2022-2023-Παναθηναικός - Αγωνιστικά (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 09, 2022 9:18 pm

Ο ΠΑΟ αντικειμενικά έχει καλύτερο ρόστερ από πέρυσι και χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Από τους Έλληνες παίρνει λίγα γιατί παίζουν και λίγο.. Μου φαίνεται ότι κάτι δεν ταιριάζει στο ρόστερ ή η κακη απόδοση των 2 σέντερ δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα. Σε 2 μήνες θα ξέρουμε το ταβάνι του. Όταν έχεις χαμηλό μπάτζετ θα έχεις κι ατέλειες. Κι ο Ολυμπιακός πέρυσι στα περισσότερα παιχνίδια παίζαμε με έναν σέντερ κι ένα τεσσαρι. Γουόλτερ θα βοηθήσει αλλά δεν είναι και Τζέιμς

Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Κυρ Οκτ 09, 2022 9:51 pm

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Οκτ 09, 2022 8:45 pm
pan24 έγραψε:
Κυρ Οκτ 09, 2022 8:31 pm
Ξεκίνησαν οι πρώτες προειδοποιητικές βολές από τα μέσα και τους δημοσιογράφους του ΔΓ.
Ο συγκεκριμένος ωστόσο δεν λέει κάτι που δεν ισχύει.
https://www.sdna.gr/mpasket/1011747_ets ... i-poythena
Προειδοποιητικές έναντι ποίων; Ποιους προειδοποιεί ο κειμενογράφος;;

Αν συνεχίσει ο Παναθηναικός να ζητά απο τον Γκριγκόνις να γίνει κάτι που δεν ήταν ποτέ στην καρίερα του, όχι μόνο θα κάνει κακό στην ομαδική αγωνιστική του λειτουργία, αλλά θα αδικήσει και τον παίχτη.

Δεν είμαι φαν του Λιθουανού, ή μάλλον, δεν ειμαι φαν της άποψης που έχουν εδώ στην Ελλάδα για τον Λιθουανό, αλλά αν οι φιλοι του Παο περιμένουν να δουν τον Γκρικόνις να παίζεο iso, να σκοράρει απο παντού και γενικά να ξελασπώνει τον Παναθηναικό εκτελεστικά μόνος του (ως άλλος Τζεημς ή Νεντοβιτς ας πούμε), θα απογοητευτούν.

Κατα τα αλλα, νομίζω πράγματι οτι με Γουολτερς ο Παναθηναικός θα παρουσιασει πολύ καλυτερο πρόσωπο επιθετικά.
Προς Ράντονιτς σίγουρα είχε προειδοποιητική βολή το κείμενο :D :D :D

TSAKWNAS
Reactions:

Κυρ Οκτ 09, 2022 10:01 pm

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Οκτ 09, 2022 8:45 pm

Αν συνεχίσει ο Παναθηναικός να ζητά απο τον Γκριγκόνις να γίνει κάτι που δεν ήταν ποτέ στην καρίερα του, όχι μόνο θα κάνει κακό στην ομαδική αγωνιστική του λειτουργία, αλλά θα αδικήσει και τον παίχτη.
Αγαπητε αυτο ειναι ενα λαθος που ο Παναθηναικος κανει ΚΑΘΕ χρονο στη μετα-Πιτινο εποχη. Ζητα απο παιχτες να παιζουν σε θεσεις, ή να εχουν ρολους στους οποιους δε ταιριαζουν. Οι πιο... απαισιοδοξοι σαν εμενα, δε γκρινιαζουν επειδη η ομαδα χανει, ή επειδη δε δεσαμε με το καλημερα. Γκρινιαζουμε γιατι επαναλαμβανονται στοιχειωδη λαθη που εχουν αποδειχθει μοιραια.

Επισης, οι παλαιοτερες εντασεις σε τηλεοπτικες δηλωσεις Παπαπετρου εδειξαν, κατα την καθαρα, προσωπικη μου γνωμη, πως εχουν υπαρξει θεματα στα αποδυτηρια. Περισσοτερα απ οτι συνηθως τη τελευταια διετια, λογω υψηλων απαιτησεων και χαμηλοτερου budget. Με Βοβορα στο παγκο, κραξιμο ολης της ομαδας στην Ισπανια, στη σειρα με Λαρισα, αχρειαστα σχολια που γινονται κανονικα με επισημες ανακοινωσεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ και οχι απο παιχτη οποιασδηποτε ομαδας.

Ως εκ τουτου, στη φετινη "αλλαγη σελιδας", παρατηρω πως η ομαδα χτιστηκε κατα μεγαλο της μερος με αθλητες που εχουν δειξει καλα δειγματα χαρακτηρα. Αλλα δε σημαινει πως οποιος εχει φερει αποτελεσματα στο παρελθον και... ειναι καλο παιδι, να τον παρουμε. Αν ισχυει κατι τετοιο και δεν ειναι η εντυπωση μου, αυτη ειναι λογικη μπακαλικου. Ετσι δε φτιαχνεις ομαδα ουτε το 2050.

Θα συμφωνησω επισης για το επιθετικο κομματι. Γιατι αν με ρωτατε, το πλανο του Παναθηναικου ειναι επιθετικα μακρινο σουτ με πολλους αξιολογους παιχτες απο επιλογες, γρηγοροι χειριστες για αντεπιθεσεις, καλυτερη αμυνα αντιστοιχα στη περιφερεια και αν μας την περασουν στο ζωγραφιστο κανουμε υπομονη ωσπου να βρεθει δευτερο 4ρι. Με αποτελεσμα λιγο να μας πιεσει καποιος στη περιφερεια, και 2-3 βαρια κορμια να εχει να μας χαλα το ρυθμο πολυ ευκολα και η ομαδα να σκορπιζεται.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TSAKWNAS την Κυρ Οκτ 09, 2022 10:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Οκτ 09, 2022 10:05 pm

Δηλαδη ο προπονητης φταιει στις πρωτες αγωνιστικες η αυτος που τους εφερε μαζι με τον πεδουλακη..αποτι ειδα εχει μεινει και ο βοβορας στο τιμ..γενικα ολοι οι καλοι φιλοι του προεδρου μαζεμενοι ειναι..πλακα θα χει να προσπαθησουν να τα ριξουν αλλου παλι..

Για μενα ενω τα πηγαινε καλα ο παο στην αρχη μετα του εφυγε ο παπαπετρου και χαλασε το πραμα,το 4ρι με σουτ ερχεται εδω και 3 μηνες αλλα ακομα να ερθει.. και του εκατσε τωρα ο τραυματισμος του γουολτερς (που θα επρεπε να το περιμενουν μιας και βγαζει συνεχεια ) και εμεινε χωρις κουμανταδορο η ομαδα.. ετσι δεν αποδιδει και ο παπατζον που ηταν και τραυματιας,ο γκριγκονις δεν εχει βρει ρυθμο και πλεον δυσκολευουν πολυ τα πραγματα..

το βεβαιο ειναι παντως οτι δεν φταιει ο ραντονιτς για αυτα..αν τον διωξουν ακομα χειροτερα θα παει.. ας παρουν αποφαση οτι καναν αρκετα λαθη στον σχεδιασμο και να προσπαθησουν να χτισουν για το μελλον.

giorgos45

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 09, 2022 10:07 pm

καθε σεντερ ειτε της α1 ειτε ευρωλιγκα γινεται ντανκαν!

TSAKWNAS
Reactions:

Κυρ Οκτ 09, 2022 10:12 pm

giorgos45 έγραψε:
Εικόνα

:P :P :P

shaq7 έγραψε:
Δηλαδη ο προπονητης φταιει στις πρωτες αγωνιστικες η αυτος που τους εφερε μαζι με τον πεδουλακη..
Ειτε ηταν δικες του επιλογες ή οχι, ναι φταιει. Ειχε ομαδα απο την οποια εφυγε. Δεν ηταν ανεργος, ή χωρις προοπτικες. Αν μια ομαδα τεινει να φορτωνει παιχτες σε προπονητες, ενω οι ιδιοι δεν τους θελουν, υποθετω πως θα ηταν κατι γνωστο. Οποτε οταν ο Χ.Ψ, προπονητης ερχεται, ξερει τι μπορει να ακολουθησει.

avtokrator13

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 09, 2022 10:22 pm

Redoctor_33 έγραψε:
Κυρ Οκτ 09, 2022 8:22 pm
Kαι απτον Παπαγιαννη ελαχιστα παιρνει. Νοθροτατος σε αμυνα και επιθεση. Ο νεπτζογλου αν το πιστευε λιγο παραπανω θα μπορουσε να τον χτυπαει στα ποδια με 1 προσποιηση. Επιθεση εχανε την μπαλα μεσα απο τα χερια.

Οι δαφνες του παρελθοντος και η διοικηση ΔΠΓ δεν επιτρεπουν να δημιουργηθει το καταλληλο πλαισιο μηπως και εβγαινε ενας απο τους 3 νεους και πανε ομαδικως για καψιμο και παλι....

Απο τους ξενους εχει κανει καλες προσθηκες σαν μοναδες αλλα λειπουν 1-2 παιχτες να τραβηξουν το σκορ οταν κολλαει η ομαδα..

Τελικα η περιοδος Πασκουαλ μαλλον ηταν η εξαιρεση στον κανονα της περιοδου ΔΠΓ
επιτελους καποιος που τα ειπε

avtokrator13

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 09, 2022 10:23 pm

giorgos45 έγραψε:
κατσε οπου ναναι θα σε βγαλουν εμμονικο με τον νεο σαμπονις

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Οκτ 09, 2022 10:36 pm

TSAKWNAS έγραψε:
Κυρ Οκτ 09, 2022 10:12 pm
giorgos45 έγραψε:
Εικόνα

:P :P :P

shaq7 έγραψε:
Δηλαδη ο προπονητης φταιει στις πρωτες αγωνιστικες η αυτος που τους εφερε μαζι με τον πεδουλακη..
Ειτε ηταν δικες του επιλογες ή οχι, ναι φταιει. Ειχε ομαδα απο την οποια εφυγε. Δεν ηταν ανεργος, ή χωρις προοπτικες. Αν μια ομαδα τεινει να φορτωνει παιχτες σε προπονητες, ενω οι ιδιοι δεν τους θελουν, υποθετω πως θα ηταν κατι γνωστο. Οποτε οταν ο Χ.Ψ, προπονητης ερχεται, ξερει τι μπορει να ακολουθησει.
ναι αν φταιει ο προπονητης ακομα δεν αρχισαμε παει να πει οτι εκανε πατατα ο προεδρος που τον εφερε.. εντωμεταξυ ο ραντονιτς αυτο το πραγμα παιζει τοσα χρονια,αμυνα αμυνα και μπροστα πονοματος..κακη κοπια σφαιροπουλου.. αν δεν κανω λαθος παντως αρκετοι παικτες ειχαν ερθει πριν καν ψαξουν για προπονητη..οπως και στο σδνα εχω δει να γραφεται οτι ο πεδουλακης εχει πολυ ενεργο ρολο στις μεταγραφες.

austerity_blues
Reactions:

Κυρ Οκτ 09, 2022 11:53 pm

δεν είδα το σημερινό αγώνα οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι, θα ήθελα μόνο να σταθώ στο "γιατί δε βάζει τους μικρούς;" που ακούγεται πολύ από φίλους του Παναθηναϊκού. είναι πάρα πολύ νωρίς για να κρίνουμε το πλάνο ή έστω τη διάθεση του Ράντονιτς για τους μικρούς.

ο Παναθηναϊκός έχει παίξει 4 επίσημα παιχνίδια : το πρώτο ματς με τον Κολοσσό, έναν τελικό με τον Ολυμπιακό, έναν αγώνα Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ και τον σημερινό με τον Άρη, ο οποίος ήταν δύσκολος από το ξεκίνημα και εν τέλει οδήγησε σε ήττα.

άποψη μου είναι ότι κανένας προπονητής έχοντας αυτό το πρόγραμμα δε θα έβαζε τους μικρούς, έχοντας μάλιστα και μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή και που ακόμα δεν έχουν δέσει καν οι "μεγάλοι".

νομίζω ότι για να δούμε πού το πάει ο προπονητής με τους μικρούς θα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες ακόμα, να έχουν πάρει πολύ χρόνο οι βασικοί ώστε να δέσουν και να έχουν παιχτεί και μερικοί αγώνες στην Α1 με εύκολους αντιπάλους.

κοινώς από το νέο έτος και έπειτα.

drainlife17

Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Οκτ 10, 2022 12:01 am

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Οκτ 09, 2022 11:53 pm
δεν είδα το σημερινό αγώνα οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι, θα ήθελα μόνο να σταθώ στο "γιατί δε βάζει τους μικρούς;" που ακούγεται πολύ από φίλους του Παναθηναϊκού. είναι πάρα πολύ νωρίς για να κρίνουμε το πλάνο ή έστω τη διάθεση του Ράντονιτς για τους μικρούς.

ο Παναθηναϊκός έχει παίξει 4 επίσημα παιχνίδια : το πρώτο ματς με τον Κολοσσό, έναν τελικό με τον Ολυμπιακό, έναν αγώνα Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ και τον σημερινό με τον Άρη, ο οποίος ήταν δύσκολος από το ξεκίνημα και εν τέλει οδήγησε σε ήττα.

άποψη μου είναι ότι κανένας προπονητής έχοντας αυτό το πρόγραμμα δε θα έβαζε τους μικρούς, έχοντας μάλιστα και μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή και που ακόμα δεν έχουν δέσει καν οι "μεγάλοι".

νομίζω ότι για να δούμε πού το πάει ο προπονητής με τους μικρούς θα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες ακόμα, να έχουν πάρει πολύ χρόνο οι βασικοί ώστε να δέσουν και να έχουν παιχτεί και μερικοί αγώνες στην Α1 με εύκολους αντιπάλους.

κοινώς από το νέο έτος και έπειτα.
κλείνοντας όμως έτσι το rotation, σκέψου ότι ο γουίλιαμς και κάποιοι άλλοι παίξαν 4 μάτς σε 8 μέρες 30' !!!!! αν είναι δυνατόν, και προφανώς τραυματίστηκε ο γουίλιαμς, θα αναγκαστεί να βάλει με ερυθρό αστέρα και μετά στην α1 μαντζούκα, χουγκάζ που δεν θα έχουν πατήματα στην ομάδα...

austerity_blues
Reactions:

Δευ Οκτ 10, 2022 12:16 am

drainlife17 έγραψε:
κλείνοντας όμως έτσι το rotation, σκέψου ότι ο γουίλιαμς και κάποιοι άλλοι παίξαν 4 μάτς σε 8 μέρες 30' !!!!! αν είναι δυνατόν, και προφανώς τραυματίστηκε ο γουίλιαμς, θα αναγκαστεί να βάλει με ερυθρό αστέρα και μετά στην α1 μαντζούκα, χουγκάζ που δεν θα έχουν πατήματα στην ομάδα...
δε διαφωνώ σε κάτι, απλά νομίζω ότι με τέτοιο πρόγραμμα όλοι οι προπονητές το ίδιο θα έκαναν δεδομένου ότι κανείς δε θα ήθελε να ξεκινήσει τη χρονιά με μαζεμένες ήττες. θα μου πεις ότι και πάλι ήρθαν οι ήττες, αλλά δε νομίζω ότι κάποια από αυτές θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί δίνοντας περισσότερο χρόνο στους μικρούς.

ο Γουίλιαμς νομίζω πλήρωσε κυρίως την εγκληματική απόφαση να μην έχετε πάρει ακόμα μπακάπ τεσσάρι ενώ το ψάχνετε 3 μήνες.

ακόμα και σε εμάς έχουν παίξει ελάχιστα ο Λούντζης και ο Πάπας που δε τους λες και μικρούς, ενώ το ίδιο ισχύει μέχρι και για τον ΜακΚίσικ.

TSAKWNAS
Reactions:

Δευ Οκτ 10, 2022 12:42 am

drainlife17 έγραψε:
Να πω την αμαρτια μου, ορισμενοι πιστευαν μια χαρα ειναι, θα παιζουν οι Καλαιτζακηδες 20 λεπτα ο καθενας, θα μπουν και Μαντζουκας και Χουγκαζ και ελεγα ρε ο Γουιλλιαμς θα σκασει....

Τωρα ευτυχως θα παιξουν αναγκαστικα Μαντζουκας και Χουγκαζ και αν ειναι θετικοι ισως βγει και κατι καλο.

Άβαταρ μέλους
antonispgs

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis

Δευ Οκτ 10, 2022 1:30 am

Ή απλά θα τους κάψουν και αυτούς γιατί θα είναι τελείως ανέτοιμοι.

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Οκτ 10, 2022 3:22 am

Η χρονιά του Παναθηναϊκού θα είναι χειρότερη από τη περσινή αν δεν γίνουν αλλαγές. Όποιος έφτιαξε το ρόστερ δεν θα πρέπει απλά να απολυθεί, αλλά να του απαγορευτεί η ενασχόληση με το μπάσκετ. Δεν είναι μόνο η έλλειψη αναπληρωματικού στη θέση 4, αλλά και τρίτου πενταριού, και ακόμα περισσότερο η μη ύπαρξη κανονικού παίχτη στη θέση 3. Ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος με δυάρια που μπορούν να βοηθήσουν και στη θέση τρία, αλλά τριάρι δεν έχει. Σε συνδυασμό με τη έλλειψη ύψους (ειδικά όταν παίζει ο Λι) και αθλητικότητας στη περιφέρεις τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Χουγκάζ και Μαντζούκας φεύγουν ακόμα και για Β εθνική αν γίνεται. Για τα αδέρφια Καλαϊτζάκη θα πρέπει να φτιαχτεί ειδικό βιβλίο και να μοιράζεται στις ακαδημίες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”