2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 633
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 27, 2021 12:01 am

Tl45200445 έγραψε:
Πέμ Αύγ 26, 2021 11:46 pm
Επειδή πολύ ψήνεται ο τζειμς τελευταία... πείτε ότι εν τελει γίνει θαύμα και έρχεται.Είναι αυτό που θελουμε;
Λογικά όχι και δεν ταιριάζει κ καθόλου με Νέντο. Αλλά είναι δεν είναι τον παίρνεις. Αν σκεφτείς κ το τι έχει ακουστεί μέχρι στιγμής...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 27, 2021 12:16 am

O Τζεημς ειναι ασσυληπτη παικτουρα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΣΣΟΣ.....Το να παρουμε εντουτοις τον Τζεημς και να μεινουμε με ασσο τον Περι και τον Μποχω αντι να μην παρουμε τον Τζεημς και στον ασσο να μας βγει κανας Μπανκς οχι ....χιλιες φορες Τζεημς κι ας ποναω να βλεπω τον Λευτερακη......θα κανω την καρδια μου γρανιτη.....

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
basket72
Reactions:

Παρ Αύγ 27, 2021 12:41 am

pan24 έγραψε:
Πέμ Αύγ 26, 2021 6:37 pm
Η πλάκα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός δεν φαίνεται και τόσο τραβηγμένο.
Αν δεν βρει συμβόλαιο στο nba πραγματικά δεν ξέρω που θα μπορούσε να πάει.

Κίνα δεν υπάρχει πλέον, οι Ευρωλιγκάτες με λεφτά έχουν κλείσει ρόστερ.
Μόνο στη Φενέρ θα χώραγε που εκτός του Χένρι καθαρό άσσο δεν έχουν αλλά είναι άγνωστο αν έχει περισσέψει μπάτζετ αφού έκαναν ακριβές κινήσεις φέτος ή σε καμιά Μακάμπι αλλά δεν νομίζω να το έκανε ο Σφαιρόπουλος ειδικά αφού υπάρχει και ο Γουίλμπεκιν.

Έχει και συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ που πιθανώς να μην θέλει να τον αφήσει αν πρόκειται να τον δει σε ανταγωνιστή της.

Σε Βιλερμπάν και Μονακό χώρος θα υπήρχε αλλά λεφτά δεν υπάρχουν.
Εμένα η αίσθησή μου είναι ότι αυτή τη φορά θα βρει συμβόλαιο. Το γεγονός βέβαια ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ, δεν συνάδει με την αίσθησή μου. :)

Αν δεν πάει ΝΒΑ, υπάρχει η εδώ και καιρό ενδιαφερόμενη ΦΕνέρ που έχει ανεβάσει πολύ το μπάτζετ της κι έχει ακόμα, σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων.

Ενώ στην Κίνα υπάρχουν 5 ομάδες που θα παίξουν με ξένους. Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι μεταγενέστερο τούτου. Μπορεί και κάτι να έχω χάσει εδώ βέβαια.

Εμένα μου φέρνει στο νου, την περίπτωση Ομπράντοβιτς πριν λίγους μήνες.
Είπα Ομπράντοβιτς και θυμήθηκα ότι κι η νεο- πάμπλουτη Παρτίζαν είναι στο παιχνίδι για βασικό άσσο. Μόνο που για εκεί βλέπω Γουόναμεϊκερ ή και Βιλντόσα ακόμα. Αν και για τον Αργεντίνο κόβω τον Ιτούδη να τον παντρέψει με τον Αλεξέι και σία. Αννννν γυρίσει ο Βιλντόσα.
Δεν κόβω τον Ζέλικο να θέλει Τζέιμς. Και να μην ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Ιτούδη, θα ίσχυε αυτό.

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 27, 2021 12:49 am

Αν ερχόταν ο James ο τρισμεγιστος "Θέλω μια μπάλα δική μου" αμέσως θα αχρηστευε Νεντοβιτς και Μεικον και όχι Περί και Μποχωριδη.Μαζι Νεντοβιτς και Μεικον η μαζί James και Μεικον σε καμια περιπτωση.Ασε που τα λεφτά δεν φτάνουν με την καμία.
Ο Πριφτης είπε θέλω χημεία και πολλές πάσες.
Βιλντοζα σιγα μην ερχόταν σε εμάς ο ισπανοφωνος.Τσκα ,Φενέρ θα τον είχαν αρπάξει στον αέρα.

Εμείς θέλουμε κόμπο στο σετ παιχνίδι με Μεικον-Παπαπετρου-Οκαρο-Παπαγιάννη.
Στην γρήγορη 5αδα είμαστε πλήρεις. Περρυ-Νεντο-Σαντ Ροος-Εβανς-Φλουντ.

Παίχτες θα βρεθούν...το θέμα είναι να "ευρωπαιζει" το παιχνίδι τους και να ναι σκληροτράχηλοι.Εναν κόμπο που να μην θέλει την μπάλα δική του και να κινείται συνεχώς.

Έχω την αίσθηση ότι θα βρούμε αυτόν που ταιριάζει στα θέλω του Πριφτη.Θελει λίγες μέρες υπομονή.
Μεγάλο ατού στην άμυνα(και περιφερειακη) φέτος Οκαρο μαζί με Σαντ Ροος!!!! ....Και ο Περρυ δεν ψαρευεται εύκολα με την ταχύτητα που έχει.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 27, 2021 12:55 am

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Αύγ 27, 2021 2:22 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 27, 2021 12:55 am
https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fi ... id=4765672
Ψάχνω να δω κι εγώ κάναν παίκτη και βλέπω τους Αϊόβες του Ρικ. Είπα Ρικ και θυμήθηκα τούτον εδώ:

Ατσαλάκωτοι κι οι 2. Έχουν περάσει κακουχίες να δουν τα μάτια σας. Οικοδομή, μεροκάματο και κάτι ρόζους νααα, τα χέρια τους. :P

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Αύγ 27, 2021 8:22 am

Αν μια στο εκατομμύριο δεχτεί να έρθει ο Τζέιμς,θα πάω να τον πάρω απ'την Ρωσία με τα πόδια...

1
1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
GreenLantern

senior
Reactions: 77
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 27, 2021 9:22 am

Υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να έρθει ο Τζειμς στον φετινό παναθηναικο των 2.5 ευρωλιγκατων παιχτών και σκεφτόμαστε με ποιόν θα κολλάει. :hammer:

Ναι δε κολλάει με τον νεντοβιτς που θα χάσει το 70% των παιχνιδιών και τον μεικον που δε ξέρουμε αν κάνει για ευρωλιγκα. Who cares?! :D

Πάντως με τη βασική 5αδα μια χαρα κολλάει και δύσκολα θα τρώμε και καλάθι πίσω.

Τζέιμς Ρος Παπι Εβανς (ή Οκαρο) Παπατζον

Θεωρώ ότι πυραυλοκινητος Τζέιμς σου εξασφαλίζει 8αδα, πολυ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο το κόσμο και χορηγούς και θα βλέπουμε και κάτι ωραίο στο γήπεδο, λίγη φωτιτσα που τόσο την έχουμε ανάγκη. Η διοίκηση πρέπει να κάνει την υπέρβαση γιατί είναι τεράστια ευκαιρία να έρθει ένας τέτοιος παίχτης σε ενα τόσο φτωχό ροστερ. Ας βάλει λίγη πλάτη και ο dpg. Στη τελική μεγαλομετοχος είναι και θα παραμείνει με τα 20 εκατομμύρια που εχει βάλει σαν αντικίνητρο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 27, 2021 9:36 am

basket72 έγραψε:
Παρ Αύγ 27, 2021 12:41 am
pan24 έγραψε:
Πέμ Αύγ 26, 2021 6:37 pm
Η πλάκα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός δεν φαίνεται και τόσο τραβηγμένο.
Αν δεν βρει συμβόλαιο στο nba πραγματικά δεν ξέρω που θα μπορούσε να πάει.

Κίνα δεν υπάρχει πλέον, οι Ευρωλιγκάτες με λεφτά έχουν κλείσει ρόστερ.
Μόνο στη Φενέρ θα χώραγε που εκτός του Χένρι καθαρό άσσο δεν έχουν αλλά είναι άγνωστο αν έχει περισσέψει μπάτζετ αφού έκαναν ακριβές κινήσεις φέτος ή σε καμιά Μακάμπι αλλά δεν νομίζω να το έκανε ο Σφαιρόπουλος ειδικά αφού υπάρχει και ο Γουίλμπεκιν.

Έχει και συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ που πιθανώς να μην θέλει να τον αφήσει αν πρόκειται να τον δει σε ανταγωνιστή της.

Σε Βιλερμπάν και Μονακό χώρος θα υπήρχε αλλά λεφτά δεν υπάρχουν.
Εμένα η αίσθησή μου είναι ότι αυτή τη φορά θα βρει συμβόλαιο. Το γεγονός βέβαια ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ, δεν συνάδει με την αίσθησή μου. :)

Αν δεν πάει ΝΒΑ, υπάρχει η εδώ και καιρό ενδιαφερόμενη ΦΕνέρ που έχει ανεβάσει πολύ το μπάτζετ της κι έχει ακόμα, σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων.

Ενώ στην Κίνα υπάρχουν 5 ομάδες που θα παίξουν με ξένους. Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι μεταγενέστερο τούτου. Μπορεί και κάτι να έχω χάσει εδώ βέβαια.

Εμένα μου φέρνει στο νου, την περίπτωση Ομπράντοβιτς πριν λίγους μήνες.
Είπα Ομπράντοβιτς και θυμήθηκα ότι κι η νεο- πάμπλουτη Παρτίζαν είναι στο παιχνίδι για βασικό άσσο. Μόνο που για εκεί βλέπω Γουόναμεϊκερ ή και Βιλντόσα ακόμα. Αν και για τον Αργεντίνο κόβω τον Ιτούδη να τον παντρέψει με τον Αλεξέι και σία. Αννννν γυρίσει ο Βιλντόσα.
Δεν κόβω τον Ζέλικο να θέλει Τζέιμς. Και να μην ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Ιτούδη, θα ίσχυε αυτό.
Για την Κίνα, με επιφύλαξη νομίζω ότι τελικά θα παίξουν χωρίς ξένους.
Οι 5 ήθελαν ξένους οι άλλοι όχι οπότε στην ψηφοφορία βγήκε(ή θα βγει;δεν έχω ιδεά) χωρίς ξένους.

Η Παρτίζαν είναι ακόμα στο παιχνίδι για βασικό άσσο;
Πήρε Yam Madar και Dallas Moore και το ασσόδυο Avramovic.
Για φέτος μόνο έναν ψηλό ακόμα βλέπω να παίρνουν.

Τώρα για James εξαρτάται, αν βρει απέναντι πάει τρέχοντας.
Αν μείνει Ευρώπη εξαρτάται από την ΤΣΣΚΑ.
Ο Ιτούδης δεν τον θέλει είναι δεδομένο.
Θα ενδιαφερθούν να μην τον δουν σε άμεσο ανταγωνιστή ή απλά θα τα βρουν σε μια αποζημίωση να πάει στο καλό;

Και αν θελήσουν να μην πάει σε άμεσο ανταγωνιστή θα τον άφηναν να έρθει σε μια ακίνδυνη ομάδα όπως εμείς ή μια ομάδα Eurocup ή θα του πουν βρες ομάδα εκτός Ευρώπης αλλιώς κάτσε κερκίδα να στρώσεις χαρακτήρα όπως ακριβώς έκανε η Μπαρτσελόνα με τον Ράις που πάρκαρε 2 μύρια στην κερκίδα μέχρι να βρει ομάδα στην Κίνα;

Τώρα 8αδα δεν μπαίνουμε είτε με Τζέιμς είτε χωρίς αλλά ο Τζέιμς σίγουρα θα έδινε θέαμα και έναν λόγο να παρακολουθείς.
Πιθανώς δε να έδινε θέαμα και εκτός γηπέδου, το να παλεύουν αυτός,ο Νέντοβιτς και ο Παπαπέτρου για το ποιός θα ρίξει τα περισσότερα σουτ σε ένα παιχνίδι μπορεί να κατεβάσει πολλές τζαμαρίες :D

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Αύγ 27, 2021 12:18 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Αύγ 27, 2021 9:36 am

Για την Κίνα, με επιφύλαξη νομίζω ότι τελικά θα παίξουν χωρίς ξένους.
Οι 5 ήθελαν ξένους οι άλλοι όχι οπότε στην ψηφοφορία βγήκε(ή θα βγει;δεν έχω ιδεά) χωρίς ξένους.

Η Παρτίζαν είναι ακόμα στο παιχνίδι για βασικό άσσο;
Πήρε Yam Madar και Dallas Moore και το ασσόδυο Avramovic.
Για φέτος μόνο έναν ψηλό ακόμα βλέπω να παίρνουν.

Τώρα για James εξαρτάται, αν βρει απέναντι πάει τρέχοντας.
Αν μείνει Ευρώπη εξαρτάται από την ΤΣΣΚΑ.
Ο Ιτούδης δεν τον θέλει είναι δεδομένο.
Θα ενδιαφερθούν να μην τον δουν σε άμεσο ανταγωνιστή ή απλά θα τα βρουν σε μια αποζημίωση να πάει στο καλό;

Και αν θελήσουν να μην πάει σε άμεσο ανταγωνιστή θα τον άφηναν να έρθει σε μια ακίνδυνη ομάδα όπως εμείς ή μια ομάδα Eurocup ή θα του πουν βρες ομάδα εκτός Ευρώπης αλλιώς κάτσε κερκίδα να στρώσεις χαρακτήρα όπως ακριβώς έκανε η Μπαρτσελόνα με τον Ράις που πάρκαρε 2 μύρια στην κερκίδα μέχρι να βρει ομάδα στην Κίνα;

Τώρα 8αδα δεν μπαίνουμε είτε με Τζέιμς είτε χωρίς αλλά ο Τζέιμς σίγουρα θα έδινε θέαμα και έναν λόγο να παρακολουθείς.
Πιθανώς δε να έδινε θέαμα και εκτός γηπέδου, το να παλεύουν αυτός,ο Νέντοβιτς και ο Παπαπέτρου για το ποιός θα ρίξει τα περισσότερα σουτ σε ένα παιχνίδι μπορεί να κατεβάσει πολλές τζαμαρίες :D

Όλα όσα λες έχουν βάση.
Το ζήτημα είναι ότι η ΤΣΣΚΑ θα τον αφήσει πληρώνοντάς του μέρος του συμβολαίου του αφού πρώτα τον ρωτήσει σε ποια ομάδα πάει; Δεν λέω ότι αποκλέιεται αλλά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τέτοια ερωτήματα από πλευράς της εργοδοσίας μάλλον πέφτουν στο κενό. Δεν τον έχω να δίνει και τόσες εξηγήσεις (και μαγκιά του κιόλας, γιατί η αλήθεια είναι ότι ασχολείται με τα δικαιώματα των παικτών).

Επιπλέον, αν τον είχε ρωτήσει κάτι τέτοιο, δεν θα είχε βγει σε κάποιους δημοσιογράφους που έχουν άμεση πρόσβαση στην ομάδα ή στους μάνατζερ;

Γι' αυτό είπα και χθες ότι μου θυμίζει περίπτωση Ομπράντοβιτς. Και οι 2 περιπτώσεις ανακινήθηκαν από τα σόσιαλ και παρουσιαζόταν ως πραγματικότητα ante portas.

Τέλος, υπάρχει και το οικονομικό θέμα. Άντε κι ο Τζέιμς ψηνόταν να παίξει πάλι σε ομάδα που βλέπει με τα κυάλια το φάιναλ φορ, τα λεφτά που θα ζήταγε θα μπορούσε να τα δώσει ο Παναθηναϊκός; Εγώ λέω την καλύτερη περίπτωση. Δηλαδή το 1.2 από τα 2.4 που προβλέπει το συμβόλαιό του.
Μου φαίνεται χλωμό. Κι αν όντως έχει να τα δώσει, τότε τίθεται κι ένα ζήτημα στοιχειώδους λογικής.
Τόσο καιρό δεν μπορούσε να είχε πάρει τον Λ. Μπράουν με 700-800 και να δώσει κι άλλα 400-500 και να πάρει τον Λεσόρτ αντί του Φλόιντ (συν τα 150-200 του Φλόιντ);

Αν τον πάρει πάντως, θα είναι όντως η κίνηση του καλοκαιριού μαζί με αυτήν του Σβεντ στην ΤΣΣΚΑ.
Και μια μεγάλη στιγμή για τον Δ.Γ.

tarp7

allstar
Reactions: 1980

Παρ Αύγ 27, 2021 7:21 pm

Mike James
@TheNatural_05
·
20h
There is no deal. Stop letting people lie to you

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Αύγ 28, 2021 3:06 am

Έτσι όπως είναι το ρόστερ αυτή τη στιγμή, κανονικά πρέπει να δώσουμε και τον Τάφο του Ινδού στο Τζέημς για να έρθει, μπας κι έχουμε κίνητρο να δούμε Παναθηναϊκό φέτος, γιατί εγώ πιο πολύ Ολυμπιακό θα βλέπω έτσι όπως πάει, ειδικά η απώλεια Μήτογλου με ξενέρωσε (και νομίζω είναι λάθος και του ίδιου, δε νομίζω θα βρει χώρο εκεί που πήγε).

Για τον Ομπράντοβιτς πια μπορώ να πω από πολύ καλή πηγή ότι πήγαν οι επιχειρηματίες στο ΔΓ, αυτός δεν τους άκουσε καν, οπότε κι αυτοί δεν είχαν τίποτε να πουν στο Ζοτς που ήταν μαζί τους στην Αθήνα για άλλη (μεγάλη ) μπίζνα , χάρη στην οποία πήρε και τη golden visa του (που θα μπορούσε να την είχε πάρει με ακίνητο, αλλά προτίμησε να την πάρει με τη διάταξη περί δημιουργίας θέσεων εργασίας παρεμπιπτόντως). Υποψιάζομαι ότι η φάση ήταν κάπως έτσι:
- Ζοτς έρχεσαι στην Πανάθα μιας που θα είσαι εδώ;
- Με το ΔΓ;
-Αστο πάνω μας αυτό, θα του μιλήσουμε για αγορά ή συμμετοχή χωρίς εμπλοκή του.
Και η συνέχεια είναι γνωστή δια στόματος ΔΓ, he killed the deal, ούτε αυτοί καίγονταν να δώσουν 25εκ για κάτι που αξίζει -2.

Λόγος δε που ο Ομπράντοβιτς υπέγραψε στην Παρτιζάν μάλλον είναι κι ότι θα είναι πολύ συχνά στην Αθήνα και βολεύει η γειτνίαση. Α, μου σφύριξαν ότι η Ευρωλίγκα ανέθεσε τη μελέτη δημιουργίας ομάδας στο Λονδίνο σε πενταμελές σχήμα, δε συμμετέχει ελληνικη ομάδα, αλλά είναι μέσα ο Κερεχέτας. Είναι παλιό σχέδιο Τζόρντι που αναβιώνει. Α, για τις αλλαγές στα φάουλ τύπου ΝΒΑ θα έχουμε νέα αρκετά αργότερα. Και για το Eurocup οι χαζές ιδέες Μακάμπι κι αιωνίων περί κατάργησης μάλλον πάνε περίπατο, έφαγαν κράξιμο.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 28, 2021 12:21 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Αύγ 28, 2021 3:06 am

Για τον Ομπράντοβιτς πια μπορώ να πω από πολύ καλή πηγή ότι πήγαν οι επιχειρηματίες στο ΔΓ, αυτός δεν τους άκουσε καν, οπότε κι αυτοί δεν είχαν τίποτε να πουν στο Ζοτς που ήταν μαζί τους στην Αθήνα για άλλη (μεγάλη ) μπίζνα , χάρη στην οποία πήρε και τη golden visa του (που θα μπορούσε να την είχε πάρει με ακίνητο, αλλά προτίμησε να την πάρει με τη διάταξη περί δημιουργίας θέσεων εργασίας παρεμπιπτόντως). Υποψιάζομαι ότι η φάση ήταν κάπως έτσι:
περίπατο, έφαγαν κράξιμο.
Οπότε δεν υπήρξε θέμα, (σαν αυτό που κυκλοφορούσε στα σόσιαλ, ότι "νάτος, έρχεται¨)έτσι όπως μας περιγράφεις. Από το να πέσει μια ιδέα στον Δ.Γ μέχρι να τα βρουν σε ένα κάρο ζητήματα με κοτζάμ Ζοτς, είναι πάρα πολύς ο δρόμος.
Πέρι Παρτίζαν, έδωσε αυτές τις μέρες μια πολύ καλή συνέντευξη που μιλάει για πολλά και τα λέει -προφανώς- έξω από τα δόντια. Εκεί που τα μάσησε ήταν στον Παναθηναϊκό, αλλά κι εκεί ακόμα άφησε ένα στίγμα.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάει σε άλλη ομάδα πλην της Παρτίζαν. Αυτή είναι η ομάδα του, το σπίτι του και στην ηλικία που είναι, όφειλε στον εαυτό του και την οικογένειά του να γυρίσει στις ρίζες που για τους Σέρβους έχουν κι εντελώς άλλη σημασία, απ' οποιοδήποτε άλλο δυτικό-Ευρωπαίο για προφανείς λόγους που άπτονται των... Γερακιών των ΗΠΑ.
Επιπλέον λόγος για την επιστροφή του στην Παρτίζαν είναι το άφθονο χρήμα που ρέει από τον κρατικό προϋπολογισμό και το τεράστιο κίνητρο να τη μετατρέψει από μεσαία ομάδα Γιουρόκαπ σε ομαδάρα Γιουρολίγκας.
Σόρρυ για το όφφτόπικ, παίδες. Διαβάστε πάντως τη συνέντευξη γιατί λέει όσα μπορούν να πουν όλα τα αθλητικά ΜΜΕ μέσα σε ένα 10ημερο, ας πούμε.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Αύγ 28, 2021 6:04 pm

Οπότε δεν υπήρξε θέμα, (σαν αυτό που κυκλοφορούσε στα σόσιαλ, ότι "νάτος, έρχεται¨)έτσι όπως μας περιγράφεις. Από το να πέσει μια ιδέα στον Δ.Γ μέχρι να τα βρουν σε ένα κάρο ζητήματα με κοτζάμ Ζοτς, είναι πάρα πολύς ο δρόμος.
E πώς δεν υπήρξε θέμα; Ήρθε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες, τα βρήκε με αυτούς κι αυτοί μίλησαν με το ΔΓ, που δε συμφώνησε στην πώληση/συμμετοχή. Και πήγε στην Παρτιζάν.
Πέρι Παρτίζαν, έδωσε αυτές τις μέρες μια πολύ καλή συνέντευξη που μιλάει για πολλά και τα λέει -προφανώς- έξω από τα δόντια. Εκεί που τα μάσησε ήταν στον Παναθηναϊκό, αλλά κι εκεί ακόμα άφησε ένα στίγμα.
Σαφής ήταν, συζήτησε και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό "ειδικά από την ώρα που ανέλαβε ο Φράγκι και ο ΔΔ" και "πάντα ήμουν σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό". Μάντεψε πού μπορεί να σκάλωσε το θέμα... εμένα κάπου (ή μάλλον σε κάποιον) πάει το μυαλό μου. Στον ίδιο στον οποίο θεωρώ ότι αναφέρεται εκεί που λέει "κάποιοι λένε ότι δουλεύω για τα λεφτά, ενώ δούλεψα για μηδέν, μηδέν!".
Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάει σε άλλη ομάδα πλην της Παρτίζαν.
Τότε γιατί κατά δήλωσή του συζήτησε το ενδεχόμενο να πάει στον Παναθηναϊκό; Μάλλον γιατί υπήρχε περίπτωση.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 28, 2021 7:09 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Αύγ 28, 2021 6:04 pm

-E πώς δεν υπήρξε θέμα; Ήρθε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες, τα βρήκε με αυτούς κι αυτοί μίλησαν με το ΔΓ, που δε συμφώνησε στην πώληση/συμμετοχή. Και πήγε στην Παρτιζάν.

-Σαφής ήταν, συζήτησε και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό "ειδικά από την ώρα που ανέλαβε ο Φράγκι και ο ΔΔ" και "πάντα ήμουν σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό". Μάντεψε πού μπορεί να σκάλωσε το θέμα... εμένα κάπου (ή μάλλον σε κάποιον) πάει το μυαλό μου. Στον ίδιο στον οποίο θεωρώ ότι αναφέρεται εκεί που λέει "κάποιοι λένε ότι δουλεύω για τα λεφτά ενώ δούλεψα για μηδέν, μηδέν!"

-Τότε γιατί κατά δήλωσή του συζήτησε το ενδεχόμενο να πάει στον Παναθηναϊκό; Μάλλον γιατί υπήρχε περίπτωση.
- ΅Εγώ δεν λέω ότι δεν υπήρξε θέμα. Λέω ότι δεν υπήρξε τέτοιο θέμα που παρουσιάστηκε στα σόσιαλ. Κάτι κουβέντιασαν σε προκαταρκτικό επίπεδο και πάπαλα. Δεν είχαμε σειρά συναντήσεων. Απ' αυτά που λες εσύ ο ίδιος σύμφωνα με τις πηγές σου- που δεν σε αμφισβητώ κιόλας.

- Και πέρυσι θα μίλησε με τον Παναθηναϊκό. Για να το λες. Απλώς όπως λέω από το να μιλήσει κοτζάμ Ζοτς, με τα όσα τερατώδη έχουν προηγηθεί μεταξύ αυτού και του Δ.Γ αλλά και με το ειδικό βάρος που έχει συν τις απαιτήσεις του, ε, η απόσταση είναι τεράστια. Δεν γίνονται έτσι απλά οι μεταβιβάσεις του πακέτου μετοχών και πόσο μάλλον όταν απέναντί σου έχεις τον Δ.Γ.

- θα το συζήτησε όπως συζήτησε και με άλλες ομάδες. Απλώς η Παρτίζαν είναι εντελώς άλλη περίπτωση για τον Ζοτς. Τα έχω αναλύσει (στο φτερό) πολύ εγκαίρως όταν μέσω Μπολόνια είχα πληροφορηθεί το ζεστό ενδιαφέρον της ομάδας της καρδιάς του Ζοτς. Και το είχα βγάλει στο φόρουμ σε μια φάση που θεωρούταν αδιανόητο. Αποκλειστικούλι δηλαδή που λένε και τα ΜΜΕ. :wink:

Κοντολογίς, δεν λέω ότι δεν σας αγάπησε ο Ζοτς κι ότι δεν έχει συνδεθεί με σας, αλλά δεν μπαίνει στο ζύγι με την αγάπη του για την Παρτίζαν, την πόλη του και τη χώρα του που έχω εξηγήσει την έντονη σήμανση που μπορεί να έχουν αυτά για έναν Σέρβο.
Γενικά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό υπάρχει ένας ακκισμός. Εύλογος αν αναλογιστεί κανείς τι έκανε στο παρελθόν, αλλά οκ δεν σας πάει πουθενά τη συγκεκριμένη στιγμή. Το βλέπουμε και στις περιπτώσεις Χεζόνια, Τζέιμς κλπ. Που διαφωνώ κάθετα μαζί σου ότι (ο Τζέιμς) θα σας έκανε καλό. ΘΑ σας έστελνε ακόμα περισσότερο σε μια άσκοπη περιδίνηση γύρω από έναν άξονα που εδώ και κοντά δέκα χρόνια έχει πάψει να υπάρχει. Φωτοβοβολίδες κλπ δεν σας κάνουν καλό. Αυτό που θα σας κάνει καλό, είναι να πιστέψετε σε έναν προπονητή να του δώσετε χρόνο, να φτιάξετε ένα καλό δίκτυο ανίχνευσης ξένων παικτών και να φτιάξετε ομάδα από την αρχή.
Πρέπει λίγο να φύγετε από τη νοοτροπία Δ.Γ με τις παρεμβάσεις του που τον καθιστούν κάτι σαν " από μηχανής θεό". Όλο αυτό κινείται γύρω από εύκολο, γρήγορο, ευκαιριακό. Η ομάδα θέλει πρόγραμμα, υπομονή και λοιπά αντιτουριστικά. Θέλει Ζοτς δηλαδή. :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”