Πολύ αισιόδοξος είσαι. Με μια βλαχοελιτ που μας λέει για νομο Πελοποννήσου και βγαίνει φορά παρτίδα με τον υπόκοσμο εγώ δεν είμαι αισιόδοξος. Στην κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντά. Λογικό είναι οι οπαδοί (ο θεός να τους κάνει ανθρώπους)να είναι μικρογραφία της παρακμής της χώραshtarkws έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 9:58 pmΔεν είμαστε όλοι σε αυτή την Ελλάδα, η μειοψηφία ειναι έτσι, κάποιοι είμαστε και θέλουμε μια άλλη Ελλάδα περιμένοντας κάποιον με @@ να φέρει την πλειοψηφία στο προσκήνιο.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 9:54 pmΔεν ξερω γιατι σας εχουν κανει τοσο εντυπωση τα λειζερ ? λειζερ γινονται στα γηπεδα 25 χρονια τωρα . σημερα περιμενατε οντως να μην εχει λειζερ? Στην Ελλαδα ειμαστε
Α1 2022-2023, 4ος Τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Συντονιστής: Captains
1
1

- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
7
7

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Νομίζω σβήστηκε το ποστ μου, οπότε ξαναπαραθέτω. Είναι γενικά ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και δυστυχώς χωρίς ζορικες τιμωρίες δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει κάτι, με την (αθλητική) παιδεία που έχουμε δεν γίνεται αλλιώς.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 9:53 pmΕντάξει δεν υπάρχει καμιά τύχη απόψε ! Χωρίς Πονίτκα και με Ολυμπιακό να έχει 7/9 τρίποντα, πάμε για ιστορική ήττα.
Αυτά με τα λέιζερ και τις καφρίλες είναι απαράδεκτα και πρέπει να σταματήσουν γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη από τέτοιες τακτικές, ούτε είναι επίσης δικαιολογία ότι στο ΣΕΦ γίνονται χειρότερα. Έλεος πια με τους κάφρους κάθε ομάδας.
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Καλοι και οι ονειροπολοι , αλλα καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες . Αν θελουμε γηπεδα εκκλησια ας παμε στη Ρωσια . Στην Ελλαδα κατι κοβεις , κατι αφηνεις , προτιμω να κοβουν τις βομβες , τα αεροβολα και τα καπνογονα , τουλαχιστον να εχουν την υγεια τους οι αθλητες και οι φιλαθλοιtarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 10:19 pmΠολύ αισιόδοξος είσαι. Με μια βλαχοελιτ που μας λέει για νομο Πελοποννήσου και βγαίνει φορά παρτίδα με τον υπόκοσμο εγώ δεν είμαι αισιόδοξος. Στην κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντά. Λογικό είναι οι οπαδοί (ο θεός να τους κάνει ανθρώπους)να είναι μικρογραφία της παρακμής της χώρα
0
Αν δεν προσπαθήσεις να ζήσεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι θα καταλήξεις να σκέφτεσαι με τον τρόπο που ζειςtarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 10:19 pmΠολύ αισιόδοξος είσαι. Με μια βλαχοελιτ που μας λέει για νομο Πελοποννήσου και βγαίνει φορά παρτίδα με τον υπόκοσμο εγώ δεν είμαι αισιόδοξος. Στην κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντά. Λογικό είναι οι οπαδοί (ο θεός να τους κάνει ανθρώπους)να είναι μικρογραφία της παρακμής της χώρα
7
7

Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- Conan1982
- Reactions: 3350
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω και οι 2 λέτε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια και δεν υπάρχει διαφωνία. Στα αγωνιστικά παρακαλώ.sardanapalos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 10:21 pmΝομίζω σβήστηκε το ποστ μου, οπότε ξαναπαραθέτω. Είναι γενικά ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και δυστυχώς χωρίς ζορικες τιμωρίες δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει κάτι, με την (αθλητική) παιδεία που έχουμε δεν γίνεται αλλιώς.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 9:53 pmΕντάξει δεν υπάρχει καμιά τύχη απόψε ! Χωρίς Πονίτκα και με Ολυμπιακό να έχει 7/9 τρίποντα, πάμε για ιστορική ήττα.
Αυτά με τα λέιζερ και τις καφρίλες είναι απαράδεκτα και πρέπει να σταματήσουν γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη από τέτοιες τακτικές, ούτε είναι επίσης δικαιολογία ότι στο ΣΕΦ γίνονται χειρότερα. Έλεος πια με τους κάφρους κάθε ομάδας.
0
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Αυτοί που έγραφαν ότι ο Σερελης βελτίωσε το ΠΑΟ που την είχαν δει τη βελτίωση;jazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 10:27 pmΠέρα από τα εξωαγωνιστικα, παρακολουθούμε κι έναν αγώνα που κινδυνεύει να γίνει μπασκετική παρωδία όπου μια ομάδα δεν υπάρχει καν στο παρκε.
Ο Λι είναι κουρασμένος και από κει και πέρα το χάος σε οποιαδήποτε ανάλυση. Ο Σερελης το άφησε πολύ νωρίς το ματς, ανεπίτρεπτη συμπεριφορά από τον κόουτς.
0
Οι Άγγλοι κάνανε χειρότερες καφρίλες (στο ποδόσφαιρο) .. Κάποια στιγμή, και με αφορμή βέβαια μια τραγωδία (Heysel), η Θάτσερ (την οποία μπορεί να κριτικάρει κανείς, και ορθά, για πάρα πολλά) αποφάσισε την απόσυρση των Αγγλικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά κύπελλα ΠΡΙΝ επιβληθεί κάποια αντίστοιχη τιμωρία από την ΦΙΦΑ ή αντίστοιχη αρχή .. Γενικώς αποφάσισαν οτι θα καθαρίσουν με τους κάφρους - και είχαν μια χαρά κάφρους... και τελικά, μετά από κάποια χρόνια, βλέπεις πως είναι η κατάσταση στα αγγλικά γήπεδα σήμερα.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 10:23 pmΚαλοι και οι ονειροπολοι , αλλα καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες . Αν θελουμε γηπεδα εκκλησια ας παμε στη Ρωσια . Στην Ελλαδα κατι κοβεις , κατι αφηνεις , προτιμω να κοβουν τις βομβες , τα αεροβολα και τα καπνογονα , τουλαχιστον να εχουν την υγεια τους οι αθλητες και οι φιλαθλοιtarp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 10:19 pm
Πολύ αισιόδοξος είσαι. Με μια βλαχοελιτ που μας λέει για νομο Πελοποννήσου και βγαίνει φορά παρτίδα με τον υπόκοσμο εγώ δεν είμαι αισιόδοξος. Στην κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντά. Λογικό είναι οι οπαδοί (ο θεός να τους κάνει ανθρώπους)να είναι μικρογραφία της παρακμής της χώρα
Το παραπάνω είναι υπερβολικά συνοπτικό, προφανώς η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή ... Δε νομίζω πως η πλειοψηφία είναι κάφροι - αλλά κάποιοι βολεύονται με τους στρατούς που έχουν οργανώσει, και οι άνθρωποι που έχουν εξουσία δεν έχουν την ποιότητα, προσωπικότητα, ενδιαφέρον και βούληση να κάνουν κάτι πραγματικά, παρόλο που αν το ήθελαν θα μπορούσαν - όχι να αλλάξουν τα πάντα προφανώς, αλλά να δείξουν κάτι - και θα εισέπρατταν και πολιτικό κέρδος από κάτι τέτοιο.
Το συνολικό θέμα είναι σύνθετο .. Αλλά τελικά, αν υπήρχε πραγματική βούληση από την θεσμική εξουσία, θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι.. Και είναι απλό, μια εξήγηση πως θα υπάρξουν όντως αυστηρές τιμωρίες, ακόμα και για μικρά παραπτώματα, και αυτό τελικά να πραγματοποιηθεί. Πχ, λέιζερ? .. Μια προειδοποίηση. Το ξανακάνουν; 3 αγωνιστικές χωρίς θεατές. Νερά? 6 αγωνιστικές .. Κλπ ... Είναι πολύ απλά τα πράγματα....
0