Ας περιμένουμε να δούμε και την έκβαση του πρωταθλήματος αλλά για μένα δύσκολα θα το πάρουμε, τουλάχιστον ας το πάμε 3-2 και να πέσουμε στο τέλος..
Για αρχή ας τα δώσουν όλα οι παίκτες και η ομάδα και ποτέ δεν ξέρεις…πάθος, δύναμη και ότι βγει.
Συντονιστής: Captains
Καλό το παραμύθι ότι πάλι θα στηριχτούμε με 6-7 παίκτες ενώ ο Ολυμπιακός σε 9-10. Οι αγώνες του Final 4 σε διαψεύδουν πάντως...βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 11:16 amΟ Παναθηναϊκός διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα λόγω πλεονεκτήματος έδρας. Ακόμη και με την απουσία της προ-τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό (βλ. Φαλ) η σειρά παραμένει αμφίρροπη. Οι πράσινοι θα στηριχθούν πολύ στο κλασικό ροτέισον των 6-7 πρωτοκλασάτων (Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Λεσόρ και Ερναγκόμεθ) και στον ενθουσιασμό της εξέδρας για να επιβάλλουν τον γρήγορο ρυθμό που τους βολεύει στην παρούσα συγκυρία. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη θα ψάξουν λύσεις στο μεγαλύτερο βάθος των 9-10 δικών τους (Γουόκαπ, Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Κάναν, Λαρεντζάκης, Μακίσικ, Παπανικολάου, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ), στη σκληρότητα και στο πιο κοντρολαρισμένο στυλ για να ελέγξουν το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει εφτά φορές μεταξύ τους και δύσκολα θα δούμε καινούρια πράγματα στο παρκέ. Όποιος επιβάλλει τη λογική του στη σειρά θα έχει και τον πρώτο λόγο.
Το F4 δεν είναι τρόπαιο, όπως λένε και από την Αμερική παιζουμε αυτο το παιχνίδι για να κερδίζουμε. Όχι προσωπικα δεν είμαι ευχαριστημένος με το F4. Χαρούμενος θα είμαι με την κούπα….οι 2 βασικοί τίτλοι της χρονιάς ειναι η Ευρωλίγκα και δεύτερον το πρωτάθλημα, αν στα έχει πάρει αυτά τα 2 ο Παναθηναϊκός η χρόνια είναι αποτυχημένη.
Αυτή πιστεύω είναι η αλήθεια φίλε μου. Όσο καλός κι αν παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός, μόνο αν δεν φουλαρει ο ΠΑΟ θα έχει πιθανότητες. Αυτή τη στιγμή αυτή είναι η καλύτερη ομάδα, τι να κάνουμε; Κι εγώ θα ήθελα να έλεγα πως είμαστε το φαβορί, αλλά αντικειμενικά δεν είμαστε. Το ότι μπορεί να είναι και καλό για εμάς να είμαστε αουτσάιντερ, είναι άλλο. Τα είπα όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 10:13 amΩραία λογική. Αν κερδίσει ο Παο αναμεννόμενο, αν χάσει κάτι έκανε λάθος (τους υποτίμησε, δεν ήταν σε μέρα, ήταν ο Ερμής ανάδρομος). Κλασσική οπαδική τακτική από την ανάποδη. Όλα τα ελέγχει η μία πλευρά λες και οι άλλοι είναι τίποτα κατσαπλιάδες που μαζέυτηκαν σήμερα να παίξουν και όχι ομάδα από το ππάνω ράφι της λίγκας με αμέτρητες κηδείες.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 1:15 amΗ αλήθεια είναι ότι και στα πέτρινα χρόνια μείναμε να υποστηρίζουμε την ομάδα μας. Τώρα θα σταματήσουμε; Σε όλους όμως πόνεσε το γεγονός ότι ενώ υπήρχαν βάσεις στην τωρινή ομάδα, ένα συνδυασμός λαθών και συγκυριών έβαλε φρένο στο κάτι παραπάνω.
Είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός; Σαφώς ναι.
Του λείπουν πράγματα στο παιχνίδι του; Ναι.
Είναι εφικτό να κάνει έστω μία νίκη; Φυσικά.
Μπορεί να κερδίσει τη σειρά; Δύσκολο πολύ, εξαιτίας όλων αυτών των δυσκολιών.
Ο καλός Ολυμπιακός υπάρχει περίπτωση να συντριβεί; Όχι!
Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να κρατήσει χαρακτήρα σε όλη τη σειρά; Πολύ δύσκολο, ειδικά χωρίς Φαλ.
Σαφές προβάδισμα ο ΠΑΟ, εκτός αν δώσει δικαιώματα. Λείπουν πολλά από τον Ολυμπιακό, αλλά σε τιμωρεί αν τον υποτιμήσεις. Δεν νομίζω να συμβεί αυτό, αλλα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μοιραίο: Τη στέψη του ΠΑΟ ως πρωταθλητή Ελλάδος. Νομίζω το ότι έχουν βρει ρόλο παίκτες όπως ο Γκριγκονις, ο Χουαντσο και ο Καλαϊτζάκης (ειδικά ο τελευταίος) έκρινε όλη τη χρονιά. Πολύ κομβικό.
Προφανώς είναι σε δύσκολο φεγγάρι ο Οσφπ κυρίως μετά τον τραυματισμό του Φαλ αλλά μη το κάνουμε και λύσσα.
Οι τίτλοι είναι τίτλοι. Ασχέτως σημαντικότητας κατά την δική σου άποψη. Τους τίτλους ο Ολυμπιακός τους πήρε με εμάς αντιπάλους. Μπορεί να γίναμε μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά η αξία του αντιπάλου δεν δίνει και αξία στους τίτλους;
Κοιτά αν νομίζουν ορισμένοι ότι ο Γιανακοπουλος βάζει λεφτά από την τσέπη του είναι γελασμένος…τα μεγάλα συμβόλαια και οι επιτυχίες φέρνουν και τρομακτικές αυξήσεις στα εισιτήρια…Ευρωλίγκα και παικταράδες θέλατε ξηλωθείται τώρα!!! Όπως μας είχες πει κιόλας ο μεσος Παναθηναϊκός έχει και φράγκα…όποτε πληρώστε!!!!
Οι τίτλοι είναι τίτλοι, αλλά δεν έχουν όλοι το ίδιο "βάρος". Άλλη αξία έχουν π.χ. 2 Ευρωλίγκες και άλλη 2 Κύπελλα. Δηλαδή άμα το πάμε έτσι, και η δική μας χρόνια είναι αποτυχημένη αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα; Δε νομίζω.Phys87 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 11:35 amΟι τίτλοι είναι τίτλοι. Ασχέτως σημαντικότητας κατά την δική σου άποψη. Τους τίτλους ο Ολυμπιακός τους πήρε με εμάς αντιπάλους. Μπορεί να γίναμε μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά η αξία του αντιπάλου δεν δίνει και αξία στους τίτλους;
Τέλος πάντων, ο πήχης έχει ανεβεί ψηλά, όπως και να το δεις. Αν θεωρεί ένας φίλος του Ολυμπιακού αποτυχημένη χρόνια με δυο τίτλους και φ4 σημαίνει ότι τα καλύτερα θα έρθουν.
Κοιτά να δεις που θα συμφωνήσω μαζί σου, παίζει να είναι η πρώτη φορά..χαχα.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 11:39 amΟι τίτλοι είναι τίτλοι, αλλά δεν έχουν όλοι το ίδιο "βάρος". Άλλη αξία έχουν π.χ. 2 Ευρωλίγκες και άλλη 2 Κύπελλα. Δηλαδή άμα το πάμε έτσι, και η δική μας χρόνια είναι αποτυχημένη αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα; Δε νομίζω.Phys87 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 11:35 am
Οι τίτλοι είναι τίτλοι. Ασχέτως σημαντικότητας κατά την δική σου άποψη. Τους τίτλους ο Ολυμπιακός τους πήρε με εμάς αντιπάλους. Μπορεί να γίναμε μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά η αξία του αντιπάλου δεν δίνει και αξία στους τίτλους;
Τέλος πάντων, ο πήχης έχει ανεβεί ψηλά, όπως και να το δεις. Αν θεωρεί ένας φίλος του Ολυμπιακού αποτυχημένη χρόνια με δυο τίτλους και φ4 σημαίνει ότι τα καλύτερα θα έρθουν.