2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basketikos13

a1greece
Reactions: 19
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 27, 2020 2:00 am

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2020 12:48 pm
basketikos13 έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2020 1:09 am
1 ΜΙΣΙΤΣ (1,2)
1.2 για Μίσιτς δεν υπάρχει. Κανα 2άρι υπολογίζεις άνετα.
Οι τιμες στην αγορα θα πέσουν γιατι ολες οι ομαδες θα ριξουν τα μπατζετ τους.
Στην θεση του μισιτς μπορεις να βαλεις τον οικονικοτερο γουολκαπ, αλλα σε αυτη την πειπτωση θα αλλαζα και τον φριντετ με τον τζειμς.

1 ΓΟΥΟΛΚΑΠ ΚΟΛΟΜ
2 ΤΖΕΙΜΣ ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚ
3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΓΚΕΝΤΡΑΙΤΙΣ
4 ΑΑΡΟΝ ΓΟΥΑΙΤ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
4-5 ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΜΠΕΝΤΙΛ
5 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΓΚΑΣΤ

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Απρ 27, 2020 2:18 am

basketikos13 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2020 2:00 am
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2020 12:48 pm
basketikos13 έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2020 1:09 am
1 ΜΙΣΙΤΣ (1,2)
1.2 για Μίσιτς δεν υπάρχει. Κανα 2άρι υπολογίζεις άνετα.
Οι τιμες στην αγορα θα πέσουν γιατι ολες οι ομαδες θα ριξουν τα μπατζετ τους.
Στην θεση του μισιτς μπορεις να βαλεις τον οικονικοτερο γουολκαπ, αλλα σε αυτη την πειπτωση θα αλλαζα και τον φριντετ με τον τζειμς.

1 ΓΟΥΟΛΚΑΠ ΚΟΛΟΜ
2 ΤΖΕΙΜΣ ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚ
3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΓΚΕΝΤΡΑΙΤΙΣ
4 ΑΑΡΟΝ ΓΟΥΑΙΤ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
4-5 ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΜΠΕΝΤΙΛ
5 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΓΚΑΣΤ
O James έχει ανανεώσει. Ο Micic δεν έχει λογο να αφήσει την Εφές για τον Παναθηναϊκό. Θα συνεχίσει να κοιτάει ομάδα με σιγουρο το φ4 αν αλλάξει φανέλα, τέτοιο είναι το στάτους του πια.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Απρ 27, 2020 6:53 am

basket72 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2020 1:53 am
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2020 8:13 pm

Από που πηγάζει αυτή η σιγουριά για μεγάλη πτώση του μπάτζετ, και αναφορές για 2 εκ στην καλύτερη? Έχει υπάρξει κάποια δημοσίευση η δήλωση Καε που μου διαφεύγει, η είναι απλά εκτίμηση σου?
Στα σοβαρά τώρα ρωτάς; :?:
Για τα 2εκ. προφανώς κι είναι εκτίμησή μου. Αλλά για το ότι θα πέσουν τα μπάτζετ είναι δεδομένο.
Δεν λες που δεν θα κυκλοφορούμε στον δρόμο να φερμάρουμε ο ένας τον άλλον;
Σε σούπερ μάρκετ δουλεύεις ή σε σε κούριερ; :P
Εγώ έχω από τις 8 Μάρτη πάντως να δουλέψω ουσιαστικά στη μία μου δουλειά και στην άλλη ψιλά από τον υπολογιστή .
Και δεν έχω και πλούσία φαμίλια.
Στα σοβαρά ρωτάω! Επειδή σε βλέπω μέσα στη σιγουριά και να αναφέρονται και νούμερα!
Κι εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε κάποια μείωση του μπάτζετ, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, φαρμακευτική γαρ, χρυσές δουλειές κάνει εδώ και καιρό, και θα συνεχίσει... Οπότε είναι σε μια x καλύτερη μοίρα... Και δε δουλεύω ούτε σε σούπερ μάρκετ ούτε σε κουριερ!

0
basket72
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2020 10:43 am

j-kidd13 έγραψε:
[

Στα σοβαρά ρωτάω! Επειδή σε βλέπω μέσα στη σιγουριά και να αναφέρονται και νούμερα!
Κι εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε κάποια μείωση του μπάτζετ, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, φαρμακευτική γαρ, χρυσές δουλειές κάνει εδώ και καιρό, και θα συνεχίσει... Οπότε είναι σε μια x καλύτερη μοίρα... Και δε δουλεύω ούτε σε σούπερ μάρκετ ούτε σε κουριερ!
Τότε θα έκανες κάνα ταξίδι στον χωροχρόνο και δεν θα έχεις πάρει μυρωδιά τι γίνεται και τι μέλλει να γίνει.
Το μπάσκετ και ο προϋπολογισμός στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το λιγότερο θα έλεγα.
Η ΚΑΕ έχει τα δικά της έσοδα που θα πέσουν σε ιστορικό χαμηλό. Σιγά μην έβαζε από την τσέπη του ο δικός σου όλο τον παρά.
Μην αρπάζεσαι και τόσο.
:chillpill:

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Απρ 27, 2020 11:51 am

j-kidd13 έγραψε:
basket72 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2020 1:53 am
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2020 8:13 pm

Από που πηγάζει αυτή η σιγουριά για μεγάλη πτώση του μπάτζετ, και αναφορές για 2 εκ στην καλύτερη? Έχει υπάρξει κάποια δημοσίευση η δήλωση Καε που μου διαφεύγει, η είναι απλά εκτίμηση σου?
Στα σοβαρά τώρα ρωτάς; :?:
Για τα 2εκ. προφανώς κι είναι εκτίμησή μου. Αλλά για το ότι θα πέσουν τα μπάτζετ είναι δεδομένο.
Δεν λες που δεν θα κυκλοφορούμε στον δρόμο να φερμάρουμε ο ένας τον άλλον;
Σε σούπερ μάρκετ δουλεύεις ή σε σε κούριερ; :P
Εγώ έχω από τις 8 Μάρτη πάντως να δουλέψω ουσιαστικά στη μία μου δουλειά και στην άλλη ψιλά από τον υπολογιστή .
Και δεν έχω και πλούσία φαμίλια.
Για νούμερα ακριβώς δε ξέρω αλλά στο 90% των ομάδων, αν όχι σε όλες, τα μπάτζετ λίγο-πολύ θα πέσουν και αρκετά μάλιστα
Πέρα από τη φετινή οικονομική ζημιά είναι και αυτή της επόμενης σεζόν που πιθανότατα για όλο το 2020 θα γίνονται παιχνίδια χωρίς κόσμο. Αλλά και με κόσμο να γίνουν τελικά αυτό δε θα το ξέρουμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Πόσοι θα πάνε να πάρουν διαρκείας και σε τι τιμές;

Τώρα, σε σχέση με την πτώση των μπάτζετ έχει σημασία πως θα γίνει. Γιατί αν πούμε ότι κάποια ομάδα κόβει 30% το μπάτζετ της δε σημαίνει ότι θα μειώσει όλα τα συμβόλαια κατά 30%. Πχ αν πάνε σε μεγάλη μείωση οι Ισπανικές πιστεύω ότι θα κρατήσουν τους 8-9 καλύτερους τους και τις άλλες θέσεις θα τις καλύψουν με μικρούς.
Αντίστοιχα η Εφές ή η ΤΣΣΚΑ πχ θα έχουν 8-9 ακριβούς και μετά φτηνούς Αμερικάνους ή γηγενείς ρολίστες.
Προφανώς προσωπική εκτίμηση αλλά πιστεύω ότι οι τοπ, αυτοί με συμβόλαια πάνω από 1,5 δε θα επηρεαστούν γιατί είναι λίγοι και...δε φτάνουν για όλους.
Και στο 1-1,5 δε πιστεύω ότι θα επηρεαστούν ιδιαίτερα πέρα από το ότι ίσως δε δίνουν τόσο εύκολα ομάδες αυτά τα συμβόλαια.

Εκείνοι που πιστεύω ότι θα είναι με πολύ μικρότερα κασέ είναι αυτοί στην κατηγορία 500-800 χιλιάδες. Αρκετές ομάδες αν μειώσουν μπάτζετ θα προτιμήσουν αντί για κάποιον ξένο ρολίστα να δοκιμάσουν έναν φτηνό γηγενή ή να ρισκάρουν με κάποιον των 150-200 χιλιάδων από gleague.

Βέβαια εδώ υπάρχουν 2 θέματα. Πρώτον αν υπάρξουν 4-5 πάμπλουτες ομάδες να συνεχίσουν να δίνουν τρελά ποσά, είτε οι ίδιες 4-5 είτε άλλες, δε θα αλλάξουν πολλά πέρα από το ότι θα ανοίξει η ψαλίδα με τους πιο κάτω.
Δεύτερον ότι αν μειώσουν όλοι μπάτζετ σε ένα παρόμοιο ποσοστό η ψαλίδα θα μείνει ίδια απλά με τους παίκτες που είναι ελεύθεροι τώρα να παίρνουν λιγότερα

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Απρ 27, 2020 12:54 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2020 10:43 am
j-kidd13 έγραψε:
[

Τότε θα έκανες κάνα ταξίδι στον χωροχρόνο και δεν θα έχεις πάρει μυρωδιά τι γίνεται και τι μέλλει να γίνει.
Το μπάσκετ και ο προϋπολογισμός στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το λιγότερο θα έλεγα.
Η ΚΑΕ έχει τα δικά της έσοδα που θα πέσουν σε ιστορικό χαμηλό. Σιγά μην έβαζε από την τσέπη του ο δικός σου όλο τον παρά.
Μην αρπάζεσαι και τόσο.
:chillpill:
Δεν αρπάζομαι!Δεν ξέρω αν φάνηκα απότομος,sorry!Θα πέσουν τα έσοδα εννοείται,και εγώ πιστεύω οτι πάμε για μειώσεις,αλλά σε είδα πολύ βεβαιο,και λέω αν μου διέφυγε κάτι επίσημο.
Απλά κρατάω μια πισινή,λόγω της φύσης του επαγγέλματος του ιδιοκτήτη,και οτι θεωρητικά,είναι μια καλή ευκαιρία,αν οι μεγάλοι ρίξουν τα μπατζετ τους σε πιο γιηνα επίπεδα,να κάνει μια υπέρβαση για να κυνηγήσει το 7ο.Περισσότερο ευσεβείς πόθος μου,παρά προκύπτει απο κάπου.Αλλα θεωρητικά,για τις ομάδες δεύτερης ταχύτητας,η επόμενη χρονιά είναι μια ευκαιρία να κυνηγήσουν κούπα,όσες έχουν διοίκηση που θέλει να ψιλοξοδευτεί...

0
vforvendetta85
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2020 1:08 pm

Δεν μιλάμε για "ψιλοξόδεμα", αλλά πολλά περισσότερα. Σαν να πηγαίνεις σε νυχτερινό πολιτιστικό ναό και να:

α) Να χτίζεις τείχος από σαμπάνιες,
β) Να πετάς λουλούδια από τελάρο μαναβικής και
γ) Να καις Johnnie μπλε μέσα σε σαμπανιέρα.

:lol:

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Απρ 27, 2020 1:33 pm

vforvendetta85 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2020 1:08 pm
Δεν μιλάμε για "ψιλοξόδεμα", αλλά πολλά περισσότερα. Σαν να πηγαίνεις σε νυχτερινό πολιτιστικό ναό και να:

α) Να χτίζεις τείχος από σαμπάνιες,
β) Να πετάς λουλούδια από τελάρο μαναβικής και
γ) Να καις Johnnie μπλε μέσα σε σαμπανιέρα.

:lol:
Προφανώς, ειρωνικά το είπα το ψιλοξοδευτει :D
Ειναι μια ευκαρια ομως,για καποιον που θελει να το κυνηγησει...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 27, 2020 3:26 pm

Παντως μεχρι στιγμης δεν δειχνει να μειωνουν τα μπατζετ οι μεγαλοι..Η τσσκα πηρε μιλου με 3 μυρια ενω εχει ηδη κουφο χαινς βοιτμαν μπολομποι..Η εφες 7 μυρια στον λαρκιν,ανανεωσε και μπομπουα ενω εχει και τον μισιτς..Και σημερα διαβαζα οτι η αρμανι πρεσαρει να παρει τον ντιλεινι ενω εχει και ροντριγκεθ! Η ρεαλ κοιταει σλουκα και ας μην φυγει ο καμπατσο..

Ετσι οπως παει θα μεγαλωσει και αλλο η ψαλιδα με τους 4 πρωτους.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Απρ 27, 2020 3:31 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2020 3:26 pm
Παντως μεχρι στιγμης δεν δειχνει να μειωνουν τα μπατζετ οι μεγαλοι..Η τσσκα πηρε μιλου με 3 μυρια ενω εχει ηδη κουφο χαινς βοιτμαν μπολομποι..Η εφες 7 μυρια στον λαρκιν,ανανεωσε και μπομπουα ενω εχει και τον μισιτς..Και σημερα διαβαζα οτι η αρμανι πρεσαρει να παρει τον ντιλεινι ενω εχει και ροντριγκεθ! Η ρεαλ κοιταει σλουκα και ας μην φυγει ο καμπατσο..

Ετσι οπως παει θα μεγαλωσει και αλλο η ψαλιδα με τους 4 πρωτους.
δεν σημαινει οτι θα αυξηθει ομως το μπατζετ τους. μπορει οι ρολιστες που θα παρουν να μην κανουν 800-1 μυριο αλλα να παρουν με 500 χιλ.

στα τοπ συμβολαια ιδια θα μεινουν, στους ρολιστες θα αλλαξουν, δηλαδη στον 9ο εως 14ο παικτη τους πες πανω κατω.

0
basket72
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2020 4:23 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2020 12:54 pm

Δεν αρπάζομαι!Δεν ξέρω αν φάνηκα απότομος,sorry!Θα πέσουν τα έσοδα εννοείται,και εγώ πιστεύω οτι πάμε για μειώσεις,αλλά σε είδα πολύ βεβαιο,και λέω αν μου διέφυγε κάτι επίσημο.
Απλά κρατάω μια πισινή,λόγω της φύσης του επαγγέλματος του ιδιοκτήτη,και οτι θεωρητικά,είναι μια καλή ευκαιρία,αν οι μεγάλοι ρίξουν τα μπατζετ τους σε πιο γιηνα επίπεδα,να κάνει μια υπέρβαση για να κυνηγήσει το 7ο.Περισσότερο ευσεβείς πόθος μου,παρά προκύπτει απο κάπου.Αλλα θεωρητικά,για τις ομάδες δεύτερης ταχύτητας,η επόμενη χρονιά είναι μια ευκαιρία να κυνηγήσουν κούπα,όσες έχουν διοίκηση που θέλει να ψιλοξοδευτεί...
Φάνηκες λίγο, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει πάντα η έμπρακτη παραδοχή. Βάζω τον εαυτό μου και σε αυτό γιατί μου έχει συμβεί σίγουρα . :oops:

Κατά τ ' άλλα μεγάλες ομάδες της Ευρώπης μιλάνε για μείωση για πάνω από 30%.
Η γενικότερη οικονομία θα κάνει βουτιά που χειρότερη από το 2008.
Ο Δ.Γ είναι ένας επιχειρηματίας πρώτα απ' όλα και μετά είναι Παναθηναϊκός όση τρέλα να κουβαλάει με το τριφύλι.
Το 2κ το παρέθεσα ως ένα ποσό που θα μειωθεί στην καλύτερη περίπτωση. Κι αυτό λαμβάνοντας και τη φοροελάφρυνση.

Κατά τα άλλα μια χαρά μπορείτε να κινηθείτε και χωρίς αυτά. Να θυμήσω ότι λόγικά πάτε με Βόβορα που παίρνει πολύ λιγότερα από αυτά που δώσατε πέρσι συνολικά για Πεδουλάκη και Πιτίνο. Επίσης από τα 1.7εκ . σε δολλάρια του Φριντέτ και τα 800χιλ Ευρώ του Παππά για να σκουπίζει πάγκο μπορείτε να πάτε με 1κ για 2 καλούς αμερικάνους στυλ Ράις στο 2.
Θα έχετε και μειον 3 ακόμα ξένους που δεν ακούμπησαν από καθόλου εώς σχεδόν καθόλου. Μπράουν/Ράουτινς (2 σε 1) Γουάιλι και Τζόνσον.
Όλα γίνονται, την υγεία μας να έχουμε αλλά και δουλειά παράλληλα. Που να πληρώνεται έστω αξιοπρεπώς κι όχι να τρώμε φάπες και να λέμε ευχαριστώ.

Στο μπάσκετ και με 2-3 εκ. κάτω ο προ"υπολογισμός κάθε ομάδας (πάνω -κάτω το λέω γιατί στις μεγάλες ομάδες μπορεί να πάει και 5-10εκ πιο κάτω) δεν έγινε και κάτι. Το θέμα είναι να ξεκινήσει η χρονιά και αν μπορεί να γίνεται και με κάποιους θεατές (έστω με αποστάσεις π.χ- όπως στα καφέ/εστιατόρια).

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Απρ 27, 2020 4:42 pm

Aπλα να πω πως το σκέφτηκα όλο αυτό... Ότι σε συνθήκες κανονικες, με τα ως τώρα δεδομένα, οι ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να συναγωνιστουν στα ισα τους πλούσιους. Με τα δεδομένα του κορονοιου που πάμε σε γενική πτώση των μπάτζετ, άρα οι πλούσιοι θα έρθουν λίγο πιο κοντά στη γη, και αν πούμε ότι οι φαρμακευτικες δουλευουν καλά αυτό τον καιρό, και θα δουλεύουν για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον, και παρουσιάσουν αυξημένα κέρδη, είναι ένα πεδίο που ένας ιδιοκτήτης που έχει την τρέλα αλλά και τον καημό να πάει σε ένα f4, να πει δε γ*#&/αι,καλα πήγαμε από έσοδα, ξηλώσου μπας και... Αφου και οι άλλοι ψιλόμαζεύονται οικονομικά...
Ξαναλέω, είναι απλα μια σκέψη-ευσεβής πόθος, δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

0
Tracy Mac

allstar

Δευ Απρ 27, 2020 4:55 pm

λενε οτι εμεις και η εφες κοιτανε τον βεζενκοφ. πως θα σας φαινοταν σε μας ο σασα?

εγω ευκολα τον βλεπω στο ροστερ μας αντι του τομας, ανοιγοντας ετσι και μια θεση ξενου στο ροστερ μας. σιγουρα χειροτερος ειναι αλλα με 400-450 αντι για 750 του τομας συν θεση ξενου δεν λεω οχι.

και παιρνουμε τζεκιρι συν ενα ακομα καλο 4-5αρι με κανα 600αρι χιλ. δεν ειναι ασχημη ιδεα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 27, 2020 5:13 pm

400-450 παιρνει στον ολυμπιακο και αποτι ακουγεται θελει αυξηση οποτε δεν βλεπω λογο να ρθει σε σας με τα ιδια..εκτος και το κανει απο τσαντιλα ! Ελπιζω να μην παρει υπεραξια και αυτος οπως τοσοι αλλοι..

Μαζι με μητογλου δεν βλεπω πως χωραει σε σας ασε που θα εχετε το πιο αδυναμο 4 αν πατε ετσι,ουτε με παπαγιαννη μπορει να παιξει.

0
Tracy Mac

allstar

Δευ Απρ 27, 2020 5:39 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2020 5:13 pm
400-450 παιρνει στον ολυμπιακο και αποτι ακουγεται θελει αυξηση οποτε δεν βλεπω λογο να ρθει σε σας με τα ιδια..εκτος και το κανει απο τσαντιλα ! Ελπιζω να μην παρει υπεραξια και αυτος οπως τοσοι αλλοι..

Μαζι με μητογλου δεν βλεπω πως χωραει σε σας ασε που θα εχετε το πιο αδυναμο 4 αν πατε ετσι,ουτε με παπαγιαννη μπορει να παιξει.
μα δεν ειπα οτι θα μεινουν μονοι στο 4. ειπα με ταυτοχρονη αποκτηση καλου 4-5αριου με γυρω στα 600 χιλ. εναν στυλ σινγκλετον στο πιο δυνατο και νταξει οχι με την ποιοτητα του κρις. με παπαγιαννη δεν θα παιζει αλλα απο την 5αδα των ψηλων μονο ο σασα με τον παπατζον δεν θα ταιριαζει, ολοι οι αλλοι μεταξυ τους ναι, οποτε πολυ μικρο το κακο.

παιρνει τοσα πολλα ο σασα? εδω μετα απο καλες σεζον ο παππας πηρε 500 χιλ και μολις προπερσυ πηρε 700 και μετα 800, το συμβολαιο δηλαδη που μολις τελειωσε. θα θελει ο σασα μετα απο μιση σεζον 600? δεν το νομιζω.

εννοειται πως συζητω για 400-450 οχι παραπανω.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”