2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως αν το μπατζετ παει απο τα 5,5 στα 7,5 τοτε δυο καλα συμβόλαια ακομα θα μπορούμε να τα δώσουμε (δηλαδή της τάξεως του 1 εκατ). Δεν λέω πως θα φέρουμε Μάικ Τζειμς, Χεζονια και Νικ αλλα ας πουμε το παρακάτω ροστερ δεν μου φαίνεται ουτοπικό με τα νέα δεδομένα πλέον :
Calathes - Lee(1/2)
Nedovic - Causeur(2/3) - Kalaitzakis
Papapetrou - Matzoukas
Rubit - Willis(4/3) - Chougkaz
Papagiannis - Bolomboy(5/4)
Σε όσους έχω βάλει πως παίζουν και 2η θεση μεσα στη παρένθεση, εννοώ πως θα δίνουν απο ενα 5λεπτο σε αυτή ο καθένας.
Μονο ο Καλαθης μου φαίνεται σοβαρά δύσκολη περίπτωση απτους παραπάνω γιατί οντως η Φενερ, ο Ιτουδης και ένα σίγουρα καλύτερο συμβόλαιο απο αυτο που θα δίναμε εμεις ακούγονται ελκυστική επιλογή.
*και αν περισσεύουν και 200χιλ παραπάνω, μπορούμε να επιλέξουμε τον Gill αντι του Rubit, σουπερ θα μαστε.
Calathes - Lee(1/2)
Papapetrou - Matzoukas
Σε όσους έχω βάλει πως παίζουν και 2η θεση μεσα στη παρένθεση, εννοώ πως θα δίνουν απο ενα 5λεπτο σε αυτή ο καθένας.
Μονο ο Καλαθης μου φαίνεται σοβαρά δύσκολη περίπτωση απτους παραπάνω γιατί οντως η Φενερ, ο Ιτουδης και ένα σίγουρα καλύτερο συμβόλαιο απο αυτο που θα δίναμε εμεις ακούγονται ελκυστική επιλογή.
*και αν περισσεύουν και 200χιλ παραπάνω, μπορούμε να επιλέξουμε τον Gill αντι του Rubit, σουπερ θα μαστε.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ καλό ροστερ. Ίσως αντι για κοζερ που δεν νομίζω να έχει καν ορεξη στα 36 έχοντας κάνει τέτοια σεζόν στη ρεαλ και φετος(στην Ισπανία αυτός το πήρε με την μπαρτσα) θα διάλεγα ένα πιο καθαρό 2 3αρι τύπου ριβερς καθαρό ακραιο δλδ που να είναι περισσότερο spott up shooter πάρα σλασερ, στυλ ναναλι η ακόμα και χεζονια διότι καλώς ή κακώς θα ερθει πιστευω δν ειναι μια φορά π θα κάνει το μπαμ ο dpg και θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να φέρει έναν παίκτη εξέδρας. Από εκεί και πέρα η φροντλαιν με μπολομποι είμαι σούπερ στο 5 και στο 4 ίσως θα προτιμούσα έναν πιο εμπειρο και ταλαντουχο μπροστά από μανζτουκα τύπου τομπκινς και με ένα στοίχημα από πίσω (willis).JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 12:51 pmΠαντως αν το μπατζετ παει απο τα 5,5 στα 7,5 τοτε δυο καλα συμβόλαια ακομα θα μπορούμε να τα δώσουμε (δηλαδή της τάξεως του 1 εκατ). Δεν λέω πως θα φέρουμε Μάικ Τζειμς, Χεζονια και Νικ αλλα ας πουμε το παρακάτω ροστερ δεν μου φαίνεται ουτοπικό με τα νέα δεδομένα πλέον :
Calathes - Lee(1/2)
Papapetrou - Matzoukas
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπεντιλ ναι, για μενα ειναι ιδανικος για ομαδες που ειναι για 8αδα να τον εχουν ως 4ο ψηλο μπαλαντερ 4-5αρι. Εχει στοιχεια που ειναι πολυ σημαντικα για την καλη ομαδικη λειτουργία: αμυνα-δυναμη-μπλοκ αουτ-βρωμικη δουλεια-ξυλο, ενω επιθεση ειναι καλος στο ποστ και εχει και σουτακι. Εργαλειο.basket72 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 12:43 pmΕσύ καλά τα λες. Σας το εύχομαι Τρέισι. Πλάκα- πλάκα, σε μας θα ήταν μια χαρά ο Μπέντιλ (σουTracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 12:40 pm
Εχω στο νου μου οτι στη θεση 3 θα αφησουν Παπαπέτρου μαζι με εναν Καλαιτζακη και Μαντζουκα, για να μην χαλαμε θεσεις ξενων εκει μιας και υπαρχουν ελληνες με προοπτική.
Ταυτοχρονα, θα μπορουμε να παιζουμε με τρια γκαρντ σε αρκετα σχηματα για να εχουμε καλυτερη κυκλοφορια, ταχυτητα και transition παιχνιδι. Οποτε ο Λι θα παιζει και αρκετα και μαζι με τον αλλο ασσο που θα ερθει. Δηλαδη αν παιζει 22-25 λεπτα μεσο ορο δεν ειναι καλα;
Αν ο Χένρι ή ο Λορενζο παει ρεαλ, τοτε φευγει ο Γκος!! Ο τελειος ασσος για μας!). Ιδίως αν έμενε ο Χασάν. Κι όπως τον έβλεπα προχθές μου κάνει για κάπου 2.08.
Ταιριαζει σε εσας αν μεινει ο Μαρτιν γιατι θελετε μουσκουλα και βρωμικη δουλεια στους ψηλους και θα ειναι ο τελειος αντικαταστατης του Λιβιο.
0
- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπέντιλ για σεκοντ γιουνιτ ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις ευρωλιγκάτες ομάδες. Ωραία τεχνικά στοιχεία, μέτρια πνευματικά γι αυτό το επίπεδο. Και σε εμάς μια χαρά θα έκανε, το θέμα είναι πως θα χει πάει πάνω από 0.5εκ που δεν νομίζω να δώσουμε για 4-5ο ψηλό.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 1:21 pmΟ Μπεντιλ ναι, για μενα ειναι ιδανικος για ομαδες που ειναι για 8αδα να τον εχουν ως 4ο ψηλο μπαλαντερ 4-5αρι. Εχει στοιχεια που ειναι πολυ σημαντικα για την καλη ομαδικη λειτουργία: αμυνα-δυναμη-μπλοκ αουτ-βρωμικη δουλεια-ξυλο, ενω επιθεση ειναι καλος στο ποστ και εχει και σουτακι. Εργαλειο.
Ταιριαζει σε εσας αν μεινει ο Μαρτιν γιατι θελετε μουσκουλα και βρωμικη δουλεια στους ψηλους και θα ειναι ο τελειος αντικαταστατης του Λιβιο.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1573
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να βγαινει ο dpg και να λεει τα καλυτερα ερχονται, αποκλειεται το μπατζετ να μην ανεβει.
Λογικα πρεπει να παμε σε ενα μπατζετ κοντα στα 8 μυρια,αρα θα υπαρχει ευελιξια για κινησεις.
Τωρα σχετικα με τον Ερτελ, εγω θα κοιταγα αλλη λυση για τον βασικο στο 1, αλλα δεν παυει να προκειται για πολυ ποιοτικο παικτη,που εδω σε ρολο βασικου που θα κανει το κουμαντο,θα ξαναβρει ορεξη για μπασκετ και μπορει να αποδωσει καλα, οργανωτης και πασερ πολυ καλος ειναι,σουτ εχει,αλλα ειναι τα κουσουρια του, δεν μας κακοπεφτει εννοειται,αλλα δεν θα τα βαψουμε και μαυρα(θελω να πιστευω
)
Για Χεζονια, επισης δεν μας χαλαει ,ειδικα μετα τα οσα βιωσαμε φετος, αλλα αν θελουμε να φτιαξουμε κατι ορθολογικο,δεν ξερω αν ταιριαζει στην ομαδα απο τη στιγμη που υπαρχει ο Παπαπετρου.Παικταρας δεν το συζηταμε,αλλα θα εχει και υψηλο κασε.
Λογικα πρεπει να παμε σε ενα μπατζετ κοντα στα 8 μυρια,αρα θα υπαρχει ευελιξια για κινησεις.
Τωρα σχετικα με τον Ερτελ, εγω θα κοιταγα αλλη λυση για τον βασικο στο 1, αλλα δεν παυει να προκειται για πολυ ποιοτικο παικτη,που εδω σε ρολο βασικου που θα κανει το κουμαντο,θα ξαναβρει ορεξη για μπασκετ και μπορει να αποδωσει καλα, οργανωτης και πασερ πολυ καλος ειναι,σουτ εχει,αλλα ειναι τα κουσουρια του, δεν μας κακοπεφτει εννοειται,αλλα δεν θα τα βαψουμε και μαυρα(θελω να πιστευω

Για Χεζονια, επισης δεν μας χαλαει ,ειδικα μετα τα οσα βιωσαμε φετος, αλλα αν θελουμε να φτιαξουμε κατι ορθολογικο,δεν ξερω αν ταιριαζει στην ομαδα απο τη στιγμη που υπαρχει ο Παπαπετρου.Παικταρας δεν το συζηταμε,αλλα θα εχει και υψηλο κασε.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι ακουγοταν, ο Χεζονια το διεψευσε αν δεν κανω λαθος, βγηκε και για Παρτιζαν καποια ειδηση,τωρα τι ισχυει,θα το δουμεJimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 2:08 pmΟ Χεζόνια είναι κλεισμενος από Ρεαλ Μαδρίτης εδω και μέρες.....
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Διάβασα πως τον Ερτελ τον θέλαμε για μεσα στη σεζόν αμα τον αφηνε η Ρεαλ, τελικά τον κρατησε ο Λασο και εμεις καταλήξαμε στον Σιβα. Πλέον δεν παιζει θέμα Ερτελ ειδικα απτη στιγμή που μένει ο Νεντοβιτς (λογικό) , ο Βετακης του sdna έβγαλε χθες αποκλειστικό που έχει λήξει πριν 2 μήνες και τους τρέλανε ολους χωρίς λόγο. Προχωράμε.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 1:53 pmΓια να βγαινει ο dpg και να λεει τα καλυτερα ερχονται, αποκλειεται το μπατζετ να μην ανεβει.
Τωρα σχετικα με τον Ερτελ, εγω θα κοιταγα αλλη λυση για τον βασικο στο 1, αλλα δεν παυει να προκειται για πολυ ποιοτικο παικτη,που εδω σε ρολο βασικου που θα κανει το κουμαντο,θα ξαναβρει ορεξη για μπασκετ και μπορει να αποδωσει καλα, οργανωτης και πασερ πολυ καλος ειναι,σουτ εχει,αλλα ειναι τα κουσουρια του, δεν μας κακοπεφτει εννοειται,αλλα δεν θα τα βαψουμε και μαυρα(θελω να πιστευω)
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχει γραφτει καπου οτι δεν παιζει θεμα? Εννοω,πως το ξερεις,το εχεις διαβασει καπου?(δεν ειρωνευομαι, για να μην παραξεγηθω, κανονικη ερωτηση ειναιJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 2:13 pmΔιάβασα πως τον Ερτελ τον θέλαμε για μεσα στη σεζόν αμα τον αφηνε η Ρεαλ, τελικά τον κρατησε ο Λασο και εμεις καταλήξαμε στον Σιβα. Πλέον δεν παιζει θέμα Ερτελ ειδικα απτη στιγμή που μένει ο Νεντοβιτς (λογικό) , ο Βετακης του sdna έβγαλε χθες αποκλειστικό που έχει λήξει πριν 2 μήνες και τους τρέλανε ολους χωρίς λόγο. Προχωράμε.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 1:53 pmΓια να βγαινει ο dpg και να λεει τα καλυτερα ερχονται, αποκλειεται το μπατζετ να μην ανεβει.
Τωρα σχετικα με τον Ερτελ, εγω θα κοιταγα αλλη λυση για τον βασικο στο 1, αλλα δεν παυει να προκειται για πολυ ποιοτικο παικτη,που εδω σε ρολο βασικου που θα κανει το κουμαντο,θα ξαναβρει ορεξη για μπασκετ και μπορει να αποδωσει καλα, οργανωτης και πασερ πολυ καλος ειναι,σουτ εχει,αλλα ειναι τα κουσουρια του, δεν μας κακοπεφτει εννοειται,αλλα δεν θα τα βαψουμε και μαυρα(θελω να πιστευω)

0
-
- Reactions: 2318
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Η 1η προσπάθεια απόκτησης του Ερτέλ δεν είχε ευοδωθεί, αλλά ο παίκτης εξακολουθεί να μας ενδιαφέρει, εγώ αυτό καταλαβαίνω.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 2:13 pmΔιάβασα πως τον Ερτελ τον θέλαμε για μεσα στη σεζόν αμα τον αφηνε η Ρεαλ, τελικά τον κρατησε ο Λασο και εμεις καταλήξαμε στον Σιβα. Πλέον δεν παιζει θέμα Ερτελ ειδικα απτη στιγμή που μένει ο Νεντοβιτς (λογικό) , ο Βετακης του sdna έβγαλε χθες αποκλειστικό που έχει λήξει πριν 2 μήνες και τους τρέλανε ολους χωρίς λόγο. Προχωράμε.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 1:53 pmΓια να βγαινει ο dpg και να λεει τα καλυτερα ερχονται, αποκλειεται το μπατζετ να μην ανεβει.
0
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Αντικειμενικά πιστεύω ότι σαν δεύτερο Σέντερ δεν μπορεί ακόμα να σταθεί. Σαν Τριτος μόνο. Δεν ξέρω όμως αν αποκτηθεί ένα πολύ βαρβάτο τεσσάρι, ένα πολύ βαρβάτο 4-5αρι μαζί με Χεζονια που μπορεί να παίζει σε χαμηλά σχήματα, αν μπορεί να ανταπεξέλθει για κάνα δεκάλεπτο. Εννοείται μαζί με παπάjohnNo Center-No Party έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 3:16 pmΕπειδή παίζει να έχω χάσει επεισόδια,παίδες γιατί δεν παίζει στα Ρόστερ ο Κωστάκης Αντετοκούμπο;
Έχει κλείσει κάπου;
0