Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
socrates13

junior
Reactions: 160
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 29, 2024 4:13 pm

80sLover έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 4:10 pm
socrates13 έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 3:59 pm
Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι το εξης
Μπατσε βιλτοζα φευγουν το μονο σιγουρο,επισης χουαντσο μενει
Και η θα παει να φερει μισιτς χεζονια πακετο και center παπαγιαννη που ειναι πολυ δυνατο
Ειτε θα φερει μισιτς και πχ ιμπακα και μενει στο 3 με γκριγκο παπαπετρου και καλαιτζακη[για εμενα το καλυτερο]
Κατι τετοιο θα γινειαν οχι μισιτς μπορει να δουμε μπραουν ,αλλα κατι τετοιο
Αν τωρα ο χοαυντσο βρει κατι αλλο μπορει να παμε για μονεκε ,η αν φυγει ο ναν θα παμε για κανα πορτερ η κατι τελοσπαντων
Γενικα δεν θα δουμε τεραστιες αλλαγες ,θα δουμε ποιοτικη ενισχυση
Μας αρεσει δεν μας αρεσει, αν θελουμε Χεζονια, δυστυχως ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ειναι ο Παπαγιαννης.
Αν δεν παρουμε Χεζονια, τοτε θα παμε σε ξενο 5αρη...πχ Πουαριε, Μοτλει, Ιμπακα...
Και βλεπω του Παπαγιαννη να ειναι η τελευταια μεταγραφη...δηλαδη θα σου δωσουν Χεζονια και καποιον καλο γκαρντ...και μετα θα σου πλασαρουν και τον Παπαγιαννη.

Και θα πας υποθετικα με

Σλουκας Μισιτς Γκραντ
Ναν Γκριγκο
Χεζονια Παπι
Χουαντσο Μητο
Λεσορ Παπαγιαννη Κωστα
Μια χαρα ειναι φιλε,ας ερθει πρωτα ο ασσος απο το πανω ταβανι ,και μετα βλεπουμε και τα αλλα
Γιατι αν ερθει κανας μισιτς η μπραουν φαση και φερεις και χεζονια κια κρατησεις και ναν ,ας δω δευτερο τον παπαγιαννη,δεν εχω θεμα εγω :D :D

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4453
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μάιος 29, 2024 4:14 pm

80sLover έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 4:10 pm

Μας αρεσει δεν μας αρεσει, αν θελουμε Χεζονια, δυστυχως ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ειναι ο Παπαγιαννης.
εγω νομιζω οτι ο παπαγιαννης παρουμε δεν παρουμε τον χεζονια θα ειναι μονοδρομος
αλλα θελω να ελπιζω.....

1
1 Εικόνα
socrates13

junior

Τετ Μάιος 29, 2024 4:15 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 4:12 pm
socrates13 έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 4:09 pm

Δεν χωρας μετα σε θεμα ξενων,εκτος και αν πετας εκτος συνεχεια τον γκριγκονις για το ελληνικο πρωταθλημα..Πολυ σουπερσταριλικι θα γεμισει η ομαδα μετα ,δεν ξερω
Ποιος θα πρωτοπαιξει στο 3?
φετος παιζουν παπαπετρου γκριγκονις
του χρονου χεζονια παπαπετρου

ποιο διδυμο προτιμας?ποιος βλεπεις καλυτερο?
ο χεζονια δεν ειναι στοιχημα που δεν ξερεις αν θα σου βγει,ειναι δεδομενο οτι θα αναβαθμισει την θεση
Σαν να μου λες φεραρι με φιατ ρε φιλε και εσυ,ποιον λες να προτιμω?Φυσικα τον χεζονια..Το θεμα ειναι στο θεμα ξενων,για αυτο ειπα οτι η θα παρεις χεζονια και ασσο απο πανω πανω ραφι και τον παπαγιαννη η δεν θα παρεις χεζονια και θα πας για ξενο στα center..Τωρα αν ανανεωσαν τον γκριγκονις για να τον εχουν μονο για euroleague ,οκ,φερε μου και μισιτς και ιμπακα και χεζονια,δεν θα πω οχι :D :D

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2543
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 29, 2024 4:18 pm

Το θέμα Γκριγκόνις αρέσει ή οχι έκλεισε όταν τον ανανέωσαν πριν κάνα δίμηνο για 3 χρόνια.

θεωρητικά θα μπορούσε να τον υπολογίζει για το 2 αλλά στο 2 δεν πρέπει να τον έχει βάλει ποτέ ο Αταμάν ούτε στην Α1. Ως 2αρι προτιμάει τον Καλαιτζάκη από τον Γκριγκόνις.

Εξάλλου αν έχεις Σλούκα, Ναν, Γκράντ και ένα πολύ καλό κοντό ακόμα αντι του Βιλντόζα δεν μένει χρόνος στο 1-2 για κάποιον άλλο.

Αυτό που βλέπω είναι ότι μέχρι πριν 2-3 μήνες πρακτικά δεν υπολογίζονταν ούτε ο Χουάντσο ούτε ο Παπαπέτρου. Ο Παπαπέτρου προφανώς και θα έμενε στο ρόστερ λόγω διαβατηρίου αλλά χωρίς να παίρνει χρόνο σε σημαντικά παιχνίδια και ο Χουάντσο πήγαινε για αλλαγή.

Τώρα με τις εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει και οι 2 την θέση τους ειδικά αν παίξουν έτσι και στους τελικούς οπότε το πράγμα μπλέκει.
Γιατί αν ενω έχεις Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Χουάντσο και δεν έχεις περιθώριο κάποιος από αυτούς να πάρει χρόνο ούτε στο 5(αφού θα πάρεις πολύ καλό 5αρι αντι Μπάλτσε) ούτε στο 2(αφού θα έχεις ακόμα ένα πολύ καλό γκαρντ αντι Βιλντόζα) πας και πάρεις έναν φόργουορντ ακόμα, κάποιος από αυτούς θα παίζει Ευρωλίγκα μόνο όταν κάποιος από τους άλλους είναι τραυματίας.

Που θα μπορούσε να είναι οκ και αυτό, αλλά δύσκολο μου φαίνεται να πάνε με τέτοιο πλάνο.

0
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 29, 2024 4:21 pm

Εγω ημουν 100% υπερ της ανανεωσης Γκριγκονις γιατι ηταν απο τους 3-4 παικτες που μας κουβαλησαν σε ολη την regular season... αλλα δυστυχως σε ολα τα σημαντικα ματς δηλαδη 5 ματς πλει οφφ με Μακαμπι και στο Φ4...δηλαδη σε 7 συνεχομενα σημαντικα παιχνιδια ηταν εξαφανισμενος..σε αμυνα και επιθεση...με εξαιρεση 3 καλες προσπαθειες με την Φενερ.
Γενικα η προσφορα του Καλαιτζακη σε αυτα τα παιχνιδια ηταν μεγαλυτερη απο αυτη του Γκριγκονις...και δεν ξερω αν αυτο μας λεει κατι για την πραγματικη αξια του παικτη η αν ειναι τυχαιο γεγονος...οτι στα δυσκολα εξαφανιζεται.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Μάιος 29, 2024 4:22 pm

socrates13 έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 4:15 pm

Σαν να μου λες φεραρι με φιατ ρε φιλε και εσυ,ποιον λες να προτιμω?Φυσικα τον χεζονια..Το θεμα ειναι στο θεμα ξενων,για αυτο ειπα οτι η θα παρεις χεζονια και ασσο απο πανω πανω ραφι και τον παπαγιαννη η δεν θα παρεις χεζονια και θα πας για ξενο στα center..Τωρα αν ανανεωσαν τον γκριγκονις για να τον εχουν μονο για euroleague ,οκ,φερε μου και μισιτς και ιμπακα και χεζονια,δεν θα πω οχι :D :D
φανταζομαι για να τον ανανεωσουν για 3 χρονια κιολας τον γκριγκονις και για να υπαρχει υπαρκτο θεμα να ερθει ο χεζονια κατι θα εχουν σκεφτει στην ομαδα
δεν νομιζω ο αταμαν να εδωσε τετοιες εντολες ετσι στην τυχη
οποτε μενει να δουμε τι θα γινει
λογικα τα θεματα θα τελειωσουν αρχες αυγουστου για να βλεπουμε και φετος σε ονλαιν συνδεση που παει το αεροπλανο του δγ :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Μάιος 29, 2024 4:26 pm

80sLover έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 4:21 pm
Εγω ημουν 100% υπερ της ανανεωσης Γκριγκονις γιατι ηταν απο τους 3-4 παικτες που μας κουβαλησαν σε ολη την regular season... αλλα δυστυχως σε ολα τα σημαντικα ματς δηλαδη 5 ματς πλει οφφ με Μακαμπι και στο Φ4...δηλαδη σε 7 συνεχομενα σημαντικα παιχνιδια ηταν εξαφανισμενος..σε αμυνα και επιθεση...με εξαιρεση 3 καλες προσπαθειες με την Φενερ.
Γενικα η προσφορα του Καλαιτζακη σε αυτα τα παιχνιδια ηταν μεγαλυτερη απο αυτη του Γκριγκονις...και δεν ξερω αν αυτο μας λεει κατι για την πραγματικη αξια του παικτη η αν ειναι τυχαιο γεγονος...οτι στα δυσκολα εξαφανιζεται.
αυτο συνεβει γιατι ο μονος τροπος για να παιξει σε αυτα τα παιχνιδια ηταν στο 3 και εκει τον ποσταρε και ο φρι η γατα του δγ
ευτυχως που υπηρχε ο παπ αλλιςω χλωμο να περνουσαμε και την μακαμπι
ο γκριγκονις πρεπει να παιζει αποκλειστικα στο 2 και δεν εννοω σε παιχνιδια με την αλμπα και τον αρη αλλα σε δυνατα παιχνιδια της ευρωλιγκας,δεν μπορει να κανει κατι αλλο εκει και αυτο φανηκε
αν ερθει και καλος παιχτης στην θεση του βιλντοζα εννοω να ειναι υποφερτος δεν εχει σχεδον καμια χρησιμοτητα ο γκριγκονις το πολυ πολυ να μπαινει να παιρνει 2 σουτ και να βγαινει
ισως του εχουν μιλησει σχετικα και ειναι οκ με αυτο το θεμα οποτε καλως τον ανανεωσαν

0
socrates13

junior

Τετ Μάιος 29, 2024 4:27 pm

Εγω παντως δεν θα ψαχνομουν πολυ
Εφευγα για μπραουν μισιτς και επαιρνα και εναν ιμπακα και τελος ,τιποτε αλλο,ομαδα γεματη σε ολες τις θεσεις ,και ας μην τραβας το σκορ απο το 3..Η ποιοτητα σε ολες τις αλλες θεσεις ειναι top level.Και βλεπεις μετα για χεζονια...εντωμεταξυ μια χαρα λυση και για ολυμπιακο ο χεζονια

0
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 29, 2024 4:30 pm

socrates13 έγραψε:
Εφευγα για μπραουν μισιτς και επαιρνα και εναν ιμπακα και τελος ,τιποτε αλλο,ομαδα γεματη σε ολες τις θεσεις ,και ας μην τραβας το σκορ απο το 3..Η ποιοτητα σε ολες τις αλλες θεσεις ειναι top level.Και βλεπεις μετα για χεζονια...εντωμεταξυ μια χαρα λυση και για ολυμπιακο ο χεζονια
Ο Ολυμπαικος αν δεν παει του χρονου στο 3 με Ρογκαβοπουλο- Παπανικολαου εχει τελειωσει απο τωρα...θα πρεπει να κατεβαινει παλι με 11 ξενους

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Μάιος 29, 2024 4:31 pm

Πάντως εγώ το Βιλντοζα δεν τον θεωρώ σίγουρα φευγατο. Φυσικά αν μπορεί να έρθει ο Μισιτς θα τον στείλουν αλλά όχι απαραίτητα για κάποιον άλλο.

Ο παίκτης πάντως έφαγε γερό φλασάκι στον τελικό. Στο 4ο δεκάλεπτο κοίταζε με σοκ, δέος και πετσετουλα στο κεφάλι σαν να συνειδητοποιησε επιτέλους που βρίσκεται και τι εστί Αταμάν.

Δεν το αποκλείω να μείνει και να ενταχθεί επιτέλους στα θέλω του προπονητή του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

socrates13 έγραψε:
εγω θα επαιρναν χεζονια γιατι σου λυνει τα χερια σε 2 θεσεις
εναν ασσο στυλ γκραντ δηλαδη οχι μεγαλο ονομα αλλα να κανει χρησιμα πραγματα
και εναν σεντερ στυλ ιμπακα

αν εχουν κολλημα με το μαγικο αριθμο των 7 ξενων θα επαιρνα ασσο τον χεζονια και δεν θα επαιρνα σεντερ θα επαιζε εκει ο μητογλου κανα 10λεπτο

0
80sLover
Reactions:

Τετ Μάιος 29, 2024 4:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
socrates13 έγραψε:
εγω θα επαιρναν χεζονια γιατι σου λυνει τα χερια σε 2 θεσεις
εναν ασσο στυλ γκραντ δηλαδη οχι μεγαλο ονομα αλλα να κανει χρησιμα πραγματα
και εναν σεντερ στυλ ιμπακα

αν εχουν κολλημα με το μαγικο αριθμο των 7 ξενων θα επαιρνα ασσο τον χεζονια και δεν θα επαιρνα σεντερ θα επαιζε εκει ο μητογλου κανα 10λεπτο
Οσες ντριπλες και να κανεις...δεν το γλυτωνεις το κλαδεμα :mrgreen: :mrgreen: :dribble:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Μάιος 29, 2024 4:39 pm

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570

Τετ Μάιος 29, 2024 4:49 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 12:18 am
Εγώ πάλι άκουσα από φίλο που του είπε ένας που είναι στο περιβάλλον του προέδρου lol ότι

Για Χεζονια πατσισαμε την προσφορά από Μπαρτσελονα, τα καθαρά 2,8 εκατέροθεν.Ο κροατης θέλει γύρω στα 3,5.Θα αρνηθούμε και στο τέλος θα βάλει νερό στο κρασί του.Προσωπικα θα χτυπούσα μαχητή μισητο εχθρό Κολσον
Κολσον και περισσευουν 2 μυρια για Μπραουν πχ. Να δωσει 3+ για τον Κροατη ειναι υπεραξια, ας ειναι πολυ καλος παιχτης. Και ο Κολσον ειναι πολυ καλος. Δε χρειαζεται Χεζονια, υπαρχει και το ρισκο να χαλασει το κλιμα αν ερθει ως ο ακριβοτερος.
EXASFAIROS13 έγραψε:
Για Πουαριε δίνουμε 1,5 και η Εφες 2.Σιγα μην του δώσουμε παραπάνω από Λεσσορτ.
Σε κανεναν πλειστηριασμο για τον παιχτη Πουαριε, ας παει Εφες.
EXASFAIROS13 έγραψε:
Για Μισιτς θέλει μικτά γύρω στα 7 και αρνήθηκαμε
Δε ξερω αν αληθευει, εχει συμβολαιο, δε το βλεπω και πολυ σοι το rumor.
Για Μισιτς εννοειται το ψαχνεις, αξιζει ασυζητιτι. Αν οχι του χρονου ας ερθει του παραχρονου.
EXASFAIROS13 έγραψε:
Για Μοτλει δεύτερη επιλογή μετά τον Πουαριε.
Καθαρα, ξαστερα και απολυτως ΟΧΙ Μοτλει! Ο Παιχτης δεν κανει. Ουτε ειναι αυτο που θελει ο ΠΑΟ, ουτε αξιζει τιποτα το ιδιαιτερο. Απο μενα ουτε να τον σκεφτονται...Αν ας πουμε υπαρχει στην αγορα ο Ιμπακα και καθονται καποιοι να ασχολουνται με τον Μοτλει, τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους.
EXASFAIROS13 έγραψε:
Βλέπω να έρχεται Χεζονια ,Μοτλει και να προσπαθήσουμε στον ασσο η Λ.Μπράουν η άλλον από Αμερικη.Προσωπικα θα τα σκάγα για Λορεντζο
Για να ερθει ο Μπραουν θελει και λεφτα ο ιδιος και η Μακαμπι. Αρα το ενα μαλλον αναιρει το αλλο, υπαρχει και ο σεντερ, με 5 παραπανω μυρια που ειπε το sdna δεν βγαινουν τα κουκια.
EXASFAIROS13 έγραψε:
Για Μοτλει δεν τρελαίνομαι.Ειχε και τραυματισμους.
Δεν κανει λεμε...
EXASFAIROS13 έγραψε:
Μπιτατζε πόσο κοστίζει;;;;;.Ειναι σκληρός και παιρνει ριμπαουντ;;;;;;;η αλλού πάτα και αλλού βρισκεται;
Αμα παμε σε τετοιες λυσεις ας παρει τον Παπαγιαννη, απελευθερωνει κι εναν ξενο.
Δευτερο πειραμα Μπαλτσεροφσκι δε χρειαζεται η ομαδα.
EXASFAIROS13 έγραψε:
Χουαντσο μάλλον θα μείνει.
Στο τελος βοηθησε. Πολυ ακριβος για αυτα που εχει δωσει φετος παντως.
EXASFAIROS13 έγραψε:
Θα έπαιρνα και Τολιοπουλο για να μην παίζει Α1 ο Σλουκας.
Μαλλον με παραπανω Γκραντ Καλαιτζακη και νεο ξενο θα τη βγαζει ο Αταμαν παρα με τον απειρο Τολιοπουλο. Μεγαλο ρισκο κυριως για τον ιδιο τον παιχτη μια τετοια κινηση.
Μιλαμε για σκορερ, οι παγκιτες στον ΠΑΟ ειναι για ειδικες αποστολες.
Δε το βλεπω...

ΥΓ: Για μενα, αν παρει Μισιτς, Κολσον και Ιμπακα, καλυτερα να περιμενεις 1 χρονο και μετα αλλαξε το nickname σου μια κι εξω... :mrgreen:

ΥΓ2: Το αγοραζω και με Μπραουν (αντι Μισιτς) Κολσον και Ιμπακα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570

Τετ Μάιος 29, 2024 4:54 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 4:12 pm
ο χεζονια δεν ειναι στοιχημα που δεν ξερεις αν θα σου βγει,ειναι δεδομενο οτι θα αναβαθμισει την θεση
Τη θεση την αναβαθμιζει αλλα χαλαει το κλιμα. Γιατι να παιρνει παραπανω απο Σλουκα που ειναι πολυτιμοτερος? Η κι απο Ναν? Βαρια βαρια 2 μυρια για μενα, οτιδηποτε παραπανω οχι για Χεζονια.

Και παλι, δε ξερω αν ταιριαζει με τους αλλους, παιχτικα εννοω, τις προσπαθειες αλλοι τις παιρνον τα τριαρια ειναι δευτερα βιολια στην ομαδα. Πως μπορει λοιπον να ειναι ο ακριβοτερος?
Αλλαζει τα δεδομενα, καταλαβες τι εννοω?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”