2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 31, 2022 11:19 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 31, 2022 2:19 am
Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιαν 31, 2022 1:42 am

Ο πρωτος που μου ηρθε ο ουιτιγκντον που ηταν να παρουμε πέρσι. Ειναι και δυο παρα το βραδυ τωρα
:bblove: Αληθεια τι κανει αυτη η ψυχη;

Α και Λαμπειρι της βαλενθιας. Οχι τοσο τρομερο τριποντο ομως.

Και ααρον ουαιτ!
O Whittington παιζει στη Λοκομοτιβ και σουταρει φετος με 18% στο τρίποντο, κλαφτα. Καμια σχέση με το 48% που θυμάσαι εσυ απο Γαλατα..

Ο Aaron White εχει μεσο ορο καριέρας στο 3ποντο 35% και φετος σε λίγα παιχνίδια με τον ερυθρο ειναι στο 25% , σουτερ ολκής δεν τον λες.

Και οι δυο έχουν την αμυνα, το τρίποντο όμως οχι, όπως την αμυνα και οχι τι τρίποντο την έχει και ο Okaro.

Αντίθετα υπάρχει ο Jarrel Eddie (εμενα αυτος ειναι ο πρώτος που σκέφτηκα) που δεν έχει και τόσο την αμυνα, ειδικά στο ποστ. Ή ο Pierre Pelos που επίσης έχει το τρίποντο και οχι την αμυνα.

Πολυ δύσκολο να βρεις τον συνδυασμό και των δυο , ειδικά στα 500χιλ , θελει σκέψη. Αν σου έρθει κάποιος άλλος, γράψε μας!
Κοιτα τον Εντι εγω καλο αμυντικο δεν τον θεωρω, ισως για ευρωλιγκα στο 4 να μην μπορει να ανταπεξελθει κιολας. Ουτε και πολυ αθλητικο τον λεω ή καλο στα ριμπαουντ. ΕΙναι κλασσικος σουτερ που μονο αυτο ξερει να κανει. Δεν με χαλαει, αλλα παιζει και σε μια θεση που ειμαστε πληρεις. Βασικα τον Εντι τον εχω παικτη στυλ Ουιλτζερ και Οστιν Ντειγ της Βενετσια.

Τον Pelos δεν τον ξερω, ο ααρον ειναι συνεπης στο τριποντο, αλλα παιρνει λιγες προσπαθειες (ειδικα τους πρωτους μηνες σε εμας ηταν απιστευτα διστακτικος), ενω ο Whittington τοσο χαλια φετος? δεν ηθελε να ρθει σε μας...

Για λαμπειρι δεν μου πες αν και ισως ειναι πανω απο 500 ενω και ο μοτουμ δεν ειναι και κακος, αν και οχι καλος στο τριποντο. Και ο Μαιλς Προμηθεα εχει αυτα τα στοιχεια, αλλα δεν εχει το size για 4αρι ευρωλιγκας.

Οχι δεν ειναι ευκολο να βρεις τετοιον παικτη με 500 και ο μονος τροπος να βρεις ειναι να παρεις απο Eurocup ή κομμενους του NBA. Για το 3 η καλυτερη παντα λυση για μενα για 2ο 3αρι ηταν ο Μπραμος, ο οποιος ποτε δεν καταλαβα γιατι εμεινει Βενετσια τοσα χρονια (κατι για στρατους ακουγα αλλα μου φαινεται ακυρο).

Γενικα αν λες 40% τριποντο, αθλητικοτητα και αμυνα, τοτε πας στο μυριο. Οποτε ειτε θα ψαχνεις καποιον απο χαμηλη κατηγορια ειτε καποιον απο τραυματισμο ειτε ριχνεις απαιτησεις και λες να εχει 35% τριποντο ή οχι τοπ αθλητικοτητα ή οχι τοπ αμυνα (στυλ ααρον δηλαδη)

giorgos45

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 31, 2022 6:07 pm

ο εντι ειναι 3αρι σε καμια περιπτωση 4 κ δεν παιζει αμυνα!το μονο που κανει ειναι το σουτ που ειναι πολυ καλος!ο σιγκλετον τουχρονου μπορει να μεινει ελευθερος τι θα λεγατε κ ποσα να θελει δε κανει καλη χρονια!

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Φεβ 01, 2022 3:38 pm

Ποια θεωρείτε καλύτερη σύνθεση για τη περιφερεια μας (για τις θέσεις δηλαδή 1-2-3) ?

1:
Jovic(500) - Macon(400) - Bochoridis(100)
Nedovic(700) - Homesley(500)
Papapetrou(1) - Roos(500) - Kaselakis(100)

2:
Jovic(500) - Wolters(500) - Bochoridis(100)
Nedovic(700) - Macon(400)
Papapetrou(1) - Roos(500) - Kaselakis(100)

Για την 1 αντιδραστε με "👍".
Για την 2 αντιδράστε με "😍".

Και εννοείται οποιος θέλει αιτιολογεί. Εγω καταλαβαίνω αυτους που θέλουν εναν ακόμη πλειμεικερ στην ομαδα, κυρίως σαν δικλείδα ασφαλείας για τις φορες που θα χτυπήσει ο Γιοβιτς αλλα και για να υπάρχει μονιμα κάποιος στο παρκε που θα κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους.

Ωστοσο ο Γιοβιτς και ο καθε άλλος παιχτης για να παίξει αυτο που μπορει χρειάζεται χώρους και χώρους θα βρίσκει μονο αν υπάρχουν σουτερ γύρω του! Αλλιώς θα μας πεθάνουν στα νταμπλ τιμ. Ο Χομσλι είναι ο μόνος παιχτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμη που ευστοχεί σε πάνω απο 4 τρίποντα ανα ματς και με ποσοστά της τάξεως του 45%.

giorgos45

a1greece
Reactions:

Τρί Φεβ 01, 2022 4:51 pm

γιοβιτς στη θεση νεντοβιτς μεικον η ρος εναν ασσο μπακ απ νεντο μεικον χομσλει αν ειναι 2αρο3αρι να φυγει ο ρος δηλ επειδη δε ξερω τη θεση παιζει!

giorgos45

a1greece
Reactions:

Τρί Φεβ 01, 2022 6:42 pm

εννοειται φιλε μου θα εδιωχνα καποιον για τον χομσλι γιατι δημιουργει κιολας κ εχει κ σουτ !αυτος θα παιξει ευρωλιγκα!θα μου πει καποιος απο τα βιντεακια καταλαβες!ολοι καλοι φαινονται!δε ξερω ο συγκεκριμενος νομιζω αξιζει!για αντι μεικον η ρος αναλογα αν παρει διαβατηριο γιατι ο νεντο δε φευγει!1.98 υψος !θελουμε σουτ στην ομαδα

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 01, 2022 7:17 pm

Παιδια επισης αλλο ενα σημαντικο θεμα ειναι και η χημεια της ομαδας. Αν φυγουν ολοι αντε παλι απο την αρχη. Πειτε οτι θα διωξουμε ρος και θα παρουμε χαμσλει, ποιος μας λεει οτι δεν θα βγει Ααρον Χαρισσον;

Απο την στιγμη που εχουν συμβολαιο, αναγκαστικα θα πρέπει να μεινουν, εκτος και αν φερουν προταση και πουν φευγουν. Ειδάλλως θα μεινουν.

Οποτε ο ασσος που θα παρουμε και το βασικο 4αρι ορεπει να εχουν σουτ, ενω νεντο-μεικον εχουν σουτ αν εχει και ο ενας απο τους δυο ασσους και το βασικο μας 4αρι τοτε θα ειμαστε ενταξει.

Με λιγα λογια θεωρω σημαντικο σε ομαδες με μικρο μπατζετ και την χημεια της ομαδας. Εμεις εχουμε αυτη την ευκαρια απο φετος να χτίσουμε πολυ μεγαλο βασικο κορμο και με τρεις καλες προσθηκες, δηλαδη ασσο μαζι με γιοβιτς, βασικο 4αρι με σουτ και αναπληρωματικο σεντερ η 5-4αρι, να ειμαστε κοντα για 8αδα

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 01, 2022 8:00 pm

giorgos45 έγραψε:
εννοειται φιλε μου θα εδιωχνα καποιον για τον χομσλι γιατι δημιουργει κιολας κ εχει κ σουτ !αυτος θα παιξει ευρωλιγκα!θα μου πει καποιος απο τα βιντεακια καταλαβες!ολοι καλοι φαινονται!δε ξερω ο συγκεκριμενος νομιζω αξιζει!για αντι μεικον η ρος αναλογα αν παρει διαβατηριο γιατι ο νεντο δε φευγει!1.98 υψος !θελουμε σουτ στην ομαδα
Δεν ειναι απλα για γιουρολιγκ, απο θεμα ταλεντου για ΝΒΑ ειναι ο συγκεκριμένος. Τον υπογραφεις με 1+1 και με μπαι αουτ για ΝΒΑ, βγαζει ματια μια σεζον και μετα παιρνεις και λεφτα για να τον στειλεις Αμερικη. Ρος με διαβατήριο, Μεικον και Νεντο δεν νομιζω να φυγουν. Εγω για τον Χομσλει θα θυσιαζα τον δευτερο ασο προσωπικα, αλλωστε μπορει κι ο ιδιος να παιξει για λιγο στο 1 (καλυτερα κι απτον Ρος ας πουμε).

Για τη χημεια που λεει ο Μακ εχει δικιο, για αυτο κι εγω θα κρατουσα τη περιφερεια μας οπως ειναι και θα προσέθετα σε αυτην τον Χομσλι.

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 01, 2022 8:25 pm

JohnnyPao έγραψε:
giorgos45 έγραψε:
Δεν ειναι απλα για γιουρολιγκ, απο θεμα ταλεντου για ΝΒΑ ειναι ο συγκεκριμένος. Τον υπογραφεις με 1+1 και με μπαι αουτ για ΝΒΑ, βγαζει ματια μια σεζον και μετα παιρνεις και λεφτα για να τον στειλεις Αμερικη. Ρος με διαβατήριο, Μεικον και Νεντο δεν νομιζω να φυγουν. Εγω για τον Χομσλει θα θυσιαζα τον δευτερο ασο προσωπικα, αλλωστε μπορει κι ο ιδιος να παιξει για λιγο στο 1 (καλυτερα κι απτον Ρος ας πουμε).

Για τη χημεια που λεει ο Μακ εχει δικιο, για αυτο κι εγω θα κρατουσα τη περιφερεια μας οπως ειναι και θα προσέθετα σε αυτην τον Χομσλι.
Οπως ειπα τον Χομσλι δεν τον ξερω, αλλα αν εισαι τοσο σιγουρος για αυτον τοτε παω πασο. Σε τετοια ομως περιπτωση δεν κρατας Γιοβιτς και παιρνεις ασσο καλυτερο και κυριως υγιη, γιατι μονο με Γιοβιτς στον ασσο δεν βγαινει η χρονια. Συν εναν ακομα ελληνα καθαρο ασσο ομως για τριτο.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 01, 2022 8:48 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Φεβ 01, 2022 8:25 pm
JohnnyPao έγραψε:

Οπως ειπα τον Χομσλι δεν τον ξερω, αλλα αν εισαι τοσο σιγουρος για αυτον τοτε παω πασο. Σε τετοια ομως περιπτωση δεν κρατας Γιοβιτς και παιρνεις ασσο καλυτερο και κυριως υγιη, γιατι μονο με Γιοβιτς στον ασσο δεν βγαινει η χρονια. Συν εναν ακομα ελληνα καθαρο ασσο ομως για τριτο.
Ναι, με αυτο θα συμφωνήσω. Παρέθεσα τα στατιστικα του Χομσλι και τις προαλλες, πραγματικα πιστευω πως εχει πολυ μελλον και αξιζει λιγος ανορθλογισμος για τη περιπτωση του. Θα ρθει το καλοκαιρι με 500χιλ και το επομενο καλοκαιρι θα αξιζει 1 εκατ (ελπιζω να μην πεσω εξω και τρεχω να κρυφτω χαχα). Είναι 2/3αρι που φετος παιζει αρκετα και στον ασο, στο γιουροκαπ εχει 20 ποντους, 5 ριμπαουντ, 5 ασιστ, βαζει 4 τριποντα ανα ματς με 45% ευστοχια. Που τα εχουμε δει ξανα τετοια νουμερα?

Ναι αν θεωρουμε πως ο Γιοβιτς θα χασει παλι τη μιση χρονια του χρονου ας παρουμε καποιον χειροτερο ποιοτικα αλλα να ξερουμε τουλαχιστον πως θα παιζει στα περισσοτερα ματς (πχ Νταριους Τομπσον θα πω εγω).

Γενικα υπερκαλυμμένοι θεωρω πως θα μαστε στις θεσεις 1 εως 3 για του χρονου με Γιοβιτς (ή αλλον) στον ασο , Μεικον(1/2) , Χομσλι(2/3/1) , Ρος(3/2/1) , Νεντοβιτς στο 2, Παπι (3/4) και Μποχω ή Μιτρου Λογκ επισης στο ασοδυο + Αβδαλα για γιουρολιγκ.

ΥΓ. Δειτε το νουμερο 1

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 02, 2022 2:44 am

Ο Jehyve Floyd με τη Φενερ σημερα επαιξε 17 λεπτα, εβαλε 10 ποντακια (με 5/5 σουτ), ειχε 4 ριμπαουντ και 1 ταπα, δεν το λες κι ασχημο.. Και μαλιστα σε κλειστο ματς που κριθηκε στο τελος, οχι κανα blowout. Τι γινεται και σε εμας οποιος ερχεται δεν βλεπεται και ξαφνικα παει σε ενα πιο καλοστημένο συνολο κι αρχιζει να παιζει δεν το καταλαβαινω.

Δεν μιλαω για τον Perry και το Ferrell που πηγαν γιουροκαπ σε χαμηλοτερο επιπεδο, για τον Floyd λεω που πηγε στη Φενερ που παλευει να μπει 8αδα.

ΥΓ. Βλεπω ο Τζορτζεβιτς δεν τον παιζει και πολυ τον Polonara εκει στη Τουρκια.. τοσο καιρο εβαζε τον Vesely στο 4, πλεον βαζει τον Booker, αν δεν τον θελετε παιδια δωστε τον το καλοκαιρι σε εμας, κανενα προβλημα.

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 02, 2022 12:30 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ο Jehyve Floyd με τη Φενερ σημερα επαιξε 17 λεπτα, εβαλε 10 ποντακια (με 5/5 σουτ), ειχε 4 ριμπαουντ και 1 ταπα, δεν το λες κι ασχημο.. Και μαλιστα σε κλειστο ματς που κριθηκε στο τελος, οχι κανα blowout. Τι γινεται και σε εμας οποιος ερχεται δεν βλεπεται και ξαφνικα παει σε ενα πιο καλοστημένο συνολο κι αρχιζει να παιζει δεν το καταλαβαινω.

Δεν μιλαω για τον Perry και το Ferrell που πηγαν γιουροκαπ σε χαμηλοτερο επιπεδο, για τον Floyd λεω που πηγε στη Φενερ που παλευει να μπει 8αδα.

ΥΓ. Βλεπω ο Τζορτζεβιτς δεν τον παιζει και πολυ τον Polonara εκει στη Τουρκια.. τοσο καιρο εβαζε τον Vesely στο 4, πλεον βαζει τον Booker, αν δεν τον θελετε παιδια δωστε τον το καλοκαιρι σε εμας, κανενα προβλημα.
γιατι φετος ειναι η μοναδικη χρονια που πραγματικα δεν εχουμε πλανο. Ολα λαθος τα εκαναν με πρωτο τον Κ. Πριφτη. Απο αυγουστο τα λεγαμε οτι ειναι η χειροτερη δομηση ομαδας στην ιστορια της ευρωλιγκας και οτι παμε βουρ για τελευταιοι και επαγγελματιες ανθρωποι ελεγαν οτι εχουμε ομαδαρα. Ευτυχως που υπαρχει και η ζαλγκιρις που ειναι χαλια και ειμαστε προτελευταιοι.

Θεωρω οτι οδηγος μας πρεπει να ειναι ο ερυθρος. Ξυλο, ενεργεια, παθος, ομοιογενεια. Και παιζουν με ξενους ουολτερς-χολινς-ααρον-τζιρμπες που ουσιαστικα μονο ο ουολτερς αξιζει.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 02, 2022 1:00 pm

Tracy Mac έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

γιατι φετος ειναι η μοναδικη χρονια που πραγματικα δεν εχουμε πλανο. Ολα λαθος τα εκαναν με πρωτο τον Κ. Πριφτη. Απο αυγουστο τα λεγαμε οτι ειναι η χειροτερη δομηση ομαδας στην ιστορια της ευρωλιγκας και οτι παμε βουρ για τελευταιοι και επαγγελματιες ανθρωποι ελεγαν οτι εχουμε ομαδαρα. Ευτυχως που υπαρχει και η ζαλγκιρις που ειναι χαλια και ειμαστε προτελευταιοι.

Θεωρω οτι οδηγος μας πρεπει να ειναι ο ερυθρος. Ξυλο, ενεργεια, παθος, ομοιογενεια. Και παιζουν με ξενους ουολτερς-χολινς-ααρον-τζιρμπες που ουσιαστικα μονο ο ουολτερς αξιζει.
Η κακή δόμηση της ομάδας έγινε κυρίως εξαιτίας των περιορισμένων οικονομικών της, και όχι τόσο εξαιτίας της ανικανότητας του προπονητή. Δηλαδή ξέχασε ξαφνικά ο Πρίφτης να βρίσκει καλούς παίκτες, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια; Δε νομίζω. Όσον αφορά το παράδειγμα του Ερ. Αστέρα, να μου λείπει, δε ζούμε πια στην εποχή του Μάλκοβιτς, θέλω να πιστεύω ότι αυτό το μπάσκετ έχει τελειώσει οριστικά.

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 02, 2022 1:17 pm

BillyPao έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

Η κακή δόμηση της ομάδας έγινε κυρίως εξαιτίας των περιορισμένων οικονομικών της, και όχι τόσο εξαιτίας της ανικανότητας του προπονητή. Δηλαδή ξέχασε ξαφνικά ο Πρίφτης να βρίσκει καλούς παίκτες, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια; Δε νομίζω. Όσον αφορά το παράδειγμα του Ερ. Αστέρα, να μου λείπει, δε ζούμε πια στην εποχή του Μάλκοβιτς, θέλω να πιστεύω ότι αυτό το μπάσκετ έχει τελειώσει οριστικά.
Κανεις απιστευτο λαθος αν νομιζεις οτι ειναι λογω οικονομικων περιορισμων και οχι ανικανοτητας της ομαδας να παρει λογικες αποφασεις σε δομηση και επιλογη παικτων.

Ο Οκαρο παιρνει 600 χιλιαρικα και ο περι πηρε 350, χαλασαμε για οκαρο-εβανς 1,1 μυριο και εχουμε τον κανενα στη θεση αυτη! Ο Κρις Τζοουνς δεν πηρε πανω απο 400 απο βιλερμπαν ουτε ο Ουολτερς απο Ερυθρο. Ο Νιμπο? Ο Κιναν Εβανς? Τοσοι παικτες προταθηκαν εδω και πραγματικα κανουν σχεδον ολοι καλη χρονια εδω περα.

Εμεις με τους παικτες που πηραμε λεγαμε οτι θα παμε τελευταιοι και ολοι λεγατε καθηστε να δουμε φετος εχουμε ασσο, εχουμε 4αρι, εχουμε αναπληρωματικο σεντερ. Δεν ειναι ετσι. Εγω που στηριζω τον Πριφτη το λεω: Φετος ηταν η χειροτερη δουλεια προπονητη που εχω δει ποτε στον Παναθηναικο! Αντε ισως του Σαλε να κοντραρετε αλλα πηγαμε και στους 8, αλλο που χαμε πολυ καλο ροστερ.

Με λιγα λεφτα, μπορουσαμε να εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα απο αυτο το πραγμα. Η Μπαγερν περσυ με ιδια λεφτα εχασε για 1 ποντο το Final 4, ο Ερυθρος φετος με μικροτερο μπατζετ ειναι για 8αδα (αλλο που δεν θα μπει στο τελος), η Βιλερμπαν φετος με τραγικο ροστερ και μικροτερο μπατζετ, βρηκε Οκομπο-Τζοουνς στο 1, σε μια θεση που λεγατε οτι δεν υπαρχει κανενας διαθεσιμος!

Δομηση-Πλανο-Σωστες Επιλογες-Υπομονη! Αυτο απαιτειται απο μια ομαδα με το δικο μας υποβαθρο και οχι το εντελως αναποδο που κανουμε εμεις.

Τελος και πριν προλαβεις να πεις οτι κρινουμε εκ του αποτελεσματος, θα σου υπενθυμισω να ανατρεξεις τα καλοκαιρινα μου ποστ και να δεις ποσο απαισιοδοξος ημουν για φετος (ελεγα οτι θα βγουμε τελευταιοι ή εστω κατα 100% στις 3 τελευταιες θεσεις). Η πραγματικοτητα βεβαια ειναι ακομη χειροτερη καθως σε μια πολυ πεσμενη ευρωλιγκα φετος παμε πολυ χειροτερα απο οτι περιμενα το καλοκαιρι, οπου πιστευα οτι ο οκαρο θα βοηθησει και ο περι θα ναι πολυ καλος για 2ος ασσος και οτι σε καθε ματς θα φτηνουν αιμα οι αντιπαλοι να μας κερδισουν αλλα λογω ελλειψης ασσων και ψηλων θα χαναμε στο τελος.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 02, 2022 2:07 pm

:hammer:
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Φεβ 02, 2022 1:17 pm
BillyPao έγραψε:

Κανεις απιστευτο λαθος αν νομιζεις οτι ειναι λογω οικονομικων περιορισμων και οχι ανικανοτητας της ομαδας να παρει λογικες αποφασεις σε δομηση και επιλογη παικτων.

Ο Οκαρο παιρνει 600 χιλιαρικα και ο περι πηρε 350, χαλασαμε για οκαρο-εβανς 1,1 μυριο και εχουμε τον κανενα στη θεση αυτη! Ο Κρις Τζοουνς δεν πηρε πανω απο 400 απο βιλερμπαν ουτε ο Ουολτερς απο Ερυθρο. Ο Νιμπο? Ο Κιναν Εβανς? Τοσοι παικτες προταθηκαν εδω και πραγματικα κανουν σχεδον ολοι καλη χρονια εδω περα.

Εμεις με τους παικτες που πηραμε λεγαμε οτι θα παμε τελευταιοι και ολοι λεγατε καθηστε να δουμε φετος εχουμε ασσο, εχουμε 4αρι, εχουμε αναπληρωματικο σεντερ. Δεν ειναι ετσι. Εγω που στηριζω τον Πριφτη το λεω: Φετος ηταν η χειροτερη δουλεια προπονητη που εχω δει ποτε στον Παναθηναικο! Αντε ισως του Σαλε να κοντραρετε αλλα πηγαμε και στους 8, αλλο που χαμε πολυ καλο ροστερ.

Με λιγα λεφτα, μπορουσαμε να εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα απο αυτο το πραγμα. Η Μπαγερν περσυ με ιδια λεφτα εχασε για 1 ποντο το Final 4, ο Ερυθρος φετος με μικροτερο μπατζετ ειναι για 8αδα (αλλο που δεν θα μπει στο τελος), η Βιλερμπαν φετος με τραγικο ροστερ και μικροτερο μπατζετ, βρηκε Οκομπο-Τζοουνς στο 1, σε μια θεση που λεγατε οτι δεν υπαρχει κανενας διαθεσιμος!

Δομηση-Πλανο-Σωστες Επιλογες-Υπομονη! Αυτο απαιτειται απο μια ομαδα με το δικο μας υποβαθρο και οχι το εντελως αναποδο που κανουμε εμεις.

Τελος και πριν προλαβεις να πεις οτι κρινουμε εκ του αποτελεσματος, θα σου υπενθυμισω να ανατρεξεις τα καλοκαιρινα μου ποστ και να δεις ποσο απαισιοδοξος ημουν για φετος (ελεγα οτι θα βγουμε τελευταιοι ή εστω κατα 100% στις 3 τελευταιες θεσεις). Η πραγματικοτητα βεβαια ειναι ακομη χειροτερη καθως σε μια πολυ πεσμενη ευρωλιγκα φετος παμε πολυ χειροτερα απο οτι περιμενα το καλοκαιρι, οπου πιστευα οτι ο οκαρο θα βοηθησει και ο περι θα ναι πολυ καλος για 2ος ασσος και οτι σε καθε ματς θα φτηνουν αιμα οι αντιπαλοι να μας κερδισουν αλλα λογω ελλειψης ασσων και ψηλων θα χαναμε στο τελος.
To γεγονός ότι οι περισσότερες φετινές επιλογές του προπονητή δε βγήκαν, δε σημαίνει ότι ο Πρίφτης είναι ή έγινε ξαφνικά κακός προπονητής. Κακός προπονητής θα ήταν, αν είχε αποτύχει σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Εσύ μας λες ότι όλες οι ομάδες κάνουν μόνο καλές επιλογές, ενώ εμείς μόνο κακές. Αυτό δεν ισχύει, όλες οι ομάδες κάνουν και κακές επιλογές, άλλωστε το να είναι όλες οι μεταγραφές επιτυχημένες είναι το ιδανικό, όχι το φυσιολογικό. Θα μιλήσω για τη Ζαλγκίρις, που για πολλούς πάντα κάνει καλές μεταγραφές. Και αυτή τα τελευταία χρόνια έχει κάνει επιλογές που δεν της βγήκαν. Μιλάω για τον Βαστούρια, τον Πέρεζ, τον Μουντιέ και ίσως και άλλους παίκτες που ξεχνάω. Επομένως, είναι άλλο πράγμα η κριτική, που συμφωνώ ότι πρέπει να γίνεται, και άλλο να λέμε ότι όλες οι ομάδες κάνουν μόνο καλές επιλογές, ενώ εμείς μόνο κακές. Όλα αυτά τα γράφω καλοπροαίρετα, γιατί ξέρω ότι γνωρίζεις μπάσκετ, απλά θέλω να δώσω και τη δική που οπτική πάνω στο θέμα.

giorgos45

a1greece
Reactions:

Τετ Φεβ 02, 2022 2:47 pm

2 πραγματα επρεπε να κανουν ωστε να μην ειμαστε η χειροτερη ομαδα της ευρωλιγκας τουλαχιστον 1 ασσο οχι 2 κανονικα κ ενα σεντερ κ τι εκαναν απερριψε ποσους παιχτες για να παρει περι φλοιντ οκαρο εβανς αν ειναι δυνατον!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”