2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 12, 2022 3:22 pm

Εγώ θα έλεγα το ψηστήρι να ξεκινήσει από τον Χένρι. Μέτρια χρονιά για τον ίδιο, άθλια για την ομάδα του, δεν νομίζω να παραμείνει σούπερ υψηλό το συμβόλαιό του. Αν μπορείς να τον ψήσεις ότι του δίνεις τα κλειδιά και 8 κατοστάρικα μαζί τότε πας εκεί.
Και επειδή θα μας ρίξει άκυρο στο τέλος (νομίζω ότι είχε τσακωθεί και με Πρίφτη στην Ούνιξ αν και δεν είμαι σίγουρος) τότε πας στο Γκος και του λες τα ίδια!
Αν υπάρχει στοιχειώδης λογική έχεις ήδη μιλήσει με το ΜήτρουΛονγκ και πιέζεις για διαβατήριο και κάνεις μια νορμάλ και καλή περιφέρεια μαζί με Μέικον και Νέντοβιτς.

Επίσης ο Μότλει με μισή χρονιά ίσως να μην έχει εκτιναχθεί τόσο το κασέ του και ξεκινάς και από 'κει ψηστήρι.

Φέρνεις και κανά φτηνό 4-5άρι ακόμα τύπου Μπλάκσιρ ή Μπέντιλ (αν τον αφήσει η Αρμάνι) και ψάχνεις για ένα ακόμα 4άρι με σουτ οπωσδήποτε.

Άρα
Χένρι-ΜήτρουΛονγκ-Μωραίτης
Νέντοβιτς-Μέικον
ΣαντΡοος
Παπαπέτρου-Μαντζούκας
4άρι με σουτ-Μπλάκσιρ-Χούγκαζ
Μότλει-Παπαγιάννης

13 παίχτες. Εννοείται πως δεν παίρνεις Ευρολίγκα έτσι αλλά μια χαρά λειτουργικός και ανταγωνιστικός είσαι. Με τη δυναμική της φετινής Ευρολίγκας έμπαινες 8άδα εύκολα.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Απρ 12, 2022 4:14 pm

Καλά τα ρόστερ που λέτε αλλά θέλουν μεγαλύτερο μπάτζετ νομίζω. Επίσης υπάρχουν παίκτες που έχουν συμβόλαια για του χρόνου. Οι ομάδες επίσης δεν γίνονται με το έλα συ φύγε συ εκτός κι αν έχεις 15εκ και παίρνεις όποιον θες, άλλο το φάντασυ άλλο οι πραγματικές ομάδες,( στην ομάδα μου παπ, μάρτιν και βεζένκοφ (παλιότερα) ήταν για σχόλασμα ακόμη και μέχρι πριν το παιχνίδι το μακίσικ κι αυτόν έτοιμο τον είχαν ). Επίσης υπάρχουν παίκτες που έχουν συμβόλαια για του χρόνου και κακά τα ψέματα δύσκολα να αλλάξουν.
Το μεγαλύτερο λάθος του Πρίφτη και των υπευθύνων για την ομάδα ήταν ότι έδωσαν τα πολλά λεφτά στο 4άρι κι όχι στον άσσο και μετά όλη η ομάδα χάλασε. (Κάπου άκουσα ότι θέλατε να πάρετε το πονίτκα για φέτος, αν αλήθεια τότε πρίφτης, δδ , αλβέρτης κι όποιος άλλος τρέχει την ομάδα δεν πρέπει να βγάλει ανάσταση).
Για μένα όπως λέει κι ο τραίσυ το βασικό είναι να κάτσουν να βάλουν ένα πλάνο, αν συμφωνούν έχει καλώς, αλλιώς ο καθένας το δρόμο του, δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να πατήσει πόδι όπως έκανε ο μπαρτζώκας πέρυσι με το σπανούλη. Εφόσον το μπάτζετ παραμένει το ίδιο θα πρέπει να δώσει αρκετά χρήματα για έναν καλό βασικό άσο κι έναν αναπληρωματικό πίσω και ένα φτηνό τεσσάρι και ένα παίκτη πίσω από παπαγιάννη.

Δεν συμφωνώ με τη κριτική που γίνετε για τις δηλώσεις του πρίφτη. Καλύτερα να μας λένε αυτά που πιστεύουν παρά τα political corect και τα διπλωματικά. Και οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα σε πολλούς δεν άρεσαν , όμως για μένα θα πρέπει να λένε αυτό που πιστεύουν άσχετα αν σε μας δεν μας αρέσει.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 12, 2022 11:55 pm

Καλησπέρα στην παρεα :D .
Κανένα ροστερακι Άρτζι η Βόβορα παίζει :D :hoho: ;;;;;

Σκληροτράχηλο ρόστερ η σοφτιλες αρτιστες του θεαματικού μπάσκετ;;;

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 10:27 pm

Με το που γύρισε ο Αργύρης στο οακα έπεσε σε μια τρύπα όπου βρέθηκε ένα πιθάρι λίρες με τα δημοσιεύματα να λένε ότι ο Παναθηναϊκός πάει για μεταγραφή γκαρντ εν όψει play off

Μάλιστα το νέο front office ανασύρει λαβρακια από το το μπλοκάκι του με τα ονόματα του ρουκι Λορέντζο Μπράουν και του φερελπι Λιθουανού Γριγκονις.

Ευτυχώς η ομάδα θα βγει από τέλμα που την οδήγησαν άνθρωποι με επιδερμική σχέση με το άθλημα

Show must go on

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 14, 2022 10:31 pm

Λέτε να έχουμε αλλαγή του Nedovic με Grigonis την επομενη σεζον? Σουπερ θα ηταν, ίσως να προλάβουμε και τη συνύπαρξη τους φετος.

Κωμικοτραγικο πως πριν από έναν μηνα δεν είχαμε λεφτα να φέρουμε παιχτη ουτε για να μεινει 15μερες, μετρούσαμε τα 2ευρα για να σπάσουμε το συμβόλαιο του Εβανς και πλέον με Πεδουλακη και Βοβορα ξαφνικά κοιτάμε Ναπιερ και Γκριγκονις..

Εχουμε επιστροφή στο προσκήνιο επιβεβαιωμενα πλέον για dpg, και λέω στο προσκήνιο και οχι γενικα γιατί πολύ απλά δεν έφυγε ποτε ο τυπος.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 10:37 pm

Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι το Βοβορας Πεδουλάκης είναι το νέο Spoelstra Riley

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 14, 2022 10:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
Λέτε να έχουμε αλλαγή του Nedovic με Grigonis την επομενη σεζον? Σουπερ θα ηταν, ίσως να προλάβουμε και τη συνύπαρξη τους φετος.

Κωμικοτραγικο πως πριν από έναν μηνα δεν είχαμε λεφτα να φέρουμε παιχτη ουτε για να μεινει 15μερες, μετρούσαμε τα 2ευρα για να σπάσουμε το συμβόλαιο του Εβανς και πλέον με Πεδουλακη και Βοβορα ξαφνικά κοιτάμε Ναπιερ και Γκριγκονις..

Εχουμε επιστροφή στο προσκήνιο επιβεβαιωμενα πλέον για dpg, και λέω στο προσκήνιο και οχι γενικα γιατί πολύ απλά δεν έφυγε ποτε ο τυπος.
Άρα ισχύει αυτό που έλεγα. Ότι δηλαδή ο Γιαννακόπουλος είχε ''στραγγαλίσει'' οικονομικά την ομάδα, ώστε να εμφανιστεί τώρα ως σωτήρας. Λογικά θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση άσσου (φαντάζομαι στη θέση του Γιόβιτς) και βλέπουμε.

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 11:17 pm

Μα ετσι και αλλιως τωρα 100 χιλ θες για να φερεις παικτη. Θυμιζω Φρανκαμπ Προμηθεας, Γκουνταιτις Ναπολι και Τζον Μπραουν Μπρεσια. Εχουν μεγαλυτερη οικονομικη δυνατοτητα απο εμας αυτες οι ομαδες;

Επισης αν φυγουν 2 παικτες (Γιοβιτς-Εβανς π.χ) μπορει να γλιτωσουμε κανα 100αρι και απο τους 2, να βαλουμε αλλο ενα 100αρι και να φερουμε 2 παικτες.

Δεν θα πληρωσουμε 1 μυριο για να φερουμε παικτη. Επισης θεωρω θα το καθυστερησουν λιγες μερες ακομα, μεχρι να δουν και τους παικτες, μπας και γλιτωσουν κανα μηνιατικο ακομα.

Δεν θα μου φανει και ακυρο αν σκασει και τιποτα λεφτα ο προεδρος φυσικα.

giorgos45

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 14, 2022 11:22 pm

μονο ο γκριγκονις αξιζει αλλα δεν ειναι ασσος!επισης απο ψηλους υπαρχει καποιος που τουλαχιστον να κανει τα βασικα?

basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 14, 2022 11:39 pm

BillyPao έγραψε:

Άρα ισχύει αυτό που έλεγα. Ότι δηλαδή ο Γιαννακόπουλος είχε ''στραγγαλίσει'' οικονομικά την ομάδα, ώστε να εμφανιστεί τώρα ως σωτήρας. Λογικά θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση άσσου (φαντάζομαι στη θέση του Γιόβιτς) και βλέπουμε.
Το είπα κι εγώ χθες όταν έσκασε η είδηση περί απόλυσης Πρίφτη. Ότι λογικά αυτή θα συνοδευτεί από την κλασσική μεταγραφή. Στην αρχαία τραγωδία το λέγανε "από μηχανής θεός". :wink:

* Παρότι, δεν θα σας κάνει καλό να πάρετε το πρωτάθλημα μπας και γίνει κάτι πιο ριζικό/με μπασκετικό ορίζοντα (δεν το λεω ως Ολυμπιακός, τα έχουμε ξαναπεί, ότι όταν παίζει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός θα είμαι με την αντίπαλό του, αλλά όταν γράφουμε εδώ ή όπου τέλος πάντων, θα λέμε αυτό που πιστεύουμε ως καλύτερο για την εκάστοτε ομάδα ακόμα κι αν λέγεται Παναθηναϊκός) αν πάρετε Γκριγκόνις, θα σας αναβαθμίσει τρελά. Ο άνθρωπος δεν πρόλαβε να δείξει τι μπορεί στην ΤΣΣΚΑ, αλλά είναι για τα σαλόνια. Σύγχρονος παίκτης που βοηθάει την ομάδα του να είναι ανταγωνιστική. :bball:

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Απρ 15, 2022 1:07 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 14, 2022 11:39 pm
BillyPao έγραψε:

Το είπα κι εγώ χθες όταν έσκασε η είδηση περί απόλυσης Πρίφτη. Ότι λογικά αυτή θα συνοδευτεί από την κλασσική μεταγραφή. Στην αρχαία τραγωδία το λέγανε "από μηχανής θεός". :wink:

* Παρότι, δεν θα σας κάνει καλό να πάρετε το πρωτάθλημα μπας και γίνει κάτι πιο ριζικό/με μπασκετικό ορίζοντα (δεν το λεω ως Ολυμπιακός, τα έχουμε ξαναπεί, ότι όταν παίζει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός θα είμαι με την αντίπαλό του, αλλά όταν γράφουμε εδώ ή όπου τέλος πάντων, θα λέμε αυτό που πιστεύουμε ως καλύτερο για την εκάστοτε ομάδα ακόμα κι αν λέγεται Παναθηναϊκός) αν πάρετε Γκριγκόνις, θα σας αναβαθμίσει τρελά. Ο άνθρωπος δεν πρόλαβε να δείξει τι μπορεί στην ΤΣΣΚΑ, αλλά είναι για τα σαλόνια. Σύγχρονος παίκτης που βοηθάει την ομάδα του να είναι ανταγωνιστική. :bball:
Συμφωνώ απολύτως, είναι φοβερή παιχτούρα, τοπ επιπέδου. Δεν είναι αυτό που μας λείπει αλλά τέτοια ώρα και ο Λεκαβίτσιους να έρθει επιτυχία θα είναι. η απορία μου είναι αν τέτοιος παιχταράς δε βρίσκει να πάει κάπου αλλού. Τα χρήματα που θα ζητάει για 2 μήνες θα είναι μικρό ποσό για μια ομάδα με στόχους σε σοβαρό πρωτάθλημα, μου φαίνεται δύσκολο να έρθει στο δικό μας το ναυάγιο.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 15, 2022 1:36 am

yorgos έγραψε:

Συμφωνώ απολύτως, είναι φοβερή παιχτούρα, τοπ επιπέδου. Δεν είναι αυτό που μας λείπει αλλά τέτοια ώρα και ο Λεκαβίτσιους να έρθει επιτυχία θα είναι. η απορία μου είναι αν τέτοιος παιχταράς δε βρίσκει να πάει κάπου αλλού. Τα χρήματα που θα ζητάει για 2 μήνες θα είναι μικρό ποσό για μια ομάδα με στόχους σε σοβαρό πρωτάθλημα, μου φαίνεται δύσκολο να έρθει στο δικό μας το ναυάγιο.
Φαντάζομαι ότι θα σκεφθεί "από το να κάθομαι, ας πάω να παίξω, μεγάλη ομάδα είναι, για τελικό πρωταθλήματος με θέλουν απέναντι στον Ολυμπιακό, κόσμο έχει κλπ". Αν πάρει κι ένα 200ρι δεν τον χαλάει ένα διαμερισματάκι ακόμα στο Κάουνας για το προικιό. Άσε που αν παίξει και καλά (όπως μπορεί) τότε θα ανεβάσει και τιμή για το καλοκαίρι που ίσως είναι και το κυρίως ζητούμενο, εδώ που τα λέμε.
Στο μεταξύ αν και 2-3ρι, μπορεί να δημιουργήσει, βλέπει ρήγματά, ανισορροπίες, παίκτης για πολλά. Λογικά είναι μιας χρήσης παίκτης. Από εκεί που πήγαινε να σηκώσει Ευρωλίγκα, τώρα δεν θα ψήνεται για 8αδα κι αν. Εννοώ για την επόμενη χρονιά. Εκτός κι αν έχει κλείσει ήδη ξένος προπονητής κλπ που δύσκολο το κόβω.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Απρ 15, 2022 1:46 am

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 15, 2022 1:36 am
yorgos έγραψε:

Φαντάζομαι ότι θα σκεφθεί "από το να κάθομαι, ας πάω να παίξω, μεγάλη ομάδα είναι, για τελικό πρωταθλήματος με θέλουν απέναντι στον Ολυμπιακό, κόσμο έχει κλπ". Αν πάρει κι ένα 200ρι δεν τον χαλάει ένα διαμερισματάκι ακόμα στο Κάουνας για το προικιό. Άσε που αν παίξει και καλά (όπως μπορεί) τότε θα ανεβάσει και τιμή για το καλοκαίρι που ίσως είναι και το κυρίως ζητούμενο, εδώ που τα λέμε.
Στο μεταξύ αν και 2-3ρι, μπορεί να δημιουργήσει, βλέπει ρήγματά, ανισορροπίες, παίκτης για πολλά. Λογικά είναι μιας χρήσης παίκτης. Από εκεί που πήγαινε να σηκώσει Ευρωλίγκα, τώρα δεν θα ψήνεται για 8αδα κι αν. Εννοώ για την επόμενη χρονιά. Εκτός κι αν έχει κλείσει ήδη ξένος προπονητής κλπ που δύσκολο το κόβω.
Ε καλά, από το να κάθεται δεν τον χαλάει, προφανώς. Το ερώτημα είναι γιατί δεν έχει προτάσεις από αλλού. Δηλαδή μια Βαλένθια τη χάλαγε ας πούμε; Μου φαίνεται απίθανο να είναι στο καναπές ή ΠΑΟ κατά το Καραμανλής ή τανκς.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Απρ 15, 2022 1:55 am

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Εκτός απ αυτά που δεν ορκίζομαι κιόλας πως έχεις άδικο οι μεταγραφές τώρα θα κοστίσουν 2 μηνιάτικα. Επίσης άκουσε το πρώτο σύνθημα στο ΟΑΚΑ, αν δεν φέρει παίκτη/ες μετά τις απολύσεις ιερών αγελάδων μπορεί να ακούσει κι άλλα στους τελικούς.

ΥΓ. Ο Frankamp πόσα πήρε στον Προμηθέα;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Quincy την Παρ Απρ 15, 2022 1:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basket72
Reactions:

Παρ Απρ 15, 2022 1:57 am

yorgos έγραψε:
Παρ Απρ 15, 2022 1:46 am

Ε καλά, από το να κάθεται δεν τον χαλάει, προφανώς. Το ερώτημα είναι γιατί δεν έχει προτάσεις από αλλού. Δηλαδή μια Βαλένθια τη χάλαγε ας πούμε; Μου φαίνεται απίθανο να είναι στο καναπές ή ΠΑΟ κατά το Καραμανλής ή τανκς.
Λογικό το ερώτημά σου. Όπως το σκέφτομαι, ίσως να μην τρελαίνονται οι ομάδες για λύσεις τύπου "τσόντα" ακόμα κι αν πρόκεται για παικταράδες. Εκτός από τις ομάδες που θέλουν αμέτι μου- χαμέτι μου να κάνουν κάτι τώρα. Τύπου Μπολόνια που θέλει "ριπίτ" στην Ιταλία κι Ευρωπάπι. Μιας και δεν μπορούμε να πούμε ότι η καλοκαιρινή μεγα- επένδυση είχε πιάσει τόπο. Κάπως έτσι είναι ο Παναθηναϊκός. " Ποια χημεία να μας χαλάσει; Φέρε εδώ έναν να σουτάρει" Και δεν έχει και καθόλου άδικο, άσχετα με το αν δεν κάνεις έτσι ομάδα,, αλλά αυτά τα λέμε κι οι 2 μας χρόνια....

* Στον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό, ένας σουτέρ/σκόρερ με μπόι, όπως ο Γκριγκόνις είναι πολύ πιο απαραίτητος από έναν πλέι μέικερ. Η ομάδα δεν έχει φτιαχτεί για να έχει πλέι μέικερ, :roll: παρά κάποιον για να περνάει τη σέντρα, αυτό μπορεί να το κάνει κι ο Μέηκον, κι ο Νέντο, κι ο Σαντ Ρόος, μέχρι κι ο Γκριγκόνις εκ περιτροπής όλοι τους. Τύπου "βάρδια" στον στρατό.
Άσσο από του χρόνου, στην καλή περίπτωση που γίνουν σοβαρές αλλαγές- κάτι που σας το εύχομαι και το τονίζω με τα ρόστερ που προτείνω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”