Εγω είμαι ξεκάθαρα της αποψης πως η κατευθυνση στις μεταγραφες θα πρεπει να είναι η εξης. Καταρχας τελειώνεις μια και καλη με το αιωνιο πρόβλημα σου στη θεση 5 , φερνοντας έναν σοβαρο mobile σεντερ . Ο τζονι χαμιλτον μαρεσει εμενα προσωπικα από το γιουροκαπ , το χω πει ηδη αρκετες φορες , ενώ καλες επιλογες είναι και οι πιο έμπειροι από επιπεδο γιουρολιγκ ρεινολντς και ννοκο.
Στη συνεχεια φερνεις επιτελους ένα καταλληλο μπακαπ ασο , πισω από νικ , χερμανσον και κομπς οι καλυτερες περιπτώσεις (προτιμω κομπς). Ο νικ αν γινεται να μεινει με μειωση αποδοχών θα ηταν σουπερ!
Από κει και περα περα θες και να μπακαπ 3αρι , ο θανασης θα βοηθουσε και με το θεμα ελληνων στην Α1 αλλα δεν το κοβω , συνεπως θα πηγαινα σε ένα 3&D 3/2αρι , στυλ ριβερς , τουπαν , χιλιαρντ(!) ή και γκιετραιτις που εχει ακουστει (αν και δεν πιστευω , παραειναι ακριβός για εμας).
Θελουμε σιγουρα ένα σοβαρο 4/5αρι , με καλο σουτ και ικανο σε αμυνα και ριμπάουντ , ο γκιλ ιδανικος , 2η επιλογή μου θα ταν ο μπολντεν (καλοι κι οι πιο φθηνοι τασον τομας ή γουιτιγκτον).
Επισης πρεπει να γινει και καλο σκαουτιγκ για το 4ο γκαρντ μας , φθηνες περιπτώσεις όπως αυτές των φοστερ , αλεξ χαμιλτον ή ααρον χαρισον είναι εξαιρετικές.
Για το τελος θα αφηνα το βασικο 2αρι της ομαδας , θα αφηνα τον συγκεκριμενο για το τελος ώστε να εχουν πεσει καπως οι τιμες και να κλεισω ετσι το καλυτερο δυνατο deal . Καιλ Κουρικ , Τζορνταν Λοιντ , Τομας Γουολκαπ , ολοι θα εκαναν για διαφορετικους λογους ο καθενας.
Εννοείται κρατας παπαπετρου , μητογλου , παπατζον και μπεντιλ και 2 ελληνες ακομα στυλ αθηναιου,καλαιτζακη κλπ για Α1.
Το θεμα του κοουτς ΠΡΕΠΕΙ να λυθει αμεσα , του δινεις τα κλειδιά οποιος κι αν είναι με πλανο 2ετιας και προχωρας