Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 127
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
https://newspao.gr/basket/580947_panath ... -pics.html
Τουλουμπα βάλε το ωχ ωχ ωχ του Κοντιζά σε παρακαλώ
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3961
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν ισχυειPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 9:14 pmhttps://newspao.gr/basket/580947_panath ... -pics.html
ειναι μεγαλυτερη η προταση του παο
με 2.8 παιρνεις απτον βεζενκοφ οτο πηρε και ο οσφπ απτον τζειμς με τα 2.5
τα κορδονια του δηλαδη
0
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα φέρουν, δεν είναι χθεσινός ο Άταμαν. Τον Μπράουν που έπρεπε να τον πάρουν (γιατί ήταν ο καλύτερος διαθέσιμος στη θέση του) τον πήραν με συνοπτικές διαδικασίες, ουσιαστικά κάνοντας διπλό καλό στην ομάδα, αφού στέρησαν από άλλους ανταγωνιστές την επιλογή αυτή. Για την επόμενη μεταγραφή το σταφ σίγουρα θα έχει πλάνο, το απέδειξε και φέτος, μας έβαλαν σε όλους τα γυαλιά. Ας δείξουμε λίγη υπομονή και την εμπιστοσύνη που κέρδισαν με το σπαθί τους.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Βάλε λίγο Κοντιζά σου λέωτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 9:16 pmδεν ισχυειPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 9:14 pmhttps://newspao.gr/basket/580947_panath ... -pics.html
ειναι μεγαλυτερη η προταση του παο
με 2.8 παιρνεις απτον βεζενκοφ οτο πηρε και ο οσφπ απτον τζειμς με τα 2.5
τα κορδονια του δηλαδη
0
-
- Reactions: 249
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιχνιδια μανατζαρεων να αυξησουν το κασε του Σασα.
Δεν χωραει σε μας, τα περι Μητογλου στο 5 δεν ειναι σοβαρες σκεψεις πιστευω.
Μαλλον θα αργησει το 5αρι, αφου θα περιμενουμε μην στραβωσει του Ναν και να εχουμε και τα κοψινατα ΝΒΑ στις 15 Ιουλιου.
Καινουργια μοδα να μην ανακοινωνονται οι μεταγραφες και ανανεωσεις. Ουτε οι Γκριγκο, Γκραντ ουτε ο Λορεντζο.
5αδα με Λορεντζο, Ναν, Γκραντ, Χουαντσο Λεσορ στο καινουργιο ΟΑΚΑ θα ναι χαρμα ιδεσθαι!
Εγω παντως οσο δεν ανακοινωνεται πουθενα ο Ιμπακα, ελπιζω! Θελουμε κατι διαφορετικο απο Ματτιας, καποιος να χει το κορμι να ματσαρει τους Μιλου, Ταβαρες, Φαλ. Φετος μας πηγε καλα αλλα σταθηκαμε και τυχεροι. Αδιανοητο να ρισκαρει ξανα ο Αταμαν με τετοια ελλειψη στο 5, και να υπολογιζει τον Ντινο στο 5 που ειναι μονο για ειδικες συνθηκες να τραβηξει το αντιπαλο 5αρι εξω.
Δεν χωραει σε μας, τα περι Μητογλου στο 5 δεν ειναι σοβαρες σκεψεις πιστευω.
Μαλλον θα αργησει το 5αρι, αφου θα περιμενουμε μην στραβωσει του Ναν και να εχουμε και τα κοψινατα ΝΒΑ στις 15 Ιουλιου.
Καινουργια μοδα να μην ανακοινωνονται οι μεταγραφες και ανανεωσεις. Ουτε οι Γκριγκο, Γκραντ ουτε ο Λορεντζο.
5αδα με Λορεντζο, Ναν, Γκραντ, Χουαντσο Λεσορ στο καινουργιο ΟΑΚΑ θα ναι χαρμα ιδεσθαι!
Εγω παντως οσο δεν ανακοινωνεται πουθενα ο Ιμπακα, ελπιζω! Θελουμε κατι διαφορετικο απο Ματτιας, καποιος να χει το κορμι να ματσαρει τους Μιλου, Ταβαρες, Φαλ. Φετος μας πηγε καλα αλλα σταθηκαμε και τυχεροι. Αδιανοητο να ρισκαρει ξανα ο Αταμαν με τετοια ελλειψη στο 5, και να υπολογιζει τον Ντινο στο 5 που ειναι μονο για ειδικες συνθηκες να τραβηξει το αντιπαλο 5αρι εξω.
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ακριβως τα 2.8 ειναι αστεια προταση εκτος πραγματικοτητας θυμιζει τα 2.5 του οσφπ για τον τζειμς
και να μην τον παρει τον παο ο οσφπ θα τον χρυσοπληρωσει σιγουρα,τουλαχιστον κανα 3αρι τον χρονο το λιγοτερο
ειναι και αυτο ενα κερδος
γραφουν οτι η προταση ειναι 3.6 για 4 χρονια
του οσφπ γυρω στα 3 για 3 χρονια
οσο εχουν καποια αξια αυτα γιατι μπορει απλα να ειναι φημες
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
παιδια τον ιμπακα τον εχουν ακυρωσει οι καθεστωτικοι αφου λεει οτι δεν γινεται να παιρνει 1.9 αυτος και 1.7 ο λεσορ
λες και δεν μπορουν αν δωσουν 1.9 στον λεσορ
αν και αυτα ειναι παπατζιλικια γιατι με αυτη την λογικη να πει ο μητογλου γιατι παιρνω εγω 800 και ο χουαντσο παιρνει 2.2
να πει ο γκραντ γιατι εγω παιρνω 1 εκατ και ο βιλντοζα επαιρνε 1.6
αυτα ειναι δικαιολογιες για ιθαγενεις
δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τοσο γλυψιμο και ασυλια στον προσωπο του λεσορ
αν και αυτα ειναι παπατζιλικια γιατι με αυτη την λογικη να πει ο μητογλου γιατι παιρνω εγω 800 και ο χουαντσο παιρνει 2.2
δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τοσο γλυψιμο και ασυλια στον προσωπο του λεσορ
1
1

-
- Reactions: 127
- Προειδοποιήσεις:
1
Ουτε εγω το καταλαβαινω,λες και 1.7 ειναι λιγα λεφτα να πουμε ,με αγαπη φουλ απο τον κοσμο,τον εχουμε σαν βασιλεια και θα στραβωσει και δεν θα παιζει ενω παιρνει κοντα στα 2?τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 20, 2024 9:42 pmπαιδια τον ιμπακα τον εχουν ακυρωσει οι καθεστωτικοι αφου λεει οτι δεν γινεται να παιρνει 1.9 αυτος και 1.7 ο λεσορ
Οι καθεστωτικοι επισης εχουν κουρασει,ολο λενε για αποκαλυψεις ,βλεπεις 2 ωρες να λενε τα ιδια και τελικα στο τελος σου λενε οτι δεν θα φυγει ο χουαντσο η οτι θα μπουν νεα παρκε στο οακα....Τον μπραουν ουτε που ειπαν οτι ειμαστε κοντα...Πλεον ξερουν οτι φερνουν απειρο κοσμο και ανοιγουν και ας μην εχουν κανενα νεο
1
1