Euroleague Round 4 : Real Madrid vs Panathinaikos Athens

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4662
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:39 pm

οπως ειχα γραψει το παιχνιδι ηταν χαμενο πριν ξεκινησει

απειρα χαμενα ριμπαουντ και πολλα ελευθερα τριποντα που τα εβαλαν οπως οφειλει καθε μεγαλη ομαδα

και να μην τα εβαζαν ομως παλι θα χαναμε

κακο κοουτσαρισμα απο αταμαν γενικα

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:40 pm

Η ομάδα ήταν χαρακτηριστικά αργή και αυτό πλήρωσε αμυντικά
Επιθετικά, όταν έχεις τους δύο βασικούς σου άσσους εξαφανισμένους, μάλλον δεν πρέπει να έχεις υψηλές προσδοκίες.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikkal την Πέμ Οκτ 17, 2024 11:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:40 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:38 pm
Elvetos έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:35 pm

Όχι δεν παίζει πάντα έτσι. Αυτό δεν γίνοταν πέρυσι την άνοιξη και στους τελικούς.
Την μπαγκέτα την είχε πάντα ο άσσος. Όταν δεν έπαιζε ο Σλούκας, και όταν με γκράντ κολλούσε η ομάδα έπαιρνε τέτοιες ενέργειες που είναι λογικό, σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού χρειάζεσαι τέτοια plays.
Τώρα παίζουμε μόνιμα έτσι. Μου φαίνεται αστείο. Ο μπράουν έχει παίξει 3 λεπτά. Ο Σλούκας και όταν ήταν μέσα πάλι ο Ναν είχε τον έλεγχο όλης της επίθεσης.
Ο Σλουκας δεν είναι καλά και ο Αταμάν δεν εμπιστεύεται (ακόμα) τον Μπράουν.
Εγώ βλέπω να τον καίει τον Μπράουν ο Άταμαν.

0
Andre_Miller

junior
Reactions: 63
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:41 pm

Ο Μπράουν που ξεκίνησε γιατί δεν ξαναμπήκε; Μήπως χτύπησε;

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:42 pm

Ως τρίτος γνώμη μου είναι ότι υπάρχει θέμα στο 5, ο λεσσορ δεν έχει την πολυτέλεια να είναι ούτε μέτριος, πλας η γενικότερη εικόνα στην άμυνα είναι υποτονική. Είναι θέμα φόρμας, ενέργειας, χημείας; Αν κάποιος ξέρει είναι ο Αταμάν

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Elvetos έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:35 pm
SleeperMonk έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:30 pm

Τι να σου πω, δεν ξέρω τι εννοείς με το στριμπολ αλλά ο Ναν πάντα έτσι παίζει. Να μου πεις για την άμυνα άντε να το δεχτώ, αλλά εκεί γενικά είχες θέμα. Εγώ βλέπω ότι ιδρώνουν οι ποποι των Μαδριλένων πάντως
Όχι δεν παίζει πάντα έτσι. Αυτό δεν γίνοταν πέρυσι την άνοιξη και στους τελικούς.
Την μπαγκέτα την είχε πάντα ο άσσος. Όταν δεν έπαιζε ο Σλούκας, και όταν με γκράντ κολλούσε η ομάδα έπαιρνε τέτοιες ενέργειες που είναι λογικό, σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού χρειάζεσαι τέτοια plays.
Τώρα παίζουμε μόνιμα έτσι. Μου φαίνεται αστείο. Ο μπράουν έχει παίξει 3 λεπτά. Ο Σλούκας και όταν ήταν μέσα πάλι ο Ναν είχε τον έλεγχο όλης της επίθεσης.
Θα διαφωνησω και εγω

Δε φταιει ο Ναν , αν και φυσικα δεν ειναι τελειος

Ας μιλησουμε για τον κωνο Σλουκα, τον πεθαμενο απο κουραση Λεσσορ . Οι δυο πο τους 3 βασικους σου πυλωνες ΜΗΔΕΝ !!!

Ας μιλησουμε για τον Μπραουν που απλα ξεχαστηκε οταν ο Κωστα απλα σερνοταν στο γηπεδο.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1728
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:43 pm

Ομαδα τσιρκο, παίκτες λιγοι που δεν κανουν,φάνηκε και πέρυσι που πατωσανε στην ευρωλιγκα,μας κοροϊδεύουν εντελώς στην ΚΑΕ.Πηγανε και χασανε με κατω τα χερια με διψηφιες διαφορες μέσα στην αστεία εδρα της αδύναμης Ρεαλ.Τι ελπιδες να έχουμε με τετοια αποτελεσματα και τετοιο υλικό,με έναν ηθοποιό,με τον Μπαλτσεροφσκι νο 2 που τον ειχαν κατι ομαδούλες της σειρας στο nba,με τον Ναν που ειναι καλος για κανα σκορ μόνο,και αυτο μόνο οταν οι αντίπαλοι έχουν διαφορά και χαλαρώνουν,και με αυτον τον ανίκανο στον πάγκο που δεν εχει παρει μια ευρωλιγκα!

Για να πούμε και τιποτα σοβαρο,σήμερα η ομαδα ειχε καποια καλα,αλλα πολλα κακά διαστήματα,η Ρεαλ καιγόταν για τη νίκη,και την πήρε.Το θετικό με πλήρως διαχειρίσιμη διαφορά. Η ομάδα ειναι ανέτοιμη ακομα,θέλει τον χρονο της,και θα βρει τα πατήματα της.Προχωραμε.

7
1 Εικόνα 5 Εικόνα 1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:44 pm

Μετα απο πολλά παιχνίδια περσυ γραφόταν για το κλειστό ροτεισον, για το ότι δεν παίζουμε άμυνα, ότι είμαστε προβλέψιμοι. Στο τέλος είδαμε όλοι τι έγινε όταν τα παιχνίδια μετρούσαν πραγματικά.

Είναι αρχή της σεζόν, ο Αταμαν προφανώς και δοκιμάζει πράγματα και σχήματα που θα τον βολέψουν σε μια πολύ πολύ βαθιά σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως είναι σε φάση πειραματισμού αυτή τη στιγμή. Τον παίρνει; Θα δείξει στο τέλος. Αλλά σίγουρα δεν ξέχασαν να παίζουν άμυνα, ούτε επανήλθαμε στα hero balls, ουτε τίποτα.

Κουλ, χαλαρά, απολαύστε το μπασκετακι και τα ταμεία γίνονται το καλοκαιρι.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:46 pm

SleeperMonk έγραψε:
Ως τρίτος γνώμη μου είναι ότι υπάρχει θέμα στο 5, ο λεσσορ δεν έχει την πολυτέλεια να είναι ούτε μέτριος, πλας η γενικότερη εικόνα στην άμυνα είναι υποτονική. Είναι θέμα φόρμας, ενέργειας, χημείας; Αν κάποιος ξέρει είναι ο Αταμάν
δεν υπαρχει κανενα θεμα στο 5

εχουμε το καλυτερο σεντερ της λιγκας που ΑΠΑΙΤΕΙ να παιζει 30 λεπτα αλλιως θα φυγει

και ο γιουρτ για τον ρολο των 10 λεπτων καλος ειναι

η θεση ειναι πληρης

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
manos_89

senior
Reactions: 147
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:49 pm

Η ομάδα έπαιξε σχετικά καλά, σίγουρα καλύτερα από το μας με την Παρί.
Ο Αταμάν έτσι κοουτσάρει. Αν δεν του κάνεις τη δουλειά σε 3-4 λεπτά που είσαι μέσα τρως πάγκο, και καλά κάνει. Αλλιώς όλοι θα βρίζαν τον Λορένζο για το χάλια παιχνίδι που έκανε σήμερα και τον Αταμάν που επέμενε να τον έχει μέσα.
Η ομάδα δεν πλήρωσε τα χαμένα ριμπάουντ, τα οποία τα έχανε γιατί ο ψηλός έβγαινε στην περιφέρεια, αλλά τα 2 νεκρά διαστήματα στην αρχή του αγώνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά παρόλα αυτά χάσαμε μόνο με 4 και με τον Καμπάτσο να παίζει στο 100%.
Ο Ντίνος είναι πιο βαρύς και αργός ακόμα και από τον Γιουρτσεβέν και εγώ επιμένω πως όσο περνάνε τα χρόνια μόνο στο 5 θα μπορεί να προσφέρει.

Στο μεταξύ σήμερα: Γιουρτσεβέν με άτσαλα τελειώματα >> Ιμπάκα :roll:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
SleeperMonk

senior

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:50 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:46 pm
SleeperMonk έγραψε:
δεν υπαρχει κανενα θεμα στο 5

εχουμε το καλυτερο σεντερ της λιγκας που ΑΠΑΙΤΕΙ να παιζει 30 λεπτα αλλιως θα φυγει

και ο γιουρτ για τον ρολο των 10 λεπτων καλος ειναι

η θεση ειναι πληρης
Ρε συ ξέρω ότι από πέρσυ υπάρχει αυτή η φήμη για λεσσορ και η αλήθεια είναι ότι η κίνησεις στο 5 θα μπορούσαν να είναι πιο εντυπωσιακες αλλά στα αλήθεια πιστεύεις ότι αυτό όντως έχει τεθεί από τον λεσσορ. Εντάξει όλα μπορούν να έχουν γίνει, αυτό όμως είναι εξωφρενικό αν στέκει

0
SleeperMonk

senior

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:54 pm

gkostas37 έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:28 pm
SleeperMonk έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:23 pm
Φίλοι παναθηναϊκοί, ναι ο Ναν χάλασε τον ρυθμο με το αντιαθλητικό, αλλά ρε μάγκες όχι απλά σας κρατάει αλλά πάει και να το γυρίσει. Είναι άρρωστη παιχταρα
Έχει φάει πόσες τάπες από τον Ταβάρες γιατί επιμένει να πηγαίνει μέσα στο καλάθι, αμυντικά έχει φάει πόσους πόντους. Μην κοιτάμε μόνο τι κάνει κάποιος επιθετικά. Ναι ο Ναν είναι ίσως ο καλύτερος αμερικανός αυτή την στιγμή στην Ευρώπη και ναι προσφέρει πολλά στην ομάδα, αλλά την Τρίτη και σήμερα δεν παίζει σοβαρό μπάσκετ.
Εντάξει στο τέλος τις έφαγε που τελικά αποδείχθηκε ότι είναι άνθρωπος και κουράζεται. Γενικά νομίζω αμυντικά δεν ήσασταν καλοί.

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Δε παιζει αμυνα η ομαδα το ιδιο πραγμα στην επιθεση η ρεαλ τριποντο ελευθερο λειααπ μονοι τους συνεχεια ε δε παει ετσι!!!ριμπαουντ ποτε δε παιρνουμε!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

SleeperMonk έγραψε:
Πέμ Οκτ 17, 2024 11:50 pm

Ρε συ ξέρω ότι από πέρσυ υπάρχει αυτή η φήμη για λεσσορ και η αλήθεια είναι ότι η κίνησεις στο 5 θα μπορούσαν να είναι πιο εντυπωσιακες αλλά στα αλήθεια πιστεύεις ότι αυτό όντως έχει τεθεί από τον λεσσορ. Εντάξει όλα μπορούν να έχουν γίνει, αυτό όμως είναι εξωφρενικό αν στέκει
δεν ξερω αν τους το ειπε ο λεσορ η απλα το υποθετουν η λενε παπατζες επειδη ετσι εχει κολλημα ο αταμαν

1
1 Εικόνα
manos_89

senior
Reactions: 147
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 17, 2024 11:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
δεν ξερω αν τους το ειπε ο λεσορ η απλα το υποθετουν η λενε παπατζες επειδη ετσι εχει κολλημα ο αταμαν
Μου αρέσει που μιλάμε για τον Γιούρτσεβεν σαν να είναι ο μπαλτσερόφσκι :D
Στο μεταξύ ο Ιμπάκα (τον οποίον τον ήθελε τόσο πολύ η πλειοψηφία του φόρουμ) σε 4 παιχνίδια δεν έχει κάνει κάτι πολύ καλύτερο από τον Τούρκο

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”