Α1 2022-2023, 4ος Τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
tarp7

allstar
Reactions: 1997
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:19 pm

shtarkws έγραψε:
Πέμ Ιουν 15, 2023 9:58 pm
HackerBaby έγραψε:
Πέμ Ιουν 15, 2023 9:54 pm
Δεν ξερω γιατι σας εχουν κανει τοσο εντυπωση τα λειζερ ? λειζερ γινονται στα γηπεδα 25 χρονια τωρα . σημερα περιμενατε οντως να μην εχει λειζερ? Στην Ελλαδα ειμαστε
Δεν είμαστε όλοι σε αυτή την Ελλάδα, η μειοψηφία ειναι έτσι, κάποιοι είμαστε και θέλουμε μια άλλη Ελλάδα περιμένοντας κάποιον με @@ να φέρει την πλειοψηφία στο προσκήνιο.
Πολύ αισιόδοξος είσαι. Με μια βλαχοελιτ που μας λέει για νομο Πελοποννήσου και βγαίνει φορά παρτίδα με τον υπόκοσμο εγώ δεν είμαι αισιόδοξος. Στην κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντά. Λογικό είναι οι οπαδοί (ο θεός να τους κάνει ανθρώπους)να είναι μικρογραφία της παρακμής της χώρα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 564
Προειδοποιήσεις: 1

Ξεκαρδιστήκαμε..

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:20 pm

Να βάλει και ο μπαρτζω Τζορτζ πάπας για να ισορροπήσει λίγο η σημερινή σουρεαλ φάση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Εικόνες από ΟΑΚΑ

Ένα ημίχρονο για να τελειώσει μια εφιαλτική χρονιά, αντάξια των αποφάσεων που πήραν κάποιοι

7
7 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:21 pm

Άσε μην φωνάζουν για τον Παπά και νομίζει ο Πάπας ότι φωνάζουν για εκείνον.

0
sardanapalos
Reactions:

kein έγραψε:
Πέμ Ιουν 15, 2023 9:53 pm
Εντάξει δεν υπάρχει καμιά τύχη απόψε ! Χωρίς Πονίτκα και με Ολυμπιακό να έχει 7/9 τρίποντα, πάμε για ιστορική ήττα.

Αυτά με τα λέιζερ και τις καφρίλες είναι απαράδεκτα και πρέπει να σταματήσουν γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη από τέτοιες τακτικές, ούτε είναι επίσης δικαιολογία ότι στο ΣΕΦ γίνονται χειρότερα. Έλεος πια με τους κάφρους κάθε ομάδας.
Νομίζω σβήστηκε το ποστ μου, οπότε ξαναπαραθέτω. Είναι γενικά ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και δυστυχώς χωρίς ζορικες τιμωρίες δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει κάτι, με την (αθλητική) παιδεία που έχουμε δεν γίνεται αλλιώς.

HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:23 pm

tarp7 έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Δεν είμαστε όλοι σε αυτή την Ελλάδα, η μειοψηφία ειναι έτσι, κάποιοι είμαστε και θέλουμε μια άλλη Ελλάδα περιμένοντας κάποιον με @@ να φέρει την πλειοψηφία στο προσκήνιο.
Πολύ αισιόδοξος είσαι. Με μια βλαχοελιτ που μας λέει για νομο Πελοποννήσου και βγαίνει φορά παρτίδα με τον υπόκοσμο εγώ δεν είμαι αισιόδοξος. Στην κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντά. Λογικό είναι οι οπαδοί (ο θεός να τους κάνει ανθρώπους)να είναι μικρογραφία της παρακμής της χώρα
Καλοι και οι ονειροπολοι , αλλα καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες . Αν θελουμε γηπεδα εκκλησια ας παμε στη Ρωσια . Στην Ελλαδα κατι κοβεις , κατι αφηνεις , προτιμω να κοβουν τις βομβες , τα αεροβολα και τα καπνογονα , τουλαχιστον να εχουν την υγεια τους οι αθλητες και οι φιλαθλοι

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

tarp7 έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Αν δεν προσπαθήσεις να ζήσεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι θα καταλήξεις να σκέφτεσαι με τον τρόπο που ζεις

7
7 Εικόνα

Oι κανονισμοί του forum

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:27 pm

sardanapalos έγραψε:
kein έγραψε:
Πέμ Ιουν 15, 2023 9:53 pm
Εντάξει δεν υπάρχει καμιά τύχη απόψε ! Χωρίς Πονίτκα και με Ολυμπιακό να έχει 7/9 τρίποντα, πάμε για ιστορική ήττα.

Αυτά με τα λέιζερ και τις καφρίλες είναι απαράδεκτα και πρέπει να σταματήσουν γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη από τέτοιες τακτικές, ούτε είναι επίσης δικαιολογία ότι στο ΣΕΦ γίνονται χειρότερα. Έλεος πια με τους κάφρους κάθε ομάδας.
Νομίζω σβήστηκε το ποστ μου, οπότε ξαναπαραθέτω. Είναι γενικά ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και δυστυχώς χωρίς ζορικες τιμωρίες δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει κάτι, με την (αθλητική) παιδεία που έχουμε δεν γίνεται αλλιώς.
Νομίζω και οι 2 λέτε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια και δεν υπάρχει διαφωνία. Στα αγωνιστικά παρακαλώ.

0
jazz thrilos
Reactions:

Πέρα από τα εξωαγωνιστικα, παρακολουθούμε κι έναν αγώνα που κινδυνεύει να γίνει μπασκετική παρωδία όπου μια ομάδα δεν υπάρχει καν στο παρκε.

Ο Λι είναι κουρασμένος και από κει και πέρα το χάος σε οποιαδήποτε ανάλυση. Ο Σερελης το άφησε πολύ νωρίς το ματς, ανεπίτρεπτη συμπεριφορά από τον κόουτς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5677
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:28 pm

shtarkws έγραψε:
Εικόνες από ΟΑΚΑ

Ένα ημίχρονο για να τελειώσει μια εφιαλτική χρονιά, αντάξια των αποφάσεων που πήραν κάποιοι

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:29 pm

Θλιβερός Παπαγιάννης

0

Oι κανονισμοί του forum

HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:31 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιουν 15, 2023 10:10 pm
Μου μυρίζεται ιστορική ήττα Παναθηναϊκού, αλλά πολύ φοβάμαι ότι, αν πάει προς τα εκεί το παιχνίδι, δεν θα προλάβει να τελειώσει.
Στο πρωτο σκελος θα συμφωνησω , νομιζω φαινοταν απο την αρχη :bball: , το δευτερο δε θα γινει ποτε σε αυτη την ομαδα , ακομα και να παιζει με 5 παππαδες και να χασει με 50 ποντους

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1997

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:31 pm

jazz thrilos έγραψε:
Πέρα από τα εξωαγωνιστικα, παρακολουθούμε κι έναν αγώνα που κινδυνεύει να γίνει μπασκετική παρωδία όπου μια ομάδα δεν υπάρχει καν στο παρκε.

Ο Λι είναι κουρασμένος και από κει και πέρα το χάος σε οποιαδήποτε ανάλυση. Ο Σερελης το άφησε πολύ νωρίς το ματς, ανεπίτρεπτη συμπεριφορά από τον κόουτς.
Αυτοί που έγραφαν ότι ο Σερελης βελτίωσε το ΠΑΟ που την είχαν δει τη βελτίωση;

0
belalik

a1greece
Reactions: 267

Πέμ Ιουν 15, 2023 10:32 pm

HackerBaby έγραψε:
tarp7 έγραψε:

Καλοι και οι ονειροπολοι , αλλα καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες . Αν θελουμε γηπεδα εκκλησια ας παμε στη Ρωσια . Στην Ελλαδα κατι κοβεις , κατι αφηνεις , προτιμω να κοβουν τις βομβες , τα αεροβολα και τα καπνογονα , τουλαχιστον να εχουν την υγεια τους οι αθλητες και οι φιλαθλοι
Οι Άγγλοι κάνανε χειρότερες καφρίλες (στο ποδόσφαιρο) .. Κάποια στιγμή, και με αφορμή βέβαια μια τραγωδία (Heysel), η Θάτσερ (την οποία μπορεί να κριτικάρει κανείς, και ορθά, για πάρα πολλά) αποφάσισε την απόσυρση των Αγγλικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά κύπελλα ΠΡΙΝ επιβληθεί κάποια αντίστοιχη τιμωρία από την ΦΙΦΑ ή αντίστοιχη αρχή .. Γενικώς αποφάσισαν οτι θα καθαρίσουν με τους κάφρους - και είχαν μια χαρά κάφρους... και τελικά, μετά από κάποια χρόνια, βλέπεις πως είναι η κατάσταση στα αγγλικά γήπεδα σήμερα.

Το παραπάνω είναι υπερβολικά συνοπτικό, προφανώς η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή ... Δε νομίζω πως η πλειοψηφία είναι κάφροι - αλλά κάποιοι βολεύονται με τους στρατούς που έχουν οργανώσει, και οι άνθρωποι που έχουν εξουσία δεν έχουν την ποιότητα, προσωπικότητα, ενδιαφέρον και βούληση να κάνουν κάτι πραγματικά, παρόλο που αν το ήθελαν θα μπορούσαν - όχι να αλλάξουν τα πάντα προφανώς, αλλά να δείξουν κάτι - και θα εισέπρατταν και πολιτικό κέρδος από κάτι τέτοιο.

Το συνολικό θέμα είναι σύνθετο .. Αλλά τελικά, αν υπήρχε πραγματική βούληση από την θεσμική εξουσία, θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι.. Και είναι απλό, μια εξήγηση πως θα υπάρξουν όντως αυστηρές τιμωρίες, ακόμα και για μικρά παραπτώματα, και αυτό τελικά να πραγματοποιηθεί. Πχ, λέιζερ? .. Μια προειδοποίηση. Το ξανακάνουν; 3 αγωνιστικές χωρίς θεατές. Νερά? 6 αγωνιστικές .. Κλπ ... Είναι πολύ απλά τα πράγματα....

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Τελικών Α1 και Yποβιβασμένων Ομάδων Α1”