Euroleague Round 3:Fenerbahce vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

panpav

junior
Reactions: 95
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 18, 2023 10:45 am

BillyPao έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 10:10 am
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 10:04 am

Προφανως και δεν μετρανε.
Θα πρεπει να λεμε και τα αυτονοητα τωρα, απο το μηδεν, λολα να ενα μηλο.
Στα φιλικά οι ομάδες προσπαθούν να δείξουν πώς θα παίξουν στα επίσημα, επομένως μια χαρά δείχνουν πράγματα. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα και θα παίξει καλύτερα, αρκεί να παίξει επιτέλους πλήρης, και πείτε ό,τι θέλετε. Κριτική από τον Οκτώβριο και χωρίς η ομάδα να έχει παίξει ένα επίσημο παιχνίδι πλήρης, μόνο ως κακοπροαίρετη μπορώ να τη θεωρήσω.
Δηλαδή οι κακές επιλογές των Σλούκα, Βιλντόζα, συσχετίζονται με την απουσία Μήτογλου, Παπαπέτρου ;
Θέλεις να μου το εξηγήσεις, γιατί δεν το καταλαβαίνω;

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 18, 2023 10:51 am

BillyPao έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 9:59 am
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 9:36 am

Εντάξει δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά σε αυτο.
Σωστά, τα φιλικά δεν μετράνε, όπου σε συμφέρει μετράει η εικόνα...
Τα φιλικά είναι καλά μόνο για ένα πράγμα: για να δούμε ποιος θα κερδίσει στην άτυπη κόντρα εθνικής Παο με τα Ακρόπολις και Παύλος Γιαννακόπουλος. Σοβαρά τώρα χρησιμοποιείς τα φιλικά ως κριτήριο?

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Οκτ 18, 2023 11:05 am

panpav έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 10:10 am

Στα φιλικά οι ομάδες προσπαθούν να δείξουν πώς θα παίξουν στα επίσημα, επομένως μια χαρά δείχνουν πράγματα. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα και θα παίξει καλύτερα, αρκεί να παίξει επιτέλους πλήρης, και πείτε ό,τι θέλετε. Κριτική από τον Οκτώβριο και χωρίς η ομάδα να έχει παίξει ένα επίσημο παιχνίδι πλήρης, μόνο ως κακοπροαίρετη μπορώ να τη θεωρήσω.
Δηλαδή οι κακές επιλογές των Σλούκα, Βιλντόζα, συσχετίζονται με την απουσία Μήτογλου, Παπαπέτρου ;
Χωρίς Παπαπέτρου και Μήτογλου η ομάδα δεν έχει τις επιλογές που θα ήθελε και θα περίμενε, το παιχνίδι της δηλαδή είναι πιο "φτωχό", είναι πολύ απλό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1588
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Οκτ 18, 2023 11:08 am

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 10:44 am
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 10:24 am

Επισης,δεν ξερω αν ισχυει η οχι, αλλα πολυ κυκλοφορει η φημη οτι ο Σλουκας εχει σκοτωθει με Βιλντοζα και Λεσορτ,και γι αυτο και δεν επαιξε και με την Μπαγερν,τυπου τιμωρια,απλα το αναφερω.
Ποτε προλαβαν και τσακωθηκαν?? Τοσο πολυ ηθελε να κερδισει Οσφπ πρωτη αγωνιστικη ο Σλουκας, που τους το κραταει μανιατικο οτι επαιξαν χαλια Λεσορτ (για το λαθος του στο τελος) και Βιλντοζα? Τοσο πολυ που ουτε που τον νοιαζει η υπολοιπη σεζον?

Και πως γινεται παντα σε εμας ολοι να τσακωνονται και να ειναι χαλια το κλιμα και τα αποδυτηρια δεν καταλαβαινω!

Παντως τετοια στιγμη περσι ειμασταν καλυτεροι σαν ομαδα και παιζαμε καλυτερα και ας ειχαμε μιση ομαδα (Ουολτερς τραυματιας, Μπεικον δεν ειχε ερθει, Πονιτκα ειχε λιγες μερες). Και φυσικα κραζαμε ακομη περισσοτερο απο οτι τωρα που με διπλασιο μπατζετ ειμαστε απαραδεκτοι. Ας ελπισουμε απο δω και περα (με νικη επι της Μακαμπι) να μην γκρινιαζουμε για την κακη εικονα της ομαδας, αλλα θα πρεπει να αλλαξουν και πολλα για να γινει αυτο.
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια, μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα.
Βεβαια εχει υποβαθρο να ισχυει, ο Σλουκας θελει να πετυχει με το καλημερα για να δικαιωθει η επιλογη του να ερθει στον Παναθηναικο,εχει φαει με το καλημερα 2 μεγαλοπρεπεστατες σφαλιαρες απο τον Ολυμπιακο,η μια δε ,εξευτελιστικη,και δεν πρεπει να ειναι και ιδιαιτερα χαρουμενος και ηρεμος,φανηκε και πως αντιδραει με τον Λεσορτ.

1
1 Εικόνα
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 89

Τετ Οκτ 18, 2023 11:31 am

1. Υπάρχουν πολλές ομάδες που σε όλη την διάρκεια της Euroleague θα είναι πλήρης και δεν θα έχουν απουσίες? Είναι απόλύτα λογικό σε ματς να απουσιάζουν 1 ή 2 παίχτες και μην το παρουσιάζουμε σαν να αποδεκατιστήκαμε.
2. Αν για την όλη μη ικανοποιητική παρουσία φταέι η απουσία του Παπαπέτρου και είναι τόσο κομβική η απουσία του (εγώ δεν τον πιστεύω αυτό), αυτό υποδηλώνει πολλά άσχημα πράγματα για το ταβάνι αυτής της ομάδας.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Οκτ 18, 2023 11:34 am

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 10:44 am
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 10:24 am

Επισης,δεν ξερω αν ισχυει η οχι, αλλα πολυ κυκλοφορει η φημη οτι ο Σλουκας εχει σκοτωθει με Βιλντοζα και Λεσορτ,και γι αυτο και δεν επαιξε και με την Μπαγερν,τυπου τιμωρια,απλα το αναφερω.
Ποτε προλαβαν και τσακωθηκαν?? Τοσο πολυ ηθελε να κερδισει Οσφπ πρωτη αγωνιστικη ο Σλουκας, που τους το κραταει μανιατικο οτι επαιξαν χαλια Λεσορτ (για το λαθος του στο τελος) και Βιλντοζα? Τοσο πολυ που ουτε που τον νοιαζει η υπολοιπη σεζον?

Και πως γινεται παντα σε εμας ολοι να τσακωνονται και να ειναι χαλια το κλιμα και τα αποδυτηρια δεν καταλαβαινω!

Παντως τετοια στιγμη περσι ειμασταν καλυτεροι σαν ομαδα και παιζαμε καλυτερα και ας ειχαμε μιση ομαδα (Ουολτερς τραυματιας, Μπεικον δεν ειχε ερθει, Πονιτκα ειχε λιγες μερες). Και φυσικα κραζαμε ακομη περισσοτερο απο οτι τωρα που με διπλασιο μπατζετ ειμαστε απαραδεκτοι. Ας ελπισουμε απο δω και περα (με νικη επι της Μακαμπι) να μην γκρινιαζουμε για την κακη εικονα της ομαδας, αλλα θα πρεπει να αλλαξουν και πολλα για να γινει αυτο.
Λάθος ότι γενικά δεν έχουμε υπομονή αλλά ισχύει και τώρα υπάρχει μεγαλύτερη του αναμενόμενου λόγω Αταμάν.
Αν είχαμε προπονητή τον Ράντονιτς και είχαμε αυτή την εικόνα και εδώ ακόμα θα συζητάγαμε αν θα βγάλει τη χρονιά.
Με Αταμάν υπάρχει υπομονή και ψυχραιμία αλλά βέβαια θα πρέπει να φανεί κάποια βελτίωση σταδιακά.

Ναι σίγουρα θα βελτιωνόμαστε σταδιακά και θα χρειαστεί καιρός να πιάσουμε το πικ αλλά θα πρέπει να φανεί μέσα από τα παιχνίδια κάποια βελτίωση.
Δεν είναι ότι θα παίζουμε έτσι μέχρι τον Δεκέμβρη και ξαφνικά την πρωτοχρονιά θα γυρίσει ένας διακόπτης να πετάμε φωτιές.

Να δούμε και τι θα βγει η μεταγγραφή που λένε ότι θα κάνουν στην περιφέρεια.

Σχετικά με τσακωμούς και τέτοια σε κάθε ομάδα γίνονται και τα βρίσκουν και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ.
Πιστεύω ότι δεν έχουν βάση όσα βγαίνουν.
Αν έχουν πλακωθεί από τον Οκτώβρη και οχι μόνο αυτό αλλά υπάρχει και κάποιος που τα λέει στους δημοσιογράφους υπάρχει χοντρό θέμα.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 18, 2023 12:08 pm

Θέλω να πω την βλακεία μου, αλλά πιστεύω ότι ο Αταμαν ψήνει τους άψητους. Και χτες και ατο περιστέρι . Δεν τον νοιάζει αν χάσει, και αν χάσει και με βαριά ήττα.

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Οκτ 18, 2023 12:16 pm

Από όσα έχω δει μέχρι τώρα κατέληξα ότι ο Σλούκας χρειάζεται βοήθεια στην κατεβασιά της μπάλας και ενίοτε να παίζει σαν δυάρι ανάλογα με το σύστημα.Ο Χουαντσο να αμύνεται στην περιφέρεια και κάτω από το καλάθι ο Παπαπέτρου με τον Λεσσορτ

Σλουκας-Γκραντ-Χουαντσο
Παπαπετρου-Λεσσορτ

Στην δεύτερη 5αδα να βοηθείται ο Μπαλτάς και ο Κώστας από Μιτογλου κάτω από το καλάθι και να τρέχει η ομάδα με τριποντακηδες .Η γρήγορη κοντή 5αδα.Ο Γκραντ να αναλαμβάνει στην άμυνα το γρήγορο αντίπαλο δυάρι και στην κορυφή ο Σλούκας να παίζει τον αντίπαλο άσσο με βοήθεια η από Λεσσορτ η Χουαντσο σε διπλό μαρκάρισμα.

Βιλντοζα-Γκαι(Καλαϊτζάκης)-Γκριγκονις
Μιτογλου-Μπαλτσε/Κωστας.
Ο Γκριγκονις βελτίωσε πολύ την άμυνα του. Αλλά από την στιγμή που ο Βιλντοζα πρέπει να τρέχει την ομάδα και να είναι φρεσκος καλό είναι να παίζει και ο Καλαϊτζάκης εναλλάξ με Γκάι σε μαρκάρισμα αντιπάλου δυαριου.

Με τραυματισμούς Μιτογλου και Παπαπέτρου μπερδευεται η φάση αλλά θα προστεθεί και το καινούργιο διοτριαρι.....(αν και έχω υποψία ψηλού άσσου με τρίποντο) ώστε να συνεχίσει ο Γκριγκονις και στο 2 και στο 3.Εχουμε πολλούς κοντούς και χρειάζεται καλό μαγείρεμα γιατί στην οργάνωση του παιχνιδιού χωλαινουμε.Πολλα λάθη!!!!!

1
1 Εικόνα
panpav

junior

Τετ Οκτ 18, 2023 1:28 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
1. Υπάρχουν πολλές ομάδες που σε όλη την διάρκεια της Euroleague θα είναι πλήρης και δεν θα έχουν απουσίες? Είναι απόλύτα λογικό σε ματς να απουσιάζουν 1 ή 2 παίχτες και μην το παρουσιάζουμε σαν να αποδεκατιστήκαμε.
2. Αν για την όλη μη ικανοποιητική παρουσία φταέι η απουσία του Παπαπέτρου και είναι τόσο κομβική η απουσία του (εγώ δεν τον πιστεύω αυτό), αυτό υποδηλώνει πολλά άσχημα πράγματα για το ταβάνι αυτής της ομάδας.
Αυτό ακριβώς, αν η απουσία Παπαπέτρου κρίνεται καθοριστική για την εμφάνιση της ομάδας, τότε απλά είμαστε λίγοι !
Θέλω να πιστεύω όμως πως όταν συγκεντρωθούν τα γκαρντ στη δουλειά που πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, τότε θα παίξουμε αρκετά καλύτερα.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Οκτ 18, 2023 1:37 pm

Τα βαριά συμβόλαια περιμένετε να παίξουν παιδιά. Αυτοί πληρώνονται για να τραβάνε το σκορ! Τους παίχτες στοιχήματα χωρίς εμπειρία δεν περιμένεις να σε σώζουν.. Μέχρι στιγμής από αυτούς βγήκε μόνο η παιχτούρα ο Λεσόρτ!

0
tarp7

allstar
Reactions: 1996

Τετ Οκτ 18, 2023 1:42 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 11:05 am
panpav έγραψε:

Χωρίς Παπαπέτρου και Μήτογλου η ομάδα δεν έχει τις επιλογές που θα ήθελε και θα περίμενε, το παιχνίδι της δηλαδή είναι πιο "φτωχό", είναι πολύ απλό.
Ο μητογλου έχει 2χρονια να παίξει μπάσκετ και με σοβαρό τραυματισμό στην Αρμάνι και ο Παπαπέτρου είναι ρολιστας και περισυ στη παρτιζαν μετριος ήταν και με μικρή συμμετοχή. Κοινώς αν δεν ανέβουν τα γκαρντ σας και ο χουαντσο θα είναι δύσκολα τα πράγματα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Οκτ 18, 2023 2:19 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
καλα τον ελεγαν παπαλεμπρον καποτε
ειδες για να λειπει τι εικονα παρρουσιαζει η ομαδα :mrgreen:

1
1 Εικόνα
panpav

junior

Τετ Οκτ 18, 2023 2:22 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 12:08 pm
Θέλω να πω την βλακεία μου, αλλά πιστεύω ότι ο Αταμαν ψήνει τους άψητους. Και χτες και ατο περιστέρι . Δεν τον νοιάζει αν χάσει, και αν χάσει και με βαριά ήττα.
Τον Γκάι τον ψήνει σε σιγανή φωτιά ; Στο Περιστέρι τον άφησε έξω !

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Οκτ 18, 2023 2:24 pm

panpav έγραψε:
[

Αυτό ακριβώς, αν η απουσία Παπαπέτρου κρίνεται καθοριστική για την εμφάνιση της ομάδας, τότε απλά είμαστε λίγοι !
Θέλω να πιστεύω όμως πως όταν συγκεντρωθούν τα γκαρντ στη δουλειά που πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, τότε θα παίξουμε αρκετά καλύτερα.
εντωμεταξυ μιλαμε για εναν παιχτη που ηρθε απο μια πολυ κακη χρονια και μονο λογω διαβατηριου
επισης χτες ειπαν στο καθεστωτικο οτι ηρθε με τραυματισμενο γονατο και αυτο πρεπει να τα ψαξουμε καποια στιγμη χωρις να επεκταθουν παραπανω
οποτε η μας επιασε κοροιδα και ξεγελασε τους γιατρους η το ξεραμε απο πριν οτι θα λειψει καποιους μηνες μεσα στον χρονο λογω του τραυματισμου

0
panpav

junior

Τετ Οκτ 18, 2023 2:30 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 2:24 pm
panpav έγραψε:
[

εντωμεταξυ μιλαμε για εναν παιχτη που ηρθε απο μια πολυ κακη χρονια και μονο λογω διαβατηριου
επισης χτες ειπαν στο καθεστωτικο οτι ηρθε με τραυματισμενο γονατο και αυτο πρεπει να τα ψαξουμε καποια στιγμη χωρις να επεκταθουν παραπανω
οποτε η μας επιασε κοροιδα και ξεγελασε τους γιατρους η το ξεραμε απο πριν οτι θα λειψει καποιους μηνες μεσα στον χρονο λογω του τραυματισμου
Εύχομαι να πάρουμε ένα δυαροτρίαρι !

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”