Εγώ παιδιά θέλω να βλέπω δυνατά παιχνίδια, δυνατές άμυνες και μάχες μέχρι το τέλος έτσι αντιλαμβάνομαι την ανταγωνιστικότητα. Το να είναι πολλές ομάδες στο παιχνίδι είναι φαντάζομαι ένα προαπαιτούμενο για να έχουν κίνητρο. Αλλά βλέπαμε στην αρχή αλλοπρόσαλα αποτελέσματα όταν οι ομάδες χρησιμοποιούσαν τα πρώτα παιχνίδια σαν προετοιμασία αφού έχει περιοριστεί ο χρόνος προετοιμασίας, βλέπουμε όσες πιο πολλές διπλές εβδομάδες τόσο περισσότερες ομάδες να μην τα δίνουν όλα και στα 2 παιχνίδια της εβδομάδας. Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος ιδιαίτερα από την εξέλιξη.
Euroleague 33η Αγωνιστική:Dubai Basketball vs Panathinaikos Aktor (24/3, 20:30)
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίταξε, παρότι διαφωνώ εν μέρει, ( δηλαδή μου αρέσει να βλέπω πιο χαλαρή ρέγουλα, περισσότερα ματς , με πιο χαλαρές άμυνες και θέαμα, ενώ στα πλει οφ και το Φ4 να βλέπω αίμα και άμμο!) καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και μου φαίνεται απόλυτα λογικό μην σου αρέσει. Αλλά έτσι είναι η ζωή στα πάντα, δεν υπάρχει μια ευθεία γραμμή στις προτιμήσεις, και ευτυχώς που δεν υπάρχει θα πω. άλλος θα θέλει βουνό, άλλος θάλασσα, κάποιος θα θέλει πίτσα με λεπτό ζυμάρι και κάποιος σαν του ΚΨΜ, και κάποιος τρίτος μερακλής ... πίτσα με ανανά. Όλοι το δίκιο τους έχουν αν αυτό τους αρέσει πραγματικά. Αυτό είναι ένα ζητούμενο, εκ των ων ουκ άνευ, για μια υγιή και πλουραλιστική κοινωνία. Όμως αυτό που που σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε, είναι πως φέτος η λίγκα είναι απρόβλεπτη όσο ποτέ άλλοτε, και αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον. Το αν μας αρέσει όπως ήταν πριν ή όπως πάει να γίνει, είναι καθαρά θέμα γούστου, και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 25, 2026 4:56 pmΕγώ παιδιά θέλω να βλέπω δυνατά παιχνίδια, δυνατές άμυνες και μάχες μέχρι το τέλος έτσι αντιλαμβάνομαι την ανταγωνιστικότητα. Το να είναι πολλές ομάδες στο παιχνίδι είναι φαντάζομαι ένα προαπαιτούμενο για να έχουν κίνητρο. Αλλά βλέπαμε στην αρχή αλλοπρόσαλα αποτελέσματα όταν οι ομάδες χρησιμοποιούσαν τα πρώτα παιχνίδια σαν προετοιμασία αφού έχει περιοριστεί ο χρόνος προετοιμασίας, βλέπουμε όσες πιο πολλές διπλές εβδομάδες τόσο περισσότερες ομάδες να μην τα δίνουν όλα και στα 2 παιχνίδια της εβδομάδας. Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος ιδιαίτερα από την εξέλιξη.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα αυτή τη στιγμή σε σχέση με πριν από 1 μηνα έχει ουσιαστικά 2 μεταγραφες στην αρχική τς 5αδα.Τον Χειζ κ τον Λεσορ(Σε σχεση δε με τον μηνα του ντεφορμαρισματος εχει + τον Ναν οποιος ελειψε 8 ματς αλλα δε πολυαναφερεται).Αυτο τη καθιστά τελείως διαφορετική κ απρόβλεπτη.Εως πριν ένα μήνα το κόλπο ηταν απλό,ντουμπλαρισμα στον Ναν και κάπως θα βραχυκύκλωσουμε.Πλεον αυτό αλλάζει (ειδικά λόγω Χειζ),εχτές με τον Ναν 2 δεκάλεπτα έξω είχαμε offensive rating όσο κ με αυτόν μέσα.
Επίσης το γεγονός πως έχουμε 2 closers όπως ο Ναν κι ο NHD καθιστά τον Παναθηναικο εξαιρετικά επικίνδυνο σε όποιαδηποτε θέση κ διασταύρωση ειδικά εάν τα ματς είναι τα κλασσικά κλειστά των πλευ οφ.
Τα καλά νέα λοιπόν ειναι προφανώς οι Χειζ,Λεσορ +
Τα σχήματα με τους 3 φόργουορντ (ειτε στο 2-3-4 με Λεσορ 5 είτε στο 3-4-5 )
Τα κακά νέα είναι ο Σορτς σε συνδυασμό με το σκάσιμο του Σλουκα.Ο αρχηγός είναι κουρασμένος, η ηλικία του βγαίνει στα πόδια του στο τέλος της σεζόν αλλά δε βλέπω προοπτική μειωμενων λεπτών μπροστά.Ειδικα με αυτή την εικόνα του Σορτς.
Tο επόμενο ματς είναι must win.Εαν κερδίσουμε θα μπορώ να δηλώσω αρκετά αισιόδοξος.Δε το θεωρώ εύκολο όπως και να είναι η Μονακο
Επίσης το γεγονός πως έχουμε 2 closers όπως ο Ναν κι ο NHD καθιστά τον Παναθηναικο εξαιρετικά επικίνδυνο σε όποιαδηποτε θέση κ διασταύρωση ειδικά εάν τα ματς είναι τα κλασσικά κλειστά των πλευ οφ.
Τα καλά νέα λοιπόν ειναι προφανώς οι Χειζ,Λεσορ +
Τα σχήματα με τους 3 φόργουορντ (ειτε στο 2-3-4 με Λεσορ 5 είτε στο 3-4-5 )
Τα κακά νέα είναι ο Σορτς σε συνδυασμό με το σκάσιμο του Σλουκα.Ο αρχηγός είναι κουρασμένος, η ηλικία του βγαίνει στα πόδια του στο τέλος της σεζόν αλλά δε βλέπω προοπτική μειωμενων λεπτών μπροστά.Ειδικα με αυτή την εικόνα του Σορτς.
Tο επόμενο ματς είναι must win.Εαν κερδίσουμε θα μπορώ να δηλώσω αρκετά αισιόδοξος.Δε το θεωρώ εύκολο όπως και να είναι η Μονακο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο