σιγουρα θα χασει πολλα ματς. ηδη νομιζω απο απριλιο εως ιουνιο ουτε καν προπονησεις δεν εκανε, ενω παντα την 2η σεζον στις ομαδες του χανει το 60-70% της σεζον.Tl45200445 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 25, 2021 2:25 pmΠρέπει να θεωρούμε στανταρ πως ο νεντο θα χάσει πολλα ματσ λόγω τραυματισμου; Νταξει δεν διαφωνεί νομίζω κανένας πως ο άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια ολο και κάτι βγάζει, παρόλα αυτά ο πριφτης και όλοι μέσα στην ομαδα δεν το εψαξαν πιστεύετε να γνωρίζουν και οι ίδιοι σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παικτης; εγω θεωρώ πως το αν θα είναι τραυματίας ο νεντοβιτς η οχι έχει να κάνει περισσότερο με την τύχη και τη διαχείριση και οχι τόσο με το ιστορικό του παίκτη. Εάν τον δειχειριστουν σωστα ολη τη σεζόν οχι όπως φέτος που αμα εβγαινε καταρρεαμε τοτε είναι πολύ πιθανόν να βγάλει αν οχι ολη, σχεδόν όλη τη χρονιά παίζοντας και έχοντας αποδείξει μαλιστα πως όταν παίζει είναι μια κλάση μόνος του(ακόμη και πέρσι που γύρισε στο πρώτο ματς με την ζαλκριρις έβγαζε ματια). Και επίσης είναι απαγορευτικό πιστευω να λέμε στην κατάσταση που είναι ο παναθηναικος τωρα ότι στη θέση του νεντοβιτς με τα λεφτά που παίρνει ( μάξιμουμ να παίρνει 800) να βρεις καλυτερο και πιο Σίγουρο παίκτη για τον ρόλο του leader και του σκόρερ που τον προοριζουμε εμεις. Ούτε καν ο κάθε χιλιαρντ η ο κάθε ντορσει φτάνουν το μπάσκετ που ξέρει ο Σέρβος και πόσο μάλλον όταν η μπάλα θα καεί νομίζω είναι φανερό το ποιος θα είναι πιο χρήσιμος για εμάς που έχουμε μια ομάδα γεμάτη "απειρους"
Η Τσσκα παντως δεν διαλεξε νεντο αλλα Χιλιαρντ παντως... Βασικα καμια δεν τον ηθελε τον νεντο οποτε...
Τελος, με νεντο και 40 να βαλει απλως χανεις. Δεν παιζει για την ομαδα, παιζει για τον εαυτο του. Οσοι εχουν παιξει μπασκετ το καταλαβαινουν αυτο. Υπαρχουν παικτες που ανεβαζουν απιστευτα μια ομαδα γιατι λειτουργει σωστα (π.χ ΔΔ) ενω αλλοι που παιζουν για τα νουμερα τους υποβαθμιζουν τρελα τις ομαδες τους (π.χ Λανγκφορντ).
Αν μαλιστα παιρνει 800 οπως λες, τοτε να το κλεισουμε το μαγαζι. Εγω μαξ 350 (με πολλα μπονους) θα εδινα για παικτη που ναι μεν εχει τρελο ταλεντο και ποιοτητα αλλα που οι πιθανοτητες να χασει την μιση σεζον ειναι τεραστιες!
ΥΓ αληθεια ξερουμε κανει κανονικα προετοιμασια με την ομαδα;