δε διαφωνώ καθόλου, τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση όμως νομίζω ότι ήταν λογική κίνηση, άσχετα αν δε βγήκε.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 12:26 pmμεχρι στιγμης η επιλογη να διωξει κατας και να φερεις πριφτη ειναι αποτυχημενη σε ολα τα μετωπαausterity_blues έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 11:06 am
σαφώς και έχει χίλια δίκια ο Κάτας, δε το συζητάμε. από την άλλη θυμάμαι τους περισσότερους Παναθηναϊκούς να λένε για το πόσο άσχημα παίξατε στους περσινούς τελικούς, δεν είναι ότι είχε ενθουσιάσει ο Κάτας με αυτό που παρουσίασε όσο ήταν στον πάγκο σας. και γυρίζοντας πίσω το χρόνο, αν έχεις την επιλογή να φέρεις τον Πρίφτη της Ούνιξ αντί του Κάτας μάλλον το κάνεις (όπως το κάνατε) ή έστω το σκέφτεσαι σοβαρά. έχουν και τα Τοτέμ τα δίκια τους.
2019-2020-Παναθηναικός - Αγωνιστικά θέματα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2423
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κατά τη γνώμη μου, είναι άδικο να κριθεί φέτος ο Πρίφτης, από τη στιγμή που η ομάδα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Δέδα. Με την ίδια λογική, και εγώ μπορώ να πω ότι η θητεία του Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα ήταν αποτυχημένη. Αν όμως το πω, όλοι θα πουν ότι ''είχε προβλήματα τραυματισμών'', ''είχε φύγει για το NBA ο Χεζόνια'', με λίγα λόγια θα τον δικαιολογήσουν. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τον Πρίφτη ή μήπως τα (δικαιολογημένα) ελαφρυντικά δίνονται επιλεκτικά;
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οταν ο Μπαρτζωκας πηγε στην Μπαρτσελονα ο Χεζονια ειχε 2 χρονια ηδη στο ΝΒΑ και στην τελευταια του χρονια στην Μπαρτσα ηταν αλλαγη του Αμπρινες με 15-16 λεπτα Μ.Ο συμμετοχης. Που κολλαει ο Μπαρτζωκας με τον Χεζονια; Κατα τ αλλα φυσικα ειναι αδικο να κριθει ο Πριφτης σε χρονια ριμπιλτινγκ, δεν το συζητω. Ας χτισει το καλοκαιρι το ροστερ του και να κριθει του χρονου, εστω και αυστηρα.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 5:40 pmΚατά τη γνώμη μου, είναι άδικο να κριθεί φέτος ο Πρίφτης, από τη στιγμή που η ομάδα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Δέδα. Με την ίδια λογική, και εγώ μπορώ να πω ότι η θητεία του Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα ήταν αποτυχημένη. Αν όμως το πω, όλοι θα πουν ότι ''είχε προβλήματα τραυματισμών'', ''είχε φύγει για το NBA ο Χεζόνια'', με λίγα λόγια θα τον δικαιολογήσουν. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τον Πρίφτη ή μήπως τα (δικαιολογημένα) ελαφρυντικά δίνονται επιλεκτικά;
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν ήταν ο Χεζόνια που είχε φύγει, αλλά ο Σατοράνσκι. Λάθος μου, το διορθώνω.Hipster έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 5:51 pmΟταν ο Μπαρτζωκας πηγε στην Μπαρτσελονα ο Χεζονια ειχε 2 χρονια ηδη στο ΝΒΑ και στην τελευταια του χρονια στην Μπαρτσα ηταν αλλαγη του Αμπρινες με 15-16 λεπτα Μ.Ο συμμετοχης. Που κολλαει ο Μπαρτζωκας με τον Χεζονια; Κατα τ αλλα φυσικα ειναι αδικο να κριθει ο Πριφτης σε χρονια ριμπιλτινγκ, δεν το συζητω. Ας χτισει το καλοκαιρι το ροστερ του και να κριθει του χρονου, εστω και αυστηρα.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 5:40 pmΚατά τη γνώμη μου, είναι άδικο να κριθεί φέτος ο Πρίφτης, από τη στιγμή που η ομάδα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Δέδα. Με την ίδια λογική, και εγώ μπορώ να πω ότι η θητεία του Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα ήταν αποτυχημένη. Αν όμως το πω, όλοι θα πουν ότι ''είχε προβλήματα τραυματισμών'', ''είχε φύγει για το NBA ο Χεζόνια'', με λίγα λόγια θα τον δικαιολογήσουν. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τον Πρίφτη ή μήπως τα (δικαιολογημένα) ελαφρυντικά δίνονται επιλεκτικά;
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4511
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
λογικη κινηση αλλα λαθοςausterity_blues έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 5:18 pmδε διαφωνώ καθόλου, τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση όμως νομίζω ότι ήταν λογική κίνηση, άσχετα αν δε βγήκε.
οποτε πρεπει να κανουμε το λογικο δηλαδη να διωξουμε τον πριφτη
λογικη με λογικη
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι, και μετά από 2-3 μήνες θα γκρινιάζετε για τον επόμενο, δεν είναι και δύσκολο να το μαντέψω.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 6:13 pmλογικη κινηση αλλα λαθοςausterity_blues έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 5:18 pm
δε διαφωνώ καθόλου, τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση όμως νομίζω ότι ήταν λογική κίνηση, άσχετα αν δε βγήκε.
οποτε πρεπει να κανουμε το λογικο δηλαδη να διωξουμε τον πριφτη
λογικη με λογικη

0
- xomitsious
- Reactions: 652
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οταν καποιοι λεμε οτι δεν κανει καλο να διωχνεις προπονητες πολυ νωρις εινα για να μπορουμε να τους κρινουμε πιο ολοκληρωμενα.
Ο Παναθηναικος, σε συγκριση με το πρωτο μισο της σαιζον εχει βελτιωθει. Αν παιζαμε ολη τη χρονια οπως παιζουμε τους τελευταιους μηνες, μπορει να μη μιλαγαμε για 8αδα αλλα για 3-4 νικες παραπανω, περιπου εκει που ειναι ο Αστερας.
Κατα τη γνωμη μου, ο Πριφτης θα ηταν καλο να παραμεινει και του χρονου, γιατι ειναι πιθανο αυτη η βελτιωση να συνεχιστει, αστοχιες στο ροστερ να διορθωθουν, και να δουμε μια ομαδα που να μπορει να διεκδικει καθε παιχνιδι, ειδικα μεσα στο ΟΑΚΑ.
Αν επαναληφθουν τα φετινα αποτελεσματα και του χρονου, τοτε ας κατσουνε να βρουνε καποιον καταλληλοτερο.
Ο Παναθηναικος, σε συγκριση με το πρωτο μισο της σαιζον εχει βελτιωθει. Αν παιζαμε ολη τη χρονια οπως παιζουμε τους τελευταιους μηνες, μπορει να μη μιλαγαμε για 8αδα αλλα για 3-4 νικες παραπανω, περιπου εκει που ειναι ο Αστερας.
Κατα τη γνωμη μου, ο Πριφτης θα ηταν καλο να παραμεινει και του χρονου, γιατι ειναι πιθανο αυτη η βελτιωση να συνεχιστει, αστοχιες στο ροστερ να διορθωθουν, και να δουμε μια ομαδα που να μπορει να διεκδικει καθε παιχνιδι, ειδικα μεσα στο ΟΑΚΑ.
Αν επαναληφθουν τα φετινα αποτελεσματα και του χρονου, τοτε ας κατσουνε να βρουνε καποιον καταλληλοτερο.
2
2

- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Κάτας ρίχνει μπιχτές επειδή απ' ότι φαίνεται είχαν συμφωνήσει να μείνει παραπάνω στην ομάδα κι όχι, όπως λέει ο ίδιος στην συνέντευξη, για μισή σεζόν. Από αυτή την άποψη έχει 100% δίκιο, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όταν διαλέγεις κάποιον για την θέση του δίνει και κάποιο περιθώριο χρόνου να δουλέψει και να δείξει την δουλειά του. Προπονητές είναι, όχι μάγοι.
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1726
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαφώς και θα κριθεί ο Πριφτης,για την όπως αποδείχθηκε τραγικη διαχείριση των μεταγραφών,για τα πολλά άθλια παιχνίδια που έχουμε κάνει,με τα αντίστοιχα καλά να είναι ελάχιστα,για το ότι σε ελάχιστα παιχνίδια είχε επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας όταν ο αντίπαλος έπαιρνε το πάνω χέρι, για το οτι γενικά δεν βλέπουμε να έχει περάσει μια ταυτότητα στην ομάδα εκτός του η μπάλα στον Νεντοβιτς πρωτίστως και τον Μεικον δευτερευόντως, και λ,το βγάλουν από ταλέντο,και φυσικά θα περιμένουμε να δούμε και την έκβαση των τελικών.
Σύμφωνοι ότι έχει ελαφρυντικά,όπως τραυματισμούς παικτών,κορονοιο,ότι το μπάτζετ της ομάδας ήταν περιορισμένο κλπ,αλλά ήρθε για να κανει δουλειά,δεν τον φέραμε απλά για να βγεί η χρονιά έχοντας την καραμέλα του χαμηλού μπάτζετ έτοιμη να δικαιολογήσει τα πάντα.Δεν τον φέραμε για να πάρει την ευρωλιγκα ούτε για να μας φερει τον Τζέιμς και τον Μιλουτινοφ,αλλά για να φτιάξει μια ομάδα αξιόμαχη με δυνατή αμυνα,που θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στην Ευρωλίγκα, θα παλεύει τα ματς,και θα παλέψει για το πρωτάθλημα.
Τα τρία πρώτα δεν τα έχει κάνει.
Εγώ έχω πλέον τις επιφυλάξεις μου για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της Ευρωλίγκας, επειδή όμως δεν τον θεωρώ κακό προπονητή,το καλοκαίρι, ανάλογα και το διαθέσιμο μπάτζετ,θα κοίταγα και τις διαθέσιμες τις επιλογές στην αγορά,και μετά θα εξέταζα την παραμονή Πρίφτη.
Σύμφωνοι ότι έχει ελαφρυντικά,όπως τραυματισμούς παικτών,κορονοιο,ότι το μπάτζετ της ομάδας ήταν περιορισμένο κλπ,αλλά ήρθε για να κανει δουλειά,δεν τον φέραμε απλά για να βγεί η χρονιά έχοντας την καραμέλα του χαμηλού μπάτζετ έτοιμη να δικαιολογήσει τα πάντα.Δεν τον φέραμε για να πάρει την ευρωλιγκα ούτε για να μας φερει τον Τζέιμς και τον Μιλουτινοφ,αλλά για να φτιάξει μια ομάδα αξιόμαχη με δυνατή αμυνα,που θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στην Ευρωλίγκα, θα παλεύει τα ματς,και θα παλέψει για το πρωτάθλημα.
Τα τρία πρώτα δεν τα έχει κάνει.
Εγώ έχω πλέον τις επιφυλάξεις μου για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της Ευρωλίγκας, επειδή όμως δεν τον θεωρώ κακό προπονητή,το καλοκαίρι, ανάλογα και το διαθέσιμο μπάτζετ,θα κοίταγα και τις διαθέσιμες τις επιλογές στην αγορά,και μετά θα εξέταζα την παραμονή Πρίφτη.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πριφτης να φυγει μονο αν φερουμε ευρωλιγκατο προπονητη και τον αφησουμε να δουλεψει με πλανο 3ετιας. Αλλιως ας μεινει και να σχεδιαζουν απο τωρα την φετινη χρονια, να δουμε μια φορα και αυτη την ερημη την ομαδα να παει καλα δομημενη μια χρονια και με ξεκαθαρο πλανο.
Οσον αφορα το ματς, περιμενα απο τους ελληνες να βγουν λιγο μπροστα, αλλα προς το παρον οχι. Και φαινεται και ποσο μικρης ποιοτητας παικτες ειναι Οκαρο-Εβανς που ειναι πραγματικα ανυπαρκτοι σε αμυνα-επιθεση-ριμπαουντ και ειναι και απιστευτα ατεχνοι και αντιμπασκετικοι (τουλαχιστον ο οκαρο σκοραρει)!
Ο μποχωριδης με τον Χουγκαζ ειναι πολυ αργοι στην αμυνα, πραγματικα τους περνανε σαν σταματημενοι ολοι. Και ο Κασελ αργος ειναι οπως και ο Καβαδδας αλλα αυτοι ριχουν ξυλο αβερτα! Για αυτο του χρονου δεν θελω να μεινει ο Μποχω ενω και ο Χουγκαζ δεν με ψηνει. Θελω πιο νεους Ελληνες που μπορουν να τρεξουν, να πιεσουν και να βγαλουν ενεργεια και φυσικα να βελτιωθουν.
Τον Μαντζουκα καμενο τον εχει εντελως. Οκ τον εβαλε 3 λεπτα, δεν πηγε καλα, αλλα αμυνα πιεζε και εβγαζε ενεργεια και ας επαιζε αμυνα εναν τυπο ασσο 1,80 πολυ γρηγορο. Γιατι δεν τον αφηνει λιγο μεσα να βρει ρυθμο λες και οι αλλοι ειναι καλυτεροι? Η αληθεια ειναι ομως οτι εχει πολλα πραγματα να διορθωσει για να σταθει, και εγω τον βλεπω μονο για 4αρι πλεον καθως ντριμπλα μηδεν και γενικα δεν ελεγχει καλα το κορμι του.
ΥΓ Κολοβερος
Οσον αφορα το ματς, περιμενα απο τους ελληνες να βγουν λιγο μπροστα, αλλα προς το παρον οχι. Και φαινεται και ποσο μικρης ποιοτητας παικτες ειναι Οκαρο-Εβανς που ειναι πραγματικα ανυπαρκτοι σε αμυνα-επιθεση-ριμπαουντ και ειναι και απιστευτα ατεχνοι και αντιμπασκετικοι (τουλαχιστον ο οκαρο σκοραρει)!
Ο μποχωριδης με τον Χουγκαζ ειναι πολυ αργοι στην αμυνα, πραγματικα τους περνανε σαν σταματημενοι ολοι. Και ο Κασελ αργος ειναι οπως και ο Καβαδδας αλλα αυτοι ριχουν ξυλο αβερτα! Για αυτο του χρονου δεν θελω να μεινει ο Μποχω ενω και ο Χουγκαζ δεν με ψηνει. Θελω πιο νεους Ελληνες που μπορουν να τρεξουν, να πιεσουν και να βγαλουν ενεργεια και φυσικα να βελτιωθουν.
Τον Μαντζουκα καμενο τον εχει εντελως. Οκ τον εβαλε 3 λεπτα, δεν πηγε καλα, αλλα αμυνα πιεζε και εβγαζε ενεργεια και ας επαιζε αμυνα εναν τυπο ασσο 1,80 πολυ γρηγορο. Γιατι δεν τον αφηνει λιγο μεσα να βρει ρυθμο λες και οι αλλοι ειναι καλυτεροι? Η αληθεια ειναι ομως οτι εχει πολλα πραγματα να διορθωσει για να σταθει, και εγω τον βλεπω μονο για 4αρι πλεον καθως ντριμπλα μηδεν και γενικα δεν ελεγχει καλα το κορμι του.
ΥΓ Κολοβερος

0
- PeristeriBCfan
- Reactions: 524
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου κάνει εντύπωση πως ο ΠΑΟ δεν πήρε κάποιον παιγμένο Έλληνα άσσο να κλείνει το rotation,να συμμετέχει στις προπονήσεις κι να παίρνει κι μερικά λεπτά στην Ευρωλίγκα άμα χρειαζόταν. Ένα παίκτη σαν τον Νίκο Γκίκα πχ. Ή τον Ζωή Καράμπελα για τις προπονήσεις πχ. Δεν είναι δυνατόν να κατεβαίνει με 1 κανονικό guard λόγω των 3 απουσιών κι να μην έχει βάθος στο rotation στα γκαρντ....
0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το καψιμο που τρωει ο Μαντζουκας απο τον Πριφτη ειναι τεραστιο! Και νομιζω πως ολοι το βλεπουμε τωρα. Το παιδι στην αρχη του φευγε συνεχεια η μπαλα, επαιξε 3 λεπτα και τον εβγαλε παρα το οτι ηταν ο μοναδικος που επαιζε αμυνα.
Οταν καταλαβε ο προπονηταρας μας οτι ο Μαντζουκας ειναι σημερα ο πιο σημαντικος μας παικτης στην αμυνα στα ριμπαουντ και στη κυκλοφορια της μπαλας (εχει σωστες τοποθετησεις στην επιθεση) τον αφησε, πηρε 2-3 προσπαθειες και λυθηκε.
Και λεω εγω τωρα, ποιος ο λογος να παιζει καποιος αλλος στην θεση του και οχι αυτος, απο την στιγμη που δεν υπαρχει και καποιος ανωτερος? Θεωρω οτι πρεπει να ειναι το αναπληρωματικο μας 4αρι απο δω και περα και να παιζει σιγουρα 10λεπτα ευρωλιγκα και 20 α1. Σημερα ειναι ο καλυτερος μας παικτης μαζι με παπαγιαννη.
Καβαδα παλι παγκο
εβανς 
Οταν καταλαβε ο προπονηταρας μας οτι ο Μαντζουκας ειναι σημερα ο πιο σημαντικος μας παικτης στην αμυνα στα ριμπαουντ και στη κυκλοφορια της μπαλας (εχει σωστες τοποθετησεις στην επιθεση) τον αφησε, πηρε 2-3 προσπαθειες και λυθηκε.
Και λεω εγω τωρα, ποιος ο λογος να παιζει καποιος αλλος στην θεση του και οχι αυτος, απο την στιγμη που δεν υπαρχει και καποιος ανωτερος? Θεωρω οτι πρεπει να ειναι το αναπληρωματικο μας 4αρι απο δω και περα και να παιζει σιγουρα 10λεπτα ευρωλιγκα και 20 α1. Σημερα ειναι ο καλυτερος μας παικτης μαζι με παπαγιαννη.
Καβαδα παλι παγκο

2
1
1

-
- Reactions: 2463
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνώ σε όλα, μόνο που βλέπω τον Ματζουκα περισσότερο ως 3/4αρι παρα ως 4/3αρι. Παντως τα αντιπαλα γκαρντ τα μαρκαρει καλύτερα απτον Κασελ και μάλλον έχει και καλύτερο σουτ (πρέπει να λυθεί για να το δείξει βέβαια). Το κομμάτι στο οποίο υστερεί ειναι το post game.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 9:31 pmΤο καψιμο που τρωει ο Μαντζουκας απο τον Πριφτη ειναι τεραστιο! Και νομιζω πως ολοι το βλεπουμε τωρα. Το παιδι στην αρχη του φευγε συνεχεια η μπαλα, επαιξε 3 λεπτα και τον εβγαλε παρα το οτι ηταν ο μοναδικος που επαιζε αμυνα.
Καβαδα παλι παγκοεβανς
![]()
1
1

- pan24
- Reactions: 2564
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, στο post game υστερεί από έναν συνδυασμό παραγόντων.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 10:09 pmΣυμφωνώ σε όλα, μόνο που βλέπω τον Ματζουκα περισσότερο ως 3/4αρι παρα ως 4/3αρι. Παντως τα αντιπαλα γκαρντ τα μαρκαρει καλύτερα απτον Κασελ και μάλλον έχει και καλύτερο σουτ (πρέπει να λυθεί για να το δείξει βέβαια). Το κομμάτι στο οποίο υστερεί ειναι το post game.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Μαρ 07, 2022 9:31 pmΤο καψιμο που τρωει ο Μαντζουκας απο τον Πριφτη ειναι τεραστιο! Και νομιζω πως ολοι το βλεπουμε τωρα. Το παιδι στην αρχη του φευγε συνεχεια η μπαλα, επαιξε 3 λεπτα και τον εβγαλε παρα το οτι ηταν ο μοναδικος που επαιζε αμυνα.
Καβαδα παλι παγκοεβανς
![]()
Είναι και η τεχνική αλλά δεν είναι μόνο αυτή, στα εφηβικά τον βλέπαμε να ποστάρει πολύ.
Τώρα παίζει με άλλου είδους αντιπάλους σωματικά, πιο δυνατούς και ψηλούς οπότε πρέπει να προσαρμοστεί.
Και ο ίδιος είναι δυνατός, δεν έχει το κλασσικό σώμα Έλληνα 18χρονου αθλητή(γκουχ γκουχ) για αυτό και μπορεί να στέκεται χωρίς πρόβλημα αλλά για να ποστάρει κιόλας αποτελεσματικά σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να προσαρμόσει μερικά πράγματα.
Συμφωνώ ότι είναι 3-4αρι και ως τέτοιο πρέπει να δουλευτεί, ευτυχώς από μικρή ηλικία δουλευόταν σαν περιφερειακός και όχι στην τάση που έχουμε να βάζουμε 4-5 όποιο ψηλό παιδί υπάρχει(γκουχ γκουχ 4-5αρι ΒΧ).
Βλέπω ότι άνετα μπορεί να γίνει ένας συνδυασμός Παπανικολάου-Παπαπέτρου έχοντας τα καλά και των 2 με το ταβάνι του να είναι αρκετά πάνω από αυτό αν συνεχίσει να δουλεύει και δεν έχει τραυματισμούς.
Ακόμα δεν έχει κλείσει τα 19 κιόλας, στην ηλικία του ο Παπανικολάου ήταν ακόμα στον Άρη και ο Παπαπέτρου στο κολλέγιο.
Ο Χουγκάζ είναι σχεδόν 3 χρόνια μεγαλύτερος.
2
2