2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 22, 2022 4:43 pm

shtarkws έγραψε:
Τρί Μαρ 22, 2022 2:37 pm
Καταρχάς θα παρακαλέσω θα Κουλης, Ζηκος όπως γάβρος βάζελος να λείπουν καθώς δεν προφέρουν τίποτα στην συζήτηση.

Στην συνέχεια θα συμφωνήσω εν μέρει με το σχόλιο σου καθώς δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, από την άλλη πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσουμε την άνευ λόγου τοξικότητα. Δηλαδή ο Σαμουντουροβ τι θα κάνει απέναντι στον Παναθηναϊκό; Θα έχει μειωμένη απόδοση; Σε έναν τελικό Εφηβικού; Ας είμαστε σοβαροί.
Επιτηδες εγραψα Κουλης για να ειναι ασαφες :D
Δεν ξερω αν θα εχει μειωμενη αποδοση, αλλα ξερω πως θα παιξει εναντια στην ομαδα που εχει συμβολαιο. Εσενα αυτο σου φαινετε σωστο, καθαρο; Πως να το πω;
Δεν θα ηταν πιο λογικο να ανακοινωσουν την μετακινηση μετα το περας των πρωταθληματων, γιατι τωρα (και χωρις Κουλη);
Σοβαρα τωρα, ειναι κουβεντα αυτη που μπορει ορθολογικα να γινετε; Ξαναλεω, ειναι αυτο αναπτυξιακο μπασκετ ή επαγγελματικο;
Δεν με νοιαζει ο Παναθηναικος τι κανει ή οποια αλλη ΚΑΕ, με νοιαζει που βαζουν μικρα παιδια σε μια στρεβλη λογικη περι ανταγωνισμου και μετα ψαχνουμε αν ειναι στραβος ο γυαλος.

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Μαρ 23, 2022 1:51 pm

Νομιζω πως μετα και απο αυτην την εμφανιση, ο Ρος αν εχει συμβολαιο για του χρονου με εμας (νομιζω εχει), τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει. Και θεωρω οτι λογο δομησης της ομαδας μας που δεν εχουμε σουτ, τοτε ο Ρος μονο ως ασσος μπορει να παιζει σε εμας.

Το πιο σημαντικο ειναι ομως να μην ειναι βασικος, αλλα 2ος ασσος, οπου φυσικα θα μπορει να πηγαινει και πλαγιος αναλογα τα ματς. Οποτε παραθετω παικτες που θα μπορουσαν να αποκτηθουν ως βασικοι ασσοι το καλοκαιρι για να τελειωνουμε πια αυτη την φαση με την πιο σημαντικη θεση στο μπασκετ και ειδικα στην ευρωλιγκα:

Λορενζο, Γκος, Λο, Κρις Τζοουνς, Κιναν Εβανς, Μπολντγουιν, Γειλεν Σμιθ, Οκομπο, Ουολτερς, Εξουμ.

Παραθεστε και σεις αλλους και γραψτε ποιοι μας ταιριαζουν. Ιδανικα θελουμε εναν καθαρο ασσο ψηλο και αθλητικο για να παιζει με νεντο και μεικον, χωρις να ειναι ο χειροτερος σουτερ και να εχει οργανωση-δημιουργια. Δηλαδη ψαχνουμε για εναν καλο παικτη που θα παρει καλο συμβολαιο.

Λορενζο: Σιγουρα ο καλυτερος αλλα ισως και να βρει 1 μυριο φετος στην αγορα. Εχει τα στοιχεια που θελουμε αν και παιρνει αρκετες προσπαθειες. Ψηλος αθλητικος και καλος αμυντικος, οχι ο καλυτερος στην οργανωση, αλλα σιγουρα ο πιο ποιοτικος απο ευρωλιγκα

Γκος: Ισως ο πιο ταιριαστος παικτης για το ροστερ μας αν το συνδυασουμε και με την ποιοτητα που εχει. Πιο ασσος απο Λορενζο και πιο ομαδικος, καλυτερος σε οργανωση-δημιουργια, χειροτερος σε σκορ. Ψηλος αθλητικος και καλος αμυντικος και αυτος. Νομιζω εχει συμβολαιο με Ρεαλ, ισως ομως τον διωξει γιατι δεν ειναι καλος φετος, οποτε με 700 αν μπορουμε να τον κλεισουμε θα ειναι τελεια, αλλα θελει τυχη να μην εχει προτασεις απο αλλου

Λο: Και αυτος ταιριαζει σε εμας αν και οχι και ο πιο κλασσικος ασσος. Εχει πολυ καλο σουτ, ψηλος-αθλητικος και σχετικα καλος αμυντικος, οχι τελειος σε οργανωση-δημιουργια. Θεωρω οτι θα παρει σιγουρα 500-600 μινιμουμ και σιγουρα πιο προσιτος απο αλλους παικτες. Αξιζει πολυ να τον κοιταξουμε

Μπολντγουιν: Παικταρα, αλλα δεν ξερω αν λογο τρελας αξιζει να ασχοληθουμε. Αν φυσικα εμεις δεν εχουμε ασσο και ειναι ελευθερος πρεπει να κινηθουμε και να μην κανουμε παλι το περσινο λαθος. Δεν ξερω αν ταιριαζει με νεντο-μεικον αλλα σιγουρα πολυ ποιοτικος μπροστα, αλλα και αμυνα μπορει να παιξει πολυ καλα.

Εξουμ: Λογικα δυσκολα θα μεινει μπαρτσα, αλλα ισως κοιταξει και ΝΒΑ. Γυρω στα 700 θεωρω θα θελει. Γενικοτερα ειναι πολυ καλος σε αμυνα-αθλητικοτητα-μακρος και στην επιθεση δεν ειναι και ο τελειος οργανωτης-δημιουργος, ουτε πολυ καλο σουτ εχει, αλλα ειναι καλος slasher. Ποιοτικος παικτης και οχι ατομιστης, οποτε ταιριαζει με νεντο-μεικον, αν και μοιαζει σε στοιχεια με Ρος.

Με λιγα λογια θελουμε σε στοιχεια κλασσικο ασσο με οργανωση και δημιουργια και ταυτοχρονα να ειναι ψηλος-αθλητικος και καλος αμυντικος για να ταιριαζει με νεντο-μεικον. Παιρνοντας εναν τετοιο παικτη πρεπει ομως να τον συνδυασουμε με εναν σουτερ στο 3. Αν αλλαξουμε και κασελ-μποχω με Καλαιτζακη-Μωραιτη, τοτε μπορουμε να πουμε οτι δημιουργουμε μια ομαδα με πολυ μεγαλο βαθος στο 1-3 και με αθλητικοτητα, νεανικοτητα, ενεργεια και αμυνα αλλα και με σκορ και σουτ.

Θα μαι απιστευτα χαρουμενος αν γινει αυτο στην περιφερεια μας το καλοκαιρι δηλαδη 2 ξενοι (ασσος και σουτερ 3αρι) και 2 ελληνες (αντι μποχω-κασελ, Μωραιτης-Καλαιτζακης).

Θα επανελθω με το πως θελω να κινηθουμε για την φροντ λαιν μας το καλοκαιρι. Η σκεψη μου ειναι Κωστας-4-5αρι-4αρι με σουτ.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 23, 2022 2:37 pm

Ο Tracy κατά εμέ προσεγγίζει σωστά αυτό που πραγματικά χρειάζεται η ομάδα.Ωστοσο πολλοί παίχτες έχουν συμβόλαια και δεν υπάρχουν πολλά χρήματα στην ομάδα.Μοναχα Jones θα ήθελα αλλά σε πόσοι θα τον θέλουν και μετά πάλι θα χάνουμε μέρες και θα γκρινιάζουμε και τα γνωστά 😂😂😂

Η ομάδα πρέπει να ανοίξει σαν βεντάλια αναγκάζοντας τον αντίπαλο να πράξει το ίδιο.Μονο άμυνα ζώνης δεν βγαίνει...

2 σκέψεις

Αυτή που μου αρέσει πιο πολύ....
Μεικον-Ρος-Μωραιτης 1
Νεντοβιτς 1-2
Αντζουσιτς-Ρογκαβοπουλος 2-3
Παπαπετρου-Κασελακης 3
Οκαρο-Μαντζουκας-Χουγκαζ 4
Ρουμπιτ η παίχτη με παιχνίδι πλάτη 5-4
Παπαγιαννης-Κ.Αντετοκουνμπο 5

η δεύτερη...

Τζοουνς η πιο ψηλό με τρίποντο και εμπειρία Ευρωλίγκας -Ρος-Μωραιτης 1
Νεντοβιτς-Μεικον 1-2
Ρογκαβοπουλος 2-3
Παπαπετρου-Κασελακης 3
φθηνός με τριποντο-Μαντζουκας-Χουγκαζ 4
Ένα στυλ Έβανς 5-4
Παπαγιαννης- Καββαδας 5

Πρέπει να σταματήσουμε να θέλουμε Διαμαντίδη και Καλάθη .και όχι Φρανκαμπ και Φερρελ κλπ

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 25, 2022 6:31 pm

Εχουμε και λεμε..

Στα λεφτα των Okaro και Evans (1,1 εκατ) , μπορούμε να φέρουμε 3 παιχτες. Κωστα Αντετοκουμπο, ενα 4/5αρι (πχ Brodziansky, δεν βγαίνει για πιο ακριβό) και ένα 4/3αρι, ιδανικα με σουτ αλλα οχι και απαραίτητα.. αρχίζω να αλλάζω γνώμη για τον Moneke, παιχταράς ειναι σιγουρα, το θέμα ειναι αν δένει με Παπαπετρου.

Στο 3/2 είμαστε κομπλέ με Nedovic, Macon, Παπαπέτρου, Κασελακη και Ματζουκα.

Στον ασο είναι ολο το ζουμί, θέλουμε δυο ξενους εκει, εγω θα έλεγα για βασικο τον Keenan Evans που έρχεται με τα λεφτα του Sant Roos (βαλτε και το 100αρι του Καββαδα αν χρειαστεί, αλλιώς να τον κρατησουμε) και απο πισω τον παιχταρά της Lundwisburg, τον Radebaugh, κανονικος glue guy, τα κανει ολα, θα διαπρέψει στην EL πιστεύω. Για 3ο οπωσδήποτε θέλω τον Μωραιτη, αντι του Μποχωριδη.

Τέλος, για οτι αυξήσεις μπορει να θέλουν οι ήδη υπάρχοντες παιχτες, πχ Παπαγιαννης, Macon και δεν ξερω ποιος άλλος.. νομίζω φτάνουν και περισσεύουν τα λεφτα που δίναμε φετος για μιση σεζον σε Floyd, Ferrell και πάει λέγοντας. Ιδιο μπατζετ με φετος, πολύ καλύτερο ροστερ, στο χέρι του προπονητή αν θα το αξιοποιήσει.

Evans - Radebaugh - Moraitis
Nedovic - Macon
Papapetrou - Kaselakis - Matzoukas
Brodziansky - Moneke
Papagiannis - Antetokounmpo

+ Chougkaz , Avdalas , Dimou , Samantourov για βάθος.

ΥΓ. Αν δεν θελει να ρθει απτα μερη μας ο Κώστας, στα ίδια λεφτά φέρνουμε τον Onuaku και παμε με 7 ξενους.

ΥΓ1. Αν έχουμε αύξηση στο μπατζετ εννοείται μπορούμε να δούμε και καλύτερους παιχτες απο αυτους που γράφω. Μιλαω τωρα για το χειρότερο σενάριο οικονομικά, δηλαδή να μαστε στα ίδια με φετος.

vforvendetta85
Reactions:

Παρ Μαρ 25, 2022 6:42 pm

Θα έλεγα να υπολογίζεις σε μικρότερο μπάτζετ. Με 2000-3000 κόσμο σε αγώνα Euroleague και τελευταία θέση, τα ίδια θα δίνει ένας χορηγός με μια ομάδα που μπαίνει 8αδα;

JohnnyPao

champion
Reactions:

Παρ Μαρ 25, 2022 7:26 pm

vforvendetta85 έγραψε:
Παρ Μαρ 25, 2022 6:42 pm
Θα έλεγα να υπολογίζεις σε μικρότερο μπάτζετ. Με 2000-3000 κόσμο σε αγώνα Euroleague και τελευταία θέση, τα ίδια θα δίνει ένας χορηγός με μια ομάδα που μπαίνει 8αδα;
Εε οχι κι έτσι, μονο προς τα πάνω νομίζω πως μπορεί να παει το μπατζετ του χρονου, οχι προς τα κάτω.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Παρ Μαρ 25, 2022 7:54 pm

Westermann-Frankamp
Roos
Νedovic - Anjusic
Παπαπετρου-Ρογκαβοπουλος
Μαντζουκας-Κασελακης
Rubit
Παπαγιαννης-Αντετοκουνμπο

13ος Χουγκαζ
14οςΚαββαδας
15ος Αβδαλας

JohnnyPao

champion
Reactions:

Παρ Μαρ 25, 2022 8:12 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Παρ Μαρ 25, 2022 7:54 pm
Westermann-Frankamp
Roos
Νedovic - Anjusic
Παπαπετρου-Ρογκαβοπουλος
Μαντζουκας-Κασελακης
Rubit
Παπαγιαννης-Αντετοκουνμπο

13ος Χουγκαζ
14οςΚαββαδας
15ος Αβδαλας
Κάκιστο μου φαίνεται, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω εννοείται φιλε. Μου φαίνεται παρα πολυ σοφτ, από όσους βάζεις ο μόνος ξενος που παιζει αμυνα είναι ο Ρος, αντε λίγο και ο Ρουμπιτ. Βεστερμαν ειναι το ίδιο ευάλωτος σε τραυματισμούς με τον Γιοβιτς που υποτίθεται δεν θέλουμε στο μεταξυ..

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Παρ Μαρ 25, 2022 9:08 pm

:lol: :lol: Δεν προσβάλλονται αδελφέ :lol:
Η αλήθεια αντί για Macon έβαλα σε τιμή ευκαιρίας Westermann,Frankamp,Anjusic :D

Πάντως ο Ρουμπιτ είναι από τους ελάχιστους μπατιστακους στην Ευρωλίγκα με παιχνίδι με πλάτη και γερά πατήματα και μαρκαρίσματα.Χρειαζεται ένας που να πατάει ρακέτα .Ο Κώστας αιωρείται και ο Παπατζον είναι καταδικασμένος να μπλοκάρεται σε κλειστό παιχνίδι.Μοναχα ο φιλότιμος Καββαδας έβαλε 17 πόντους με παιχνίδι με πλάτη :D

Επιφυλάσσομαι με νέο ρόστερ lol ...

πάντως λογικά πάλι στα 5,5 θα είμαστε ,για αυτό είπα Βεστερμαν,Φρανκαμπ,Αντζουσιτς μεγάλη ευκαιρία

Roos και Nedovic θα είναι και του χρόνου....και έτσι πρέπει κακα τα ψέματα.

basket72
Reactions:

Παρ Μαρ 25, 2022 11:17 pm

JohnnyPao έγραψε:
Εχουμε και λεμε..

Στα λεφτα των Okaro και Evans (1,1 εκατ) , μπορούμε να φέρουμε 3 παιχτες. Κωστα Αντετοκουμπο, ενα 4/5αρι (πχ Brodziansky, δεν βγαίνει για πιο ακριβό) και ένα 4/3αρι, ιδανικα με σουτ αλλα οχι και απαραίτητα.. αρχίζω να αλλάζω γνώμη για τον Moneke, παιχταράς ειναι σιγουρα, το θέμα ειναι αν δένει με Παπαπετρου.

Στον ασο είναι ολο το ζουμί, θέλουμε δυο ξενους εκει, εγω θα έλεγα για βασικο τον Keenan Evans που έρχεται με τα λεφτα του Sant Roos (βαλτε και το 100αρι του Καββαδα αν χρειαστεί, αλλιώς να τον κρατησουμε) και απο πισω τον παιχταρά της Lundwisburg, τον Radebaugh, κανονικος glue guy, τα κανει ολα, θα διαπρέψει στην EL πιστεύω. Για 3ο οπωσδήποτε θέλω τον Μωραιτη, αντι του Μποχωριδη.

Τέλος, για οτι αυξήσεις μπορει να θέλουν οι ήδη υπάρχοντες παιχτες, πχ Παπαγιαννης, Macon και δεν ξερω ποιος άλλος.. νομίζω φτάνουν και περισσεύουν τα λεφτα που δίναμε φετος για μιση σεζον σε Floyd, Ferrell και πάει λέγοντας. Ιδιο μπατζετ με φετος, πολύ καλύτερο ροστερ, στο χέρι του προπονητή αν θα το αξιοποιήσει.

Nedovic - Macon
Brodziansky - Moneke

ΥΓ. Αν δεν θελει να ρθει απτα μερη μας ο Κώστας, στα ίδια λεφτά φέρνουμε τον Onuaku και παμε με 7 ξενους.

ΥΓ1. Αν έχουμε αύξηση στο μπατζετ εννοείται μπορούμε να δούμε και καλύτερους παιχτες απο αυτους που γράφω. Μιλαω τωρα για το χειρότερο σενάριο οικονομικά, δηλαδή να μαστε στα ίδια με φετος.

Σωστός είσαι Τζόνι, έχεις ευήκοα ώτα όπως πάντα.
Κι ο άσσος της Μπαροκ-πόλης που προτείνεις φαίνεται ενδιαφέρων, αν κι έχω δει μόνο στατιστικά (που λένε τη μισή αλήθεια κι αυτό πρέπει να είναι καθαρό πάντα). Το ότι τον έχει διαλέξει ό Πάτρικ είναι ένα εχέγγυο πρώτης.

Αλλά αν πηγαίνατε σε συνδυασμό Λ.Μπράουν και Π. Λι θα φέρνατε ένα άλλο μοντέλο στον Παναθηναϊκό που έχει να φανεί(κατ' αναλογία, πάντα) από την εποχή που αποχώρησε ο Νικ. Θα είχατε διαρκή πίεση πίσω, σωστή οργάνωση μπροστά, και σκορ. Και κυρίως θα είχατε 2 ευρωλιγκάτους και καθαρούς pg που είναι προαπαιτούμενο για ορθολογικό μπάσκετ.

Αναφορικά με τους παίκτες που θεωρείτε ακούνητος, εγώ θα έλεγα να περιμένουμε.
Πέρσι έλεγα ότι δεν θα κρατήσετε πάνω από 2 πάικτες της 4αδας ( Μήτο. Πάπι,. Νέντο, Χεζόνια).

Πρόπερσι έλεγα να μην έχετε σίγουρους τους Πιτίνο, Φριντέτ ( με συμβόλαιο αμφότεροι- τουλάχιστον ο Φριντέτ) και Νικ.

Φέτος έχουμε εκτόξευση στατιστικών από πλευράς Παπαγιάννη και Νέντο. Ιδίως του πρώτου. Είναι δεδομένο (και σωστό) ότι θα ζητήσει σημαντικά παραπάνω χρήματα. Ο Νέντο επίσης θα ζητήσει/πιέσει (προς) αναπροσαρμογή. Τα λεφτά για τον Παπαγιάννη που θα κάνετα τα πάντα προφανώς για να τον κρατήσετε, θα πρέπει να κοπούν από κάπου. Κι είναι κι εκεί ο -περίπου- σουίνγκμαν Σαντ Ρόος (να μην το κάνετε αυτό στην ομάδα σας, προκειμένου να χωρέσουν οι καλοί να τους αλλάζετε θέσεις και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την κομβικότερη θέση του σ΄ύγχρονου μπάσκετ.) που παράλληλα βρίσκει με τον Παπαπέτρου αναφορικά με το σουτ απέξω.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 26, 2022 3:55 am

Macon-Miller McIntyre
Roos
Nedovic-Μιτρου Λονγκ
Παπαπετρου-Κασελακης
Μαντζουκας-Χουγκαζ
Rubit
Παπαγιαννης-Νnoko

Καββαδας
Αβδαλας
Σατοντουροφ

JohnnyPao

champion
Reactions:

Σάβ Μαρ 26, 2022 6:50 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Μαρ 25, 2022 11:17 pm
JohnnyPao έγραψε:
Εχουμε και λεμε..

Nedovic - Macon
Brodziansky - Moneke

Σωστός είσαι Τζόνι, έχεις ευήκοα ώτα όπως πάντα.
Κι ο άσσος της Μπαροκ-πόλης που προτείνεις φαίνεται ενδιαφέρων, αν κι έχω δει μόνο στατιστικά (που λένε τη μισή αλήθεια κι αυτό πρέπει να είναι καθαρό πάντα). Το ότι τον έχει διαλέξει ό Πάτρικ είναι ένα εχέγγυο πρώτης.

Αλλά αν πηγαίνατε σε συνδυασμό Λ.Μπράουν και Π. Λι θα φέρνατε ένα άλλο μοντέλο στον Παναθηναϊκό που έχει να φανεί(κατ' αναλογία, πάντα) από την εποχή που αποχώρησε ο Νικ. Θα είχατε διαρκή πίεση πίσω, σωστή οργάνωση μπροστά, και σκορ. Και κυρίως θα είχατε 2 ευρωλιγκάτους και καθαρούς pg που είναι προαπαιτούμενο για ορθολογικό μπάσκετ.

Αναφορικά με τους παίκτες που θεωρείτε ακούνητος, εγώ θα έλεγα να περιμένουμε.
Πέρσι έλεγα ότι δεν θα κρατήσετε πάνω από 2 πάικτες της 4αδας ( Μήτο. Πάπι,. Νέντο, Χεζόνια).

Πρόπερσι έλεγα να μην έχετε σίγουρους τους Πιτίνο, Φριντέτ ( με συμβόλαιο αμφότεροι- τουλάχιστον ο Φριντέτ) και Νικ.

Φέτος έχουμε εκτόξευση στατιστικών από πλευράς Παπαγιάννη και Νέντο. Ιδίως του πρώτου. Είναι δεδομένο (και σωστό) ότι θα ζητήσει σημαντικά παραπάνω χρήματα. Ο Νέντο επίσης θα ζητήσει/πιέσει (προς) αναπροσαρμογή. Τα λεφτά για τον Παπαγιάννη που θα κάνετα τα πάντα προφανώς για να τον κρατήσετε, θα πρέπει να κοπούν από κάπου. Κι είναι κι εκεί ο -περίπου- σουίνγκμαν Σαντ Ρόος (να μην το κάνετε αυτό στην ομάδα σας, προκειμένου να χωρέσουν οι καλοί να τους αλλάζετε θέσεις και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την κομβικότερη θέση του σ΄ύγχρονου μπάσκετ.) που παράλληλα βρίσκει με τον Παπαπέτρου αναφορικά με το σουτ απέξω.
Τον Ραντεμπο τον παρακολουθώ πολυ φετος (από bcl Galatasaray και Lundwisburg εχω δει 2-3 ματς), μπορει να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παρκε όπως ειπα, παίρνει καλές αποφάσεις, οργανώνει, παίζει αμυνα, σκοράρει, μαζεύει ριμπαουντ. Ειναι και εργατικός αποτι ξέρω, γενικα θεωρω πως θα διαπρέψει σε EL επίπεδο. Ακομα και σε επίπεδο Λαρκιν πιστεύω μπορει να φτασει ο συγκεκριμένος. Εννοείται πως το οτι τον επέλεξε ο κοουτς Πάτρικ ειναι στα υπερ του, όπως σωστά λες. Το διδυμο που παραθέτεις εσύ ειναι σιγουρα πιο ποιοτικο, δηλαδή το Λορενζο-Λι (σαν δυαδα, γιατί μεμονωμένα θεωρω πως ο Ραντεμπο εχει πολυ μεγαλύτερο ταβανι απτον Λι) , όμως παραλληλα και πολυ πιο ακριβο. Παντως και το Εβανς - Ραντεμπο καθολου δεν θα με χαλούσε εμενα,

Το θεωρώ και εγώ πιθανο πάντως να φυγει ενας εκ των Ρος , Νεντοβιτς (δυσκολα και οι δυο) , αυτο ειναι και το πιο ορθολογικό άλλωστε, δεν χωράνε ολοι. Ο μόνος απτους ξενους μας που θα στεναχωρηθω αν φύγει ειναι ο Μεικον. Παντως αν εν τελει δεν μείνει ενας απτους δύο σκορερ μας για αντικαταστατης μαρεσει ο Homesley απτη Hamburg.

Σιγουρα για μενα το παν είναι να μεινει και να ανανεωθεί για χρόνια ο Παπαγιάννης, τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

giorgos45

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 26, 2022 7:14 pm

παλι με το μεικον στο ασσο?δηλ το διδυμο μεικον μιλλερ που θα μας παει?αντι τελευταιοι να βγουμε προτελευταιοι!εμπειρο ασσο θελουμε απο ευρωλιγκα τουλαχιστον ο βασικος κ ο δευτερος ας βρουν εναν απο γιουροκαπ η bcl!να κρατησω το ρος παλι με 500 κ να παιζω με ασσο το μποχωριδη το μεικον κ λιγο ρος!

JohnnyPao

champion
Reactions:

Σάβ Μαρ 26, 2022 7:22 pm

Όσον αφορά τον Brodziansky, εχει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ωστοσο νομίζω απτη Μπανταλονα, ο παιχτης real deal ειναι ο Derek Willis.

basket72
Reactions:

Σάβ Μαρ 26, 2022 8:07 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 26, 2022 6:50 pm

Τον Ραντεμπο τον παρακολουθώ πολυ φετος (από bcl Galatasaray και Lundwisburg εχω δει 2-3 ματς), μπορει να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παρκε όπως ειπα, παίρνει καλές αποφάσεις, οργανώνει, παίζει αμυνα, σκοράρει, μαζεύει ριμπαουντ. Ειναι και εργατικός αποτι ξέρω, γενικα θεωρω πως θα διαπρέψει σε EL επίπεδο. Ακομα και σε επίπεδο Λαρκιν πιστεύω μπορει να φτασει ο συγκεκριμένος. Εννοείται πως το οτι τον επέλεξε ο κοουτς Πάτρικ ειναι στα υπερ του, όπως σωστά λες. Το διδυμο που παραθέτεις εσύ ειναι σιγουρα πιο ποιοτικο, δηλαδή το Λορενζο-Λι (σαν δυαδα, γιατί μεμονωμένα θεωρω πως ο Ραντεμπο εχει πολυ μεγαλύτερο ταβανι απτον Λι) , όμως παραλληλα και πολυ πιο ακριβο. Παντως και το Εβανς - Ραντεμπο καθολου δεν θα με χαλούσε εμενα,

Το θεωρώ και εγώ πιθανο πάντως να φυγει ενας εκ των Ρος , Νεντοβιτς (δυσκολα και οι δυο) , αυτο ειναι και το πιο ορθολογικό άλλωστε, δεν χωράνε ολοι. Ο μόνος απτους ξενους μας που θα στεναχωρηθω αν φύγει ειναι ο Μεικον. Παντως αν εν τελει δεν μείνει ενας απτους δύο σκορερ μας για αντικαταστατης μαρεσει ο Homesley απτη Hamburg.

Σιγουρα για μενα το παν είναι να μεινει και να ανανεωθεί για χρόνια ο Παπαγιάννης, τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
Συμφωνώ σε όλα Τζόνι. Οκ Ο Ντ. Γουίλις είναι ένας παίκτης που έχουμε σταμπάρει από τότε που έπαιζε Γερμανία, αλλά νομίζω ότι θέλετε 4-5ρι κι όχι 4-3ρι που είναι ο Ντέρεκ το ντερέκι. :P
Τον παίκτη του Αμβούργου που προτείνεις επίσης δεν τον ξέρω καθόλου.

Εννοείται ότι πρώτος στόχος είναι ο Παπαγιάννης και δίπλα του ένας καλός σέντερ που να μοιράζονται στο +- τη θέση κι από πιο δίπλα ένα 4-5ρι που να κλείνει αρμονικά την 3αδα (ο Σλοβάκος λέω εγώ).

Στους κοντούς θα μου κάνει έκπληξη αν δεν έχετε ήδη κινηθεί για τον Μήτρου Λονγκ. Θα τον ήθελα και για μας, πιο πολύ ως 2ρι. Αλλά σε σας ταιριάζει πιο πολύ και ναι αυτός είναι ένας παίκτης που μπορεί να τρέξει την ομάδα κι από το pg ως κανονικός pg κι όχι ως τσόντα.
Για μένα το καλό σενάριο για σας είναι 2 καλά γκαρντ στον άσσο με τον έναν να είναι άσσος ομάδας για 8αδα (Λορέντσο ή και Γκο[/b]ς ακόμα) κι ο άλλος στυλ [b]Πάρις Λι ή και Γουόλτερς[/b]. Και ανάμεσα σε αυτούς ο [b]Μήτρου Λονγκ να παίζει και τις 2 θέσεις και να έχετε μια ασφάλεια και σοτν άσσο σε περίπτωση τραυματισμού. Στο 2 ο [b]Μέικον[/b] (με ένα 200-250ρι επιπλέον, πια) και στο 2-3 ο Άντζουσιτς και στο 3 ο [b]Παπι [/b]με ολίγη από Μονέκε[/b].
Στο 4 Μονέκε πάλι με Μπροντζιάνσκι. Και στο 5 ο Παπατζόν με τον Λεσόρτ[/b] και ολίγη από Μπροντζιάνσκι.
Έχετε έτσι έναν κορμό από 10 παίκτες που παίζουν το 90+ του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Με 10παίκτες μια χαρά ροτέισον γίνεται.
Κι αφήστε Κασελ. Μποχω, Καββαδά και δυο μικρούς για Α1. Εκεί ας πάρουνε σοβαρά λεπτά οι μικροί, μάλιστα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”