Εχω βαρεθεί τόσα χρόνια να βλέπω το Σλούκα να χάνει βολές και τίτλους στα κρίσιμα. Στα γρήγορα την ήττα από τη Νιγηρία στο ΚΑράκας, το ματς με το πάρκινγκ στο ΟΑΚΑ που άνθρωπος με 91% βολές έχασε 2 συνεχόμενες σε άδειο γήπεδο (ήμασταν τιμωρημένοι) και μετά έκανε λάθος επαναφορά και άλλα τόσα.
Τέλος πάντων, λεπτομέρεια είναι αυτή θα μπορούσε να την είχε χάσει κι άλλος. Το θέμα είναι ότι Σλου παίρνει όσα ο Γουόκαπ, ο Γκος και ο Κανάαν μαζί (κυριολεκτικά) κι έχει "τα κλειδιά" της ομάδας στα χέρια του, όταν δεν ήταν βασικός στον Ολυμπιακό. Ο Βιλντόσα είναι ο Βιλντόσα, έχει προσόντα, έχει και προβλήματα στο μυαλό του. Ο Γκάι σε λίγα λεπτά δεν αποδίδει, ο Γκριγκόνις είναι ο πιο βελτιωμένος σε όλα αλλά είναι 3 όσο είμαι εγώ μηχανικός αεροσκαφών, ο Παπαπέτρου τραυματίας και σε π΄τωση, ο Χουάντσο είναι εξαιρετικός παίκτης που κάνει για κερασάκι στην τούρτα αλλά δεν έχουμε τούρτα από κάτω, στο 5 ο καλύτερος μας αμυντικός είναι...ο Λεσόρτ; Βαρέθηκα να βλέπω το ίδιο pnr σήμερα, η μέρα της μαρμότας.
Δεν έχουμε σοβαρό παίκτη να κατεβάζει και πουλάμε μπάλες. Δεν έχουμε scoring guard. Πλην Γκραντ άμυνα δεν παίζει κανείς, ο 2ος καλύτερος αμυντικός γκαρντ είναι ο Γκριγκόνις, σε βαθμό που αναγκάζεται να μπαίνει ο Καλαϊτζάκης. Δεν έχουμε rim protector, δεν υπάρχει παίκτης να κάνει ένα hedge out σωστά (πολύ κακός σήμερα ο Κώστας, παρά την ενεργεια που βγάζει το παιδί). Πολλές αδυναμίες δομικά. Στο 3 και στο 5 θέλουμε παίκτη χθες, στα γκαρντ δε νομίζω ως γίνεται, οι δυο βασικοί μας παίρνουν σχεδόν 5 μύρια

. Δηλαδή παραπάνω από Λάρκιν και Μίσιτς και δεν κάνουν για να δένουν τα κορδόνια τους.
Κακός σχεδιασμός γενικώς. Αυτά ως πρώτη εικόνα γιατί Οκτώβριος είναι. Ε ρε και να είχαμε ένα Γκος αντί για Σλούκα (ελεύθερος ήταν στο 1/3 των χρημάτων) κι ένα σοβαρό απυντικό πεντάρι. Τα άλλα βρίσκονται. Χρόνος υπάρχει, ο Αταμάν είναι έμπειρος, διάθεση για χρήμα υπάρχει, κομμένοι από ΝΒΑ θα υπάρχουν. Αλλά δεν μπορώ να μη βλέπω ότι έγιναν λάθη το καλοκαίρι, υπήρχαν επιλογές, πληρώσαμε τις εμμονές κάποιου πάλι .
Ναι, θα έλυνε πολλά προβλήματα ο Ντόρσεϊ.