας Αντετοκουμπο βοηθήσει αρκετά τη κατάσταση στο 5!
Παντως ξαναλέω θα προτιμούσα τον Αιζαια Χικς(4/5) πχ απτον Οκαρο(4/3) ακόμα κι αν ο δεύτερος είναι πιο ποιοτικός.
ΥΓ. Φίλε Τρέισι για κανέναν λόγο τον Ογκαστ, μακάρι να κάνουμε το θαύμα με τον Κώστα όμως.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδη αν παμε με οκαρο-φλοιντ-παπατζον σιγουρα θα παρουμε ελληνα σεντερ, τι προτιμάμε καββαδα με 100 χιλ που δεν μπορει να δωσει περα απο 5λεπτα ή ογκαστ με 200 που ξερουμε οτι 5λεπτα θα τα δωσει και με το παραπανω και που τουλαχιστον επιθετικα μπορει να βοηθησει σε καποια ματς?JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 2:03 pmΚουλή κίνηση του Οκαρο Ουαιτ, νομιζω θέλαμε παιχτη που να κατεβαίνει και στο 5 οπωσδήποτε. Δεν βγαινει η σεζόν με Παπαγιαννη και Φλοιντ, τα τελευταία χρόνια είχαμε τον Ντίνο να κλείνει τις τρύπες εκει , τώρα ποιον? Αν πάθει κανα σοβαρο τραυματισμο ο Παπαγιαννης που θα κρυφτουμε? Ειδικά αν μεινει ο Χεζονια για βασικο 4αρι (που φαίνεται πως μενει) ήθελε εναν Αιζαια Χικς πισω/διπλα του , οχι Οκαρο Ουαιτ , ο οποίος και φλούδας ειναι για τα 4αρια της γιουρολιγκ και χωρίς εμπειρία στα 29 του απτο ανώτατο επίπεδο και δεν εχει και καμια σουταρα που χρειαζομασταν. Οκκ ειναι παιχτης που φαίνεται διαχρονικά να αρέσει στον προπονητή οποτε θα δουμε..
εγω τον καββαδα για ευρωλιγκα τον θεωρω παναργο και οτι δυσκολα θα ποσταρει στην επιθεση, οποτε τι θα προσφερει;
0
- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τώρα δεν νομίζω να είμαστε καλύτεροι στο ριμπάουντ.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 2:02 pmΧωρίς να έχω στατιστικά μπροστά μου, η αίσθηση μου παρακολουθώντας τους αγώνες είναι ότι ήμασταν από τις χειρότερες ομάδες στα ριμπάουντ
μα αυτο ακριβως ειχαμε περσυ στους ψηλους: παίκτες που μπορούν να σκριναρουν, να κάνουν μπλοκ αουτ, και να παίρνουν τα ριμπάουντ, να ριχνουν ξυλο και να εχουν πολυ σκληραδα. ουσιαστικα 2 ασσοι και 1 δυαρι μας ελλειπαν.
Ο Φλόιντ είναι καλός στα ριμπάουντ αλλά λογικά δεν θα παίζει πολύ(και ο Όγκαστ πολύ καλός ριμπάουντερ είναι αλλά τι να το κάνεις), ο Χεζόνια δύσκολο να κάνει την διαφορά στο ριμπάουντ και ο Ουάιτ είναι απλά αξιοπρεπής ενώ χάσαμε τον Μήτογλου που ήταν στους πρώτους ριμπάουντερ της διοργάνωσης.
0
https://www.euroleague.net/main/statist ... gg=PerGameshtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 2:02 pmΧωρίς να έχω στατιστικά μπροστά μου, η αίσθηση μου παρακολουθώντας τους αγώνες είναι ότι ήμασταν από τις χειρότερες ομάδες στα ριμπάουντ
4η στα ριμπαουντ σε μεσο ορο
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή εγω εχω στατιστικα μπροστα μουshtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 2:02 pmΧωρίς να έχω στατιστικά μπροστά μου, η αίσθηση μου παρακολουθώντας τους αγώνες είναι ότι ήμασταν από τις χειρότερες ομάδες στα ριμπάουντ

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειμασταν απο τις καλυτερες ομαδες στα ριμπαουντ και σε πολλα ματς οχι μονο κυριαρχουσαμε, αλλα τους καναμε και πλακα στα ριμπαουντ.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 14, 2021 2:02 pmΧωρίς να έχω στατιστικά μπροστά μου, η αίσθηση μου παρακολουθώντας τους αγώνες είναι ότι ήμασταν από τις χειρότερες ομάδες στα ριμπάουντ
Μαλιστα, στα επιθετικα ριμπαουντ ειμασταν 2οι σε ολη την ευρωλιγκα, ενω συνολικα ειμασταν 4οι! Στα αληθεια ειμασταν παρα πολυ καλοι στους ψηλους περσυ και ας μην ειχαμε ποιοτητα, απλως δεν ειχαμε εναν λιγο καλυτερο σουτερ του ουαιτ και φυσικα δεν ειχαμε ασσο να τους δινει την μπαλα. τον ογκαστ δεν τον λεω γιατι ηταν ελληνας και ισως επρεπε να τον εχουμε.
Για αυτο ελεγα ολη την σεζον οτι αν κραταγαμε ολη την φροντ λαιν ετσι οπως ηταν, ανανεωναμε μαριο-παπι και παιρναμε 3 κοντους θα ειμασταν ομαδαρα! Στην επιθεση δεν ειχαμε καλους ψηλους, αλλα σε ολα τα αλλα (αμυνα-ριμπαουντ-ξυλο-χημεια) ειμασταν τοπ, οσο αστειο και αν φαινεται!
δυστηχως εφυγε μητο-μπεντιλ και χαλασαμε. Εγω τον μπεντιλ θα τον κραταγα και αντι φλοιντ θα κραταγα Ογκαστ για να βγαινουν οι θεσεις ξενων.
3-4 Μαριο
4. Οκαρο
4-5 Μπεντιλ
5. Παπαγιαννης-Ογκαστ (αρκει να ειναι για 200 χιλ)
Θεωρω πολυ καλυτερο απο αυτο που παμε να εχουμε τωρα.
0